Flytt

Idag har jag varit o hjälpt mormor och flyttat. Hon flyttade inom samma område så det var inte så farligt. Vi var ganska många så det gick snabbt faktiskt. Som tack fick vi kålpudding till middag. Guud vad god mormors kålpudding är. Vi hjälpte henne o ställa iordning lite så hon iaf kan gå omkring och jag bäddade sängen åt henne så slipper hon tänka på det. Det är ju grejer överallt så inte lätt att hitta rätt kasse med lakarnen när man är dötrött och helst skulle velat sova för en timma sen.

Lägenheten är iaf en jättefin tvåa. Hennes möbler gjorde sig jättebra där verkligen. Märktes att hon gillar den och den är mycket bättre än den gamla. Både rymligare, ljusare och finare.

Nu är jag hemma sen en timma o har satt mig i soffan med karln. Börjar bli lite trött nu jag med. Hoppas ni haft en bra lördag.

Nu är det helg

Det har inte varit mycket här. Har helt enkelt inte haft minsta lust att sitta framför datorn. Så då har jag heller inte tvingat mig själv till det. Jag syns inte mycket varken på msn, här eller någonstans nu för tiden. Man får helt enkelt skicka ett sms eller ringa om man vill ha tag i mig.

Nu har vi iaf ätit middag. Kyckling, ris och currysås. Det var himla gott faktiskt. Tog en brio efter som efterrätt. Men nu är jag mätt. Så himla skönt. Äter nästan inget godis alls nu. Nästan så man blir stolt över sig själv nu.

Blir en lugn kväll ikväll. Räkningarna är betalda och nu är det bara att slappna av. Imorgon ska jag hjälpa till att flytta mormor några hus bort. Klart man gör det, hon bjuder ju på kålpudding efter. Åh vad gott! Hennes kålpudding är det bästa som finns!

Nä, slappa var det ju. Tog ju till o med min spa-duschtvål idag istället för att riktigt fira in helgen...hehe

Helgen och gallstenar

Har inte blivit så mycket tid på nätet på ett tag. Har helt enkelt inte haft varken ork, lust eller något annat. Helgen var iaf bara bra. Lördagen bestod mest av att jag och pappa började städa ut lägenheten. Måste säga att vi hann ganska långt och pappa var så snäll så han tog köket och började med allt det äckligaste. Snäll han.

På kvällen åkte vi till ett par vänner på kräftskiva. Härligt med god mat, trevligt sällskap och kvällen var så bra den bara kunde vara. Nästa gång vi träffas så är vi här hos oss :) Får planera in ett bra datum senare i höst.

Söndagen bestod av städningen den med och nu är äntligen lägenheten urstädad. Bara åka dit med nycklarna. Blev tacos på kvällen sen innan jobbet. Såå himla gott. Skulle man ju kunna äta ihjäl sig på. Vilket man troligen gör varenda gång...haha!

Haft oerhöra smärtor i sidan igen i natt. Fick åka hem från jobbet efter bara två timmar. Denna gången höll det dock inte på i 10 min utan snarare 3-4 timmar. Låg på sidan med en knytnäve rakt in i sidan, då gjorde det lite mindre ont. Kollade upp det på nätet och symtomen tyder på gallstensanfall.

Symtomen som stämmer in på mig är:
- Plötsliga smärtor i mellangärdet eller under revbenen på höger sida
- Illamående under tiden
- Anfallet kan vara mellan några minuter till 2-3 timmar. Därefter går anfallet över.
Hur ofta anfallen uppstår är inviduellt.

Skoj, verkligen skoj.... Har lite molande värk hela tiden men ingenting som stör sådär. Det trodde jag berodde på en leverfläck som sitter lite taskigt till på sidan men så verkar ju inte vara fallet. Får väl åka till vårdcentralen och se till att dom gör ett ultraljud som förmodligen kommer visa vad som händer. Det är väl det enda jag går med på. Fler kontroller o det krävs titthålsoperation, nålar och fan hans gamla moster och det vill jag INTE vara med om!

