Inga rena kläder

Idag är det ganska fint väder så man kanske skulle hitta på någonting. Karln var ute och klippte gräset innan och jag skulle ut med vår ena kanin på en liten promenad i trädgården men hann inte mer än ut innan det började regna. Nu är det fint igen så kanske skulle ta med båda två ut.

Ringde precis till mamma och kollade om jag kunde låna deras tvättmaskin. Dom verkar ju fortfarande inte fått några reservdelar till våran. Får bli det nödvändigaste, en maskin eller möjligtvis två. Deras maskin tar ju sån himla lång tid på sig. Men vi har inga rena kläder längre så det är ett måste!

Tänkte att man kanske kunde ta med djuren dit så dom får springa runt lite i deras trädgård medans vi tvättar men sen kom jag på att vi får ju inte ha husdjur i hyrbilen så det går ju inte. En annan sak... Vi tänkte ju åka till malmö imorgon. Men hur går det med djuren? Det går ju inte alls. Malmöfestivalen börjar på fredag och karln vill åka dit. Ja det är inte lätt alltid.. Vi får väl se hur vi gör med allting.

Nu blir det iaf Töreboda med en del tvätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0