Sol, städa o lastbil

Blir en kort blogg idag...jättekort! Har varit ute i solen flera timmar idag med. Finns inte så mycket att göra på kolonin så blir lätt lite tråkigt att vara är själv. Men några timmar blev det iaf. Solat massor så mina armar är sådär röda av soleksem. Jag lär mig aldrig...haha!

Har även hunnit med att vika tvätten, städa toan och köket, dammsuga kaninernas hage, lagat mat och...ja säkert nåt mer med. Väldigt stolt... Skönt att få en massa gjort.

Ska åka med karln i lastbilen imorgon. Ska bli skoj... Kan ändå inte sola mer på någon dag om jag inte vill bränna mig. O det vill jag inte =)

Blir tv en liten stund till, sen sängen. Upp vid 3 antar jag.

Härlig dag

Vaknade jättetidigt idag. Typ kl 7 eller nåt. Men gick ändå inte upp förrän vid kl 8. Ställde mig i badkaret för att ta mig en dusch men det kom inget vatten. Kom på att det ju var idag dom skulle stänga av vattnet mellan kl 8-16. Skit oxå. Jag som hade tänkt göra så mycket. Blev inget med det. Ingen dusch, ingen soppa, inget diska. Ja jag skulle kunna hålla på hur länge som helst.

Åkte till Lidl och köpte en trädgårdsslang istället. Bra, nu har vi iaf 20m. Klarar vi oss på ett tag. Sen åkte jag iväg till kolonin och fixade. Klippte ner 4 buskar (tror det var de sista) och sen bar jag ner allt ris till ena änden av tomten. Allt för att det ska vara lätt att bara dra upp allt på ett släp och åka iväg med det. Skulle kunna ha en egen majbrasa hos mig. En liten en iaf =)

Var ute där på kolonin mellan 10 och 15. Så himla skönt. En hel massa sol - även om det verkar vara soligare nu på kvällen - och massa frisk luft. Tog det väldigt lugnt idag. Gjorde det jag skulle och sen satt jag bara och lyssnade på fågelsången. Säkert i flera timmar =)

Märks att man är ledig. Har ingen aning om alls vad det är för dag. Märkte jag nyss...när jag läste Lenas blogg. Hon skrev att hon snart skulle till mölltorp och dansa. Jaha, var det idag? Är det måndag idag alltså? Skit! Hade varit gött att dansa lite. Men men, ingen idé att åka dit nu, då blir det bara att vända igen. Förlåt Lena *skäms*
Har alltid svårt med dagarna när jag är mer än bara helgen.


Städ- och tvättdag

Kan väl lugnt säga att denna dan är något tråkig. Den kommer bara innehålla tvätt, städ och that´s it. Skulle vilja ut till kolonin för att påta lite men får nog aldrig med mig karln ut och det är inte lika skoj att vara där själv. Kanske om han får hålla på med bilen så kanske han kan följa med. Men nu ska vi ju tvätta från kl 12 så blir kanske ingen tid till det.

Blir till att ta toan med sen orkar jag inte mer. Dammat borde jag gjort men kanske kan ta det imorgon. Egentligen är det inte så skitigt, det är bara det att kaninernas spån dammar så fruktansvärt.

Dags att ta sig i kragen igen...

Bästa dagen på länge!

Ojoj, vilken dag! Så härlig! Vi åkte redan vid 12 för att tvätta bilen. Eller, Sonny tvättade bilen. Efter det så åkte släppte jag av Sonny så han fick klippa sig och samtidigt åkte jag och handlade lite grejer vi behövde. Han blev jättefin min darling. Var verkligen på tiden.

Direkt ut till kolonin och vi hann precis parkera bilen så kom mormor oxå. Hon ville komma o kolla lite med. Hon var minst sagt lyrisk. Hon kommer nog tillbringa en del tid där. Det sa hon redan nu. När det blev för stökigt eller för varmt eller så så skulle hon åka och sätta sig där istället. Och visst får hon det. Hon är mer än välkommen.

Hon hjälpte mig att identifiera lite blommor och buskar idag. Jag har både hallon, röda och svarta vinbär, lite olika blommor och sånt som jag inte hade en aning om. Härligt! Åkte och köpte en spade mitt i allt oxå. Fick en grep av mormor dessutom så nu har jag det med. Hon är för go min mormor. Vi räddade även krokus och sånt undan den stora jordfräsen och planterade om dom på ett säkert ställe. Så nu är dom i säkert förvar. Skönt det, för jag vill gärna ha kvar dom.

Jag satte ihop grillen och vi grillade lite kött och åt potatissallad till. Riktigt gott. Tyvärr blev det lite sent. Solen hann försvinna och det blev ganska kallt. Men vi åt och sen packade vi ihop. Jag är så himla nöjd med dagen. Varit ute över 7 timmar idag. Fått en massa gjort och dessutom har jag umgåtts med mormor i 4 timmar.

Godmorgon

Gick o la oss redan vid 10 igår. Då orkade varken karln eller jag hålla oss vakna längre. Tror jag somnade ganska omgående faktiskt. Var skönt att sova ut ordentligt. Det bästa är ju att det bara är lördag.

Ganska tråkigt väder ute idag. Visserligen regnar det inte - än iaf - men himlen är tjock av moln. Jag som ville ha som idag med. Vill ut till kolonin och fixa. Vi ska ut och inviga vår grill idag med. Gott med grillat. Speciellt när man äter ute.

Blir frukost nu...magen kurrar ordentligt faktiskt. Önskar alla en trevlig lördag!

Fotoblogg

Nu blir det nog något av en fotoblogg. När Sonny spelade lite dator innan så gick jag ut och fotade lite. Tog med mig båda mina kameror ut idag. Har mest fotat med min första kamera. Den är inte så svår att få till macroläget på. Men idag tänkte jag öva mig lite med den andra med. Den går det att stå lite längre bort med och ändå få fina närbilder. Antar att det beror på att jag har så mycket zoom på den. Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från båda kamerorna. Alla kort är iaf tagna idag.

Kamera nr 1:
        

        


Kamera nr 2:
        


Så lite andra bilder:
        


Slött här hos oss

Vi är trötta. Sitter typ o sover i soffan. Karln ska spela lite nu så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Vill mest sova men kanske ska vänta lite så man kan sova i natt. Det är ju bättre.

Har tråkigt. Sitter här och dricker cider. Så ingen mer bilkörning för mig. Va sjukt längesen jag drack något alls. Blir 2 cider ikväll, sen får det vara bra. Lite ostbågar till med. Åh vad nyttigt...not! Att jag aldrig kan lära mig att låta bli dom där sakerna i affären. Ajabaja!

