Solig söndag

Det var faktiskt himla kul på kryddpartyt. Fick smaka många olika saker och fanns mycket man ville köpa. Tyvärr så har vi ju inga pengar denna månaden men gick att betälla senare så det kommer vi nog att göra. Iaf någonting. Sen stannade vi ju kvar och busade med barnen. Den mellersta har ju energi som ett helt fotbollslag ihop. Hon är överallt och ingenstans samtidigt. Charmigt men oxå jobbigt. Fick inte en lugn stund...haha. Den minste han är så söt nu. Han är så liten men ändå så pass stor att han är rolig att ha o göra med. Inte bara en bebis som inte gör någonting. Har börjat gå runt bord o sånt nu. Bara han har något att hålla sig i så går det bra.

När vi kom hem sent igår fick sonny värsta tandvärken. Han hade så ont att han knappt kunde sitta still. Satt här i soffan och vaggade fram och tillbaka. Sen upp o gå en sväng o så höll han på så. Jag messade en arbetskamrat som jag vet haft mycket trassel med värk o frågade om han hade nåt. Blev till att åka iväg till han och hämta lite voltaren. Sen blandade han det och alvedon och först då så släppte det så pass att vi kunde gå och lägga oss. Idag känner han inte av det alls så det är skönt. Hade blivit en tur till jourtandläkaren i morse annars. Nu blir det att boka tid i veckan istället.

Var så trött idag. Även fast vi vaknade sent så orkade jag mig bara inte upp. Fick iaf frukost på sängen, det va gött.

Så fint väder ute idag. Vi var precis o handlade lite grann. Blir ju mest mjölk, bröd o lite pålägg. Allt vi har råd med just nu. Har handlat för våran 100-lapp nu så det blir till att leva snålt i veckan. Vi har 40kr var att göra vad vi vill för med. Generöst va?! Jaja, det får gå denna mån. Ska försöka dra ner på bensinen med så blir det bra detta. Kan va bra att veta att man faktiskt klarar sig. Bra oxå att fylla upp frysen när man har pengar så man vid dessa tillfällen iaf har mat. För det har vi.

Nu ska vi laga lite mat. Ha en skön söndag i det fina vädret. Passa på att gå ut en sväng. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Hannah

hejhej, allt bra? :P

2008-01-27 @ 15:19:29
URL: http://hsomihg.blogg.se
Postat av: atena

helt underbart att det skiner utomhus! :D

2008-01-27 @ 15:20:01
URL: http://jiggy.blogg.se
Postat av: Karln din

Tack för allt inatt gumman.
Så fint väder vi haft idag.

Älskar dig *puss*

2008-01-27 @ 17:49:47
URL: http://Sonnystankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0