Shopping


Det här tycker Nova är roligt. Folk fnissar så gott när de ser henne :) 

Passar på att sitta lite vid datorn när Nova ändå sover. Har hunnit med massor idag faktiskt. S åkte och jobbade imorse och eftersom han varit hemma i 3 veckor så kändes det lite tomt när han åkte. Därför passade jag på att slänga in en maskin tvätt, köra igång diskmaskinen och diska upp det lilla som var. Sen tog tyvärr sysslorna slut. Städade gjorde vi ju igår så behövs ju inte igen.

Blev iaf så att när Nova sovit klart och ätit så åkte vi in till Skövde och handlade lite grann. Lite matlådor på Rusta, torkarblad på Biltema och mat på Maxi. Icakortet firar tydligen 20år och denna vecka var det billig kycklig. Precis vad vi behövde så åkte in och fixade det.

Nu sover den lilla ängeln igen och jag har röjt köket efter handlingen och middagen. Nu ska jag bara plocka ur diskmaskinen oxå. Va en massa billigt på Netto med så vet inte om vi ska åka in och kolla lite där eller om vi ka ta det någon annan dag. Kanske kan va skönt att va hemma nu.

Måste plocka bort alla julsaker denna veckan med. Men orkar nog inte just idag. Får bli en annan kväll.


Kommentarer
Postat av: Maria

HaHa, vilken skön bild på sötnosen:-)



Ta väl hand om er!



Kram KRam

2010-01-11 @ 21:37:09
URL: http://sagafia.blogg.se/
Postat av: Laura, mamma till Kasper

Haha, det där skulle nog min son också tycka var kul men tror tyvärr inte han får plats. Har varit sugen att testa många gånger eftersom han älskar att åka runt i sina leksaksbackar här hemma :)

2010-01-12 @ 12:06:05
URL: http://laurasnya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0