Sova? Nä inte jag inte...

Egentligen är det så att när jag kommer hem från jobbet så ska jag sova. Helst ska jag ha somnat kl 08.00. Så är oftast inte fallet. Och verkligen inte idag. Har inte kunnat sova en blund alls. Så istället har jag diskat - och skurit mig på rester från ett trasigt glas. Ordnat mina tidningar. Och nu beställt 3 st dra-på-lakarn till 160cm säng. Sååå skönt det ska bli att bara ha ett lakarn i sängen. Inte nåt som delar sig och håller på. Jag hoppas jag blir nöjd med tanke på att jag köpte 3.

Nu ska jag nog åka till Ö&B en sväng för att kolla lite grann. Skulle behöva lite diskmedel o så nämligen. Och det är ju fint väder ute så ska bli skönt att komma ut.

Mer än kaos

Gick upp i tid idag i alla fall. Men tog tid innan jag somnade...som vanligt. Trodde jag skulle vara trött men men. Betalade alla räkningar när jag kom hem så vet man att det är gjort. Var nog en av våra bättre månader vilket är ganska skönt. Men lång väg kvar. Sen ringde jag till SAM och beställde bussningar till bilen. Billigt! Mycket billigt. Typ 1/4 av vad bilia tar om jag inte minns rätt.

Är kaos i mitt huvud nu. Missade linedancen idag med. Jaja, bättre tur nästa gång. Som sagt det är mycket nu. Vissa saker som jag verkligen vill ska hända nu blir bara framskjutet mer och mer och mer. Vet snart inte hur jag ska förhålla mig till allting och det börjar bli riktigt jobbigt. Jaja får se vad som händer nu i slutet av veckan. Om jag kommer må bättre eller vara som ett vrak igen.

Ingen lust att gå till jobbet idag. Vill bara va hemma för mig själv. Men har väl inte så mycket val. Skulle tagit ledigt sista natten, men är väl för mycket folk borta så går nog inte.

Ska snart lägga mig o sova de timmar jag missade i morse. Sov gott!

Bokrean och Björn

Ojdå, så det blev. Åkte ju till Maxi föt att köpa en bok...det blev fem. Kände mig nöjd och åkte hem och la mig. Kollade lite i kokboken jag köpte och gjorde sedan felet att kolla i reatidningarna från stan. Vad hände? Jo, jag tog på mig igen, satte mig i bilen och körde iväg till stan. Där blev det fyra böcker till men en åkte jag och gav till mamma. Så det var det det. Har förmodligen lagt alldeles för mycket pengar på böcker nu men har samtidigt bara köpt det jag verkligen ville ha så jag är nöjd ändå. Efter alla jobbiga månader så kändes det skönt att kunna unna sig någonting.

Björn Gustavsson! Ojoj.. Jag gillar verkligen den killen. Han kan verkligen charma. För er som inte vet vem han är så är det han som  har hand om pausunderhållningen i melodifestivalen. Lördagens lilla spektakel va helt underbart. Så underbart att jag lägger in det här.

Nu ska jag gå och lägga mig...4 timmar för sent...hehe. Njut nu av lite Björn Gustavsson:



Väntan

Kom hem från jobbet för 20 min sen och sitter här och väntar på att Maxi ska öppna. Bokrean börjar ju idag och dom har en bok jag vill ha jättebilligt så får passa på. Finns många andra böcker jag oxå gärna skulle vilja köpa men vi får se. Det är så mycket som man skjutit på och som oxå behöver införskaffas. Måste ju spara en del till kameran med.

20 min till...sen åker jag...


Längtar efter kameran

Det blev tydligen ingen blogg igår. Hur kunde jag missa det? Kanske för att jag direkt efter maten igår slocknade i soffan. Missade hela filmen som vi skulle se. Sen gick jag in och la mig istället. Blev fler timmar än jag brukar sova på söndagarna innan jobbet men jag behövde verkligen de där timmarna.

Känns som dagarna går så fort utan att man hinner göra någonting. Alltså, går tiden sådär snabbt eller är det jag som är seg och slö? Hinner inte med någonting. Kanske måste bli mer effektiv. Men jag måste ha minst en timma där jag inte gör någonting annars känns det som jag stressar igenom min dag.

Fick en riktigt bra lön denna månaden. Skönt det, då kan jag spara en hel del till kameran jag ska köpa. Så får jag en bra lön nästa månad med så köper jag kameran då. Kommer förresten inte ens ut i affären förän tidigast i mitten av mars. Sen blir det ju till att köpa lite objektiv till med. Ojoj, vad pengar jag kommer lägga på det, men oj vad roligt jag kommer ha. Titta själva!

Längtar tills på torsdag. Jag hoppas de flesta frågetecknen suddas ut då. Och jag hoppas det blir av, jag kommer bli väldigt deppig annars.