Skitdag

Blir en kort blogg. Sov två timmar efter jobbet idag. Sen bråkade karln o djuren eller vad dom nu gjorde. Jag vaknade, gick på toa och kunde inte somna om. Huvudet värker, ögonen värker, och jag mår helt sjukt kasst. Fick i mig lite glass nu iaf. Bättre än ingenting. Blir köttfärslimpa idag o det ser jag faktiskt fram emot så ska bli gott. Kommer väl sova hela kvällen nu. Någon gång måste jag ju kunna somna. Annars har jag ett jätteproblem på jobbet i natt.

När jag tänker efter så tror jag min galla, eller gallsten eller vad det nu är, spökar. Har trott att det var min leverfläck som gjorde att det känns konstigt i sidan ibland men så är nog inte fallet. Inget jag lider av men sen jag fick de där kramperna har jag tänkt på det. Får fråga min kära Lena om tips.

Kommer bli tv och sängen idag. Ingen vidare dag. Karln har både städat hela huset och kommer laga maten. Tur han finns!


Slapp dag

Idag har det inte blivit mycket gjort. Karln har klippt gräset och jag har planterat lite. Lagat mat har vi gjort och hämtat ett paket som kommit. Men annars så har det varit lugnt måste jag säga. Jag har ångest som vanligt idag för att det är söndag. Hatar söndagar. Verkligen hatar. Man måste gå till jobbet skittidigt. Hela söndagen förstörs verkligen. Men men, ska försöka stå ut lite till....om det går

Gårdagen

Jaha, igår när jag kom hem var jag så himla trött. Åkte iväg så jag var i Skövde vid 4 ungefär. Tog en korv på statoil då jag var sååå hungrig men inte hade nåt jag ville äta hemma. Sen åkte jag o pappa till kolonin och lastade på allt ris. Blev rejält mycket. Tur det inte var mer för då hade det inte fått plats på kärran. Tog lite mer än en timma så det gick ju ganska fort iaf. Nu hoppas jag att det räcker med det jag gjort. Skulle velat klippa gräset med men det skiter jag i. Nu tänker jag inte tänka på den där kolonin ett dyft mer.

Åkte och handlade i mina mjukiskläder som dessutom var skitiga efter att ha burit massa grenar. Men fanns inte så mycket att göra. Var tvungen att handla. Köpte en blomma till Josephine som jag åkte iväg och lämnade. Blev kvar ett tag o karln undrade vad jag höll på med. Men var ju tvungen att prata lite med...hehe. Ska åka dit en gång då jag har mycket tid. Synd att helgen är så fullpackad, annars hade jag åkt dit då. Men jag har helt enkelt inte tid.

Väl hemma blev det en sen middag och sen slocknade både jag och karln i soffan. Gick nog o la oss lika tidigt som vanligt. Gud vad roligt det låter som att vi har här på kvällarna...haha...

Nu kurrar min mage så nu blir det frukost. Äntligen har jag inhandlat mina flingor så det ska det bli idag. Mums. Tror fasen i mig att jag börjar få aptiten tillbaka :)

Målning, check!

Nu har jag målat spröjsen klart. Blev ganska okej ändå. De första blev sämst för då hade jag inte fått in tekniken. Men sen gick det bra. Skönt at få det gjort. Dock är det ganska kallt ute, speciellt när inte solen skiner så fick lov att gå in en sväng. Garaget står öppet för att få lite cirkulation och färgen ska torka.

Nu väntar jag bara på att pappa ska ringa så jag vet att han är på väg. Borde äta lite men vad ska jag äta? Magen är hungrig men jag är inte sugen på någonting. Börjar bli trött på att tvinga i mig mat. Får försöka köpa nåt i Skövde. Blir dyrare men får i alla fall i mig någonting.

Jaja, nog om det. Nu ska jag gå ut och se vad vi behöver köpa till middagen ikväll. So long folks!

Lördagen i stort

Jösses vad jag har sovit i natt. Såå skönt. Karln åkte iväg vid 03.30, då skulle han köra ner till Gbg för att jobba. Han gör alltid det på lördagar. Jag sov vidare, tog med mig ankan (en radio) och har legat och lyssnat på ring så spelar vi. Sen blev det duschen och frukost. Var sugen på flingor och mölk men hade inga flingor. Sen blev jag sugen på skogaholmslimpa med kalles randiga. Inget av det hade vi heller. Slutade med att jag åt en ynklig knäckemacka med smör på.

