Sömntabletter?

Precis kommit ur duschen. Sonny gjorde maten medans jag duschade. Skönt att få maten serverad faktiskt. Blev dessutom lite piggare av det varma vattnet och känslan av att vara ren men lider av akut sömnbrist tror jag.

Någon som vet om sömntabletter är att rekommendera? Eller bör man hålla sig borta från dom? Skulle kunna tänka mig att ta dom bara ibland så man får en rutin på sömnen igen.

Kommentarer
Postat av: TUMADRE

Tack :)

2008-03-18 @ 17:25:41
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: MissyElliot

Har tyvärr inget att säga om sömntabletter. har aldrig testat. men min syster har provat naturläkemedlet Valerina Natt och hon sa att det var toppen. Akopplande och så.... Kanske kan vara något. Hoppas att du får rätsida på sömnen, det är ju så viktigt att man känner sig utvilad, annars blir inget bra....

Kramiz

2008-03-18 @ 20:13:00
URL: http://MissyElliot.blogg.se
Postat av: MissyElliot

oj, något blev fel....Det blev en himla massa kommentarer av min enda kommentar....Du kan väl ta bort de andra, det ser så konstigt ut...
*fnissar lite...*

2008-03-18 @ 20:14:00
URL: http://MissyElliot.blogg.se
Postat av: TUMADRE

Snyggt! :)

Jag har ätit sömntabletter och de är väl att rekommendera under en kort period. Har ätit stilnoct och den var väl helt okej. sen harjag fått ångestdämpande för att soman bättre, men det är nog inte samma sak.

2008-03-18 @ 22:14:16
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0