Söndagens rapport

Då har man precis ätit då. Idag blev det korv stroganoff, ris och grönsaker. Men vet inte vad det är med mig. Mår illa ganska ofta efter jag ätit nu för tiden. Får väl kolla över vad jag äter. Men när vi flyttar till huset blir det matlista. Då bestämmer vi hela veckans mat på helgen innan. Det är ganska skönt för då blir maten dels mer varierad och så vet man vad man ska göra. Går även att planera in snabb mat på dagar som är stressiga.

Idag har det inte hänt mycket här. Jag gjorde iordning burarna och karln städade toaletten. Det där med att damma o sånt kommer nog inte hända innan vi flyttar. Känns inte så iaf. Känns bara onödigt. Torkar av allt innan vi bär ner det och dessutom när allt är inne i huset.

Ska bli skönt nu när kaninerna får ett eget rum. Blir mindre dammigt i resten av huset. För tusan vad dom dammar. 10 min efter man dammat är det likadant igen. Kanske därför man drar sig för det nu. Jag hoppas det blir mer lättstädat där borta. Förhoppningsvis inte lika mycket grejer på så liten yta.

Snart dax för jobb igen. Inte många timmar kvar nu. Hatar söndagar...

Är jag gammal?

Jag har en fråga. Är jag gammal? För när man blir äldre så sover man ju mycket mindre. O det känns som jag sover mindre. Gick o la mig runt 23.30 och vaknade redan 06.30. Visserligen är det 7 timmar och mer än jag är van vid men känns ändå konstigt att stiga upp så tidigt. Vad hände med de där 12 timmars sömnpassen man hade på helgerna innan? Jaja, nu är det som det är. Blev så när jag började jobba natt. Men hade varit skönt att titta på klockan när man vaknar o så står den på 09.00..haha. Nu har jag redan hunnit duscha och sitta vid datorn ett bra tag.

Trevlig dag på er alla!


Bad hair day

Ja alla har vi dagar då vi inte orkar ta tag i frisyren :D



Vilken fredag det blev

Var ju meningen att jag skulle skriva denna bloggen i natt men hemskans va trött jag var. Så jag valde sängen. Den var skön då kan jag säga. Längesen jag sov så bra som i natt. En massa timmar. Bara 15 min efter jag gått o lagt mig gick karln upp för att åka till gbg och jobba. Stackarn. Han får slita han.

Gårdagen då. Mådde jättedåligt hela natten. Jag blir ju helt förstörd när jag är sådär nervös. Helt sjukt ju. Mår alltid illa när jag är nervös, det vet jag sen man skulle stå och spela alldeles själv när man gick på musikskolan. Men jösses. De sista timmarna kunde jag knappt jobba. Vi hade ju börjat buda i torsdags och det fortsatte igår. Har inte kunnat sova, inte äta ordentligt. Hela jag har varit som ett psykfall.

Vi bestämde oss för att lägga ett sista bud och gjorde oxå så. Men allt efter tiden gick så kände vi att nä, vi vinner ändå aldrig det här. Så vi började prata om att göra om det lånet vi redan hade och var inställda på att bo kvar. Planerade lite inför det kommande året och så. Dom har väntat i timmatal varje gång innan de lagt ett bud så vi gick där o väntade. Man får ju ett sms varje gång budet höjs. Skönt nog kände jag mig lättad och jag började må bra av att släppa tanken på huset.

Så gjorde jag mig iordning inför kvällen då jag skulle ut med jobbet. Vi åkte och hämtade Volvon på bilia. Den hade varit på service. Sen ålte vi o handlade mat till djuren och svängde även förbi Coop en sväng. Då när vi skulle gå in ringde min mobil. Kände igen numret och det var till mäklaren. Det kan ju bara betyda en sak sa jag till karln. För annars hade vi ju fått ett sms. Han skulle berätta att vi fått huset. Kändes lite konstigt när man släppt den tanken. Vi gick väl kanske lite längre än vi tänkt oss men som pappa sa - kommer vi verkligen trivas så som vi tror så spelar inte det någon roll.

Bestämde tid med mäklaren på måndag och på måndag är det mycket som ska göras. Ska säga upp lägenheten och massa annat. Vi kommer få 3 dubbla hyror men men. Vi tänkte va ute från lägenheten 1 augusti så förhoppningsvis är det någon annan som tar den tidigare. Men det märker vi.