Ska se om det är nåt bra på tv. Det är typ 16 grader ute fortfarande. Varför går jag inte ut?? Har ju sett ett träd med jättefina ROSA blommor på som jag skulle vilja fota. Kanske skulle passa på att göra det nu... Om jag orkar gå alla dom trapporna ner...haha...


Trött

Ja herregud vilken natt! Haha, det lät det. Tyvärr är det inte så roligt som man kanske skulle vilja tro. Vi åkte härifrån vid 22 för att åka lite lastbil igen. Karln jobbade inatt igen. Ner till Gbg och Volvo, Lilla Edet och så Bå. Jag sov väl ungefär lika mycket som vanligt dock hehe. Var riktigt trött verkligen.

Kom hem idag vid 11 eller nåt. Var och tvättade Toyotan. Vi har lagt ut den på annons och det skulle komma några o kolla. Dom ville dock inte ha bilen. Det var för mycket skrapmärken tyckte dom. Sen att bilen var 11 år, ja det brydde dom sig inte om. Men det kommer väl fler intressanter.

Ikväll blir det bara slappa som gäller. Jag är sjukt trött o tror inte karln är så mycket piggare. Hoppas på fint väder imorgon så vi kan åka ut och va vid kolonin. Ta bort lite grenar och så. Det blir bra...ska bara be till vädergudarna först =)

Snart dax att åka igen

Så har man varit hemma några timmar o snart är det dax att åka igen. Sambon börjar jobba igen halv elva o då följer jag med. Ska ner med nåt lass till Volvo i Gbg och så tillbaka igen om jag inte minns fel. Han ligger o sover nu för att orka köra men jag kunde inte sova förrut så jag kommer väl somna i lastbilen. Synd om sambon som får sitta vaken ensam men jag är ju där fysiskt iaf. Pratade med pappa förut och berättade att jag somnade i morse och då sa han att det var väl inget konsigt. Jag brukade somna i lastbilen. Pappa har kört lastbil 18 år av mitt liv så åkte mycket med han på lov osv när man var mindre. Bästa jag visste.

Tack alla ni söta som kommenterat mina bilder. Jag blir verkligen jätteglad. Det får en att vilja gå ut och ta mer kort. Helt underbart. Nu jäklar alltså! Hoppas ni fortsätter kommentera =)

Ha en fortsatt bra kväll. Ska kolla på tv en timma innan det är dax att åka. Hoppas kunna ta lite mer kort imorgon så det kanske kommer en ny bild imorgon =P


Lastbil och inspiration

Det har varit en lång dag. En riktigt lång dag. Gick upp 03.15 för att följa med Sonny i lastbilen. Bara upp på E20 och sen somnade jag och han fick sitta ensam ända till Gbg då jag vaknade igen. Inte mycket sällskap man är när man bara sover...hihi.. Var dock vaken nästan resten av resan. Somnade lite på vägen hem när jag mådde som mest illa. Men det försvann under min tupplur så det var gött.



Åkte vägen förbi Max som öppnade här i Skövde idag. Inte nyttigt för fem öre men orkade inte ställa mig o laga mat. Väl där så kom bror och hans tjej med så det var najs. Kul att träffa som lite oxå. Efter maten så åkte vi hem till som och kollade in deras lägenhet. sist jag var där så var den inte riktigt klar. Hittade massa objekt man kunde fota så jag gjorde det. Blev inte så många som blev bra dock. Men tänkte lägga ut en eller två iaf. Så får vi se vad ni tycker.

Blivit inspirerad av både Maria och Nene som har underbara fotobloggar. Dock inte alls i samma klass som dom. Kan dessutom ingenting i photoshop så dom bilderna jag lägger ut är så dom dom blev helt enkelt. Men tack för inspirationen tjejer :)

image60

     

En läcker bild

Gick upp tidigare idag och diskade och plockade iordning lite. Ringde darlingen och vi möttes på McD och hade en liten "dejt" där med varsin Mc Flurry. Va gott med lite glass minsann. När vi var färdiga åkte han hem och jag åkte till kolonin och rensade lite grann. Det är ju en del kvar men det tar sig mer o mer för varje dag som man är där.

Tänkte bjuda er på en av alla bilder jag tog där ute idag. Så var så goda!

image56


Långledigt

Idag känner jag frid. Det är så skönt. Skulle vara ledig nästa vecka ju. Men idag blev jag så trött på vissa på jobbet att jag helt sonika gick och tog ledigt resten av denna veckan med. Så nu har jag 13 dagars ledigt. Inte helt fel om ni frågar mig. Blir ju inget OB på två veckor då men men...jag måste få vara lite ledig. Hela min kropp skriker efter det. Kommer tillbringa mycket tid i min trädgård och fixa där. Åka med Sonny några dagar i lastbilen kommer jag oxå göra.

Har ätit lite nu. Gick o la mig men fick gå upp igen eftersom min mage började kurra. Nu är magen mätt och det är dax att sova igen. Sitter här och tittar på min lilla hamster. Hon är ju för söt. Ligger med huvudet utanför huset och sover. Att nåt så litet som en hamster kan ha en så stor personlighet.

Önskar alla en solig och skön dag. Vi hörs ikväll =)




Sol och trädgårdsarbete

Blev ingen dans igår. Hade helt enkelt ingen ork. Och det visade sig kanske eftersom jag gick o la mig redan kl 20 igår. Vet inte varför men jag var ovanligt trött igår. Kanske all frisk luft ute vid kolonin.

Idag har jag oxå varit ute vid kolonin. Det är det enda jag gör nu för tiden. Sover, äter, jobbar och fixar vid kolonin. Men jag tycker det är så himla roligt. Så glad att jag tog kontant med KE och att jag hittade denna tomten. Den har verkligen potential. Och nu syns det verkligen att vi har hållt på och rensat. Synd att jag inte tagit fler förebilder bara. Men men...

Tog iaf några bilder idag så tänkte lägga in dom här. Jag ser skillnaden nu efter bara en enda vecka. Bättre ska det bli. Men kommer inte göra så mycket mer i år. Resten kommer nästa år. Så nu kan vi sitta där ute och bara ta det lugnt. Grilla, sola och ha det bra.

Såhär rent och fint blev det då jag tagit bort massa taggiga nyponbuskar. Nöjd...


Här har jag en före och en efterbild på den stora "rabatten" uppe vid grunden. Enda jag gjorde var att kratta och så det räckte. Sågade även ner träden som stod där.
  

Ännu en solig dag på kolonin

Jösses, riktigt skönt. Fatta vad mycket friskluft man får nu när man skaffat en koloni. Kan garantera dig att jag inte skulle varit ute hälften så mycket annars, hur fint vädret än var. Känner mig rätt nöjd med att ha fått ut darlingen med. Han behöver ut och röra lite på sig lika mycket som jag. Detta kommer vara vårat skötebarn under lång tid framöver.

