Helgen

Visst inte skrivit här på några dagar igen. Nä, jag hinner inte på dagarna och på kvällarna så orkar jag inte. Då är jag så trött att jag bra sitter o glor på tv:n.

Fredagen tillbringade iaf jag och Nova med morbror hennes. Vi åkte in till stan och handlade, busade, lagade mat och bara var. Va himla mysigt må jag säga.

Igår kom S hem och vi var iväg och handlade lite då med. Sen hem och ta det lugnt. Novas mormor med gubbe och moster kom förbi en sväng och Nova fick en väst och en regnjacka. Sen åt vi tacos här och kollade på en film. Bror åkte iväg till en kompis o kollade på hockey. När han väl kom hem vid 8 så var jag så trött så jag sov i soffan. Innan 9 var både jag och S isäng och stackars bror fick sitta ensam här. Var ju inte riktigt meningen.

Han hade tydligen fått ta hand om en bråkig Nova med som inte ville sova. Jag skulle gå på toa vid 12 och då satt de båda i soffan. Stackars bror!

Idag ska väl S försöka fixa bilen och annars vet jag inte. Sugen på nåt gott till middag men vad??


Underbar dag med goda vänner


Nova på en snöhög

Tänkte jag skulle skriva nåt här idag. Det har varit en riktigt bra dag.

Vid lunch gick jag och Nova iväg och träffade vänner. Jag träffade två och Nova träffade två. Det är lika trevligt varje gång. Vi får prata lite och barnen får leka av sig.

Hem och röja lite hemma. Har städat köket, badrummet, dammsugit och rengjort burarna idag. Bror bor fortfarande här så jag har ju barnvakt nu när jag ska göra sånt här. Så imorgon kan jag bara slappa. Så fick jag reda på att bror är ledig imorgon så då kan vi ju hitta på nåt hela dan! Skoj!

Bror hade köpt med sig grejer till tacos hem så i kväll har vi ätit tacos. Det var så hima gott! Me like! Nu sitter vi i varsitt hörn av soffan och är skittrötta. Gäspar om vartannat här. Blir nog sängen ganska så snart. Har väl en dotter som ska vakna en massa gånger i natt med antar jag.

Förresten så tog Nova 20 steg idag med morbror. Det går framåt. Jag är så stolt!

Sov gott och dröm sött!


Jobbig natt

Det finns lite grann som tynger mig rejält och det gör att jag varken sover bra eller äter ordentligt. Har ett ständigt tryck av oro i bröstet och ja, vi får väl se hur lång tid det tar att ta bort det.

Har varit en jobbig natt o Nova har varit vaken många och långa ggr i natt. Nu har vi ätit frukost och leker för fullt. Eller hon leker iaf.

Får se vad dagen erbjuder. Vi får se vad som händer...

Bara strul

Ännu mer problem. Det kan visst aldrig sluta. Bara bekymmer hela tiden. Denna gång är det delvis mitt fel med men ändå. Vi har så mycket otur man bara kan han!

Jag o Nova har varit på babysim idag igen. Började förra veckan men då kunde vi inte gå. Men idag kom vi iväg iaf. Hon hann bara i bassängen så började hon skvätta. Hihi, hon är för rolig hon!

Idag har jag gjort blomkålsmos för första gången. Det var ju supergott! Måste göras fler ggr. Kommer nog bli en favorit här i huset :P

Nu blir det tv här en stund och sen väntar nog sängen på mig tror jag...


Trevlig lördag

Gårdagen blev himla bra må jag säga. Vi åt frukost allihop i samlad trupp. Jag, S, bror och Nova. Trevligt som tusan. Blev melodikrysset till det oxå. Jag klarar aldrig hela krysset men har hittat en sida där de hjälps åt att lösa krysset så där kan man få de sista svaren...hihi...lite fusk jag vet men ändå.. Skickar sällan in det så då spelar det ju ingen roll.

Efter frukosten gjorde vi oss iordning för att åka in till stan o handla. Bror satt nere i källaren och spelade tv-spel. Han skulle till en kompis o kolla på hockey och dricka öl lite senare. Men vi tog oss in till willys och det var skönt att slippa handla själv för en gångs skull.

Hem o ge skrutt lite mat och packa in varorna. Sen bestämde vi oss faktiskt för att äta vi med. Blev tacos igår. Gott som tusan! Sen blev det tv hela kvällen tills det var dax för sängen.

