Äntligen helg!

Blir till att sitta hemma i helgen. Själv. Har inte råd att åka ner till Gbg varje helg. Hur gärna man än vill. Ska försöka fylla helgen med annat istället så man inte sitter hemma hela tiden. Karln jobbar ju mestadels i helgen så han blir nog inte så ensam han heller hoppas jag. Har beställt mat hos mor imorgon. Gött! En dag mindre att laga mat på.

Var till Skövde idag. Jösses, det gick åt en hel del pengar. På bara tråkiga saker. Mat till djuren, en massa tråkiga saker på Apoteket och såna saker. Dyrt ska det va oxå. Det var dom pengarna det.

Ska göra en tacovariant idag som jag fått av en arbetskamrat. Ska se hur det blir. Bra förhoppningsvis. Ganska lätt iaf så slipper stå hela kvällen o laga mat. Skönt de.

Kollar på drömkåken nu. Haha, lika bra som alltid :)

Besök idag

Varit en bra dag idag med. Sov en stund efter jobbet och sen upp för att städa lite grann. Haft besök av Maria och Isak och dessutom Ulrika och Arvid. Kul att ens vänner kommer och hälsar på ibland, det är jag inte så bortskämd med. Dessutom roligt att dom har med sig sönerna så man får träffa dom lite med. Isak fick två böcker av mig eftersom han fyllde år för någon vecka sen.

Bjöd på lite fika. Haha, hur mycket går det i de där små magarna egentligen? De åt fikabröd som aldrig förr. Har en kökssoffa med en vit dyna på och kan säga att den är inte vit längre. Den är mer brun från muffinsen och chokladbollarna. Men det gör inget, bara att tvätta igen. Eller byta till ett barnvänligt tyg som går att torka av, typ skinn eller nåt =)

Skulle vilja åka ner till Gbg och Sonny men får kanske bli en annan helg. Blir lite dyrt att åka varje helg. Men jag skulle verkligen vilja. Kan inte ses nästa helg heller eftersom vi syskon ska träffas nästa helg. Får se vad jag ska hitta på i helgen nu då. Jag har nämligen ingen susning.

Blev makaroner och köttbullar till middag idag. Orkade inte göra nåt annat. Men oj vad mätt jag blev. Får nog minska lite till på maten. Men gör inget, blir billigt =)

Mår prima!

Idag mår jag bra! Hur längesen var inte det? Sov alldeles lagom idag, åkte o handlade med ett strålande humör i ett strålande väder. Bara skuttade runt på maxi. Shit, kommer inte ens ihåg när jag mådde såhär sist.Skönt med en sån dag emellanåt.

Har ringt fram o tillbaka till försäkringskassan för att få klarhet i vad som egentligen gäller med föräldrapenningen. Just nu ser det ut som jag kommer bli granskad på nattlönen vilket känns väldigt skönt. Det skiljer lixom 2000kr på den och kvällslönen. Bara hoppas på att ultraljudet inte skjuter fram det beräknade förlossningsdatumet för mycket för då är det kört. Då förlorar jag de 2000kr extra. Så det är nervöst nu...jävligt nervöst. Igår lyckades jag inte sova mer än 1,5h efter jobbet.

Sitter o pratar lite med Lena på msn, det var verkligen längesen. Vi som pratade varje dag innan. Men har ju inte varit så aktiv vid datorn de senaste 10 veckorna då jag mått så dåligt. Men glad att hon finns kvar. Ska åka o hälsa på sen när både hon o ja har tid...samtidigt... o det kan va klurigt =)

Nu blir det tv och lite dator. Ha en bra kväll vänner!

Snabbaste dan på länge

Vart tog denna dagen vägen då? Skulle åkt in till Skövde men hann jag inte. Enda jag gjort är att betala räkningar o suttit lite i telefon. Aja, måndagen är snart över o jag är sjukt trött. Blir sängen tidigt idag så jag är pigg på jobbet sen. Har ganska bra stationer idag så det är ganska skönt.

Undra hur det blir efter det här veckan...ingen som vet. Snart kommer väl megavarslet till oss med.

Tv...sängen...jobba... det är resten av dagen det :)

Saknar!

Då var det söndag igen då. Varit hemma en vecka för att jag inte mått så bra o jag helt enkelt inte orkat gå till jobbet. Det har varit för mycket med allting. Mår lite bättre nu men ska till jobbet i natt igen så får se hur jag mår efter det. Jobbet är ingen höjdare nu när man mår som man gör.