När vi kom ut från Coop var det som hela himlen hade öppnat sig. Vi hade med oss paraply så det var ganska lugnt ändå. Åkte hem o lämnade lite grejer och tog en cider från kylen sen skjutsade darlingen mig till hotellet där vi skulle äta med jobbet.

Blev 3-rätters och några cider. Räkcoctail till förrätt, oxfilé med klyftpotatis till huvudrätt och så glass med hallon- och chokladsås till efterätt. Mums vad gott det var! Efter maten gick vi vidare till husaren. Jag har aldrig varit där innan. Eller, vi åt där en gång med jobbet men inte mer än så. Nu har dom ju byggt om o så. Allsång på husaren. Dom har en massa där ute mellan husen och himla trevligt var det. Tyvärr ska dom ju alltid ha så himlans hög musik och jag fixar inte det. Brukar ha med öronproppar men hade inte en tanke på det igår. Så jag gick hem vid 01. Jag och Linda gick samtidigt - ja vi tjejer måste ju hålla ihop. Vi är de enda på vårt skift. Hennes buss kom så hon rusade iväg. Gick den vägen hem istället för att se om hon hann med den. Det gjorde hon, men annars hade jag stannat o hållt henne sällskap tills nästa buss kom. Blev ju bra det, för gick till modegrillen och köpte mig lite strips att äta på vägen hem. Riktigt nöjd med mig själv att jag bara köpte det och inte en stor hamburgare eller nåt. Var en himla trevlig kväll faktiskt. Enda tråkiga var att inte Veronica kunde följa med ut.

Skulle städat så smått idag men har inte blivit mer än att plocka ur diskmaskinen och vika tvätten. Dåligt, är väl de minsta jag kunde gjort nu när karln jobbar. Men på nåt sätt känns det inte så motiverande när vi ska börja packa ner allting nästa vecka.

Lägger in några bilder på huset med. Så önskar jag er en himla trevlig lördag.
  

Trött

Varit ute med jobbet idag. Hade tänkt o skriva en blogg nu men orkar helt enkelt inte. För trött. Så ska sitta här lite sen direkt i säng. Ska bli skönt att sova. Skönt att veta att man kommer kunna sova oxå. För det har jag inte gjort ordentligt på snart en hel vecka.


Budgivning

Var på en andra visning i morse. Vi hade med mig farsgubben med. Det gick väl bra. Antar jag. Vi la ett bud och hoppades på det bästa. Nu i kväll fick vi ett motbud. Vi har nu lagt ett bud över deras och hoppas de ger med sig. Men tror båda är väldigt intresserade så det är lite tråkigt. Det tråkiga är att säljaren accepterade vårt bud så jävla synd att det andra paret ville vara med o strida. Jaja, det är väl så det är på bostadsmarknaden.

Hoppas detta tar slut snart iaf för jag har inte sovit ordentligt på 3 dagar. Blir inte bättre varken idag eller imorgon. Det är livets hårda skola som gäller...

Flytta?

Kan väl inte påstå att jag sovit så himla bra idag heller. Men det räcker nog så det får va så. Att jag inte somnade stående på jobbet igår det är ju ett helt under! Så ibland sker kanske under ändå..hihi!

Tanta på banken ringde idag med. Dom hade godkänt låneansökan med nöd och näppe sa dom. Jaha?! Hur fan har vissa råd att ha villa, ny bil, båt och säkert en husvagn med? Sen bor dom ensamma och...ja, jag har funderat på det där i flera år måste jag säga. Eller så litar inte banken på mig. Hade till o med tagit med mig excelkalkylen jag gör varje månad så hon måste ju sett vilken stenkoll jag har på ekonomin. Aja, nu fick jag det i alla fall.

Ska åka o kolla på huset imorgon igen. Då ska karln med och så ska jag ta med mig pappa. Är det någon jag litar på så är det pappa så då får det bli så. Kommer förmodligen bli så att vi tar det om det är så. De andra paret som var där igår hade gett nåt skambud så mäklaren var inte så nöjd. Jag kommer inte ge jättehögt, men det beror på att jag kommer ha dubbla hyror i två månader och det kommer jag räkna med i priset. O det sa jag till mäklaren oxå. Så vi får se vad som händer och sker. Har suttit och räknat för- och nackdelar med huset idag. Nackdelen är att det kommer kosta mer än vi är vana att betala. Men det får man väl räkna med. Fördelarna är kanske småsaker, men de betyder en massa för mig. Som att ha egen tvättmaskin, större badrum, större kök, bättre spis, fler rum och en trädgårdsplätt. Ja inga jättesaker men sånt man tänker en del på. Sen en rättelse...huset är en bostadsrätt...så inga superlån. Därför jag blev så chockad att jag precis skulle få låna de futtiga pengarna.