Ska alldeles strax ut till garaget och måla spröjsen färdigt. Lovade karln jag skulle göra det så det får jag väl göra då. Sen kommer pappa o hämtar mig o vi ska åka till skövde och ta hand om det sista på kolonin. Sen behöver jag inte tänka på den något mer.

Men nu blir det badrummet och borsta tänderna :)

Magsmärtor

I morse hände en läskig sak. Vaknade av smärta. O jävlar vilken smärta sen. Som om någon stack in knivar i min mage. Efter en kort stund gick det över till höger sida och satt i ett bra tag. Visserligen bara 10min men det räcker. Tårarna sprutade så ont gjorde det. Ungefär i navelhöjd satt det. Somnade dock om sen men man blir ju orolig. Speciellt nu.

Ringde precis till rådgivningen på sjukhuset. Hon trodde att jag hade ätit något som gjort att det blivit nåt med gallsten eller vad hon sa. Viss mat triggade tydligen igång det. Då känns det som krampliknande smärta. Kanske kan stämma. Måste iaf tro på henne här hon säger att det inte är något jag bör oroa mig för. Känns lite lugnare nu iaf men man blir ju ändå lite skakis.

Undra jag om jag ska väcka karln nu. Han somnade en stund men ska ju upp typ 4 i natt för att jobba i Gbg så kan ju vara bra om han kan somna ikväll.

Ska försöka inte vara orolig..men ibland är det svårt...

Barnungar på jobb

Vilket liv man lever. Står inte ut på jobbet längre. Det är ett jävla tjat hela tiden och vissa beter sig som barnungar. Nästan som när ungar är i trotsåldern och vill ha uppmärksamhet. Vuxna människor! Vad är det för fel på folk? De är några stycken och de förstör och förpestar för alla andra. Det är verkligen inte kul att gå till jobbet längre. Varje dag innebär ångest.

Har gråtit en del idag. Fått sms från en vän jag trodde jag kunde berätta allt för. Nu känns det bara som att hon kritiserar mig och tror inte ett dugg på att jag kan ta rätt beslut. Istället för att säga att detta klarar du eller vad som så frågar hon bara gång på gång om jag verkligen gör rätt och om jag verkligen tänkt på detta. Om det verkligen är rätt beslut bla bla. Vi skulle fikat inom det närmsta men jag skickade sms o sa att det får vänta. Känns inte bra längre.

Fick precis telefonsamtal från en kompis. Whiieee...det vankas kräftskiva! Gött! Mums va gott. O så bra sällskap med. Så längesen vi träffades, gänget. Skoj skoj. Såklart händer ju allt samma helg men det löser sig.

Nu blir det snart mat...gott!


Kallt värre

Har hittat massa nya bloggar att lägga till på bloggkoll så nu har jag fler att läsa. Skojsigt! Såg även att jag själv har 2 hela prenumeranter. Tjohoo! Fan va najs!

I morse när jag kom hem var det svinkallt hemma. Kanske dax att sätta på elementen snart. Eller iaf luftvärmepumpen. Den sitter ju dock nere i källaren så vet inte hur pass den värmer upp här uppe med men jag hoppas den värmer bra så jag slipper elementen. Vi har ju elelement i hela kåken. Smidigt...not! Bara dyrt. Konstigt vad snål man blir när man måste betala vämen själv. Innan var det ju bara hushållselen. Är ju första året vi har kåken med så man vet ju inte vad elräkningen kommer landa på. Men har iaf satt undan en viss summa varje månad för driftskostnader. Sov med dubbla täcken idag bara för det var så kallt. Ska nog ta upp duntäcket nu.

Karln kommer hem sent idag. Tråkigt. Det har varit så skönt när han varit hemma vid 4. Får se när det blir idag. Några timmar senare skulle jag tippa på.

Shit, har glömt ta upp kycklingen till middagen. Måste jag ju göra.

Bra dag

Nu har vi precis ätit och jag mår faktiskt ganska bra ändå. Blev stekt falukorv, stekt potatis och stekt ägg. Mycket stekt men det var väldigt gott. Jag är riktigt kräsen med maten nu så får bli det man är sugen på just den dagen. Tänkte först ha stuvade mackaroner, men sen blev jag sugen på stekt potatis så fick bli det istället. Gott gott. Påminner mig om pappa. Fick nästan alltid stekt potatis till frukost på söndagarna.