Idag har vi röjt undan alla grenar och gamla buskar som vi inte vill ha. Visserligen bara på den plätten över grunden, men det gjorde mycket. Vad mycket extra plats det blev helt plötsligt. Har krattat ihop alla gräshögar till två ställen nu så det ligger mer samlat oxå. Inte lite här och var över hela tomten. Det som blir att göra härnäst är alla de buskar, grenar och så som är kvar på övriga tomten. Finns att göra med andra ord, men det är väl gött det.

Nu blir det till att hoppa in i duschen och sen laga mat. Det är dans i Mölltorp men får se om jag åker dit idag eller hur jag gör. Jag är mör i hela kroppen och sov inte nåt vidare idag på dan. Men har 1,5 timma på mig att bestämma.

Ha det gött alla där ute. Nu är det duschen som hägrar.


Krattat på kolonin

Har varit och krattat lite gräs idag då. Jösses vad mycket gräs. Har köpt en kompost som vi ska slänga allt gräs i men det får bli imorgon eller så. Tänkte i alla fall lägga in en före och en efterbild så får vi se om ni ser någon skillnad. Mycket jobb kvar, väldigt mycket jobb. Men det är roligt och då gör det ingenting. Bra att vi har att göra.

  


image52

Tidigt morgon med tvätt

Trött, trött, trött! Vi gick upp redan vid 07 för att sätta igång och tvätta. Fanns ju inga andra tider så vad ska man göra. Blev nog lite mycket av det goda igår. För mycket slarvande i helgen. Får se om vågen till o med kanske pekar uppåt. Suck!

Har fått min skiva ni med musiken jag ska springa till. Tjohoo! Bara ut och köra nu då. Najs, najs!

Taskigt väder det var idag då. Hoppas det spricker upp för jag hade gärna velat ut och kratta ihop allt gräs så det nya gräset kan börja växa. Tror det kommer förändra tomten rejält. Sen får vi se hur vi kommer gå vidare. Nästa steg är iaf ett partytält. Yeaaahy!

Nu ska jag lägga mig o vila lite till innan det är dax för mer tvättande.

C ya!

En perfekt dag

Vilken perfekt dag det har varit idag. Vaknade redan vid 07 och i vanliga fall brukar jag tycka det är jobbigt men inte idag. Karln vaknade samtidigt och vi låg och pratade lite grann innan jag gick upp och syrran hämtade mig. Skulle bara åka till stationen, dom skulle åka till Sthlm, och jag tog med bilen tillbaka hem till oss. Bättre den står här än på stationen.

Vi åt frukost och gjorde oss iordning för att åka till garaget och byta däck på båda bilarna. Det gick ju smärtfritt. Pappa var där och hjälpte oss med. Sonny rullade däcken fram och tillbaka, pappa satte på dom och drog åt muttrarna och jag stod och sköljde av däcken med högtrycket. Det är samarbete det.

Åkte vidare hem för att lämna en av bilarna, handlade lite mat och så mötte vi pappa vid kolonin sen. Fick trädgårdsmöbler av pappa. Gött, nu har man det oxå. Va riktigt gött att sitta där i solen till fågelkvittret. 

Vi har röjt ur allting ut boden idag. Va riktigt mycket skit där inne. Men nu är det tomt. Skönt, skönt! Pappa hade med sig kärran och den var full när vi var klara. Sen fortsatte jag och kratta lite idag. Ända tills pappa testade trimmern han hade med sig och såg hur effektivt det var. Så jag slutade kratta och han fick köra över allt med trimmern. Så nu ser det riktigt bra ut. Det långa gräset är borta. Ska bara kratta bort det så det inte bara ligger.



Direkt när vi kom dit tände vi engångsgrillen vi hade köpt. Grillade lite korv med bröd och invigde de nya trädgårdsmöblerna vi fick av pappa. Så härligt. Fåglarna kvittrade och ja, lyckligare kan man väl inte bli. Kommer bli många eftermiddagar och kvällar i de där trädgårdsmöblerna, det kan jag lova.

Blir inte så jättemycket anant gjort i år. Ska köra över hela gräsmattan med jordfräs sen med, liten bit i taget. Många planer har jag iaf. Ska köpa ett partytält så kan man sitta där inne sen och grilla, bara prata eller bara vara. Mysiga kvällar i partytältet på kolonin. Nån som vill komma?

När vi kom hem så åt vi lite, duschat och så. Kollade lite på lite film och bara myste i soffan. En riktigt skön kväll har det varit alltså. Lika härlig som resten av dagen.

Tänkte jag skulle bjuda på en bild när jag sover i lastbilen igår. Det är sååå lätt att somna i lastbilar. O söt tar allttid kort på mig när jag sover. Grr...jaja, får väl gå då. Kan få en bild när han tvättar lastbilen med...hehe...

     

Har alltid undrat varför dom kallar den ena bilen för Persson-bilen. Men när jag såg den så förstod jag varför. Det tror jag ni oxå gör...
 
     

Fredagen i korthet

Ja jösses vilka dagar. Sov ju ingenting igår efter jobbet och klarade mig igenom nattens jobb galant ändå. Förstår inte själv hur jag kunde vara så pigg. Åkte hem och ställde bilen och åkte med karln till sitt jobb. Ingen rast och ingen ro.

Trivs i lastbilen. Gillar att va med där. Somnade tämligen snabbt tror jag. Vet inte ens om vi hann ut ur Timmersdala. Hehe! Som en del som sagt under dagen, men var vaken mer än förra gången jag åkte med. Älskar det! Så himla mysigt verkligen. Vi hade en väldigt bra dag idag.

Åkte och handlade lite, hyrde en film och hem och lagade mat. Sen har vi myst ihop i soffan till filmen. Tror både jag och darling somnade i slutet dock.

Det har som sagt varit en väldigt bra dag mellan oss idag. Så hima skönt. Finns inte ord för hur mycket jag tycker om den mannen.

Klockan är bara 21, men vi ska gå och lägga oss. Vi är båda trötta. Kommer somna på stört. En mjuk och skön säng, va längesen sist...haha!

Ha det gott allesammans!

Inget sova idag

Nu är det en timma tills jag ska åka till jobbet. Har fortfarande inte sovit en enda minut sen jag kom hem från jobbet i morse så ja...det är bara att hålla ut. 6 timmar på jobbet som ska kämpas igenom. Men det går, klart det går.

Imorgon ska jag sova iaf... så det så!

Sömnlös i Skövde

Inte sovit en minut sen jobbet i morse. Går bara inte. Det är för mycket just nu. Kommer bli en lång natt...
Men men, det löser sig...