Vet att många kommer säga att vi gör fel om vi tar huset, men som pappa sa: "ni är ju vuxna o får bestämma själva" Japp, så är det! Men jävlar att jag redan nu gjort upp en budget för det nya huset om det skulle bli att vi tog det. Så det så! Tror ni kommer få se en Erika som är mer nöjd med livet. Men kanske bara som jag inbillar mig. Tiden får utvisa!

Nervös dag

Vilken dag. Inte sovit mer än några få timmar. Var helt omöjligt att sova. Var så himla nervös. Va lika bra o gå upp till slut. Så egentligen borde jag gå o lägga mig nu för annars kommer jag vara helt död på jobbet i natt.

Varit til banken och kollat med lånelöfte. Gick ju sådär. Deras datorer fungerade inte så vet ändå inte. Hon sa att det inte borde va några problem men man vet aldrig. Saknar min vanliga handläggare. Han är mycket bättre! Mycket!

Var sedan på visning. Kollade på en bostadsrätt...som är mer som ett radhus dock. Men vet inte om driftkostnad och sånt blir för dyrt för oss. Vi får räkna lite grann på det. Kanske skära ner på något annat för att få det att lösa sig. Var mindre än vad det såg ut på bilderna, men kanske bara ser så ut då det stod helt tomt. En del att göra. Alla tapeter är jättefula. Men går att bara måla på de flesta. Får se... Får räkna lite i veckan o sen höra av oss till mäklaren igen.

Nä, ögonlocken känns tunga. Lika bra att gå o lägga sig. Sov sött!

Älskar Dig

Idag har jag och darlingen varit ihop i 2,5år. Mycket upp och ner har det varit men vi har tagit oss igenom allt och står mycket mer stabilt i vårat förhållande nu. Vi vet vart vi har varandra på ett helt annat sätt nu än vi gjorde förut.

Älskar Dig Sonny! Tack för de här 2,5 åren, ser fram emot många många fler!
Puss, din Erika <3


Hela helgen i korthet

Blev ett kort midsommarfirande. Men det var trevligt ändå. Var väl hos Jocke stax innan 4. Vi var vid deras sommarstuga vid viken. Väldigt mysigt måste jag säga. Gick runt och kollade lite sen blev det fika med jordgubbstårta och allt. Gott gott. Glöm inte ge mig receptet på den där morotskakan. Damn, vad god den var!

Efter fikat gick vi ner till sjön då 3st skulle bada. Vi hade inga kläder med oss så det blev till att titta på. Men var ganska kallt i luften så det gjorde inte så mycket. Kollad lite på deras båt när vi ändå var nere med.

Satt bara o hade det gött...halvfrös lite o pratade tills vi satte på potatisen och förberedde maten. Jag gick in och hjälpte Jocke så det var vi som stod för det mesta. Väntade på de två sista som lägligt nog kom 10min innan maten var klar. Timing i högsta grad. Åt vi gott, sill o potatis. Mums! Var väl ett år sen sist. Blev även lite grillad korv till det. Väldans gott vard ett...gott gott gott!

Jocke hade gjort en tipspromenad. Eller, han hade gjort frågor. Istället för att gå runt en slinga skickade vi lapparna runt bordet. Haha, men det gick det med. Efter maten blev det jordgubbar o grädde. Jösses kändes som det enda man gjorde var att äta. Men det hade han fixat bra min kära vän.

Efter det var vi tvugna att åka då karln skulle upp och jobba. Var lite tråkigt, hade gärna stannat kvar men visste ju om det innan så var väl bara att sätta sig i bilen och åka hem.

Igår gick jag upp 02.40, åkte vid 03, var i Gbg 05. Åkte lastbil en hel dag och hade väldigt tråkigt. Kom hem, fick maten serverad, åt, kollade på tv och gick o la mig. Det var min gårdag på 3 meningar.

Idag har jag inte gjort så mycket. Läst lite i Lenas bok och bara tagit det lugnt. Precis uppkommen från badet. Var väldigt skönt! Avkopplande måste jag säga. Körde med tända ljus o hela skitet...hehe.

Nu blir det snart mat, sen kanske iväg o handla inför jobbet. Ha en fortsatt bra kväll, c ya!


