Så jävla stolt!

Igår blev det en fulldag med bärande av möbler. Bar först ner alla kartonger från vinden som stod innanför dörren här. Lika bra att fylla bilen när man ändå ska ut och hämta kärran. Lastade av det, vilket känns som man gör på bara några få minuter, eftersom man inte behöver springa i några trappor där borta.

Kopplade på kärran och åkte iväg till Skövde igen. Städade kaninernas burar och bar ner dom. Tog även med mig 4 stolar och en fotölj. Sen var släpet fullt. Nej, det är inte så stort, men det räcker. Ganska lagom att fylla det. Man orkar inte springa hur mycket som helst i trapporna. Skönt att få lite andrum när man kör iväg till huset. Packade in alla djuren, dvs två kaniner och en hamster, i bilen och körde iväg. Det är första ggn jag kör med kärra, men kan ju inte påstå att det är svårt. Denna kärra är smalare än bilen med så. Men är ju bara rakt fram hela vägen.



När jag kom ut till Timmerdala funderade jag på hur jag skulle göra. Ställa mig på gatan tänkte jag, så skulle karln få ställa in det när han kom från jobbet. Men sen gav jag mig fan på att jag skulle göra det själv. Så med mycket trixande så backade jag inte bara upp kärran på garageuppfarten utan oxå IN i garaget. Jag är så jäkla stolt över mig själv så ni anar inte! Fy fasen vad jag är bra. Det var inte lätt, och det tog åtskilliga minuter, men det gick! Det har ju en förmåga att vilja se ut som en fällkniv. Men jag rätade upp det bra till slut! *klapp på axeln*





Precis hemkommen från jobbet nu. Nu går alla andra på semester. Själv ska jag jobba en vecka till. Dagtid...med att städa hela avdelningen. Inte kul alls men man får väl göra det bästa av situationen. Ledig måndag iaf då vi förhoppningsvis ska köra massor med grejer. Typ det sista... Är ju i stort sett bara de stora sakerna kvar så det kommer ta bra på´t.

Dax att sova. Idag ska jag till frissan med. Härligt! Är lite väl långt i bak nu. Sen blir det väl något lass när jag kommer hem därifrån. Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Lena Svensson

Du kan du Erika! Det är en viss teknik med kärra, man får liksom tänka bakvänt. Det var skönt att skala av lite hår i måndags, denna helgen ska det bli slingor igen, sista omgången för sommaren. Sedan blir det vinterpäls. Ha en bra helg nu, så kanske vi MSNas. Kram

2008-07-11 @ 21:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0