Karln har varit hemma i helgen. Varit jäkligt skönt faktiskt. Fredagen hände det väl inte så mycket på. Vi åt lite o sen somnade jag i soffan typ. Trevlig som man är...haha. Lördagen var vi en sväng i Tibro o hälsade på. Va trevligt minsann. Sen blev det en sväng i Skövde på vägen hem för att handla lite. Blev lite fönstershoppning oxå. Kollade lite på barngrejer. Jösses, det är inte billigt alltså. Men ska kolla lite på nätet oxå när det närmar sig. Än så länge är det ju ganska långt kvar. Idag har pappa varit här en sväng. Blev tacopaj till middag. Sen i all tristess så åkte vi till Mariestad en sväng o handlade.

Saknar han redan. Bara varit ensam i max 30 min men det räcker. Shit, det är så svårt. Men vi ses igen om 9 dagar. Långa 9 dagar men bara att vänja sig. Vi kommer inte ses mer än var 14:e dag hädanefter. Suck :( Förra gången va det ganska okej men denna gång känns det förjävligt. Inte alls kul att va ensam här hemma.

Saknar dig darling! Massor!


Gbg i helgen

Är hos karln i Gbg nust nu. Var tvungen att åka hit o hälsa på. Så svårt att vara ensam så länge när man är van vid att ses varje kväll annars. Nu kommer vi inte ses många gånger innan jul. Kan nog räknas på en halv hand eller så. Så tråkigt.

Mådde jättebra några dagar men nu är det lika illa igen. Börjar dessutom må riktigt dåligt på jobbet nu så det är väldigt jobbigt och svårt att jobba. Är i v16 någonstans så jag tycker ju det borde gå över snart. Skulle behöva börja med järntabletterna för jag är så yr och så hela tiden men fick inte börja med det innan illamåendet gått över. Så får fortsätta må dåligt antar jag.

Får se vad vi hittar på idag. Funderade på att åka o bada någonstans. Vore skönt att få bada bubbelbad. Men gick ganska mycket pengar igår när vi fyllde på karlns förråd så vi får se. Kanske bara tar o tittar lite på babysaker eller så.


Japp, många har haft rätt

Har inte varit här på länge. Har inte haft ork. Det är dessutom inget roligt längre, ingenting är något roligt längre.

Lika bra att släppa bomben för er som inte vet...ja, jag är gravid. Därför har jag mått illa i typ 10 veckor. Har mått lite bättre senaste veckorna, men då mår jag sämre på nätterna på jobbet igen. En ren pina att vara gravid om du frågar mig. Iaf än så länge. Nu är jag dessutom så trött så jag slocknar i soffan runt 7 varje kväll.

Känns som man missar allt roligt. Inte varit på dansen en enda gång denna termin. Inte EN ENDA!! Är jag inte deppig innan så gör det mig dunderdeppig. Det var en stor del av mitt liv och nu orkar jag inte. Saknar alla, inte minst Lena!

Vet Linda att jag ljög för dig på jobbet, men ville att min familj skulle veta innan någon annan visste. Förlåt! När mina gallstensanfall kom kände jag mig tvungen att berätta för Kjellson men trodde han skulle vara tyst. Det var han inte...inte ens en natt. Jaja, bror fick veta av mig innan dom på jobbet så det var skönt iaf.

Varit på inskrivning o om några veckor väntar ultraljud. Det rullar på. Häromdan mådde jag så dåligt att jag faktiskt orkade diska. Kors i taket! Imorgon flyttar karln till Gbg för att jobba där nere så nu blir jag ensam hemma. Han har gjort precis ALLT i 10 veckors tid då jag inte orkat så fan vet hur detta kommer sluta. Bara hoppas man kan slippa detta jävla illamående snart. Helst tröttheten med. Känns som jag mister mina vänner borta i Mölltorp. Orkar inte ens åka dit o bara prata med dom. Det är för långt o jag vågar inte sätta mig i en bil vid den tiden då jag är såååå himla trött heeeela tiden.

Ja jag vet, jag låter inte så glad över detta men det är jag. Bara det att illamåendet har fått mig att förlora så mycket av mitt sociala liv.

Nu ska jag upp och äta frukost, duscha och väcka karln. Sen till Mariestad och köpa potatis! Ha det bra och hoppas ni har överseende med att jag inte skriver så ofta nu för tiden.

Kram

RSS 2.0