Lördagen i stort

Vart har den här dagen tagit vägen då? Skönt iofs att man haft något att göra men ändå har man inte gjort så mycket. Blev ju iaf städat och tvättat och så har vi bytt lakarn i sängen. Dessutom har kuddarna och täckena legat ute i flera timmar så de luktar verkligen jättefräscht nu när vi tog in dom.

Åkte o handlade. Har börjat göra veckolistor när det gäller maten. Dels så kan man handla för en hel vecka i taget och dels så vet man vad man ska äta varje dag. Mycket smidigt. Så vi var iväg idag och handlade för en vecka. Blev till o med under veckobudget så det var gött.

Ikväll blev det tacos till middag. Gott gott! Åt lagom mycket idag vilket annars kan vara svårt med tacos tycker jag. Nu sitter vi och ska kolla på en film och äter lite godis. Han vill inte kolla på melodifestivalen så idag gav jag med mig. Bara jag får se finalen så. Blir en film med Nicolas Cage som heter Bankok Dangerous. Får se om den är bra.

Rent

Äntligen är här rent och snyggt! Va så längesen jag tex dammade men nu är det gjort det med. Känns skönt faktiskt. Tar ju inte alls lång tid o städa om man bara hjälps åt. Snart är andra tvättmaskinen klar att hängas upp oxå.

Känns bra att ha gjort klart allting redan. Kan man göra vad man vill resten av dagen sen. Trevligt! Funderar på vad vi ska ha till middag sen men jag har ingen aning faktiskt. Får se. Blir kanske en sväng till Mariestad och willys senare. Kan vara skönt att bara komma ut en sväng.

Nu ska jag vila min lilla rygg innan jag ska diska upp det sista. Ryggen pallade inte allting på en gång.

Städ- o tvättdag

Blev en lång dag igår. Vi var inte hemma förän 21 igen. Tack tack pappa för att du följde med. Dels så bar inte jag någonting utan det gjorde pappa o Sonny. Sen så orkarde jag bara inte köra hem så det gjorde pappa. Var skönt faktiskt. Han bjöd på mat på rasta i Vårgårda med. Snälla han!

Nu har Sonny packat upp en del saker o såklart datorn. Det viktigaste av allt. Blir en lugn dag med lite städ o tvätt o iordningsplockande bara. Orkar faktiskt inget mer. Jättefint väder ute. Dock minusgrader. Men vänder nog snart med tanke på all sol. Har hängt ut täckena ute så de ska få bli fräscha igen. Blir skönt att gå o lägga sig ikväll. Nyvädrade täcken och nya lakarn.

Ska fixa köket och djurens rum innan det är dax att damma, dammsuga o städa toaletten. Blir nog till att svabba golven idag med tror jag. Lika bra det.

Tävling!



Tänkte tipsa om en tävling som Vera har idag. Det är ett presentkort på 300kr på Vimsa Dekor. Har själv varit inne o de har sjukt fina saker. Så in och tävla med er! Ni kommer direkt till inlägget här

Arg!

Då har jag fixat lite i köket och dessutom städat bilen...eller tagit bort allt hö som låg i bak. Det är sjukt skönt väder ute så ska nog sätta mig ute sen tror jag. Hur som helst, det lilla har gjort att jag inte slutar hosta. Vet inte vad det är som gör att så lite kan sätta igång det. Det är iaf sjukt jobbigt. Känns som min kropp är mitt eget fängelse. O då menar jag inte graviditeten för den har jag inte ont av. Arg blir jag!

Ska försöka hoppa in i duschen nu innan pappa kommer...

Uppe i tid

Jahopp, då var man uppe igen då. Ganska så i tid om ni frågar mig. Blev inte att man kom i säng så tidigt igår ändå. Dels satt jag o pratade med en kompis på msn och så kollade jag lite på tv efter det. Men bra att jag vaknade i tid iaf.

Idag ska jag iväg till Gbg o hämta hem alla grejer som karln har där nere. Han får börja pendla från måndag. Hur han nu ska orka det, det vet jag inte men just nu är det enda alternativet vi har. Får se om pappa följer med ner eller hur han gör. Vi ska höras nu på fm får vi se.

Lämnade kylen tills idag så så fort jag är färdigtittad på nätet så ska jag ut i köket och sätta igång med det. Skönt att få det gjort faktiskt. Sen får vi se om jag tar burarna idag eller imorgon. Vill inte sätta igång hostan alltför mycket. Kommer jag ändå göra i em med allt bärande.

Så blir det dåligt med inlägg idag så vet ni varför. Då fixar o donar jag hela dan o sen blir de Gbg t/r.
Kraaaam på Er!

Äntligen pannkakor!

Idag har Aco (ena kaninen) fått vara ute jättelänge. Hon brukar alltid kissa eller bajsa på golvet men det har hon inte gjort idag så jag är riktigt nöjd med henne. Det som är bra med henne är att man aldrig behöver stänga dörren till deras rum. Lucas hade känt av friheten och stuckit ut ur rummet på en gång men hon stannar alltid i rummet.

Försökte dela av rummet så de båda kunde vara ute samtidigt. Lixom smidigare så, då hade de kunnat hoppa in och ut som de vill men det går inte. Det enda Lucas gör är att bita och skaka gallret för att försöka ta sig ut och när han håller på sådär så vågar inte Aco sig ut ur buren ens. Dumt! Så idag fick Aco vara ute. Brukar alltid vara Lucas annars.

Gjorde mina pannkakor idag som jag längtat efter så länge. Åt dom med drottningssylt och ååhhhh vad gott det var. Åt hur många som helst. Kände att jag var tvungen idag för vill ju inte kasta bort en hel liter mjölk bara för ingenting.

Annars har det inte hänt så mycket men ska rensa ur kylen tänkte jag. Det behövs emellanåt. Kan lika gärna göra det nu. Ska iaf göras innan jag går o lägger mig.

Blir Ggb imorgon. Får se om pappa följer med eller hur han gör. Men hade varit trevligt med lite sällskap ner.

Helt superseg

Jag har så tråkigt. Inte kan jag hitta på något heller. Det är dötrist! Har gjort ett försök att plocka iordning lite här hemma men orkar ju ingenting efter den här monsterförkylningen - som dessutom inte är över än. Suck!

Vill kunna hitta på saker. Jag har ju inte ont eller mår dåligt annars när det gäller graviditeten så det är tråkigt att förkylningen sätter käppar i hjulen. Blev ingen vattengympa idag heller tex. Snart två veckor som jag missat. Det som var så bra att träna upp konditionen inför förlossningen. Nu är allt arbete förgäves.

Någon som har något tips på vad man kan hitta på när man inte orkar ett dyft?!