Trevlig midsommar!

Fick byta design till en sån där vanlig som finns här..går ju inte ha den andra, ser ju jättetomt och konstigt ut. Inte så kul men men, vad ska man göra.

Idag gick vi upp med tuppen. Eller innan tuppen till o med. Båda gick o la sig väldigt tidigt igår så då vaknar man tidigt. Så är det ju. Men röjt lite i lägenheten och gjort iordning jordgubbstårtan. Den hör ju lixom till när det är midsommar. Ska väl fixa kaninburarna oxå innan det är dax att åka iväg till Töreboda. Ikväll lär man ju inte orka göra något och imorgon när vi kommer hem lär vi inte heller orka.

Så ja, dax att göra det fint hos djuren. Trevlig midsommar på er!

Dan före midsommar

Idag känns det som jag har ränt runt och stressat hela dagen. Det är väl inte hela sanningen men så känns det. Den tiden på willys för att handla inför morgondagen var både stressande, det var trångt och varmt. Fy bubblan. Men jag hittade nog det jag skulle ha iaf. Handlade ju för att vi skulle vara hemma. Visste ju inte vad Jocke hade bestämt.

Blev en tur till Ö&B oxå. Skulle köpa en förlängningssladd men blev inte så. Glömde den helt enkelt. Men kom hem med lite tvål, shampo och sånt som är behövligt. Så nu slipper vi köpa det på ett tag.

Blev pasta och hemmagjord pastasås idag. Gott gott! Tycker om när pastan är 3-färgad så det fick det bli idag.

Imorgon blir det till att fixa kaninernas burar, sen iväg på midsommarfirande i en sommarstuga vid sjön viken. Ska bli otroligt mysigt och kul. Äta sill o färskpotatis och bara vara i goda vänners lag.

Nu blir det lite tv innan sängen. Upp tidigt imorgon och upp ändå tidigare på lördag. Ha en bra midsommar på er!

Uppdatering

Badrummet har inte blivit mitt andra hem idag tack och lov. Dock börjar kramperna komma tillbaka så smått även om de inte på långa vägar är som igår. Illamående börjar jag oxå bli igen. Aja, life goes on!

Har kopplat in vår andra dvd i sovrummet så har kollat på film där nu på dan. Shall we dance. Så himla bra. Dom säger nåt som påminde mig om Lena. Nåt i stil med "du är blå i ansiktet - andas!" Haha, så himla bra. Haha, hon påminner oss ofta om att vi kanske borde andas lite oxå.

Har kört en maskin disk idag och jag är stolt över att ha fått så mycket gjort idag. Det säger väl lite om mig just nu...

Sjuk

Idag mår jag väl ganska bra ändå. Igår var hemsk. Magen krampade från det jag vaknade, hela dagen och hela natten. Ovanpå det så mådde jag ruskigt illa och hade yrsel. Måste ändå säga att kramperna i magen var värst. Fy fasen. Kunde inte äta någonting vettigt på hela dagen. Fick visserligen i mig en halv banan och mot kvällen blev det lite stripes iaf. Spydde iaf inte denna gång. Skönt skönt sköööönt! Räckte med det som var.. Inte låg jag helt utmattad på mattan i hallen denna gång heller. Blev iaf hemma från jobbet i natt. Fanns ingen chans att jag skulle orka jobba.

Idag är krampen och illamåendet över men då kommer det andra saker istället. Magen vill fortfarande inte vara med och badrummet blir nog mitt favoritställe idag. Tråkigt men sant.

Träffade Lena en snabbis igår. Det enda jag gjorde på hela dagen. Hoppas du inte blir sjuk nu, men tror inte det. Det var nog nåt som inte smittar utan bara var riktat till mig själv. Hon fick filmklippet från nationaldagen och en T-shirt av mig o jag fick en skiva av henne. Gillar hennes låtar. Hon är riktigt duktig. Sitter o lyssnar på skivan nu. Igår fanns lixom inte utrymme för det. Fick låna en bok av henne med som hon sa jag skulle läsa ut tills nästa gång vi sågs. Men det är ju på high chaparall och det är 1,5 vecka dit bara... hallå! Jag är ingen bokmänniska ju. Men får la försöka. Hoppas den är intressant annars kommer jag aldrig klara det...hehe...