6 8 12 och Burning

Tänkte jag skulle lägga in en video på den dansen vi lär oss just nu. Den är den trickigaste hittils. Inte pga stegen, utan pga tekniken. Väldigt annorlunda, men väldigt kul. Älskar den här dansen.

 



Denna dans är en dans jag gärna skulle vilja lära mig. Men den är på advanced-nivå så det dröjer nog. Men visst ser det härligt ut?! Åh vad jag skulle vilja kunna dansa sådär mjukt och flytande.


Dans och brandutbildning

Blev visst inget skrivet igår kväll. Kom hem sent och gick o la mig samtidigt som karln nästan direkt.
Gick här och plockade efter jag vaknat. Fyllde i min matdagbok och så lite sånt. Gav djuren mat. När sen karln kom hem så gjorde vi mat. Stekt potatis och prinskorv. Och jag vägde allt som vanligt. Efter maten var det bara att gå iväg till dansen.

Blev ett bra pass igår. Varmt och skönt. Hann igenom väldigt många danser igår, och jag fick dansa min mambo i pausen. Gud va roligt! Jag gillar verkligen den måste jag säga. På måndag blir det mer linedance. Stod o pratade med Lena en stund efter dansen oxå. Måste få prata lite med...hehe.

När jag var nästan hemma ringde en vän till mig och jag pratade väl med henne i en lång lång stund. Karln låg och tittade på fotboll när jag kom hem. Han hejar ju på Malmö FF och följer dom så mycket han kan.

Gick o la mig samtidigt med karln strax efter 9. Kunde vi prata lite innan han somnade. Tror jag somnade ganska fort jag med. Gick dock upp lite tidigare igår eftersom jag var tvungen att duscha.

Så iväg till jobbet och det har varit en ganska intressant natt. Gick inte alls fort idag utan i ganska okej takt. Blev 60st ut till sista rasten. Efter det hade vi brandutbildning på Volvos brandstation. Fick släcka en motorbrand och en brand i vätska med kolsyra och sen kväva en brinnande docka med en brandfilt. Nyttiga övningar som man har nytta av vart man än är. Får väl köpa en kolsyresläckare till bilen och en pulversläckare till hemmet. Kan ju va bra att ha.

Nu är det dax för sängen. Eller, jag kanske borde äta nåt? Nä, jag är inte hungrig. Får äta när jag vaknar istället. I kväll blir det danspass på friskis och sen börjar jag jobba igen vid 21. Vi börjar tidigare idag men då kan man oxå komma hem tidigare så det är skönt. Men kan bli så att jag följer med karln i lastbilen imorgon. Om han inte börjar jättetidigt som idag för då hinner jag inte.

Ha en solig och skön dag!

Vinterdäck

Ringde pappa förrut. Han hade hittat vinterdäck till Toyotan på auktion för 400kr. Gött. Räcker kanske 3 säsonger till. Dubbfria som vi ville ha, på plåtfälg. Måste man väl ändå säga är ett kap. O vet att pappa aldrig skulle köpa nåt som inte är okej så jag är glad. Slipper vi leta efter svindyra vinterdäck. Dom vi har nu är nog olagliga vid detta tillfället. Va verkligen på håret när vi satte på dom i vintras att det var 3 mm. Men nu kan vi kasta dom. Kanske sälj fälgarna billigt för dom pappa hittade är 1" större.

Whiiieeee!

Ingen träning :(

Jahaja. Vad ska man göra idag då? Blir inget träna idag. Suck...jobbigt värre. Dom hade tydligen ställt in det passet. Undra om det bara är idag eller om dom byter ut det. Det hoppas jag verkligen inte, då blir jag riktigt ledsen. Gillar ju dom här danspassen.

Nu ska jag iväg och handla lite grann. Sen har jag ett paket o hämta ut. Beställde det en dag då jag var riktigt nere o behövde lite tröst. Får ta utav sparpengarna. Men men...sånt är livet.

Tröttare än tröttast

Blev inte att jag skrev nåt här igår kväll. Orkade helt enkelt inte efter dansen. Åt lite grann o sen gick jag o la mig en stund innan jobbet. Somnade gjorde jag dock inte. Tyvärr... Har varit toktrött på jobbet i natt...igen.

Dansen igår gick finfint. Dom danserna vi lärde oss förra veckan satt lite bättre denna vecka. Inte helt felfria men vad ska man begära. Fick ännu fler nya danser igår. Känns som jag lärt mig 10 nya danser på två veckor. Riktigt så illa är det kanske inte men bra nära. Så kanske inte så konstigt att huvudet snurrar och allt känns som kaos. Men det är roligt ändå. Blir så glad av att dansa.

Längtar tills Gävle. Det ska verkligen bli jätteskoj. Jag kan ju inte så många danser än men får väl hänga på på det jag tror mig klara. Friskt vågat, hälften vunnet. Annars hade jag väl inte följt med alls =D

Ska nog gå och lägga mig nu. Boka en plats till danspasset på friskis innan bara så det är gjort. Äta borde jag göra men vete fasen om jag orkar. Sov så gott. På återseende! =D

Veckans vikt efter 2 veckor

Efter 2 veckor:

Har denna vecka gått ner 1.3kg.
Total viktförändring 2.2kg.

Måste bara skriva med att förra veckan gick jag bara ner 0.3kg, men då skrev jag in mig på fredagen och första vägningen var på måndagen. Så helt okej ändå.


Ja det är väl bara att kämpa på. Blev över ett kilo trots att jag fuskade hela helgen. Hade det dock i bakhuvudet hela tiden så jag är nöjd.


Inte på humör

Får vi se om det blir med vanlig text idag...tja, det verkar så.

Är trött men kan inte sova mer. Gick ju o la mig toksent för att jag var tvungen att fixa med tvätten. Strömmen va ju helt av igår när vi skulle tvätta så kunde varken tvätta eller få ut våra kläder som fanns i maskinen. Så var bara att ta tag i det när jag kom hem från jobbet idag. Hade ju planerat att sova till 5 men så blev det alltså inte. Vaknade närmare 1. Aja, inte får jag sova så mycket ikväll heller. Bara raka vägen isäng när man kommer hem o försöka sova de lilla som går innan jobbet.

Ska väga mig idag med. Tror inte det kommer bli så mycket. Jag hoppas det blir nåt alls. Lördagens tjejfest och gårdagen gjorde nog att det är kört. Men men vi får se.

Blev ingen frukost idag efter jobbet. Är inte hungrig nu heller. Men nåt måste jag ju äta, annars blir det på tok för lite kcal.