Karln har betställt några konstiga plastplattor till bakrutorna istället för solfilm. Kommer bli mörkt. Så nu kommer man inte kunna dra ner rutorna i bak. Men när det gäller bilen har jag inte så mycket att säga till om.

Åhh jag har en hemlighet. En del av er vet redan om den, andra inte. Måste berätta snart... Börjar bli jobbigt detta. Nu väntar jag bara på att sjukhuset ska börja på tv. Innan dess ska jag plocka in disken i diskmaskinen.


Så var det tisdag...

Igår kväll var jag riktigt låg. Missade ännu ett danstillfälle. Nu ligger jag riktigt långt efter och jag är inte alls vid så gott mod som jag skulle kunna göra. Jag saknar alla och jag skulle behöva röra på mig. Men när jag inte ens klarar att plocka in disken i diskmaskinen, hur ska jag då klarar att dansa runt. Det går helt enkelt inte. Mår illa bara jag tar några steg. Skit är vad det är. Hoppas dom inte glömmer mig!

I natt trodde jag att jag skulle gå åt. Jag mådde dåligt, kroppen värkte, huvudvärken sprängde o jag va inte pigg för 5 öre. Jag borde åkt hem igen men var ju så många borta att det helt enkelt inte gick. Fick sova ostört i hela 6 timmar idag iaf och det är jag mycket tacksam över. Dock är huvudvärken tillbaka men men...

Har nu ätit frukost och har dessutom kokat potatis. Tänkte göra stekt potatis idag och det går fortare om man kokat först än om man ska råsteka. Så lite förberedelser där. Jippi, jag orkade göra någonting! Ska gå och möta karln om en timma. Kan vara bra att gå ut en liten sväng, fast det bara blir en promenad på 10 min fram och tillbaka. Men det är vad jag klarar just nu.

Nä, ska försöka fixa vår dörr till sovrummet nu. Måste smörjas lite grann... Så det ska jag försöka göra nu. Ha en bra dag vänner!

Motivationsbrist

Ja jag hade ju tänkt skriva nåt här men har ingen motivation för 5 öre. Sorry folks!

Vaknade tidigt

Vaknade redan 04.49 idag. Men kan ju bero på att jag slocknade i soffan redan kl 20 igår. Skulle kolla på sing a long men blev inget med det. Gick upp vid 06.30 eller nåt sånt och vid 8 tog jag ut en maskin tvätt. Har ju glömt att tvätta mina arbetskläder.

Har haft ute kaninerna lite men märks att de inte fått så mycket uppmärksamhet i sommar. Aco är sååå blyg och till o med Lucas har blivit lite skygg. Han som alltid var framme och busade annars. Tråkigt att det ska behöva bli så. Vår lilla hamster är pigg fast hon börjar bli gammal. Dessvärre är hon så tunn så man kan knappt ta i henne längre. Bara ben. Skrämmande. Vet inte vad jag ska ge henne. Hon verkar äta. Eller gömmer hon det bara? Jaja, får vara glad för varje dag hon är i livet.

Ska försöka åka o handla lite snart...om jag mår bättre. Karln har precis dammsugit och torkat golv. Vad skulle jag göra utan han!

Jobbprat och mat

Nu håller vi på och lagar lite mat. Karln kom precis hem från jobb i Gbg. Lite tidigare än beräknat men det gör inget. Vi ska göra flygande jacob idag. Så himla gott. Ser fram emot det. Riktig lördagsmat. Sen blir det polkaglass till efterrätt. Yammi!!

Sen blir det till att prata jobb och hur vi vill leva ikväll. Låter dramatiskt men egentligen handlar det bara om att han har två jobb att välja mellan och beroende på vilket han väljer blir det åt ett eller annat håll. Båda två håller innebär både fördelar och nackdelar så vi ska prata ihop oss ikväll.

Hoppas ni får en riktigt mysig kväll!


Filmtajm

Nu har jag tråkigt. Regnet vägrar ge med sig och jag känner inte för någonting. Är bara sådär off och låg. Så ligger o tittar på Råttatouille. Bra film om du frågar mig. Älskar den!



Tidig ute

Nu är jag verkligen tidigt ute men tyckte den var så himla fin.. Ett litet avbrott från allt regnande. Ett litet avbrott från vardagen. Lite drömmande... Den stunden behövde iaf jag.