Åt en halv korv innan. Typ som hot dog. Jävlar va starkt kryddad den var. Herre min skapare. Eller ja...inget jag känner av annars men just idag. Vet inte om det är för att min mage är ganska så tom. Ska försöka äta en rostad macka med ost snart. Känner mig ganska så hungrig men vågar inte äta.

Nä, blir väl till att varva tv:n med boken idag då. Försöka äta lite då och då så magen vänjer sig.


Svåra beslut

Usch vad detta är  hemskt. Vakna och må så himla illa. Vet inte om jag är hungrig eller vad det är men klarar inte av att äta just nu. Funderar på att försöka dricka ett glas mjölk som aptitretare. Försökte ställa mig o plocka in i diskmaskinen, det som går att köra där och diska resten men min kropp är lite vek idag. Nä, vatten ska jag dricka. Gud vad sugen jag blev på vatten.

Sonny har hittat ett radhus som han är intresserad av. Låter inte helt fel, men vi har ju lite lån och sånt sen innan så jag är rädd att vi inte kommer klara av det. Hur fixar folk av att ha lån på hus, bil, kanske båt eller husvagn och gud vet vad. Jag fattar det inte. Men med en stramare budget och mindre svinn av pengar så skulle väl vi klara det oxå. Det som är lite dumt är ju att man har en hyra på ungefär vad vi har idag, plus lånet och el och allt vad det nu kan vara. Men så är ju radhuset på 180kvm, så dom inrett källaren med. Så dubbelt så stort mot vad det skulle vara annars. Det är både lockande och skrämmande. Jag är så himla rädd för att hamna i ekonomisk kris. Ja jag vet inte. Blir snurrig i huvudet av allt. Hur blir det isf med kolonin? Kan ju inte åka 3 mil enkel resa varje dag för att fixa där. Många frågetecken är det...

Ska försöka pallra mig upp på mina vingliga bambiben igen. Känner att det börjar snurra uppe i knoppen oxå. Får iaf göra det bästa av situationen...

Bloggdesign

Min bloggdesign är borta. En tjej vid namn Hanna gjorde min design. Nu är den som bortblåst. Försökt skicka mejl till henne då hon inte har kvar sin blogg men utan resultat. Blir jag ledsen i ögat. Får försöka hitta någon annan då som kan fixa till den. Göra en ny rättare sagt. Aja, ledsen om min blogg ser jävligt tråkig ut för tillfället...

Student o Truck meet

Igår, fredagen den 13:e var det student här i stan. Jag hade en kusin som tog studenten så var där och tjoade lite när han sprang ut. Han fick lite blommor runt halsen och så med. Tyvärr glömde jag min kamera hemma så fick ta lite kort med mobilen. Efter det var det kortegen och lagom till den så kom världens skur. Stackars studenter säger jag bara. Dock klarade de sig ganska bra ändå då de blev försenade - eller medvetet startade senare - så skuren hann dra över. Blev mottagning hemma hos dom och mycket god mat blev det. Var någon buffé som var helt sagolik om jag får säga mitt. Kolatårta till kaffet. Den är så mastig så man blir helt proppmätt bara man tittar på den typ. Hade varit hemma o hämtat min kamera emellan men den glömde jag hos mina kusiner så dom kan jag inte ens titta på. Haha, glömsk eller vad.



Idag har vi varit på truck meet på high chaparall. Massa fina lastbilar fanns det må jag säga. Även då jag inte var lika begistrad som min kära sambo. Men blev en del fina kort iaf. Va mest impad av alla fina motivlackeringarna. Fint väder var det oxå. Tack och lov! Här får ni ett litet smakrov iaf på vad som fanns. Nu blir det fotboll för hela slanten. Just nu så står det 1-1. Tack Zlatan o heja Sverige!

        

     

Grattis till gesällbrevet

Var i Gbg i onsdags och grattade syster som gjorde sitt gesällprov i konditori och bageri. Konditori hade hon haft dan innan, och bageribiten hade hon i onsdags. Man får inte se när de bakar o så men får titta efteråt och man fick provsmaka. Det var gott vill jag lova. Dels matbröd, kransar, vetelängder, bullar, wienerbröd. Ja det fanns en del. Köpte med oss en hel del hem. Det är ju ändå syster som gjort det. Fick det billigt med :)
grattis Veronica! Du är bäst! Visste du skulle klara de!