Nä, ska gå o lägga mig i sängen igen. Läsa tidningen jag fick på posten idag. Se om de var nåt att ha.

Snart natti...

Fick med mig Sonny ut tillslut ändå. Vi åkte till kolonin så jag fick kratta lite grann. Så nu är ännu en liten plätt gjord. Tyvärr är det så mycket sten och sånt i marken. Får se om det går att ta med maskin eller om man får gräva upp det mesta för hand. Det vore jobbigt om nåt!

Har ätit och druckit väldigt mycket i helgen. Har haft ett liten medveten tanke i bakhuvudet men har ändå ätit mer än på vardagarna. Jag hoppas det inte gör alltför mycket på vågen imorgon när det är dax för vägning. Hjälp! Nervös! Men bara ta nya tag. Imorgon är det dans igen.

Ska snart gå och lägga mig och sova några timmar innan det är dax för jobb i natt. Kommer somna annars. Sov bara 5,5h i natt. Somnade väl runt 04.30 någon gång. Men får inte bli för mycket sömn för då kan jag inte somna imorgon när jag kommer hem från jobbet.

Hoppas ni haft en bra dag. Önskar er alla en skön kväll!


Dagen efter allt

Nu är det bara vi kvar. Har diskat allt i morse så det är klart. Skönt. Blir ut en sväng nu för det är ju tusan 10 grader ute. Saknar Sonny. Vi är i samma lägenhet men så långt ifrån varandra. Får åka o kratta lite som terapi. Kanske äta en glass...


Tjejkväll

Jösses vilken dag. Vilken bra dag. Började den med att lösa melodikrysset. Sen åt jag och Sonny frukost, och tillsammans för en gång skull. Va mys! Åkte sen iväg och handlade lite. Dels lite på öb som vi behövde sen lite mat tills kvällen. Jag skulle köpa grejer till en fruktsallad och jag köpte MYCKET frukt. Såhär på efterhand så kan jag ju säga att jag köpte för mycket men jag ville så gärna ha två olika varianter. En med banan, äpple, päron, vindruvor och kiwi. Och den andra med färsk annanas, papaya och galiamelon. Och till det lite glass.

Åkte hem, städade som en tok igenom hela lägenheten. Vi delade på en fryst pizza där mellan dammandet och dammsugandet. Va gott för då var man hungrig. Duschade och på med lite smink och så var det dags för dom att komma. Vankades ju tjejkväll :)

De kom och vi började genast med maten. Gjorde nåt jättegott. Man tar mjuka tacobröd och så lägger man en röra på halva o så viker över andra halvan. Lite ost o så in i ugnen. Mums! Den röran vi hade var creme fraiche med chili och paprika, rödlök, kyckling och paprika. Mums! Det måste jag göra fler gånger. Till det drack en del vin och andra öl och några alkoholfritt. Sen blev det fruktsallad med glass och lite kaffe.

Har pratat en massa tjejsnack idag. Gött faktiskt! Vi valde att gå ut - ja jag följde med fast jag egentligen inte ville. Bestämde oss för att gå till bogrens. Sena dit, var väl där vid 24, kom in vid 00.30. En halvtimma senare gick vi ingen. På tok för trångt och vi kände oss lite för gamla för det stället. 120 kr för 30 min..jaja... Gick runt lite, träffade bror o Ellen bla. Blev tillslut att vi hamnade på modegrillen för Maria ville köpa lite strips. Men sen åkte vi faktiskt hem. Ulrika sover över här, men hon har redan gått o lagt sig. Jag o Sonny sitter här o småpratar lite o sen så var jag ju tvungen att skriva här lite.

Har haft himla trevligt idag faktiskt. Antar att man behöver såna här kvällar ibland. Blir till att ta hand om disken imorgon. Men nu ska jag nog med sova lite grann. Ska ju jobba imorgon kväll igen.

Alf

Fick iaf mig på på bättre humör... Schysst med tyskan i slutet...haha...dubbat...haha!



Bättre?

Gårdagen var en dag med blandade känslor. Sov lite efter jobbet. Sen grät jag en hel massa. Vi pratade faktiskt igenom en del saker här hemma. Vet att han förstår, bara att han ska göra det oxå. Men va iaf skönt att få prata igenom det. Jag hoppas han tar det och sig själv på allvar nu.

På kvällen så umgicks vi faktiskt. Gjorde kycklinglår i ugnen och så lite ris som blivit över sen igår. Kokade dessutom blomkål och broccoli. Det var gott. Sen satt vi faktiskt och pratade och umgicks hela kvällen. Det var längesen sist. Kändes ganska skönt och positivt.

En tjej som Sonny sms:ar med är väldigt förtjust i han. Vill att dom ska träffas o sånt. Blir lite orolig men samtidigt kändes det som att gårdagen var ganska lyckad för våran del så jag tror med på han som säger att han inte gillar henne. Inte på det sättet iaf. Sen hoppas jag han inte uppmuntrar henne.

Jag hoppas vi sakta men säkert kan komma tillbaka. Att vi kan lösa allting tillsammans. Jag hjälper han gärna med det han måste fixa. Men då måste han låta mig hjälpa. Annars går det inte. Snälla, lova att göra allt du kan! Men vet inte riktigt vad han känner. Han visste inte själv åt vilket håll han vill gå. Om han vill fortsätta eller gå skilda vägar. Så vi får väl se..

Ja nu sitter man och löser melodikrysset. Brukar aldrig kunna hela men ändå lite skoj. Ska åka o handla o städa sen för vi ska ha tjejkväll här ikväll. Äta gott, dricka gott och bara prata. Vet inte om de andra ville gå ut men då vill nog inte jag hänga med. Har inte nog med pengar till det. Kommer ändå få ta lite sparade pengar för att kunna handla tills ikväll.

Vill ju bara säga att jag faktiskt gått ner 2kg denna vecka. Ställde mig på vågen idag. Så snart...om 0.3kg är jag nere på mitt första delmål...av 7st. Så det är väl bara att köra på. Tycker inte jag gör så himla mycket uppoffringar mer än att inte äta godis o kakor o sånt shit. Som jag iofs är ruskigt beroende av men får försöka arbeta bort det.

Nu till frukosten och sen resten av sysslorna. Ha en bra dag!

Glada men tråkiga nyheter

Ja det är nog det det är. Fick reda på idag på vårt möte på jobbet att vår lagsamordnare ska sluta. Han ska bli chef över nåt av skiften på 16-liters. Vet inte vilket för tror jag hade slutat lyssna då. Min mage knöt sig verkligen när jag fick reda på det. Jag är jätteglad för hans skull men samtidigt hade jag velat ha kvar han. Han är en av få som jag kan berätta saker för. Han är en av få som stöttat mig när jag behövt det och varit förstående när saker och ting varit jobbiga. En av få som frågar hur jag mår. Så ja...jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Kommer verkligen sakna han. Hade velat ha kvar honom. Men får som sagt försöka vara glad för hans skull. Förstår iofs att han vill ifrån vår gnäll-avd. För fan va folk kan gnälla. Lycka till på nya jobbet!