Nu vankas förhoppningsvis frukost snart för jag är hungrig! Om några timmar åker S o jobbar igen så då blir vi ensamma. Hoppas bror kommer strax efter det...

Sällskap

Idag har vi umgåtts hela dagen jag, bror o Nova. Busat, varit till affären och handlat det nödvändigaste och så ätit lunch. Idag blev det pasta med kassler och ädelostsås. Såå himla gott. Bror måste ju ha något att äta innan jobbet. Klart storasyster måste ta hand om lillebror nu när han bor här.

Faktiskt väldigt skönt att ha lite sällskap, någon att prata med och någon att äta med och laga mat till. Ikväll blir jag ensam igen men i natt kommer förhoppningsvis S hem. Vi får se. Vore skönt iaf. Bror kommer ju i natt med men helgen kommer han nog tillbringa i Skövde så då vore det ju skönt med lite sällskap.

Ska ta o kolla lite grann på tv tror jag. Nova sover middag. Ska lägga mig under en filt i soffan jag med.

Torsdag

Intressant natt. Gick o la Nova strax efter 18, mig själv runt 21.30. Somnade väl lite senare och sen vaknar jag 12 av att Nova gråter. Bytte blöja men inte ville hon sova sen. Till 3 satt vi uppe. Under tiden hann bror komma från jobbet så vi satt faktiskt uppe alla 3.

Så vaknade vi igen vid 6.30 för så ville ju Nova ha mat. Försöka va tyst så man inte väcker bror i källaren. Nova somnade sen igen men jag passade på att äta en lugn frukost o läsa tidningen. Nu är jag störttrött men det får va så. Kanske hinner jag sova sen om Nova sover nåt på dan idag. Bror har redan åkt för han var tvungen o in till skövde o kolla på golv. Men han kommer ju i natt igen.

Annars funderar jag på att åka in till Skövde en sväng idag kanske. Köpa en överraskningspresent till pappa. Väldigt liten sak men ändå... Vi får se om jag orkar...

Pappa/morfar på besök

Idag har pappa varit här några timmar. Trevligt som tusan! Han hjälpte mig med att göra rent fläktarna i tvättstugan och byta filter där. Det var mer än behövligt så nu kanske det kan fungera lite bättre. Får göra det varje halvår nu så blir det bra. Måste bara köpa mer filter. Någon som vet vart man kan köpa sånt?

Nu sover Nova en stund och det är mer än behövligt. Sovit dåligt i natt och ingenting sen vi gick upp så hon lever väl på överenergi eller nåt. Men inte kan man sova när morfar är här. Då måste man ju busa.

Bror ska sova här några nätter så jag har precis varit nere och bäddat sängen åt honom. Tycker inte han ska behöva göra det kl 1 i natt när han kommer efter jobbet. Känns som han kommer va trött nog ändå.

Har egentligen ingenting att göra idag. Eller jo ska göra djurens burar sen ikväll när nova somnat. Men annars är det lugnt på måste-listan. Skönt skönt! Förresten, skotta måste jag göra med.

Vad har ni hittat på en onsdag som denna?

Hur kan man va så trött?

Nu är jag tröööött igen! Fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Nova har varit genomgnällig hela dagen så det har väl inte varit superkul men nu sover hon iaf sen några timmar tillbaka. Blir sängen för mig med om en liten stund. Galet att man går o lägger sig så tidigt men jag orkar inte va vaken längre.

Imorgon blir det träff med föräldragruppen igen iaf. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Hoppas de flesta kan komma imorgon nu då.

Nu ska jag fixa lite här innan det är natti natti... jag behöver nog sova minst lika mycket som Nova...haha!

Lunch

Idag har bror varit här på lunch. Bjöd han på kyckling, ris och currysås. Dessutom lite sallad till det så det tror jag han var nöjd med. Nova fick några majskrokar under tiden. Mysigt att få lite besök.

By the way, det snöar ute nu. Göttas det snöar. Blir till att gå ut och skotta sen då. Om jag orkar..haha! Känner mig helt slö idag. Känns som om jag är på lite dåligt humör idag. Men det blir väl bättre...

Nu sover Nova så jag skulle egentligen passa på att fixa ute i köket men har ingen ork till det. Tar det sen istället tror jag. Nu blir det lite tv istället.


