God fortsättning...

Blev lite stressigt igår när vi kom från Skåne och skulle vidare mot nyårsfirandet. Åkte förbi maxi på vägen hem för att köpa sallad och bröd som vi skulle ha med. Hem och duscha, göra oss iordning och så åka.

Väl där blev det som vanligt trevligt sällskap, god 3-rätters middag och lekar. Vi är alltid samma gäng som firar nyår. Brukar bli midsommar med. Och även om det kommit till barn osv så håller vi ihop. Det är skoj faktiskt. Behöver aldrig fundera på vad man ska göra.

God mat blev det med. Vi tar med oss en grej var så någon tar förrätt, någon efterrätt, någon godis osv. Igår blev det en toast till förrätt, inbakad fläskfilé med potatisgratäng till huvudrätt och något liknande panacotta till efterrätt. Det var riktigt gott iaf!

Sen körde vi som vanligt lite musiklekar osv. Sen var det dax för 12-slaget med champange och önska varandra ett gott nytt. Ut och skjuta raketer.. men igår stannade jag inne för Nova. Efter det blir det kaffe och tårta.

Sen åkte faktiskt vi hem för Nova - som inte sovit mer än någon halvtimma på hela kvällen - var riktigt trött. Hon kan hålla igång bra länge men tillslut gick det inte. Hon har så svårt att slappna av och somna med. Tror inte vi hann från gården innan hon somnade dock.

Tack allihop för ett riktigt trevligt nyårsfirande!

Vill passa på att önska er andra en riktigt Gott Nytt 2010!

Kommentarer
Postat av: Maria

Önskar dig också Ett Gott Nytt År! Kram Kram

2010-01-01 @ 12:07:21
URL: http://sagafia.blogg.se/
Postat av: Lena S

Gott Nytt från oss alla i SutteCity! Kram L

2010-01-01 @ 22:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0