Underbar dag

Gårdagen var ändå riktigt härlig. Gick upp när jag vaknade och började plocka ordning på saker och ting här hemma. Förstår inte att papper o sånt har en förmåga att lägga sig lite överallt fast jag har ett ganska bra system för mina pärmar. Men tyvärr hoppar dom inte in i rätt pärm automatiskt. Enda som är kvar nu är damma och dammsuga men det får vänta tills det där regnet kommer nästa vecka.

Åkte iväg en sväng till kolonin, hade tänkt och fixa en hel del där ute men det var för varmt för mig. Fixade det inte. Gick en tur genom skogen istället. Tog första bästa stig och den ledde till karstorpssjön så satt där och bara hade det skönt ett tag. Gick tillbaka och åkte iväg till simsjön och badade. Karstorpssjön är ingen jag skulle bada i med det ryktet den har. Det var riktigt skönt i vattnet. Fick jag prova min nya baddräkt med som jag köpte på ellos för 100 spänn eller va den nu kostade. Lagom om du frågar mig.

Åkte o handlade lite, hem o hämtade köttet och så iväg till kolonin igen. Fixade lite grann där ute men blev inte mycket. Satte igång grillen...kanske lite sent. Åt vid 21 eller något. Sonny kom hem vid 21.30 och tog svängen via trädgården för att hämta upp mig.

Det var en riktigt bra dag och en skön dag. Jag bara var, bara existerade. Det är livet det. Inga måsten igår inte.

Nationaldagsfirande

Jag var alldeles för trött för att orka skriva en blogg igår kväll. Men det var en händelserik dag måste jag säga. Gick upp - enligt mig - tidigt för att göra oss iordning. Jag hade ju dessutom jobbat en stund där på natten. Satte klockan på 9 iaf, gick upp 10. Duschade, packade, åt frukost och så iväg.

Färden bar mot Karlsborg för nationalfirande på fästningen. Det var varmt, varmt, varmt. Vi åkte ju som sagt lite tidigt. Dels för att jag inte visste vart vi skulle få parkeringsplats. Dels för att jag inte visste vart någonstans inne på fästningen som vi skulle vara.

Väl framme så fick vi en parkering en bit bort. Gick iaf smidigt. Sen in på fästningen där det fanns en stor marknad vi gick o kollade på. Fanns så mycket mer men vi hann helt enkelt inte med så mycket mer innan det var dax att samlas för oss. Gick mot havremagasinet och eftersom Lena berättat vägen innan så gick det galant. Vi kollade in lokalen, bytte om och tränade lite grann. Vid 14 var det dax för uppvisningen. Jag hade lyckats dra dit 6 pers som tittade på oss. Allting gick bra, missade inte ett enda steg...hehe. Varmt var det oxå. Tillslut kände man hur det började rinna. Fy bubblan! Men skoj var det!



När det var över bytte jag om igen, och vi gick med sakta mak tillbaka till bilarna. På vägen blev det en väska med. Kanske kan behövas någon gång...hehe. Åkte iväg till campingen för att fika hos faster. Va längesen jag träffade henne så det var skoj. Istället för att sedan åka hem blev det att vi åkte till mamma och åt mat. Va väl hemma vid 21 eller något o då var det bara för karln att hoppa i säng eftersom han gick upp 02.30 för att åka till Gbg o jobba. Får se hur bilen ser ut när han kommer hem. Han krockade med ett rådjur på vägen till jobbet. Men läste lite på försäkringen o vi har ett tillägg till den, så tror inte vi ens behöver betala självrisken faktiskt. Men enda som räknas är ju att Sonny klarade sig, och det hade han gjort. Bilen är ju bara materiella ting.

Själv satt jag först o pratade lite med Lena, sen skulle jag kolla på repmånad. Men det gick inget bra för jag stensomnade i soffan. Såg nog inte en minut ens tror jag. Så kan det gå.

Idag är det fint vädet som vanligt höll jag på o säga. Men ska försöka plocka lite här hemma först, sen ut till kolonin och hålla på lite där ute. Blir till att grilla ikväll oxå. Mums!

Hur ska jag kunna sova nu?

Jaha, så var man redan hemma från jobbet då. Vi har redan gjort de motorer vi skulle på denna övertiden. Frågan är ju bara vad man ska göra nu. Det är ju inte så att man är trött direkt. Jobbar ju på som bäst vid den här tiden annars. Var på mitt bästa humör i natt dessutom. Så nu sitter jag och lyssnar på nattradion via mobilen. Dom har ju diskussionstimmen nu mellan 3 och 4 så kanske går och lägger mig efter det. Men antar att det är tokvarmt där inne i rummet nu. Bättre när jag kommer hem på mornarna. Då brukar det vara lite bättre. Dels har det dragit ur lite och dels så ligger solen på andra sidan lägenheten.