Gäsp

Oj vad lite tid jag har haft att skriva nåt idag då. Men har iaf fixat djurens burar och tagit ner alla stjärnor i fönstren och ersatt med de vanliga fönsterlamporna. Orkade inte lägga det i lådorna dock så allt ligger nere i källaren men där syns det ju inte...hihi...

Har varit en lugn kväll. Ätit lite tacos och bara suttit framför tv:n. Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Så nu blir det sängen för min del.

Natti natti gott folk!

Underbar dag i goda vänners lag


Nova med pappa

Jag har verkligen haft en underbar dag idag. Så himla skön och givande.

Nova är alldeles prickig på hela magen så nu är jag säker på att det är den däriga febern. Skönt att veta ändå. Vet inte om de blir väldigt trötta efteråt men hon har sovit mest hela dagen tycker jag. Totalt mellan 4-5 på hela dagen o det är inte likt henne.

Vid lunch stack vi iväg till I o L iaf. Där vankades det lunch. Nova fick lite burkmat och jag fick tacos. Så himla gott och mycket trevligt sällskap. Nova o L lekte och de är så himla söta ihop! Vi kan stå och bara titta på när de leker. Hihi! Efter maten blev det lite kaffe och cheescake jag hade med mig och sen stack vi ut på en promenad. Blev nog lite över en timma idag med och idag blev jag helt slut. Men det är så skönt för med henne kan jag flåsa hur mycket som helst och det är så skönt! Nu måste jag komma igång med att träna här hemma! Jag mår så himla bra efteråt! Är helt seg nu ikväll.

Var iväg till Skövde efter och köpte lite mer matlådor så nu ska jag laga lite köttfärsås och pasta imorgon och frysa in. Köpte även grejer till tacos och semlor som jag tänkte överraska S med ikväll men han kommer inte hem så jag skippar maten ikväll. Orkar inte stå och hacka bara till mig själv. Tar mig en semla och lite te till Let´s dance och sen blir det sängen tidigt ikväll.

Ha en skön kväll gott folk!


Lugn och solig fredag


Min goa glada unge

Nova är nog frisk nu iaf. Det var nog den där 3-dagarsfebern som härjade iaf för nu är hon alldeles prickig på halsen o de kunde visst få utslag efteråt har jag läst.

Igår var det ett underbart väder så vi va ute och gick en lång sväng med I o L. Riktigt skönt och man mår så mycket bättre efteråt   även om det kan va lite jobbigt under tiden. Men vi tog det i lugn takt och gick o pratade under tiden. Våra barn sov som små änglar i sina vagnar.

Idag blir det nog till att åka o träffa I o L igen. Nova o L måste ju får leka lite granna. Nu när Nova äntligen är frisk. Sen blir det nog en sväng till Skövde tror jag. Eller så tar vi det imorgon. Får se vad jag känner för. Vädret är underbart så en promenad hade ju inte varit fel. Får nog bli det senare tror jag...


Snart sängen tror jag

Jag är helt slut! Vilken dag! Har precis kokat ris och gjort matlådor av mitt storkok av korv stroganoff. Det blev hela 8 stycken! Så nu finns det lite för S att ta med sig. Men behöver kanske göra nåt mer att variera med oxå men har inte så många matlådor kvar. Köpte burkar på Rusta och de var riktigt bra. Kanske borde köpa fler. Alltid bra att ha lite matlådor i frysen. Man vet ju aldrig.

Nova har efter morgonens höga feber sänkt sig lite under dagen. Mitt på dagen fick hon en alvedon och tempen la sig runt 38,6 istället. Den graden gjorde att hon faktiskt var riktigt pigg här ett tag. Lekte lite på golvet och ville bara åt fjärrkontrollerna som vanligt. Igår brydde hon sig inte om dom alls.

Dock var febern uppe på 39,4 ikväll igen. Liten sänkning från i morse iaf. Så hon fick en alvedon och en flaska välling och den fick hon sova. Hon var så trött stackarn!

Får vi se om och när hon vaknar i natt. Gör inget om hon vill ligga bredvid mig i sängen. I vanliga fall tycker jag bara det är jobbigt för hon är ju som en propeller i sängen men nu är hon lite mer still iaf. Får oxå hoppas att febern avtar under morgondagen.

Nu blir det tv för min del...sen sängen. Köket tar jag hand om imorgon!