Torsdag

Vet inte vad det varit med mig men i natt sov jag 12 timmar. Somnade i soffan vid nio. Gick in o la mig i sängen halv elva. Sen vaknade jag visserligen vid fyra och var ganska så pigg. Somnade nog om för vaknade vid nio igen. Ja herrejösses!

Ätit frukost har jag gjort och dessutom är räkningarna precis betalda. Skönt det. Så vet man att det är gjort. Fick låna pengar av mig själv för att jag inte får pengarna från fk i tid men men...jag vet ju att de kommer lite senare så det är okej. Bra att fylla igen hålet igen.

Har ingen aning om vad som händer idag men får väl plocka lite o sådär. Orkar varken damma eller dammsuga men det kanske vi kan göra gemensamt i helgen. Får se vad han denna dära säger.

Möte

Jaha, då var man hemma från mötet med försäkringskassan. Mycket av det han sa har jag redan läst mig till o jag tror faktiskt jag läst på ganska bra. Vissa saker var det bra att man fick reda på.

Kollade lite med frågan ang havandeskapspenning vs föräldrapenningen o han skulle kolla upp de sa han. Sen fick jag reda på vad jag har per dag i både hp och fp. Kan va bra att ha koll på. Dock har de missat att skicka med ett papper till mig så jag får inga pengar imorgon. Tur jag fick lite grann från jobbet iaf. Sen får jag låna av mig själv tills de andra kommer. Men skulle få pappret på fredag så kan jag skicka de i helgen så de har det på måndag igen.

Skulle åkt o handla när jag ändå var inne i stan men orkade inte så det blev en skål med flingor och mjölk igen. Är fullkomligt galen i det igen. Har mina perioder. Hehe...

Stan strax

Ja om en timma är det väl dax att åka då. Är inte speciellt sugen på att åka in till stan om jag ska vara ärlig men vill ju gärna gå på det där info-mötet på försäkringskassan så då är det väl bara att masa sig in helt enkelt.

Sov en timma innan oxå. Var ganska skönt men vet inte om jag är så mycket piggare. Kanske har jag lite mindre ont i mina ögon. Har precis duschat och smörjt in mig och ser nu att jag ser ut som en prickekorv på armarna. Fult måste jag säga!

Nä, nu ska jag göra iordning lite här...

Godmorgon!

Vaknade tidigt idag för att vara mig. Gick upp, hämtade tidningen, gjorde frukost och satt där o åt och läste. Väntar på att en kompis ska vara med på nyföddasidan men inte idag heller.

Kände mig ganska så pigg när jag vaknade men nu så är jag riktigt trött igen. Eller det är iaf det min kropp signalerar. Händer dock inte så mycket idag mer än att jag ska in och gå på möte med försäkringskassan. Får se om man lär sig något. Det är ju en hel djungel det där med att vara föräldraledig.

Tänkte väl att jag skulle hoppa in i duschen snart. Kanske kan man känna sig lite piggare o fräschare efter det. Det är iaf vad jag hoppas på. Annars kommer jag gå o lägga mig igen. Är väl fortfarande förkylningen som spökar. Eller så börjar jag få huvudvärk.


Matt dag

Det är inte lätt att skriva nåt när man inser att man faktiskt inte gjort nåt på hela dagen. Men har iaf ätit ganska så duktigt idag. Ingen semla dock men annan mat iaf.

Annars har det blivit mest tv och dator idag igen. Sov en timma mitt på dagen för jag var så himla trött o ögonen värkte. Så frågan är om jag håller på och får en ny förkylning för idag har jag varit riktigt trött hela dagen.

Nu på kvällen har halsen börjat värka igen så i natt får jag nog räkna med ännu en hostattack. Ska nog iaf gå o sova väldigt snart. Om jag kan. Sitter o kollar på tv4 fakta om lasermannen. Otäckt ju!

Feber

Eftersom jag inte mår sådär super idag så tänkte jag kolla febern. Köpte ju en febertermometer igår när jag var på apoteket. Men, nu när jag testade så landade det på 35,9...så...nä...antar att feber är det sista jag har. Är nog bara matt ändå.

Ännu en dag bland alla andra

Godmorgon!

Nu har jag kommit upp, ätit frukost bestående av flingor med mjölk och ja...inte gjort så mycket mer. Känns som jag är påväg tillbaka in i förkylningen igen. Kan inte snyta mig ordentligt heller för då blöder jag bara näsblod.

Vet inte om det var ansträngningen med burarna sent igår kväll som gjorde det men jag vaknade vid 4 i natt och hade världens hostattack. Trodde aldrig det skulle gå över. Va svårt att somna om efter det dessutom. Men antar att det gick för vaknade ju igen 09.30.

Ska se vart allt det här landar. Om man blir nåt bättre eller om det får bli ett samtal till vårdcentralen om ett par dagar. Idag har jag iaf som mål att orka plocka ur diskmaskinen och försöka laga mat för första ggn på en vecka. Vi får se...

Hoppas ni andra är friska o har en bra dag. Det är ju semledax idag med så ät en semla! Själv orkar jag mig inte ut idag så det får vara.

Mitt i natten?!

Vet inte om jag är galen men känner mig riktigt trött just nu. Har dock så ont i halsen att jag inte gärna vill svälja. Dessutom håller bebisen på och buffar för fullt. Märks att det börjar bli trångt där inne. Men det som gör mig galen är kanske ändå att jag funderar på att fixa djurens burar...NU! Ögonen är så trötta så de vill bara sova men någonting i mig säger att jag borde göra det ikväll. Är det så att jag håller på och bli sämre igen? Är det därför jag vill göra det nu? Vet bara att förra gången när jag tog mig kraft att göra de så var det ju tur för dagen efter mådde jag mycket sämre. Så kanske ska fixa det ändå... Tar ju inte jättelång tid ändå o dom verkar galna där inne så sover gör dom ju inte. Får nog bli så....tror jag...om jag orkar hålla ögonen öppna. Men kanske lika bra... Ska bara dricka upp mitt te först...

Mvc

Vaknade i morse och hostade halvt ihjäl mig. Men gick över snabbt. Upp och skulle snyta mig. Gick ju sådär. Började blöda näsblod.

Idag har jag varit på mvc och pratat med min barnmorska igen. Pratade lite om min förkylning o hon tyckte jag skulle ringa vårdcentralen om inte hostan ger med sig efter några dagar. Allt annat såg bra ut. Både blodtryck, mått och bebisens hjärtljud. Trodde jag skulle svimma därinne men men.

Fick gå o ta prover efter det med men allt såg bara bra ut där med. Skönt. En av mina bästa vänner skulle in o ta prover direkt efter mig så väntade på henne. Hon följde med mig till maxi så vi åkte o handlade tillsammans. Bara en sån simpel sak, men var skönt att ha sällskap. Åkte hem sen för hostan ville inte ge med sig.

Nu ska jag bara ta det lugnt o försöka äta nåt mer innan det är dax för sängen.