Jaha, så...näe, ni får väl sova så gott. Jag blir nog uppe ett tag till ja..

Grattis mormor

Idag har det inte hänt så jättemycket. Gick inte upp förän vid kl 15, var sååå trött. Mamma ringde vid den vevan och undrade när jag hade tänkt åka till mormor. Mormor fyller nämligen 71 år idag, GRATTIS MORMOR! Vi bestämde att jag skulle hämta henne på jobbet o så åkte vi dit sen. Roligare om man är fler.

Jag som varit ganska duktig denna veckan iaf med sallad o grejer till middag åt idag både pizzabullar, 3 sorters kakor och rabarberpaj med vaniljsås. Förstår inte att man måste ta av allt. Jag är hopplös med det. Men gott var det iaf. Får hoppas man dansar bort en del imorgon i värmen.

Dessa vackra lyktor köpte jag för någon vecka sedan. Har dock inte kunnat lägga ut någon bild på dom tidigare då jag gav den höga på fot till Lena i 40-årspresent. Ville ge den till henne först. Jag tycker den är riktigt läcker. Fastnade för den på en gång. Sen har jag gått och tittat på den flera ggr utan att köpa den men nu slog jag till.



Blir jobb i natt med. Skulle varit lediga men när vi kom igår natt så överaskade chefen oss med beordrad övertid. Inget frivilligt alltså och det är bara att åka dit. Men förhoppningsvis slutar vi lite tidigare, och då hinner jag sova lite grann ändå. Annars blir det tajt med sömn tills imorgon.

Linedanceuppvisning imorgon. Så har ni möjlighet så kom till Havremagasinet i Karlsborg kl 14.

Får inget gjort

Har inte hänt så mycket idag. Kunde ha hänt massor men men. Vaknade och ville åka ut till kolonin. Men eftersom karln skulle iväg och han inte tyckte han hade tid så blev det inget. Jag åkte inte heller. Hade annars planerat att åka dit ut idag för att iaf få lite gjort. Men han tycker vi kan åka dit fre-lör istället. Och lördag lär han ju inte kunna hjälpa till för då jobbar han ju. Jaja...

Åkte iväg och handlade lite iaf. Blev en tur till biltema där jag köpte en sån där...ja vad heter dom...har gått på tv-shop. Ska iaf använda den till att göra mina smoothies i så jag slipper hålla på med stavmixern. Vilket annars är väldigt smidigt, men det skvätter så. Blev även en vattendunk till kolonin, fodral till cd-skivor och krokar som man hänger över dörren.

Hämtade andra tvillingboxen vi ska ha i sovrummet och karln har installerat den så nu kan man ligga där o kolla. Får dock in alla kanaler just nu. Hehe... Även tv1000 och massa andra som jag inte ska få in. Undra hur länge det går...såg en jättebra film där iaf idag. En riktigt romantisk komedi.

Vill ha godis, godis, godis..men nej, jag ska stå emot. Tur jag inte har något här hemma...

Känslig för drag

Nu är man vaken igen efter att ha sovit 1.5h. Idag vaknade jag dock av värkande knän och inte av alarmet. Vi har takfläkt i sovrummet som går hela nätterna. Fast jag bara är där inne max 2h så får jag tydligen ont. Är det inte handlederna så är det tydligen knäna. Mina leder tål inte draget som blir. Då ligger jag ändå under täcket. Annars får jag ännu mer ont. Har oftast duntäcket på, så tycker inte det ska ta så mycket. Men men.. Får ont i lederna även i bilen när ac:n går på för hårt. Men knäna är lite värre för det kommer ju inte gå över nu om jag ska stå upp i 7h på jobbet. Skit är vad det är!

Denna koloni...

Jaha...det var det det. Var ute på kolonin en sväng förut. Vi har fått en lapp om att vi slarvat med gräset precis utanför häcken. Det är varje kolonist ansvar att ta hand om det utanför sin tomt. Nu har jag i alla fall klippt hälften av allt det. Det var den lätta biten för det gick och klippa med gräsklipparen. Sonny klippte även gräsmattan där uppe, där det går att klippa med gräsklipparen. Men ja, det var inte mycket vi gjorde...