Oförändrat


En skrutt med 39.7 i feber

Hade svårt att somna igår. Inte lätt när hon hade så himla hög feber. Kände att jag hellre hade velat ha henne inne hos mig där jag kunde höra henne. Hur som helst så vaknade hon vid 24 med en dyblöt blöja så jag passade på att ta tempen då med o då hade det ökat till 39.7. Tycker det är läskigt! Men var någon som sa att de inte blir lika dåliga som oss när vi har så hög feber o det kan kanske stämma.

Vi har iaf sovit några timmar i natt. Gav henne en alvedon så hon skulle kunna somna. Nu på morgonen så verkar hon lite piggare. Hon pratar lite o har lekt lite även om det är ytterst lite. Men tempen låg kvar på 39.7 imorse med. Nu sover hon lite igen.

Så svårt när det gäller alvedon. Vissa säger att man ska ge dom det o andra säger i absoluta nödfall. Men eftersom hon trots den höga febern verkade lite piggare imorse gav jag ingen alvedon. Får se vad det ger för resultat. Men kanske är det så med att de är piggare på morgonen än på kvällen???


Första febern

Nu har jag precis lagt Nova så nu får vi hoppas att hon sover iaf några timmar. Gärna hela natten men det betvivlar jag.

Hon vaknade i natt vid 1 och ville inte somna om. Jag bar in henne till mig och försökte få henne att sova hos mig men inte heller det gick speciellt bra. Försökte vid 4 att lägga henne i hennes egen säng igen men det funkade inte. Bytte blöja och passade på att ta tempen för jag tyckte hon var varm. Och ja, mina misstankar var rätt. Hon hade 38,6. Fick en alvedon och en flaska välling och så somnade hon gott sen.

Imorse hade hon 37,7 och vi åkte trots allt iväg till I o L en sväg för att leka lite grann. Hon var sitt vanliga jag och busade på som sjutton. Hon blev dock väldigt trött men berodde ju mer på att hon inte hade sovit på 4 timmar.

Åkte o handlade o sen hem o ge henne mat. Hon åt upp hela burken så trodde faktiskt att hon var okej. Men somnade senare på mitt bröst och det brukar hon aldrig göra. Var glödhet när hon vaknade så tog tempen igen vid 17. 39,5 och det tycker jag var lite läskigt. Aldrig haft så hög feber själv ens tror jag. Jag är ju inte en person som får feber alls. Blev en alvedon till och efter det blev hon nog lite piggare faktiskt.

Skulle försöka få henne att äta små bananbitar men vet inte om de hamnade fel eller vad det var för hon spydde rätt ut istället. Så blev att byta kläder och torka både stol, golv och barn. Stackars liten. Vi väntar väl med banan ett tag till då.

Har aldrig sett Nova sån här. Har velat vara i knät hela em och kvällen och bara gosat. Ögonen har dock varit klara tack och lov. Bara väldigt väldigt slö. Annars vill hon inte gosa i famnen, det har hon inte tid med. Finns ju så mycket annat att upptäcka så hon har aldrig tid att sitta still. Får se om detta är något pga av nya tänder eller om det kanske är 3-dagarsfebern som brutit ut. Men får gärna inte bli högre feber än detta. Då kommer jag bli rädd och nervös.

Nu ska jag njuta lite av ensamheten för det har jag inte kunnat gjort på hela dagen. Så hoppas vi på en feberfri dag imorgon.

Shopping


Det här tycker Nova är roligt. Folk fnissar så gott när de ser henne :) 

Passar på att sitta lite vid datorn när Nova ändå sover. Har hunnit med massor idag faktiskt. S åkte och jobbade imorse och eftersom han varit hemma i 3 veckor så kändes det lite tomt när han åkte. Därför passade jag på att slänga in en maskin tvätt, köra igång diskmaskinen och diska upp det lilla som var. Sen tog tyvärr sysslorna slut. Städade gjorde vi ju igår så behövs ju inte igen.

Blev iaf så att när Nova sovit klart och ätit så åkte vi in till Skövde och handlade lite grann. Lite matlådor på Rusta, torkarblad på Biltema och mat på Maxi. Icakortet firar tydligen 20år och denna vecka var det billig kycklig. Precis vad vi behövde så åkte in och fixade det.

Nu sover den lilla ängeln igen och jag har röjt köket efter handlingen och middagen. Nu ska jag bara plocka ur diskmaskinen oxå. Va en massa billigt på Netto med så vet inte om vi ska åka in och kolla lite där eller om vi ka ta det någon annan dag. Kanske kan va skönt att va hemma nu.

