Tvätt o bilar

Så nu var vi hemma igen. Blev två maskiner hos mamma. Så nu har vi iaf rena underkläder och en maskin blandat med lite t-shits och sådär. Det viktigaste helt enkelt. Va snällt att vi fick låna maskinen. Blev att vi delade på en pizza oxå. Va inte alls gott faktiskt. Kan inte sätta fingret på vad det var men gott var det inte. Sonny tyckte dock inte det var något fel på den alls.

Åkte med dom ut till Hajstorp för dom skulle ut och kolla på bilar. Väl där så träffade vi Maria och lilla Isak så det blev att vi pratade med dom. Va himla mysigt faktiskt. Va så himla längesen jag såg henne. Alldeles för länge. Har verkligen saknat henne. Hon är en av mina allra bästa vänner utan tvekan. Vi har haft oerhört mycker roligt. Vi har stöttat varandra vad det än varit. Synd att det blir så himla sällan nu mer. Var lättare när båda var singlar och utan barn.  Kan ju bara tillägga att det fanns en hel del fina bilar. Mamma o Per åkte i sin Desoto.

Det blir nog Malmö imorgon. Bror min tar hand om djuren. Han är en pärla han. Så åker imorgon em/kväll någon gång. Slipper vi stressa.

Nu blir det tv. Kanske en macka och lite te, det börjar kurra lite i magen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0