Underbar påskafton


Ett av många vattenfall vid silverfallet

Vilken helt underbar dag vi har haft. På fm åkte vi till silverfallen och umgicks med min kompis Emelie, hennes sambo och hennes föräldrar. Det är jättefint där och vi satte oss på en filt och fikade lite grann. Åkte sen hem till hennes föräldrar och grillade korv och pinnbröd vid en grillplats som ligger precis utanför deras tomt typ. Har inte sett Emelie på flera år. Hon har ju bott i Luleå i snart 6 år så man får passa på när de är här nere och hälsar på.


Blåsippa, fanns i mängder vid silverfallet

Ikväll har pappa varit här och ätit lite påskmat. Han har ju hjälpt till så mycket här hemma så ville bjuda han på lite mat. Blev lite jansson, sill, köttbullar, prinskorv och ägghalvor. Men det räckte faktiskt. Sen blev det lite efterätt efter det. Nu är man mätt och belåten.

Har haft lite mensvärksliknande värk idag men inget som varit så starkt så jag misstänkt nåt. Men kanske kommer det igång inom en snar framtid. Den som lever får se. Är iaf väldigt nöjd med dagen. Den har varit toppen verkligen! Såå underbart väder och såå trevligt sällskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0