Måste plocka bort alla julsaker denna veckan med. Men orkar nog inte just idag. Får bli en annan kväll.


Drömmar

Detta kära vänner är mitt 1000:e inlägg i bloggen! Där ser man, grattis lilla blogg...haha!

Vill göra om hemma! Göra ett rum till och ett badrum nere i källaren. Då hade jag flyttat ner alla sovrum nere istället. Men men, det kostar ju lite så man får väl bara drömma. Skulle även vilja göra om hallen, badrummet och köket här uppe.

Kanske borde man inte lägga ner alltför mycket arbete här eftersom man förmodligen inte kommer få ut det på samma sätt som en lgh eller ett fristående hus. Men trivs väldigt bra här och fortsätter gärna bo här. Hoppas bara grannarna med stannar kvar för det är en som jag verkligen gillar med att bo här.

Nä, nu ska jag drömma vidare :)

Vackra vinterland

Igår blev det nästan en heldag utanför hemmet. Eftersom mamma o hennes man skulle få besök av hans äldsta barn från Östersund så åkte vi dit för att hälsa på. På vägen blev det inhandlat en pulka (äntligen) och ett par mockasiner till Nova.

Va mysigt att träffa dom igen. Det blir ju som sagt inte så ofta när de bor så långt bort. Nova fick busa lite med mormor oxå. Dock var lilla tösen väldigt trött. Men eftersom hon vägrade att sova så fick hon väl va uppe då.

Blev hjortstek till middag. Så himlans gott. Med potatis, god sås, gelé och saltgurka. Mums! S tog ett glas vin till maten så jag körde hem. Var halt fram till Mariestad men sen så var det lugnt tycker jag.

Idag får vi besök igen. Trevligt trevligt! Det är Ida o Liv som kommer hit och ska äta pannkakor. Mums! Sen så är det ju roligt för Liv o Nova att få leka lite. De kommer ju även att gå på samma dagis sen med. O på tal om det så är det snart bara 3 månader tills hon börjar dagis. Vart har tiden tagit vägen?

Lika vackert ute idag. -19 grader och strålande sol. Snön blänker och jag blir bara glad när jag ser det. Får försöka gå ut med Nova en sväng så hon får åka lite i sin nya pulka :)

Mer snö


Vitt o fint

Sov riktigt länge idag. Skönt! Men var nästan så man sovit för mycket för när man väl skulle gå upp var det ändå svårt. Så låg kvar en lång tid innan jag orkade mig upp.

-17 grader idag och det snöar stora fina flingor. Sååå mysigt. Älskar snö! Bästa jag vet tror jag. Hoppas det kommer riktigt mycket. Kanske skulle se om det är någon som fått in pulkor idag. Sist vi kollade så var de slut överallt!

Ska in till Skövde en sväng idag. Dels för att handla lite och sen fika med en kompis som jag inte sett på jättelänge. Hennes lilla dotter har väl för sig lika mycket bus som Nova nu.

Önskar er en riktigt bra dag!


-20 grader

Imorse när jag skulle göra välling till skrutt stod termometern på -19.9 grader. Var längesen det var så kallt här. Men jag klagar inte. Hellre såhär kallt än några plusgrader, blask och snålblåst. Älskar denna kalla, råa vintern faktiskt. Det är underbart när snön får ligga kvar och det är ljust och vackert ute!

Hoppas på att få träffa en kompis från byn idag men får se om hon kan. Vore skoj iaf för vi har inte träffats på flera månader. Det är synd och skam men blir ju så när båda har annat för sig.

Måste in och handla idag med. Blir nog Skövde denna gång för jag ska försöka hitta ett par vinterskor till mig. Kanske kan va bra nu när det är så kallt.

Vill oxå passa på att önska min vän Jerry grattis på 37-årsdagen! Hoppas du får en underbar dag med mycket omtanke, god mat och tårta och lite paket.


Släktträff

Bowlingen var skoj igår. Tyvärr gick det nog inte så vidare värst bra av någon av oss men var ju iaf lika för alla. Nova var på sitt bästa humör och igår spelade det ingen roll om det var mamma eller någon annan hon var hos. Ibland är det lite skönt faktiskt.

Efter bowlingen åkte vi upp till en liten stuga som vanligt. Först blev det fika och sen medans maten gjordes iordning så spelade vi lite spel och bara umgicks. Sen underbar mat och mer umgås. Älskar verkligen de här träffarna. Det är så roligt!

