Snart nyår!

Jahopp, idag har vi varit in till Skövde och handlat lite. Blev inte så himla mycket men var ju ändå tvunga att lämna tillbaka filmen som vi hyrde igår. Märks att man har en bit in till stan nu. Blir mycket mil o bensin. Vi köpte lite grejer på babyproffsen oxå. Bla ett set lakarn till barnvagnen.

Har ringt alla som ska komma på nyår och fixat med det idag oxå. Vi brukar göra så att några tar förrätten, andra efterätten osv. Vi blir 12 vuxna och 2 barn. Och så två kaniner..haha! Jösses vad roligt det ska bli. Vi ska ha det hemma hos oss i år. Vi har ju aldrig kunnat haft något sånt eftersom vi haft för litet men nu minsann! Längtar verkligen! Surt bara om karln tvingas jobba då. Kommer jag förmodligen gråta både för att jag är arg och ledsen.

Vi tänkte göra hasselbackspotatis o så typ exotisk planka med kycklingfilé, fläskfilé och kassler som vi skivar o så massa frukt runtom. Bea-sås och whiskeysås till det. Vad tror ni om det? Blir det bra på nyår?

Nu har vi precis ätit. Tänkte slå på stort sen oxå o fixa lite efterrätt. Mums! Nu ska vi kolla på repmånad som går på tv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0