Åt helvete!

Allting är bajs! Orkar fan inte med mer nu alltså. Hur ska man kunna överleva.

Sambon har fått reda på att han inte kommer få börja på det nya jobbet. Jobbet som skulle innebära lite extra pengar och att vi sågs mycket mer varje månad. Nä, nu har dom fått dra in bilar så blir inget av det.

Istället får han jobba kvar i Gbg, tjäna mycket mindre och jobba dygnet runt typ. Vi kommer aldrig ses och för tillfället har han inte ens någonstans att bo. För den lgh han bor nu har dom sålt. Så nu kommer vi ändå ligga o betala dubbla hyror, extremmycket bensin och fan för allt!

Varför trodde man ens att det skulle bli bra. Nu kommer tankar som varför ska jag bo här i detta stora huset själv. Kan ju lika gärna sätta mig i en 2:a i stan. Han kanske bara kommer hem någon helg emellanåt.

Nä, det är så jag spyr på allt!

Bilder

Kan fortfarande inte ladda upp bilder. Är det nån inställning i datorn tro?

På väg...

Idag måste jag väl säga att jag har mått mycket bättre. När jag väl hostar så är det outhärdligt men tror faktiskt det börjar vända nu. Nästan ingen snuva alls och jag är mycket piggare. Så ser fram emot att se vad som händer imorgon. Kanske behöver inte pappa åka hela den långa vägen förbi här.

Nu ser jag lite mer ljust på vardagen.. hoppas jag snart är så bra så jag orkar städa...men just nu orkar jag inte gå alls långt..typ till köket eller toan o tillbaka... men det går ändå framåt.

Snäll pappa

Pratat med pappa precis. Han trodde att jag kanske hade åkt på någon influensa av något slag. Tänkte åka in till mvc imorgon iaf på den avtalade tiden för att göra det som ska göras. Mäta magen och ta ett blodtryck. Tar ju inte lång tid alls. Sen åka iväg till apoteket för att köpa lite hostmedicin. Och det lär jag behöva om jag ska gå så mycket imorgon. Bara från bilen och tillbaka men det räcker som det är nu.

Hur som helst så sa pappa att han skulle ta några timmar ledigt från jobbet och följa med mig så jag slapp köra in. Snällt måste jag säga även om jag tror att jag faktiskt hade klarat att köra in. Men jag godtog iaf erbjudandet. Har jag tur så har hostan minskat tills imorgon. Verkar ju som att snuvan är på väg bort iaf. En sak mindre.

Lite piggare

Idag mår jag mycket bättre än igår. Idag har jag iaf lite ork till att förflytta mig och jag har redan fått i mig två rostade mackor och lite nyponsoppa. Sjukt törstig är jag med så det är väl positivt. Dock blir jag inte av med mitt halsont och inte heller hostan. Hostan är värre idag än igår och det känns som jag hostar sönder mig. Så frågan är om jag inte ska försöka ta mig in till Skövde och apoteket och införskaffa lite hostmecidin. Gärna nåt för halsen oxå. Ska ju in till Skövde imorgon. Får se om jag kan klara mig tills dess.

Se om jag kan plocka undan lite glas o sånt som står överallt. Men är rädd att röra mig för mycket för då sätter hostan igång. Så jag försöker sitta mest still. Men skönt iaf att jag är lite piggare.

Feber

Detta blir det enda inlägget som blir idag. Har precis orkat mig upp ur sängen. istället för att bli frisk så har jag utöver hosta, halsont, trycket över bröstet och snuvan nu oxå dragit på mig feber. Känner mig rent ut sagt död. Kommer inte ihåg när jag var såhär sjuk sist. Nu får det fan i mig va nog. Jag orkar inte mer. Hjälp!

Here we go

Nä, ska väl strax gå och lägga mig. Känner att det börjar bli dax för det. Ska ta en alvedon och nässpray som igår så jag kan sova åtminstonne.

Idag har halsen varit ganska okej måste jag säga men jag hostar ju fortfarande lungorna ur mig. Väldigt jobbigt då det värker i både mage och rygg så fort jag hostar. Sen har ju snuvan blivit mycket värre. Tror jag snytit mig minst 50ggr, om det ens räcker. Inte har jag haft någon röst idag heller. Så när folk har ringt så fast jag skrikit i telefon har de inte hört vad jag sagt.

Men idag måste jag väl ändå nått botten så jag kan klättra uppåt på friskhetskurvan. Brukar aldrig va förkyld såhär länge.

För att lätta upp stämningen lite så vill jag säga grattis till en av mina allra bästa vänner som fått ännu en son! Grattis! Får komma o hälsa på när jag blivit bra...minst en vecka. Vill ju inte smitta ner han.

Jo...

Det var inte så här det skulle vara.
Det var inte så här jag hade tänkt mig.
Men jag kan inte acceptera hur mycket som helst.
Nu får du stå ditt kast.
Det är upp till dig nu.

O nej, det kommer ingen förklaring...

Det fortsätter...

Ingen förbättring här idag heller. Hittade nässpray som jag tog innan jag skulle sova igår. Tog även en alvedon. Så jag har faktiskt sovit helt okej i natt. Bara vaknat o hostat emellanåt. Men nu är allt igång igen. Hostan, halsen, snuvan. Så trött på det. Lungor och njurar börjar göra ont när jag hostar nu dessutom. Skit!

Har lyckats duscha idag iaf. Rena kläder rakt igenom så det kanske kan hjälpa. Tog karlns mjukisbyxor. De är dessutom lite större runt magen vilket är skönt.

Nä, det är bara att hänga i idag med. Finns inte mycket annat att göra.


Har fallit pladask för förkylningen

Finns inte så mycket att rapportera här mer än att jag håller på och hostar sönder mig. Tänkte att hostan och halsen som gör ont skulle gå över nu när jag blev snuvig och huvudet känns som ett enda stort segtuggat tuggummi, men nej nej. Vi la bara på det på det gamla.

Men just nu är det jobbigast med hostan. Det gör ont lite varstans nu pga hostan. Bara hoppas det går över snart.

Blir snart sängen tror jag. Skulle behöva ett sätt att dämpa hostan på men kanske blir det bättre sen när jag ligger ner och somnar jag bara så kanske jag kan få sova.

På återseende imorgon. Förhoppningsvis pigg o glad. Ska göra allt jag kan för att sova bort förkylningen :D

Nuuu!!!

Kan jag få bli frisk nu eller? Jag orkar inte med det här längre.
Alltså....shit va jag är matt...

Fortsatt sjukdom

Idag mår man väl som igår ungefär. Jag hostar, rosslar och har ont i halsen. Dock tror jag att näsan börjar rinna o jag känner mig tung i huvudet. Skit oxå!

Vaknade vid 3 i natt och hade så fruktansvärt ont i halsen. Önskade att jag hade haft halstabletter hemma. Vilket jag inte har. Var vaken en timma ungefär sen lyckades jag somna igen.

