Nyår

Nyår ja. Det va himlans trevligt. Men det visste vi ju redan innan att det skulle bli. Det blir det alltid när vi träffas. Vi var ute i Ekeskog 11st + 2 små barn. Vi hade gjort förrätten, en räkbakelse som alla gillade. Vi visste ju inte riktigt vad den skulle smaka när allt var ihoplagt men det var helt okej faktiskt. Till huvudrätt blev det fläskfilé och potatisgratäng med en sallad. Åh vad god den potatisgratängen var. Det hade Johan gjort bra det. Till efterrätt blev det en chokladmousse med krossad marianne i. Himlans gott det med, men då var man så himla mätt att man åt för att den skulle ner.

När vi hade smält maten lite, plockat iordning med porslinet och allt var utdukat kom lekarna. Vi har alltid lekar när vi träffas. I börjar var det jättejobbigt men nu har nog alla vant sig. Vi känner ju varann så himla bra nu så det är ingen som bryr sig längre. Det gick ut på att sjunga kareoke, svara på frågor o så vår gamla hetslek när man säger en bokstav o så ska man komma på en sång som börjar på den bokstaven. Inte lätt när alla vill vinna heller. Men det blev jag, Anna o Kim som vann. Jihoo...grattis till oss!

När lekarna var klara så var klockan upp emot 23, så chipsen kom fram o vi satt bara o tog några öl, pratade och hade det najs. Framåt tolvslaget kom champangen fram. Vi brukar alltid kolla när på svt där dom skålar in det nya året på skansen. Nyårstalet och allt det där med Jan Malmsjö. Även så i år. Så blev klockan 24 och goooott Nytt Åååååårrrrrr!

När skålandet var över och champangen urdrucken så väntade raketerna. Karln hade köpt en stor tårta med 64 skott i. Himla fin faktiskt. Dom andra tror jag Johan hade köpt. Kallt var det men ut skulle vi. Alla tog på sig reflexvästar och så ut. Skönt att få en liten promenad samtidigt faktiskt efter allt.

När raketerna var avklarade så var klockan framemot ett och folket började droppa av en efter en. Det var väl dom med småbarn som gick o la sig först för att vara någonlunda pigga tills deras barn vaknade. Vi var några tappra som satt kvar och pratade film tills klockan var uppemot fyra. Vi pumpade vår madrass och gick sedan och lade oss. Tyvärr så var vi ju tvugna att åka redan vid 11 så karln skulle åka och jobba. Men sånt är det ibland. A man got to do what a man got to do =P

I natt var första natten på jobbet igen. Va ju inte så man direkt kände för det men iväg kom man iaf. Hade ju storhelgstillägg hela natten så det kunde man ju inte missa =D Linda är nu tillbaka efter sin mammaledighet. Så himla skönt faktiskt. Ha någon att prata med. Någon som faktiskt ser ut att vara intresserad av vad man pratar om. Någon som tänker ganska lika som man själv. Ja du Linda, det är verkligen skönt att ha dig tillbaka!

Ska försöka plocka lite här. Karln kommer hem ikväll och det är alltid lättare att gå och strosa, plocka lite, när man är ensam. Tycker jag iaf.

Vill passa på att önska alla en god fortsättning på år 2008!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0