Samma visa som vanligt

Så har man varit en sväng till huset med lite lådor. Alla möbler från igår hade klarat sig. Tur vi, eller jag, var så kvicktänkt. Och tur att vi har källsorteringen så nära. Bara ett 10-tal meter.

Idag blev det i alla fall en 7-8 lådor. Har redan packat upp dom oxå så dom är med tillbaka. I brist på kartonger får man göra så. Regnet har fallit på oss idag med men man får göra det bästa av det. Väl i huset är det lugnt. Bara backa in i garaget och ta köksvägen. Går nämligen en dörr från garaget in till köket, via tvättstugan. Mycket smidigt! Får nästan plats med både bil och kärra. Men bara nästan :)

Åkte till rusta och köpte lite färg. Vitt till väggarna i vardagsrummet, vit takfärg och så lila till fondväggen i vardagsrummet. Hittade inget till sovrummet, varken färg eller golv. Får leta vidare helt enkelt. Imorgon ska vi köpa tvättmaskin iaf.

Nu blir det nog till att packa lite till. Lika bra när man ändå håller på. Så det tar på det menar jag. Vi kommer nog allt klara att flytta allt på två veckor. Men så har vi ju det överfulla förrådet där uppe oxå. Ja vi får se, men jag hoppas det iaf. Om bara vädret blir lite bättre!

                                      

Kommentarer
Postat av: Anna

Svar: Tack! :)

2008-07-07 @ 15:57:53
URL: http://annasaraolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0