Nu har jag ätit lite frukost. Två knäckemackor och ett glas nyponsoppa. Känns dock som jag ätit en hel häst! Gått ner 2kg under de här dagarna. Men går inte äta så mycket. Halsen värker nåt overkligt.

Måste försöka fixa kaninernas burar idag. Vet inte hur jag ska orka, men har inget val. Det måste göras. Får väl ligga resten av dagen sen då. En dusch hade ju inte varit fel heller. Önskar jag hade en sån där hög pall som äldre har så jag hade kunnat sitta i duschen. Får se om jag orkar.

Nä, jag får väl försöka ta tag i burarna då...

Optimistisk

Har lyckats sova 2 timmar nu på em. Var ganska skönt faktiskt. Men nu fortsätter dagen med halsont, hosta och en hals som smakar skit. Varför blir det alltid så när man har ont i halsen?

Vågar knappt röra mig för att jag kanske börjar hosta. Det gör ont, ont, ont! Bara hoppas de går över snabbt. Helst tills imorgon. Är det optimistiskt eller realistiskt?! Det är iaf det jag hoppas på...hehe

Rosslig

Har väl inte sovit riktigt lika bra som jag brukar. Hostar så det värker i hela bröstet och det bara rosslar i bröstet på mig. Konstigt egentligen för det är bara halsen och bröstet som strular. Ingen snuva, ingen feber eller nåt sånt. Har fått i mig en mugg nyponsoppa och två skorpor iaf. Blir till att ta det lugnt idag och hoppas på att det försvinner fort.

Visst är det väl lustigt att man kan bli så liten och ynklig när man blir lite sjuk. Fast man är vuxen och borde klara av det utan problem. Ojoj, nu börjar huvudvärken komma smygande. Kanske ska ta en tablett på en gång.

Halsont

Borde gå o lägga mig nu. Men frågan är om jag kan somna så tidigt.

Halsen är helt tjock och jag vill helst inte ens svälja. Det smakar skit och är bara jobbigt. Har en stor klump i halsen. Det är högst otrevligt måste jag säga.

Hostar gör jag oxå men försöker allt jag kan att inte hosta för mycket. Åt lite knäckebröd förut och det rev skönt i halsen kan jag säga. Druckit lite varmt te oxå.

Jaja, bara låta det ha sin gång antar jag. Går väl över med tiden.


På väg att bli sjuk?

Föräldraträffen idag var en plåga. Inte för att det inte var skoj att träffa alla igen eller att det var onödigt på nåt sätt men jag mådde verkligen inte bra. Har hostat en del sen middagen men nu verkar det bli värre. Har svårt att andas, varje andetag är som en kamp. Mår illa och är yr. Dessutom har jag superont i halsen. Så ja, jag antar att jag håller på och bli sjuk. Hoppas ändå jag är så bra att jag kan fixa hos kaninerna imorgon. Iaf bära in nytt hö för det är slut här inne. Men jag hoppas de klarar sig tills imorgon för nu orkar jag ingenting. Blir nog sängen tidigt. Någon bra kur för en hals som känns helt igentäppt?


Radioskugga?

Det var riktigt skönt att få komma iväg och röra på sig igen. Gillar verkligen vattengympan. Synd att den ska vara så dyr bara. Eller, det är den säkert inte men känns så iaf. Har ju en bit in oxå så bensinen gör ju sitt till. Skulle ha ett badhus och vattengympa här i byn istället...haha!

Åt precis lite lunch. Blir samma sak nu några dagar men gör mig inget. Köttfärslimpa och potatismos. Idag blev det även lite picklesgurka till som pappa gjort. Hoppas vi kan göra mer i år för min burk är ju snart slut ju.

En sak som är ganska rolig är när man åker hem från Skövde. Från att man svänger av från 26:an och man har på lokalradion så blir det knas. Det måste va nån radioskugga eller nåt för det hoppar mellan radio skaraborg, radio östergötland och idag även radio örebro. Knepigt som tusan! Här hemma får vi bara in radio skaraborg, dock är det väldigt dålig teckning så man får aldrig in nåt bra. Sprakar mest.

Nu ska jag fixa lite här hemma. Är på bra humör och i fixartagen så bäst ta vara på det.
Kan fortfarande inte ladda upp några bilder. Någon som vet vad som kan va fel?

Äntligen

Kom inte in här igår kväll så blev ingen uppdatering. Var iaf och hämtade mer hö åt mina kaniner hos en kompis och så på dansen och hälsade på - precis som jag skrivit i inlägget innan :) Var skoj att träffa alla igen. Ska nog försöka åka dit en gång till innan det är dax. Sen måste jag ju dit efter så de får se det lilla livet...hihi

Sovit som en stock inatt med. Är fortfarande helt trött. Tror nog att jag har sovit lite väl mycket kanske. Aja, ska iväg på vattengympa nu så då försvinner alla trötthetstecken. Äntligen är det igång igen! Så ja, dax att kila. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Trevlig eftermiddag

Nu är jag hemma för en liten stund. Har varit hos min nya vän och hälsat på. Såå himla trevlig. Ni vet en sån människa som det känns som man känt hela livet. Man lixom bara bubblar på. Skönt att ha en sådan vän så nära! Hennes son var ju grymt söt oxå. Så charmig. Jag fick ett paket från dom. Lite bebiskläder som hennes son vuxit ur. Så himla snällt. Jag hoppas det blir fler ggr.

Nu har jag ätit lite granna och ska iväg igen. Hämta hö och träffa vännerna på dansen. Så blir borta några timmar nu igen. Men skönt när man har något att göra för en gångs skull ju.

Väntan

Nu sitter jag här o väntar på att klockan ska gå. Är klar för längesen men ska ju inte va där förän kl 14 så kan ju inte riktigt gå än. Ska vägen över affären men behöver nog inte gå förän 13.30 ändå. Så stor är inte denna byn.

Kan fortfarande inte lägga upp bilder...blir gaaaalen..eller gaaalet arg kanske...

Måndag

Trodde jag skulle vakna tidigare än jag gjorde idag. Gick ju o la mig ganska så i tid igår men tydligen så sov jag 10 timmar i natt igen. Haha... Det är gött att sova! Har ju ändå inte så mycket för mig så.

Idag har jag dock lite grann jag ska göra. Ska gå och hälsa på min nyvunna vän här i byn. Vi började prata på familjeliv.se och så sågs vi i affären för några veckor sen. Idag ska jag hem till henne o hennes son och fika. Blir skoj!