Idag står det inte så mycket på schemat. Ska bara iväg till Karlsborg och fika med bästa Lena en sväng. Hon måste ju få sin julklapp i tid...hihi... Sen ska det bli skönt att få tjöta lite med såklart!

Nu har vi precis ätit frukost och det blir nog inte så mycket mer för tillfället. Bara ta det lugnt!

Bowling


Har en dotter full av bus

Igår kom Novas farfar med sambo hit en stund och busade runt. Nova fick lite julklappar med. Men det var väl det enda som hände på hela dagen med. Dagen gick dock riktigt fort och efter Harry Potter som gick även igår så gick vi o la oss helt enkelt.

Idag blir det den årliga bowlingen med släkten. Först bowlar vi, sen blir det mat och spela spel. Mycket uppskattat och väldigt väldigt roligt! Första ggn som Nova är med oxå. Hon kommer ju naturligtvis inte spela men hon kommer ju ändå vara med.

Nu får det nog bli lite frukost tror jag. Magen säger att den vill ha det.


Lugn lördagsmorgon


Vinterbild från 1/1 2010

Hade ju inte sovit ordentligt på 4 nätter innan och igår tog det ut sin rätt. Vi skulle kolla på Harry Potter på tv:n men vid 19 däckade jag totalt. Det gick bara inte att hålla sig vaken. Vid 21 gick jag o la mig i sängen o fortsatte sova o så vaknade jag runt 7 imorse. Det var riktigt skönt kan jag säga! Nu är jag utvilad och pigg igen.

På morgonen nu när de andra fortfarande sov har jag hunnit och sortera och fixa iordning alla bilder i datorn. Så efter frukosten så ska jag sätta mig o bränna alla ut bilder från år 2009 så det finns sparat. S och Nova vaknade för en stund sen så nu ska vi äta lite frukost sen ska vi nog bege oss ut en stund.


God fortsättning...

Blev lite stressigt igår när vi kom från Skåne och skulle vidare mot nyårsfirandet. Åkte förbi maxi på vägen hem för att köpa sallad och bröd som vi skulle ha med. Hem och duscha, göra oss iordning och så åka.

Väl där blev det som vanligt trevligt sällskap, god 3-rätters middag och lekar. Vi är alltid samma gäng som firar nyår. Brukar bli midsommar med. Och även om det kommit till barn osv så håller vi ihop. Det är skoj faktiskt. Behöver aldrig fundera på vad man ska göra.

God mat blev det med. Vi tar med oss en grej var så någon tar förrätt, någon efterrätt, någon godis osv. Igår blev det en toast till förrätt, inbakad fläskfilé med potatisgratäng till huvudrätt och något liknande panacotta till efterrätt. Det var riktigt gott iaf!

Sen körde vi som vanligt lite musiklekar osv. Sen var det dax för 12-slaget med champange och önska varandra ett gott nytt. Ut och skjuta raketer.. men igår stannade jag inne för Nova. Efter det blir det kaffe och tårta.

Sen åkte faktiskt vi hem för Nova - som inte sovit mer än någon halvtimma på hela kvällen - var riktigt trött. Hon kan hålla igång bra länge men tillslut gick det inte. Hon har så svårt att slappna av och somna med. Tror inte vi hann från gården innan hon somnade dock.

Tack allihop för ett riktigt trevligt nyårsfirande!

Vill passa på att önska er andra en riktigt Gott Nytt 2010!

Skåne

Vi har varit i Skåne några dagar hos S mamma, bror och "styvfar". Den sistnämde fyllde även år i tisdags. Åkte ner måndags morgon. Tar ju ca 5 timmar ner med stopp osv. Blir alltid lite nervöst att åka så långt med Nova men det gick bra. Hon var på bra humör.

Kom ner måndag, sen tisdag var det kalas. Goda pajer och god tårta! Blev både paj och tårta till frukost på onsdagen. Onsdagen så hälsade vi på S mormor och farmor. Man får passa på när man är nere. Vi är ju inte nere så himla ofta. Måste ju passa både tidsmässigt och så kostar det ju en del att åka ner. Men de blir alltid lika glada när man kommer förbi.

Blev några intensiva men trevliga dagar där nere. Igår fm åkte vi hem igen. Skulle ju fira nyår med vännerna här hemma.

RSS 2.0