Tom

Mår inget bra nu så blir inte så mycket skrivet här. Har inte hänt så mycket heller. Tränat lite idag igen. Sitter o gråter nu igen. Ska snart lägga mig. Ja, det var väl min dag...

Inte på topp direkt

Skrev ett riktigt långt inlägg när jag vaknade igår men allt försvann och jag orkade inte skriva nåt nytt. Tycker det händer ofta och man blir lite irriterad.

Gårdagen var kass. Jag och Sonny bråkade hela dagen. Vi har olika uppfattning om saker och ting och tydligen så förstår inte den andre vad den man menar eller känner. Grät en hel del igår. Ska försöka prata igenom saker och ting idag får vi se vad som händer. Hur vi kommer gå vidare.

Dansen igår var oxå katastrof från min sida sett. Hade ingen energi, ingen ork, ingen vilja. Jag bara utförde det bara för att. Kändes som jag drog med mig V ner i gropen, kanske inte skulle kommit igår. Stod ju länge utanför och velade. Jaja, gjort är gjort. Det var igår det.

Ska gå och lägga mig nu. Får vi se om jag lyckas somna eller hur det blir. Blir väl träning idag oxå. Egentligen känner jag inte för det men dels så behöver jag det och dels så jag har ju bokat så det är bara att gå dit.

Sängen bums

Så var man hemma från jobbet igen då. Har ätit min skål med kellogs special k, lite hallonsylt och mjölk. Precis som vanligt. Ska se till att hoppa isäng bums och hoppas att jag somnar snabbt. Ska ställa klockan på 14 istället idag. Tycker det blev för långt med 15. Hinner jag göra lite mer innan mina träningspass med.

Idag är det inte mycket som står på schemat. Typ...dans...haha..för ovanlighetens skull. Plocka lite här hemma med.

Ja men godnatt då. Ni andra som ska vara vakna får ha en bra dag!

Kan jag få lite mer tid tack?

Ja vad ska man säga. Denna dagen försvann lika snabbt som den igår. Jösses! Somnade väl runt 8 och sov - hör och häpna - ända tills kl 15 idag med. Guud va skönt! Tror träningen gör sitt till oxå. Vore ju najs om det kunde fixa sig av sig självt.

Vaknade, åt lite ehh, lunch? Frukost igen? Ja, jag vet inte vad jag ska kalla det men mat iaf. Kollade lite på nätet, gav djuren mat. Sen blev det iväg till träningen. Första riktiga passet på Friskis & Svettis! Denna dag var det danspass som stod på schemat. Himla skoj faktiskt. Det ska jag fortsätta med. Efter träningen åkte jag hem och hämtade Sonny, sen åkte vi och handlade. Har börjat handla på willys nu istället. Får mycket mer för samma pengar tycker jag.

Hem fort och laga mat. Idag blev det kyckling och ris med currysås och så lite broccoli till det. Mums för broccoli asså! Frågan är vad vi ska ha imorgon?! Samma problem varje dag. Måste börja skriva veckolista igen. Det gjorde det hela så mycket enklare. Både när man handlar och man slipper dessutom tänka på vad man ska äta. Det finns ju på lapp då.

Ska fixa lite nu innan det är dax för sängen och jobb. Imorgon är en ny dag med mer dans.

Dåligt med träning

Jaha. Ibland blir det bara inte som man tänkt sig. Idag är väl en sådan dag. Skulle åkt och tränat direkt efter jobbet. Gått en timma på bandet tänkte jag. Men har haft så ont i högra knät hela natten. Antar att det är från dansen igår. Så jag vågar helt enkelt inte. Vill verkligen inte få några hinder ivägen för min träning. Då får det ta lite längre tid. Ska ju iaf iväg och träna i em, ett danspass. Hoppas det blir bra.

Ska äta lite frukost nu. Sen sova. Om det går. Startade precis en maskin med disk. Lika bra att göra det nu så har man det gjort sen. Men det ska väl inte störa så mycket.

Dansant kväll

Ja ikväll var det dans för hela slanten. Vet inte riktigt vart dagen tog vägen för den gick så snabbt. Gick upp, satt lite vid datorn, duschade, åt och åkte och dansade. Ja, det är hela min em/kväll det.

Fick en hel del nya danser idag. Huvudet blev änna vimsigt men var ändå skönt på nåt sätt. Ska försöka kolla igenom dom  på pappret och tänka igenom danserna i huvudet. Då brukar det mesta lösa sig. Roligt var det i alla fall. Tar ungefär 35 min om man vill köra enligt lagen. Så bör åka 40 min innan, det blir lagom det.

Nu ska jag ta mig en bixit blåbär och sen isäng en timma eller så innan jobbet. Tack Lena för idag.

Sov så gott allihopa!

Igång igen

Ja så var man igång på det hälsosamma spåret igen. Har börjat föra in allt jag äter på viktklubb.se´s sida. Där får man full kontroll och ser exakt. Inte bara vad man äter utan även fördelningen mellan kolhydrater, proteiner och fett. Gillar den faktiskt.

Sen ska jag komma igång med träningen med. Blev ju inget förra veckan då jag var så ruskigt förkyld. Blev ingen träning idag på morgonen heller. Var så oerhört trött efter jobbet att jag orkade helt enkelt inte. Gick och la mig och sov fakiskt 7,5 timmar idag. Måste vara något sorts rekord. Nu blir min kära vän i Karlsborg glad :) Blir ju iaf lite linedance ikväll så är inte helt utan motion idag. Vill komma igång o cykla överallt. Gjorde det för några år sedan. Ställa bilen på dom där onödiga småsträckorna. Gillar inte min cykel bara.

Funderar på det där med stegräknare. Räknas det även som här jag på jobbet bara tar några steg mellan motorn och materialhyllan tex? Blir ju mest att man står och trampar på ett o samma ställe. Sen vet jag inte vart jag ska sätta den riktigt. Mina jobbyxor är liiite för tajta nu. Men vill inte byta, vill hellre gå ner i vikt ju. Kanske kan vänta med den där stegräknaren lite granna...

Nu blir det duschen, sen kanske en sväng förbi affären och så måste jag kolla in kolonin nu när det regnat lite granna. Sen äta och så åka till Mölltorp och dansa! Igår kände jag inte alls för det men idag är jag taggad!

Nere...