Sen hade jag tänkt att åka iväg till Mölltorp och hälsa på dansgruppen. Har ju inte varit med sen jag blev gravid men jag saknar dom så tänkte åka dit och hälsa på iaf. På vägen ska jag in till en kompis och hämta lite hö till kaninerna. Det börjar sina rejält nu så det är dax. Ska ta två balar på en gång (ca 14kg st). Kaninerna äter upp en sån på 3 månader ungefär om jag minns rätt. Men så vill jag inte hålla på o trassla med det när bebisen bara är någon månad så därför tänkte jag att jag tar med mig två på en gång.

Nä, om man skulle fixa lite här hemma. Finns inte så mycket att fixa mer än att lägga grejer på rätt plats o så. Bara så det ser lite mer hemtrevligt ut.

Önskar Er en bra dag!


Ensam

Jaha, nu blev man ensam igen. Karln åkte iväg till Gbg nu igen. Han ska upp 3 imorgon bitti så var tvungen att åka tidigt. Så ledsamt. Önskar jag kunde följa med men har ju hela veckan bokad känns det som.

Borde vara van vid det här laget men van blir man nog aldrig.

Skulle varit en bild här men jag kan inte ladda upp bilder =((

Shoppingtur

Vi åkte iväg till stan för att handla lite granna. Blev besök på både ÖB, rusta, chilli, media markt och maxi. När vi varit på maxi passade vi på att äta lunch oxå. Potatisgratäng och fläskfilé. Var riktigt gott. Vi tog det som en försenad alla hjärtans dags lunch. Mysigt! Så blir ingen middag här hemma, bara lite mackor eller så ikväll. Men vi gör ändå köttfärslimpan så jag har mat hela veckan nu...najs!

Sitter o kollar på de sista avsnitten av macken nu. Vi har diskat och kör en maskin tvätt dessutom. Ikväll åker karln till Gbg igen. Blir jag alldeles ensam igen. Har ganska mycket att göra i veckan så det ska nog gå bra ändå.

30-årsfest

Det är sooool ute idag med...eller...det var iaf sol förut iaf. Vart tog den vägen? Jag hoppas den kommer tillbaka för gårdagen var riktigt härlig med all sol.

Var ju på kusinens 30-årskalas igår. Kul att träffa kusiner med barn, faster och alla. Det var mest hela hennes familj och så vi tre kusiner. De andra kusinerna vet jag inte vart de var. Spela roll, vi hade supertrevligt.

Åkte vägen förbi mamma och hälsade på Pers barn som var där. De bor uppe i östersund så man får passa  på att försöka träffa dom när man kan. Va trevligt att se dom igen. Dock var vi alla nog lite trötta så blev inte så länge.

Får se vad dagen bjuder på idag. Blir väl en sväng till skövde eller mariestad iaf kan jag tänka mig. Jag har iaf beställt köttfärslimpa till middag idag. Får passa på att göra lite god mat nu när man kan få hjälp. Jag är ju inte så himla förtjust i att laga mat.

Nu kollar vi på macken. Sen åker vi nog iväg.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag då. Får se hur det blir det det. Vi ska iaf på 30-årskalas i em. Så blir ingen romantisk middag eller så. Ska väl passa på o städa o sånt idag. Så det blir nog min dag det. Men önskar alla Er andra en trevlig alla hjärtans dag.


Du lovade... ändå går du på som en ångvält.. suck...


Äventyr

Jahopp en ny dag idag. Såg faktiskt skymten av solen för en stund sen men den är skygg idag så den har redan gömt sig igen.

Håller på och fixar o donar lite här hemma. Precis kommit ur duschen. Ska ut på lite äventyr så kommer hem imorgon igen. Därför kan det bli lite snålt med inlägg dessa två dagar.

Jahopp...vad ska man hitta på nu då. Har lite grejer kvar att göra men det kommer ju inte ta så lång tid. Kan ju inte åka in till stan hur tidigt som helst.

Ha en bra torsdag och fredag så ses vi imorgon igen.

Giftemål

Kollat på semestersvenskar på tv nu. Ett program om massa folk som är på semester i Thailand. Var ett bröllop med där idag. Giftemål lockar inte sådär supermycket om jag ska vara ärlig men om jag någongång ska gifta mig ska jag nog ta mig tusan göra det i Thailand. Det var enkelt och vackert på stranden. Så ska jag va där jättelänge, typ en hel månad eller nåt så man har smekmånaden samtidigt. Japp, så får det bli...

Boooooring

Men shit va segt det blir när kvällarna kommer. Inget kul alls. Jag bara sitter här och tittar på tv och datorn. Jag är ingen som kan sitta flera timmar framför tv:n om jag inte har någon att prata med på msn men oftast har man ju inte det.

Åt två panpizzor nu. Köpte dom för några dagar sen när jag var i stan men har levt på mackor de senaste dagarna. Hade nog räckt med en men men... Måste ut och gå mer nu. Stackars barn som får så mycket skitmat. Men vad ska man göra när orken och energin inte finns där. Hatar verkligen att laga mat. Speciellt när det bara är till mig själv.

Ute

Nu har jag gått fram och tillbaka till affären. Behövde lite mjölk och bröd och passade på att få mig en liten promenad samtidigt. Det är inte långt, tar väl 10min med min långsamma takt men det är iaf någonting. Var skönt att komma ut. Tänkte jag skulle gjort en snögubbe eller nåt när jag kom hem men efter halva vägen hem började min mage krampa så, så jag gick in istället.

Något jag verkligen skulle behöva göra är att skotta. Men jag vågar inte. Sist jag tog kraft till mig och skottade så gick ju ryggen åt helvete. Jag tycker det är kul att skotta, men får göra det ett annat år. Det är inte värt att paja ryggen på det. Men blir nog att kanske göra någon liten gubbe eller snölykta eller något sen bara för att få lite frisk luft.

Man är nog lite hämmad av att vara vuxen. Man går inte ut och har tokroligt i snön bara för att. Vad ska grannarna tänka? Herregud, varför bryr man sig egentligen?!

v33

Ja nu är man i v33 då. Enligt niomanader.se iaf. Enligt familjeliv går jag in i v33 imorgon.

Kostigt. Tiden har ändå gått så fort. Ser man att det är v33 så känns det som man har kommit långt på vägen och att det inte är långt kvar. Men tänker man åt andra hållet, att det är 7 veckor kvar då känns det som en evighet.

Vill inte gå och räkna dagarna för då kommer jag nog aldrig komma fram till målet. Jag låter var dag passera och när jag fortfarande mår så pass bra och är så rörlig så kan jag göra ganska mycket. Men idag är det iaf 56 dagar kvar till bf.

Somna om

Klockan är redan mycket. Men det har sin förklaring. Vaknade ganska tidigt, enligt mig, vid halv nio ungefär. Men var seg, var ledsen och deppig över ännu en dag utan att ha något att göra. Mådde inget bra alls.