Det som är kvar nu är:

* Klippa häcken
* Fräsa upp och jämna till hela gräsmattan
* Gräva upp en hel del buskar
* Bygga ett hus och göra ordning trädgården

Jadu, det finns att göra. Fattar inte vad jag gett mig in på... Allt som jag innan gjort, det är uppvuxet igen..suck..bara att börja om från början...

40-årsfest i Värmland

Ja då var helgen över. Man har redan hunnit jobba en natt och även denna dag är snart till ända. Eller ja, om några timmar i alla fall.

I lördags åkte vi som sagt till Värmland för att fira vår kära vän Lena. Jag gick upp redan 07.30 och på några timmar hade jag packat, fixat kaninburarna, duschat och gjort mig iordning. Åkte iväg till stan vid 10 för att köpa lite smycken, en mascara och kolla lite i affärer. Åkte även och tvättade bilen. När allt det var gjort åkte jag raka vägen till Mölltorp för att hämta upp Maria. De andra kom även dit och vi hade sällskap hela vägen upp. Åt även lite mat på vägen upp. Var skönt att sträcka på benen och få lite i magen.

Väl framme så åkte vi in till Lena och sa grattis och berättade att vi kommi fram. Sen raka vägen till stugan vi skulle bo. Vi trodde det skulle vara nån liten, trång stuga men det var allt annat än det. Var mer som ett mindre hus. 6 bäddar där uppe och två bäddar där nere. Där nere fanns oxå badrum, kök och TV-rum. Riktigt mysigt måste jag säga. Vi tog det lite lugnt och passade på att bädda sängar och sånt så det var färdigt tills man kom hem. Jag o Maria provade alla sängar där uppe och tog sen dom vi tyckte var bäst...haha!

När klockan började närma sig så gjorde alla iordning sig och så gick vi den korta biten till bygdegården där festen skulle hålla hus. Va skönt att det bara var några minuters gångväg från vår stuga. Det va massor med folk, närmare bestämt 70 st. Både vänner, släkt och arbetskamrater. Kvällen blandades av mat, historier, sketcher, fika, prat och mycket dans. Vädret var ju helt underbart. Även kvällen var varm och skön. Myggor fanns det med. Har räknat till 9 myggbett hittills. Det kliar så jag blir tooookig. Men det var det värt...haha!

Vi valde att lämna festen runt 01 och då tog vi får lilla promenad hem till stugan igen. Väl där blev inte inte mycket gjort. Borstade tänderna, tvättade av oss och så var det sängen direkt. Var riktigt trött.

Sov som en stock och vaknade sist av alla. Konstigt men det gör jag tydligen alltid. Va likadant i Gävle, hehe. Alla duschade o vi åt lite frukotst. Packade ihop alla grejer, packade in i bilarna och svabbade av golven. Lämnade nyckel och pengar till ägarna och så bar det iväg hem till Lena igen. Väl där fick vi både fika och lunch. Lite rester från festen som hennes föräldrar ville bli av med. Hon bor i en stuga på föräldrarnas tomt - tomten är stooor - och hennes syster bor ett par hus bort på samma väg. Vilken familj. Så gästvänlig och så naturlig. Kändes som man känt dom i evigheter. Det var verkligen ett ställe där man trivdes på. Jag har ju lite svårt för nya människor då jag alltid är så rädd för vad folk ska tycka om mig. Vet att jag är trevlig, men är mer orolig för mitt yttre. Men där var det inga problem alls. Som sagt, vilka härliga människor!

Efter lunchen gav vi oss iväg hemåt. Jag var bra slut när jag kom hem och det var tur att det inte var längre mellan Mölltorp och Skövde för då hade jag nog somnat. Var precis att jag orkade mig hem. Sen var det piano hela dagen. Jag satte mig i soffan och tack och lov fixade Sonny lite o äta för jag orkade ingenting. Men tack Lena med familj. Vilken härlig helg!

Idag har vi installerat nya tv:n. Handlat lite o så men det är så varmt att man inte orkar någonting. Imorgon måste jag dock till kolonin och fixa. Dom börjar bli lite irriterade på mig för att jag inte sköter det som jag ska.
Nu kanske du kan komma o titta i sommar Lena nu när du har alla kvällar fria =) Hade varit jätteroligt!

Ska ta och plocka in kläderna i den nya byrån så det är gjort. Sen blir det inte många knop resten av kvällen. Ha det gott och tack Maria o Annika m. familj för trevlig sällskap och tack Lena för en underbar fest och skönt slappande dagen efter.

RSS 2.0