Idag händer det inte mycket. Är inte på humör för någonting. Tvättar lite nu och så måste jag handla lite så jag har nåt att äta i natt på jobbet i alla fall.

Kollar på rent hus nu. Haha, jösses. Jag tycker vi kan ha det stökigt men det går ju inte ens att jämföra. Fick ett bra tips på hur man med naturliga produkter kan göra rent badrummet.

Jaha, nu ska jag fixa lite. Ta på mig andra kläder o så och så iväg till affären. Måste ha nåt annat att tänka på. Har försökt grubbla på hur vi ska lösa det där med ekonomin på bästa sätt. Hur mycket extra vi kanske kan lägga varje mån för att skynda på det hela och så. Ja, ekonomin kan verkligen få mig att vilja gråta.

Enorm träningsvärk

Måste bara säga - jag har sjuk träningsvärk!

Trodde aldrig lite krattande skulle ta så förbenat. Värst är ryggen. Har svårt att röra mig. Det gör riktigt, ritkigt ont. Men även benen och framför allt underarmarna. Om jag är såhär stel idag - hur ska det då bli imorgon?! Ajaj säger jag bara. Blir nog inget krattande imorgon. Kanske gå runt 5:an...


Härligt besök hos mormor

Nu är man hemma igen. Har varit en underbar dag. Syrran o Sara kom o hämtade mig o vi åkte till mormor för lite middag. Blev kålpudding, potatis o sås. Mm, precis som jag hade önskat. Vi åt så vi höll på och döa oss alla 4. Var ju meninen att vi skulle vara 3 till egentligen. Men vi åt nog för dom med så... Efter det kollade vi på lite bilder från datorn jag hade med mig. Både på min kolonilott och massa andra bilder. Efter det gick vi ut och kollade på mormors lilla odlingslott. Var skönt med en liten promenad efter all mat.

Blev sedan mer bilder och så lite fika. Syrran hade gjort ännu en moussetårta. Denna gång med kladdkaka i botten, och så hallonmousse och blåbärsmousse längst upp. Jättegod verkligen! Tyvärr var jag inte så smart så jag tog kort på den. Jag gillade denna bättre än den vi åt i påsk. Denna var inte så söt och därför föll den mig mer i smaken. Hon är duktig min syster. Verkligen!

Efter fikat gick vi ut och satte oss i solen på hennes lilla plätt på baksidan. Va ganska skönt faktiskt. Vi satt där utan jackor och solade och pratade en massa. Blev mycket släktsnack. Och så lite tjejsnack såklart. Kanske inte så skoj för Sara men men... När solen försvann blev det kallt o vi gick in igen. Pratade ännu mer o sen började vi tänka på refrängen och åkte hem. Äntligen fick jag åka i Saras nya subaru. Va en najs bil måste jag säga. Inte undra på att hon är nöjd med den.

Nu är jag hemma igen. Får se vad det blir ikväll. Är redan trött så kanske blir att lägga sig tidigt. Vi får se. Inga planer iaf så tar det som det kommer.

Feel like shit

Blev inte så länge där ute idag. Dels så regnade det i perioder och dels så höll inte min rygg. Men lite längre har jag iaf kommit med krattandet på tomten. Har så mycket idéer och så många drömmar, men kommer ta sjukt lång tid innan det är färdigt. Innan man kan sätta sig med sitt saftglas och bara va. Oerhört mycket jobb och slit.

Ska snart åka till mormor. Skönt att bli bjuden på mat. Blir bara jag, syrran o sara som kommer va där me det gör inget. Lika skönt det. Träffar inte syrrran så ofta. Ska ta med mig datorn och visa mormor bilderna på kolonin med tänkte jag.

Får se vad kvällen har att erbjuda. Blir nog att sitta själv i ett mörkt hörn och inte göra nånting. Känns som den bästa lösningen just nu.

Nä nu ska jag sitta här fint och vänta på syrran o sara. Kommer väl om 30-45min kan jag tänka mig. Fan måste börja träna nu med. Dygnet runt. Ska bara sova, jobba o träna. Sova, jobba, träna.

Jobba

Vaknat. Skiter i frukosten. Åker iväg. Bort. Bort till fågelsången. Bort för att jobba. Har så ont i ryggen att jag inte kan gå normalt men det skiter jag i. Ska jobba så svetten lackar och händerna blöder.

Haha

Haha, det är ju skrattretande. Varför erkänner du inte bara!

Produktiv dag

Ja idag är jag verkligen nöjd med dagen. Kom hem, gick och lade mig. Ställde klockan på 13.30 ifall om att jag skulle sova länge idag. Vaknade dock vid 12 och gick upp då. 4 timmar, det räcker en fredag. Va ju pigg för en gångs skull oxå. Lånade Sonnys gamla jobbbyxor och tröja och åkte iväg till kolonin.

Lade mig där på knä och rev bort det gamla gräset. Det satt inte så hårt som jag trodde men var ändå ganska tradigt. Kom ungefär 2kvm innan jag insåg att detta kommer ta väääldigt lång tid. Ringde till pappa och pratade lite istället. Han kom med den briljanta idén att använda en kratta istället. Så sagt och gjort. Jag åkte till Ö&B och köpte mig en kratta. Det gick bra mycket snabbare. Dessutom så behövde jag ju inte stå på knä.

Så har hållt på i flera timmar nu. Har kanske kommit 1/4 av tomten. Om jag har tur. Men ser iaf lite resultat. Det är ju fortfarande ganska mycket gräs men har iaf fått bort det som ligger ovanpå. Resten går kanske att klippa med gräsklipparen. Skulle behövas mossrivas med. Så jobb finns det. Massor av jobb. Så känner ni att ni är sugna på lite trädgårdsarbete vet ni vart ni ska vända er :D Tror dessutom att jag tagit den delen som är absolut lättast...

När jag kände att orken i armarna var slut och ryggen inte orkade längre så gav jag upp. Jag visste tillslut inte om gräset blev tjockare eller om det bara var att man var helt slut. Dessutom var mitt vatten jag hade med mig slut. Satte mig på en stock och bara drog in alla intryck. Så glad att jag valde tomten vid skogen. Det är underbart att sitta där och lyssna på fågelsången. Satt där säkert en halvtimma innan jag kom tillbaka till verkligheten. Så härligt att få vara ute. Att äntligen ha någonstans att åka till. Friskluft gör gott. Friskluften kommer göra mig frisk!

Tog en drös med bilder på lite vårtecken vi har på tomten. Blev riktigt glad att komma dit. Tur jag tog med mig kameran. Det är lite skumt. Idag så vet jag inte vad som hände. Det där med makro-läget på kameran. Det bara...ja...fungerade. Behövde inte ens tänka.