Gick upp och åt lite frukost. Eller, jag gjorde frukost och tog med in och åt den i sängen. Sen släckte jag lampan igen och la huvudet på kudden. Somnade om och vaknade igen halv tolv. Ont i handlederna för att jag sovit så mycket (det får jag alltid när jag sover mycket) men ändå med ett litet gladare humör och en lite mer positiv syn på livet.

Har inte mer att göra nu men ja...nä jag vet inte varför det är så. Funderar på att sätta mig i djurens rum och låta dom va ute lite granna. Kanske kan dom pigga upp mig med deras galna upptåg.


Ensam

Konstigt att det kan bli såhär. Innan jag slutade så var det så jobbigt på jobbet. Dels så blev det ju dålig stämning pga alla varsel och sånt men sen så visste jag ju att jag snart skulle gå hem så då längtade man ju bara tills dess.

Nu har jag varit hemma i 1,5 vecka typ och usch vad tråkigt jag har. Saknar kvällarna på jobbet. Visst var det tråkigt stundtals men där fanns iaf någon att prata med. Det sociala. Jag pysslar och fixar här hemma och är inne i stan ibland men det blir ändå tråkigt. Känner mig typ ensammast i världen idag. Samtidigt får man svårt att andas. Antar att det sitter psykiskt. Men det är så ledsamt att sitta här ensam.

Har tänt några av mina lyktor så de brinner fint här. Blev riktigt bra med de ljusen. Men får nog bli sängen nu. Ligga raklång och låta lungorna försöka få lite mer plats. Men som sagt så tror jag att en del av det har med att jag är nere för tillfället.

Älskade djur

Ett tag hade jag dubbelt så mycket läsare här. Men så när det blir en helg eller så när man inte kan uppdatera försvinner hälften. Tråk, men men... Jag är nöjd med de få som läser nu...

Har gjort rent hos kaninerna nu. Busat lite med dom med. Eller...den ena iaf som går att busa med. Aco är för skygg. Dock börjar hon bli lite mer nyfiken. Henne går det ju inte att locka med mat eller godis heller. Det går alltid med Lucas, i alla lägen! Försökte ta lite bilder på dom men den ena vill inte  och den andra är så snabb i sina rörelser att det blir helt suddigt. Haha! Ska försöka ha lite mer tålamod och ta en annan kamera en annan dag.

Får nog bli stripes och korv till middag idag. Känns ändå ganska lyxigt för att vara mig...haha!

En sväng på stan

Har allt hunnit med en hel del saker idag med. Åkte in till stan o var först på Biltema för att köpa spolarvätska, sen på babyproffsen för att hämta mitt skötbord. Sen var jag på systembolaget åt mor, sen handlade jag ett presentkort. Vidare mot skattemyndigheten och försäkringskassan (som ligger i samma lokal). Gav mamma det hon skulle ha och pratade lite. Sen till nästa lucka och pratade lite med försäkringskassan. Så nu har jag fyllt i min föräldrapenning. Ute i gooood tid då de verkar ha lite problem med utbetalningarna. Men nu hoppas jag att jag ska få mina pengar i tid.

Har dessutom ätit lite sen jag kom hem. Ska nog in och busa lite med mina djur nu.. Tror de behöver lite extra kärlek just nu...

Gästrummet

Tänkte jag skulle visa förändringarna jag gjort nere i gästrummet i källaren. Inte jättestora förändringar men jag tycker ändå det blev bra.

    
Före                                       Efter

Såg ju iofs lite luftigare ut innan men jag tycker det är mysigare som det är nu. Jag är iaf nöjd. Enda som saknas är några som kommer hit o sover över.

Klart!

Ja då har man gjort allt jag tänkte idag. Inte överdrivet mycket men ändå saker som man gärna lägger undan. Köket är fint o resten av huset är okej. Ska bara damma o dammsuga men vet inte om jag gör det imorgon eller om jag väntar tills i helgen då jag kan få hjälp.

Har även hunnit med att äta lite mat. Ville ha nåt ordentligt och gott men orkade inte. Så himla tråkigt att laga mat till sig själv. Innan när karln kom hem varje kväll gjorde vi alltid seriös mat men nu känns det inte lönt. Blev snabbmakaroner och så värmde jag köttbullar från frysen. Så sugen på pannkakor men orkade inte göra de idag.

Ja vi får se vad som händer ikväll. Orkar inte åka iväg så blir hemma iaf. Sen får vi se...

Fortsättning...

Jaha, då var tvätten upphängd och diskmaskinen igång. Har en del jag ska diska för hand oxå  men måste ju spida ut sysslorna så jag inte blir sysslolös sen..haha!

Ska nog ta och busa lite med kaninerna sen nu när jag har så mycket energi. Synd att man bara kan ha ute en åt gången. Hade varit så mycket smidigare att kunna ta ut båda samtidigt. Men men...

Nä, är nog allt lite hungrig. Ska nog ta och äta något innan jag tar tag i handdisken. Jösses vad effektiv jag är idag. Blir nästan förvånad själv...haha

Köket kvar

Ja då har man plockat ordning i sovrummet och vardagsrummet. Dessutom har jag lagt in den rena tvätten så jag kunde starta en ny maskin. Skulle vilja damma o göra allting men får nog vänta tills i helgen då jag får lite hjälp. Bättre om vi kan hjälpas åt.

Har iaf köket kvar. Det värsta av allt. Mådde ju inte så bra förra veckan och det syns. Istället för att skölja av glas o tallrikar så har det bara fått stå. Usch. Men idag så ska det bort! Skönt faktiskt. Allt blir så mycket lättare när man gör saker på en gång och inte låter högarna växa. Men mådde verkligen inte bra alls förra vecka så ja, det fick bli så.

Får se om det blir Mölltorp ikväll. Vore skoj men bilen är ju inte fit for fight o beror lite på hur jag känner mig. Varför ska det va så långt för?

Nä, tillbax till fixandet. Köket nästa!



Helgen

Inte varit hemma på hela helgen då blev väldigt sparsamt med inlägg i helgen. Åkte till mamma i fredags. Skulle äta lite middag och kolla på let´s dance. Visste inte om jag skulle åka hem sen eller hur jag skulle göra. Mamma ville jag skulle sova över. Blev iaf så. Jag sov över.

På lördagen när jag tänkt åka hem kände jag att näe, vad ska jag hem för. Sitta ensam i soffan och kolla på melodifestivalen. Mamma skulle ju med kolla på det så jag frågade helt enkelt om jag kunde få stanna en natt till. Vi gjorde mat, fruktsallad till efterrätt och kollade på melodifestivalen. Gick även igenom gamla barnkläder från när vi var barn. Jösses... Tog en del som var fräscht och som man fortfarande kan med att sätta på sina ungar men annars fick det va. Tog nog mer än jag kommer använda men en del kan ju va bra som "hemmakläder".