Låg

Jaha, så var det lördag. Är väl en ganska bra dag i veckan. Inget jobb alls. Karln är i Gbg och jobbar idag så han lär komma ganska sent ikväll. Iaf inte innan 18. Får se vad jag gör av den här dagen. Har ju ingen bil så inte så lätt att hitta på något. Tänkte ta bussen in till Skövde men det är ett riktigt skitväder idag så har inte så stor lust för det. Skulle vilja åka till Maria och tjöta lite. Men hur ska jag komma dit?

Vaknade redan vid 6 i morse. Men låg kvar ett tag och lyssnade på radio. Hoppade sen in i duschen och efter det har det blivit frukost. Varm o´boy med ostmackor. Det var nästan så man fick lite minnen från diverse utflykter man hade i skolan. Då hade man ju alltid det med sig. Eller så prickig-korv-mackor.

Hörde på radion att det varit en hel del inbrott i Skaraborg under natten. Bla här i Timmersdala. Fan, kan inte idioterna hålla sig härifrån. Gå och lägg er under en gran och fundera över livet istället!

Om man skulle gå ut och hämta tidningen kanske. Eller...nä! Det öser verkligen ner ute. Så det får vänta. Usch, känner mig låg idag :(

Panik

Blev inget med nåt idag. Men men... min ångest och min press fortsätter. Inte mer med det.

Börjar få riktig panik nu. Fattar inte hur vi ska klara det. Hur ska det gå ekonomiskt. Kommer ju gå åt helvete. Jag fattar inte. Jag klarar det inte.. Ska jag ge upp istället. Då vet jag iaf att vi klarar oss...

Alla måsten hopar sig

Äntligen fredag, äntligen helg. Var en helt okej natt på jobbet i natt faktiskt. Bra stationer och bra folk omkring sig gör allt. Sov ganska bra nu efter jobbet oxå så det var skönt. Ätit min frukost och så. Enda som fattas är en sväng in i duschen.

Jag får panik på alla måsten. Vi MÅSTE städa ur gamla lägenheten och vi MÅSTE åka och hämta riset. Tyvärr känner inte karln de där måstena utan sitter lugnt vid sin dator. Han tycker vi kan göra det en annan dag, alltid en annan dag. Jag vet att det är tråkigt, så tråkigt det bara det kan bli. Men blir ju inte bättre ju längre vi skjuter på det. Han kommer dessutom jobba varje lördag och jag vill inte städa hela lägenheten själv. Jag packade allt ju.

Ja vi får väl se. Jag vill åka dit och göra lite grann iaf. Får se vad han säger om det. Förmodligen säger han...jag orkar inte, eller jag har inte lust. Men vem fan har det...

Jaja... kanske inte på mitt bästa humör idag. Men sån är jag när jag känner mig pressad och stressad

Mätt o go!

Nu har vi ätit och jag är tokmätt. På nåt sätt äter man alltid för mycket när man äter tacos. Fattar inte varför. Gott var det i alla fall. Nu blir det nog tv resten av kvällen och sen jobb i natt som vanligt. Skönt, i natt har jag bara bra stationer.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Tacos

Nä det får nog allt bli tacos idag. Lätt att göra och gott är det oxå. Då blir karln glad med. Men blir mjuka skal. Gillar dom bättre.


Massa svammel

Äntligen torsdag. Det betyder att det bara är en natt kvar innan helg. Sovit ganska okej idag men vaknade alldeles för tidigt. Låg kvar och försökte somna om men det var omöjligt. Bara att gå upp.

Nu har jag ätit lite frukost. Två ostmackor och lite o´boy. Det var riktigt gott, men oj vad mätt jag blev. Får se vad det blir till middag. Får karln bestämma så blir det tacos. Och det låter väl inte helt fel...

Karln ska byta jobb igen. Hans arbetsgivare har ballat ur totalt. Så han kommer förlora typ 5 man nu. Hoppas det slår hårt! Karln har ju lite kontakter men blir ändå nervös. Kommer han ha lön hela tiden eller blir det en månad emellan som kommer i kläm. Det klarar vi inte så jag hoppas allt löser sig på bästa sätt.

