Gårdagen

Hann inte skriva nåt igår heller. Hinner inte vara vid datorn alls nu för tiden. Började dagen med att vakna 2 tim för tidigt. Det är så störande när man väl får sova, ja då kan man inte. Sen kollade jag på en kökssoffa som vi ska köpa. Den kommer bli jättebra i vårat kök. Har alltid velat ha en sån men aldrig fått plats. Men nu så.

Efter det blev det Ö&B och färgaffären. Nu hittade vi färg till sovrummet med. Blev en lila fondvägg där med, men mycket ljusare än den i vardagsrummet. Nu återstår det bara att köpa golvet till sovrummet så är allt klart. Sen var det bara hem och packa igen. Orkade inte laga någon mat så det fick bli korv med bröd. Bättre än mackor som vi tänkte från början iaf...

Pappa var snäll och åkte och hämtade tvättmaskinen i Mariestad åt oss och körde den till Timmersdala. Han har ju redan fått nycklar dit så det är bara att lämna den. Han ska även hjälpa oss att koppla in den lite senare. Nu glömde vi ju fråga om det där med att vi har så mycket kalk i vattnet men jag hoppas den inte går sönder.

Lucas har fått spelet. Han springer runt i sin bur som en galning. Vet inte vad det är med han. Men han har inte fått vara ute på några dagar. Men i helgen ska vi flytta alla djuren till Timmersdala o då kommer dom ju få ett eget rum så då kan dom springa hur mycket dom vill. Kommer ha en sån där bra hall så även hamstern kan få komma ut och springa. Kommer bli jättebra det.

Nä, det får väl bli sängen nu. Ska packa och köra en hel del ikväll tänkte jag så då måste jag vara pigg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0