På söndagen tänkte jag åka hem nästan direkt efter frukosten. Ville lixom inte tränga mig på längre. Men då ringde mormor och hon skulle komma o hälsa på o då ville hon att jag skulle stanna så då gjorde jag det. Åkte någongång efter maten.

Var iaf skönt att ha sällskap hela helgen. Idag ska jag försöka ta tag i hemmet. Det är grejer överallt och disk lite varstans känns det som. Dammsuga får karln göra när han kommer på fredag. Men iaf så det inte ligger grejer överallt. Dessutom visar sig ju solen ute så är den kvar i em ska jag gå ut en sväng.

Hemma hos mamma

Igår åkte jag till min vän och grattade henne. Var trevligt att träffa henne och hennes familj igen. Det blir alldeles för sällan. Hon fick lite spagrejer som man kan använda hemma. Tyckte hon skulle passa på att slappna av lite innan nästa kommer om bara några dagar förhoppningsvis.

Åkte därifrån hem till mamma. Där är jag fortfarande. Skönt med lite sällskap. Åt grillad kyckling och råkostsallad igår och kollade på let´s dance. Ska nog försöka få stanna idag med. Vad ska jag göra hemma helt själv? Kommer jag göra så det räcker och blir över nu några månader.

Så blir det inget mer inlägg idag heller så vet ni varför. Då är jag kvar hemma hos mor. Ha en bra lördag!


Hur är du?

Are You a Financial Trainwreck?

Answer true or false to the following statements:  

  • I will neglect bills to make an impulse or luxury purchase.
  • I will make a purchase based on my perceived need or desire, or what I feel I deserve, instead of what I can afford.
  • I buy items out of guilt for my children, whether or not I can afford them.
  • I buy name-brand goods because of the emotional feeling.
  • I sometimes finance toys - boats, RVs, four-wheelers - or vacations.
  • I use borrowed money, such as credit cards, to make payments on items I have already financed. 
  • I charge basic living expenses: mortgage, car note, student loan, tax bill.
  • I buy things based on monthly payments instead of actual cost. 
  • I lack a budget or plan based on my financial reality, and lie to myself or spouse about expenditures. 
  • When I'm stressed out, anxious or celebrating, I spend money I don't have.

Count the number of true answers. If you answered true to any of these, you have an unhealthy spending habit. If you answered true to five or more, you are headed for serious financial troubles.


Ute en sväng

Mått illa hela dagen efter mitt lilla anfall. Tog iaf mod till mig och åkte in till stan. Va ju tvungen att fixa en födelsedagspresent till Maria och så skulle jag kolla efter en mössa till bebisen och handla lite mat.

Presenten till Maria blev inte riktigt som jag tänkt mig men det får duga. Tanken som räknas ändå.

Hittade ingen mössa till bebisen men väl en overall. Man vet ju inte hur varmt eller kallt det är när man ska åka ifrån bb men jag hittade iaf en som inte är sådär jättevarm. Var iaf inte lika tjock som de andra jag hittat. Egentligen skulle jag vilja ha en med stjärnor på men blir alldeles för tjock. Vet ju inte hur mycket eller lite den kommer växa under året heller så vågar inte köpa en tills nästa höst/vinter. Vilket jag annars skulle vilja göra för älskar den! Finns för övrigt mycket mer på hm o lindex ute på maxi än inne i stan. Önskar jag åkt dit istället när jag kollade på kläder förra gången. Men nu vet jag ju det tills nästa gång.

Blev lite mat oxå. Mest lättdryck o lite frukt. En färdigrätt som jag ska försöka få i mig. Blev den vanliga... Men den är nog lättsmält hoppas jag. Mat, tv o sova...det är min kväll det...

Anfall igen

Vet inte om en morgon kan börja sämre än denna.

Gick ju o la mig jättetidigt igår vilket resulterade i att jag vaknade jättetidigt oxå. Men låg ändå kvar i sängen flera timmar. Kände att idag skulle jag få massor gjort. Vid halv sju kände jag mig riktigt hungrig och gick upp och tog mig två knäckemackor och ett litet glas mjölk till. Kanske va dumt...jag vet inte.. vid halv åtta börjar iaf det krampa i bröstet på mig. Magmunnen bråkar... (eller vad det nu är som gör det) Fick iaf hyseriskt ont. Kunde inte ligga, inte sitta, inte gå. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Mådde inte superilla som förra gången men jag svettades rejält.

Det är inte det lättaste att samtidigt som det gör ont och man får svårt att andas av smärtan så ska man försöka andas lugnt. För jag vet att efter ett tag så släpper det ju om man kan komma igång och andas djupt. Idag var det dock lättare sagt än gjort. Tog mig en timma att häva det där jävla anfallet. Det sitter ju inte bara där uppe längre heller utan drar sig ner i magen och det gör ont hela vägen. Idag gick det dessutom ut mot sidan med. Tur det var högersidan för annars hade jag nog trott det var hjärtat.

Nu har jag fortfarande svårt att andas. Vågar inte äta någonting. Det har alltid kommit innan med att man kanske ätit lite för mycket. Men idag då? Två knäckemackor?? Ligger hellre i 4 timmar med gallstenssmärta för då kan jag åtminstonde andas.

Blev ingen vattengympa för mig idag. Skulle dessutom åkt in och fixat lite saker i Skövde men vet inte om jag vågar sätta mig i en bil när jag fortfarande inte känner mig 100% bra. Så det inte slutar som förra gången, att det kommer tillbaka när man sitter där o skumpar i bilen.

Alla mina planer för idag är krossade. Sitter bara här o vågar knappt röra mig *ledsen*

Natti

Har inte hänt någonting med hemmet här idag. Har helt enkelt inte orkat. Har sovit, sovit, sovit, kollat på tv och suttit vid datorn. Ja, det är nog det enda. Försökt få i mig någon form av föda emellanåt.

Känner mig så nere. Så mycket nu. Vill inte ha det som förut men det är ingenting jag kan påverka i dagsläget. Ska iaf plaska med damerna imorgon och det ser jag fram emot. Ser oxå fram emot en trevlig fika med Maria på fredag. Busa lite med hennes son.

Ska nog gå o lägga mig snart. Trots att jag sovit mestadels av dagen är jag trött nu. Vill hellre vakna i tid imorgon så jag kanske hinner fixa lite innan jag ska iväg imorgon.

Så säger natti här och hoppas på en mer positiv dag imorgon.

Sova, sova, sova

Märks att jag inte mår bra. Man kan inte sova så mycket som jag gjort idag om man är som vanligt. Gick ju o la mig då efter det andra inlägget och vaknade 3,5h senare. Helt sjukt. Efter det har jag sovit lite grann till. Dock inte lika länge. Men är helt matt och orkeslös.

Ringde en kompis som ska ha barn om 8 dagar. Hon mår bra och trodde att hon skulle gå över. Ska åka dit på fredag en sväng. Hon fyller år då och måste ju passa på att ses nu innan. Dessutom vill jag ju fira henne.

