Äntligen!

Ja då ÄNTLIGEN var allt klart med banken, mäklaren har fått pengarna och det är bara vårat nu. Känns väldigt bra! Varit på telia och fixat nytt abonnemang till telefonen då vi byter riktnummer så var det lättast att göra ett helt nytt. Lätt nr fick vi med, Den som inte kommer ihåg vårat nya nr kommer nog inte ihåg ett enda telefonnummer, så enkelt är det!

Skulle kört en vända med grejer idag men får se hur det blir. Karln slutar sent idag med. Men lite grann kanske vi kan flytta ändå. Blir inte hela datarummet som vi hade hoppats på men men... kan ju inte alltid gå som man vill. Vi får ta nya krafttag på söndag och måndag. Då är karln ledig och jag kan gå upp lite tidigare på måndag så blir det jättebra. Får gärna vara lite mulet då dock. Detta väder dör man ju att springa upp och ner i trappor i. Men bättre än att det regnar dock.
Var på maxi och skulle fixa lite bananlådor men de hade andra som hade tingat innan. Vi tingade nog inte, vi ringde bara o frågade. Jaja, vi skulle ringa imorgon så skulle det lösa sig. Pappa kommer nog ha med några stycken idag när han kommer med så det kanske funkar ändå.

Nä, det är väl bara att försöka ta tag i röran. Ju fortare desto bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0