Våran dosa till boxen gick sönder igår trodde vi. Vi bytte batterier och allting men inget funkade. Ringde viasat idag och när jag var 3 min från att få komma fram då tryckte jag på några knappar och hoppsan, då gick den igång. Haha! Skönt men tur jag inte kom fram och hann beställa en ny innan.

Nu ska jag försöka betala en räkning som jag inte lyckades betala innan. Ha en underbar dag vänner!

Dyrt!!

Nu har vi varit och lämnat Toyotan i Skövde. Skönt att slippa tänka på det nåt mer. Nu är det Ronnie som får ta och ta över. Det enda vi behöver göra sen är väl att betala. Vi har varit väldigt skonade när det gäller just Toyotan. Det har aldrig varit några fel på den. Bara slitdelar som behöver bytas. Men nu kommer allt på en gång. Ett ok har fastnat och bromsarna i bak verkar inte vara som de ska. Kommer bli dyrt det här... Fan oxå, vi som skulle spara. Inte lägga pengar på sånt skit. Jaja, vi behöver två bilar så lika bra att göra det som behöver göras. Synd bara att man inte kan sånt själv.

Nu blir det tv ett tag innan det är dax att lägga sig och vila. Sen blir det jobb som vanligt i natt.

Bra dag!

Vilken dag! Jag har sovit bra, jag har kunnat äta ordentligt. Jag mår ganska okej och jag pratar just nu med en av mina allra käraste vänner. Så idag mår jag bättre än på länge. Men ska inte säga för mycket för det kan svänga snabbt.

Får se om vi åker in med bilen idag eller hur vi gör. Karln kommer inte hem förän vid 6 från jobbet. Får se hur jag mår och hur trött han är då.

Nä, nu ska jag fortsätta prata med Erik. Ha de!

(fan va tråkiga mina inlägg börjar bli. Några tips?)

Sömntutan

Ja vilken dag det blev igår. Blev ingen dans. Mådde inte bra alls så gick o la mig redan kl 20 igår kväll. Antar att det var behövligt för jag somnade på en gång. Hade hellre varit på dansen dock. Träffa alla igen. Det var ju några månader sen sist. Förhoppnngsvis kan jag åka dit nästa vecka.

Karln kommer hem sent idag så blir inte till att lämna Toyotan till Skövde idag iaf. Men det är ingen brådska. Ska försöka göra maten klar tills han kommer hem, han har gjort så mycket för mig. Men får se om jag har orken. Annars får vi göra det tillsammans när han kommer.

Sitter o kollar på sjukhusprogram. Fattar inte varför jag gör det för jag mår verkligen illa av det. Höra hur ont det gör och se allting. Nä fy tusan. Men försöker lära mig.

Nu blir det ett glas med vatten...

Tung i huvudet

Lyckades sova någon timma och när jag vaknade kändes det som att huvudvärken hade försvunnit. Men nu när jag sitter i soffan så märker jag att så inte var fallet. Det är en riktigt tung huvudvärk som vägrar de med sig. Så, blir ingen dans för mig. Dansen kan man kanske plåga sig igenom men jag ska sitta i en bil i en timma dit och en timma hem med. Och det vet jag inte om jag orkar. Typiskt!

Ofantligt trött

Jaha, det var inte mycket jag fick sova idag. Vaknade reda kl 12 vilket är alldeles för tidigt. Låg och tryckte en timma till sen orkade jag inte mer så gick upp. Blev att kolla igenom posten och läsa tidningen lite mer noggrant. Åt lite av den goda citronyoghurten. Har väntat på att den ska komma i litersförpackning. Nu så äntligen hittade jag den!

Blir inte mycket gjort idag. Eller, det vet jag ju inte än men känns inte som det. Ikväll är det linedance i Mölltorp igen men vet inte om jag ska gå. Kommer vara rikigt trött ikväll och jag har trots allt 11 mil t/r. Är inte hemma förän vid 22.30 kanske och jag vet inte om jag orkar det idag. Får se om jag kanske kan sova lite mitt på dagen isf.

Ska hjälpa karln o hänga ut tvätten nu. Borde åka till kolonin och ta bort det sista så vi slipper tänka på den något mer. Men tror inte karln vill åka dit o orkar inte släpa allt själv.

Ska nog ta och lägga mig en sväng efter tvätten. Huvudet värker av sömnbrist!

RSS 2.0