Ska vila lite nu igen. Se om det finns nån bra film på tv kanske...

Mår lite sådär

Känner mig hängig och har ont i huvudet idag. Mår inte alls bra med andra ord. Hade tänkt plocka lite här hemma och det kommer jag nog göra lite smått hela dagen, När jag orkar så får jag ta lite i taget. Just nu ska jag nog ta en alvedon och gå in och lägga mig igen. Hoppas att det går över. Eller iaf bli lite bättre. Känner mig oerhört ljudkänslig till på köpet.

Så kan det gå!

Kom hem efter föräldragruppen och slog mig ner i soffan. Var riktigt trött efter en hel dag hemifrån så tänkte att det skulle bli skönt att bara slå sig ner o slötitta på tv. Men tji fick jag. Alla kanaler funkade inte så varken 3:an, tv4+ och många andra bra kanaler var bara borta. Ringde viasat o han fixade en massa. Skulle låta det stå på 3:an och så skulle de komma igång efter max 30 min. Men nej nej.... Där satt jag och tittade på en svart tv och inget hände. Ringde igen o då var det en tjej som svarade. För att göra en lång historia kort så hade jag skickat in huvudkortet istället för tvillingkortet som vi skulle avsluta.

Inte lätt att veta. Vi tog ju över allting efter de som bodde i huset innan och detta kortet var det som satt i boxen här uppe. den andra boxen låg ju i en plastpåse med det som skulle vara tvillingkortet. Men hon kunde fixa det medans jag väntade i telefonen. Så har de inte kunnat göra innan tydligen men detta var ju jättesmidigt. Trevlig service i telefonen båda ggr jag ringde. Heja viasat!

Nu funkar allt igen men frågan är om det finns nåt att kolla på...haha!

Lunch med en god vän

Jag hann inte skriva något i morse. Trodde aldrig jag skulle orka upp. Som vanligt när jag har vattengympa med andra ord. Var seg som den segaste kola så var riktigt skönt att hoppa i vattnet och komma igång. Tänkte ta det lugnt eftersom magen inte riktigt ville idag men allteftersom tiden gick så lättade det så i slutet körde jag ändå riktigt hårt och jag var bra trött när jag gick upp ur bassängen.

Åkte direkt till min vän K som jag inte sett på 1,5 år. Båda har väl haft mycket och göra men jag har skäms för mitt utseende och inte velat träffa folk alls. Men jag vet ju att hon inte bryr sig om hur jag ser ut. Ändå drar man sig tillbaka. Synd egentligen men tja, det kändes som vi bara tog upp där vi slutade. Tjattrade på precis som vanligt.

Hon bjöd på lunch och fika och sen var det dax för henne att åka till jobbet. Vi bestämde ändå att vi skulle ses snart igen. Kanske nästa vecka. Jag är ju hemma "på heltid" nu så det är när det passar henne. Blir kanske någon filmkväll eller så.
Orkade inte åka hem nu emellan. Bara två timmar och sen ska ju jag in hit till Skövde igen för att gå på föräldragruppen. Så jag stannade kvar. Är på bibblan nu o sitter vid deras dator lite granna. Sen ska jag nog åka svängen förbi jysk och babyproffsen o se hur det går med lite saker. Sen är det väl dax. Får nog skynda mig så jag inte blir sen till föräldragruppen. Men lika bra att ta det när man ändå är inne. Sparade ju ändå ca 5 mil med tanke på att jag inte åkte hem emellan nu.

Skriver kanske nåt mer när jag kommer hem...eller vi får se... Nu ska jag surfa runt lite o sen iväg o fixa lite grejer som sagt.

Aktiv dag ändå

Blev att vi var iväg hela dan nästan. Känns nästan så iaf. Först tvätta bilen. Dock i automat utan borstar så blev inte ren men det värsta saltet är av iaf. Ska ta o skrubba bilen ren sen när vädret tillåter.

Åkte o köpte lite barnkläder. Blev två bodies o två par byxor i stl 50 och två bodies och ett par byxor i stl 56. Köpte även 3 st pyjamas i stl 50. Ska nog inte handla mer än så. Iaf inte innan barnet kommer. Dock måste jag köpa strumpor och mössor. Men det får bli en annan gång.

Efter det besiktiga bilen. Vilken besvikelse. Mer fel på den än det någonsin varit på den andra bilen. Denna gång var det spindellederna...på båda sidor! De bytte ju länkarm på ena sidan i somras o då sa inte Bilia någonting om några spindelleder. Det var rejält glappiga nu så det borde de ha sett även då. Men Bilia i Skövde är ju helt värdelösa. Bilen är mer sönder efter den har varit där än innan. Kommer aldrig mer låta dom ta en service.

Så mvc och kolla blodtryck, mäta magen och kolla hjärtljuden på den lille. Allt såg bara bra ut. Ju mer jag tänker på det så tror jag att det blir en pojk. Isf stämmer det ju med det Lena berättade för mig.

Hem på en gång och göra mat. Idag blev det potatismos och grynkorv. Typiskt skaraborskt. Gott är det oxå. Mums! Nu blir det att kolla runt lite på nätet och så tv o ta det lugnt resten av kvällen.

Måndag igen då

Idag mår jag lite bättre måste jag säga. Har ätit alldeles för mycket sött i helgen och det känns i kroppen och syns på vågen. Men snart är jag själv i 2 veckor igen och då blir det lättare.

Skulle åkt till en god vän idag men vi tar det imorgon istället. Eftersom karln är hemma även idag vill jag passa på att umgås lite med han. Men blir in till Skövde lite senare för att besiktiga stora bilen och åka in till mvc. Ska nog åka in lite tidigare för att kolla lite i affärer. Kanske köpa lite barnkläder? Hihi... Skulle vara skönt att ha allt sånt gjort nu snart faktiskt.

Nä, nu blir det duschen tror jag. Göra sig iordning för dagens äventyr...

Botten

Mått smått dåligt hela dan. Bara sovit typ. Är inte på humör för någonting. Spelar ingen roll hur mycket karln försöker. Vet inte vad jag ska hitta på. Irriterar mig bara på saker idag. Jaja...det var den lilla uppdateringen... Mer än så orkar jag inte skriva o ni orkar inte läsa de heller för den delen...

Aj...

Har sådan huvudvärk att jag inte vet vad jag ska göra. Bara går runt som en zoombie, ligger i sängen eller soffan. Orkar inte med någonting och usch...nä, ingen bra dag detta...

Irriterad

Usch hur ska den här dagen sluta. Känner mig irriterad och lättretlig. Inte alls på humör. Som att jag blev irriterad på karln när han körde en halv maskin tvätt. Men det blir oekonomiskt. Orkar inte va sån här hela dan men idag känns ingenting bra.

RSS 2.0