          
 
           

           

    

Ja blommorna talar väl för sig själva.Bland de andra är  första bilden det jag krattat, andra det jag har kvar. Fjärde kortet är det utedass som finns på tomten. Det kommer inte användas men det är väldigt iordninggjort så kanske kan pyntas med lite blommor och så och användas på det sättet.

Nu ska jag försöka ta mig för att fixa lite här hemma oxå. Ha en bra kväll!

Trötter idag

Fy bubblan vad jag sovit dåligt idag. Men men, bättre lycka imorgon. Då är det ju fredag och då brukar jag kunna sova bra. Kanske av ren utmattning?

Sonny kommer hem tidigt idag. Kanske om en timma eller så. Hoppas vi kan åka ut en sväng i det fina vädret. Vi har verkligen haft tur med vädret denna vecka. Är ju helt underbart. Nu saknar man ett hus eller lägenhet på bottenåningen. På nåt märkligt sätt så går man inte ut nu. Vet inte om det beror på ren lathet eller vad det är.  Skulle vilja åka ut till kolonin och se hur det ser ut där. Hade varit najs. Snart dax att börja med att ta bort det halvmeter långa gräset och försöka göra lite fint. Planera lite för vart allt ska vara och så. Min sista fundering är att göra ett jordgubbstorn. Vi hade det hemma i huset när jag växte upp. Mycket smart. Tar inte så stor plats och man får en massa jordgubbar :)

Ang. träningen har jag bestämt mig för att ta det lugnt veckan ut. På måndag borde jag ju kunna börja träna igen, även om förkylningen fortfarande sitter i lite grann. Kanske rent av är bra att träna för att få bort det sista?

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar tills han kommer hem. Sol och vårvindar på er :)

Värdelös

Ibland är man bra konstig. Hörde Raymond & Maria på radion med låten Ingen vill veta var du köpt din tröja. I refrängen sjunger dom ju

Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör
Och fast du gjort allt som man ska
du är artig du är glad

Då går mina tankar igång med en gång. Det är verkligen många som ingen bryr sig om när dom väl gått bort. Tänk om det blir så för mig? Tänk om det inte finna en enda människa som skulle sakna mig?

Får mig att tänka på en annan låt oxå. En låt jag spelat väldigt många gånger. En låt jag gjorde en hel CD-skiva av. 20 spår, bara med denna. Sen gick den om och om igen. Varför detta då? Jo för den låten speglar hur jag känner det ganska ofta. Att man inte är något att ha.


 

Kan verkligen bli alldeles för djup när jag låter mina tankar snurra fritt. Har alltid varit och kommer nog alltid vara en grubblare. Och tyvärr är de ganska ofta alldeles för deprimerande. Har aldrig varit något vidare på att lyfta upp mig själv.

Bra dansdag

Ja idag var det roligt på dansen. Dels så var Veronica där igen. Vet inte vad det är med oss, men vi två blir som små fnittriga barn när vi kommer ihop. Roligt har vi iaf. Hoppas vi inte stör de andra bara. Det är ju inte meningen att det ska gå ut över alla andra.

Ibland blir jag lite smått uttråkad över alla genomgångar men har full förståelse för dom som vill ha dom. Men har kommit fram till att jag inte måste vara med på alla dom. Kan ställa mig lite åt sidan och sen va med när musiken drar igång. Idag har jag släppt alla stegen och tänkt lite mer på tekniken. Tror jag kom ett steg framåt idag men det är svårt att veta själv. Men det känns så i alla fall. Tror jag landade ganska så rätt idag. Bara att öva på. Kommer ha en riktigt tung träningsvärk imorgon i svanken. Men det gör iiiiiiiinget! Bara jag får rätt teknik så. Jag vill ju komma framåt i dansandet. Herregud när var jag så engagerad i något senast. Som dessutom är så kul! Jag kan inte annat än att skutta av glädje. Kanske får ta tag i de danser jag ska lära mig själv här hemma oxå. Inte ligga på latsidan sådär :)

Nu ska jag hoppa i bingen och sova lite innan jobbet. Men först ska jag ta en chokladboll. Gjorde såna innan dansen och efter all dans idag tycker jag att jag är värd det :D


Disk o dans

Jobbet gick bra i natt. Det var mycket som strulade och tempot var inte så högt. Kunde till o med sitta ner emellanåt. Det är man inte bortskämd med. Var ordentligt trött när jag slutligen kom hem. Somnade inte så fort som jag skulle vilja. Låg och vred och vände mig ganska lång tid. Planerade att sova till 15, men vaknade redan vid 13. Damn! Jaja...vad ska man göra.

Körde igång tvättmaskinen då tabletten med diskmedel inte lösts upp. Men efter att ha kört den en andra gång så vet jag att det är nåt fel på den där tabletten. Känns så onödigt, men får väl bli att diska disken en 3:e gång. Måste ju bli rent.

Idag är förkylningen mycket bättre. Lite snuvig, men slipper iaf ta nässprayen och det är skönt. Har rethosta emellanåt men den försvinner nog snart. Dock har jag fått kvinnovärk istället. Att det kan göra så himla ont!

Sonny skulle komma hem sent idag, men nu verkar han komma hem tidigt. Då hinner vi äta ihop innan jag går iväg till dansen. Får iaf några timmar för mig själv nu innan han kommer hem vilket är skönt. Jag behöver lite tid för mig själv till att inte göra någonting på. Bara vara.

Ikväll blir det linedance i vanlig ordning. Kommer vara med så mycket min hosta tillåter. Men känner jag mig själv så kommer jag väl stå där hela kvällen.

Nu ska jag försöka göra lite nytta här. Har ett samtal att ringa och behöver plocka lite här hemma.


Jag? Sjuk? Nähä?!

 Jaha, så det fungerar igen.

Har åkt på en dunderförkylning igen. Jag som skulle träna gärnet denna vecka. Blev inget dansande för mig i Mölltorp igår. Jag var arg, ledsen och besviken. Varför ska jag få den här skiten igen för? Kan inte någon annan bli sjuk nu istället. Finns så många på jobbet som bara går och gnäller och drar ner stämningen så dom kan väl va hemma istället. Hade varit hemma från jobbet nu om det inte varit för den lilla detaljen att jag redan varit sjuk 2 ggr innan. Alla dess 3 sjuktillfällen på 2 månader! Helt sjukt. Har jag inget imunförsvar eller? Nu får man i alla fall gå till jobbet med snuva, feber och man låter som en hes kråka. Jaja, det som inte dödar härdar.

Är på så dåligt humör idag. va på jättebra humör när jag vaknade men så... ja, skitsamma. Får väl gå ut en sväng i solen. Ut, komma ifrån.

RSS 2.0