Så kan det gå

Missade melodifestivalen. Eller iaf när dom spelade upp låtarna. Sov en timma innan för att vara lite piggare. La mig i soffan och ja...vad hände? Vaknade iaf när dom spelade låt nr 7. Typiskt! Jaja, inget att göra åt.

Såhär kan det gå när man har en liten kanin med sylvassa klor. Men vad utstår man inte för dom små liven =) Gör nog mer ont än vad det ser illa ut. Tur att man inte ska på fint kalas inom det närmsta iaf.

image9

Foto för hela slanten

Nu är jag verkligen insnöad på det här med foto. Har beställt tre böcker och några tidningar nu på em. Nu är det bara kameran som saknas. Får se om det blir denna eller nästa månad. Förmodligen nästa.

Idag har vi varit och handlat, tvättat bilen och håller nu på och tvättar. Har hunnit laga lite mat däremellan. Mina ögon börjar känna sig lite trötta nu med. Skulle vara skönt att sova en timma faktiskt.

Hoppas ni får en trevlig kväll. Blir det melodifestivalen för er del med eller? Jag ska iaf kolla.

Hus

Vill flytta! Vill ha större. Helst skulle jag vilja ha hus. Åhh vad jag vill! Men går inte i nuläget. Bara att acceptera. Suck. Skulle vilja ha ett extra rum till kaninerna. Just nu har dom hela platsen mellan finbordet och soffgruppen i vardagsrummet och jag trivs inte riktigt med det. Jag skulle vilja ha den platsen fri. Det är så mycket luftigare då. Lättare att städa med. Kan aldrig få in dom i datarummet heller om jag inte tar ut allt som finns där inne. Bäst hade varit med ett gigantiskt allrum eller nåt. Där är dom nära oss och dom hade fått plats. Jaja, sånt är det. Jag älskar dom båda och är glad att jag har dom. Bara att jag skulle vilja ha lite mer plats här hemma. Jag gillar att ha det luftigt och det är allt annat än det just nu.

     

Uppe i ottan

Jag sover så konstigt nu för tiden. Men nu är jag vaken och uppe. Har slutat att ligga där inne och vrida på mig. Går numera upp, även om klockan bara är 07 på morgonen. Sitter och lyssnar på "ring så spelar vi" på P4 och sitter lite vid datorn. Gjorde min excel-kalkyl för nästa månads ekonomi igår kväll och fixade det sista på den nu för en stund sen. Och det ser bra ut. Ingen av oss har jättemycket räkningar så det känns bra faktiskt. Kanske den bästa månaden på mycket länge.

Ska gå och ta mig en macka. Börjar kurra i magen nu. Sen ska jag nog släppa ut Lucas och busa lite med han.


Ledsen

Ja jag vet att jag är känslig, men det borde du oxå veta. Nu är jag ledsen, och blev på två röda väldigt nere. Så resten av dagen vill jag inte prata med någon. Vill bara vara för mig själv. Vill sitta i ett mörkt rum allderles för mig själv och rensa tankarna.

Va fan!

Vad är det här för något. Idag kom det två brev på posten. Det ena var från en bokklubb som hälsade mig välkommen som medlem och det andra från en videoklubb som hälsade mig välkommen som medlem. Bara det att jag inte gått med i någon av dom. Är det någon som sitter och beställer i mitt namn och gör sig lustig eller vad är det här? Blir både förbannad och känner visst obehag. Nu får jag skicka tillbaka allt, på egen bekostnad. Suck, hoppas det aldrig händer igen!

Magen står rätt ut!

Helt galet! Man kan ju tro att vi är knäppa på jobbet. Eftersom vi jobbar så bra och slår massa rekord får vi varje gång ett rekord är slaget mat. Denna gång var det hamburgare. Mitt i natten trycker vi i oss en massa. De flesta av oss åt en varje rast, alltså två totalt. Hur bra är det eller? Finns ju ingen kropp i hela världen som mår bra av det. Men det tänker man ju inte på då. Hmm, måste börja tänka. Tur att det inte är så ofta. Men vi slog ett rekord till idag så blir väl mat om ett tag igen.

Har fått veta att en vän till mig har fått hudcancer. Känns sådär. Han vet inte hur allvarligt det är än men jag hoppas verkligen att det är lindrigt. Jag blev helt chockad när jag fick veta det. Usch! Jaja...finns här om det är något i alla fall, det hoppas jag han vet.

Nu ska jag gå och sova några timmar. Förhoppningsvis inte allt för många idag.

Pannkakor i stora lass

Förstår inte varför jag har så svårt att somna efter jobbet. Funderar på om jag ska åka direkt och träna istället och sen hem o sova. Vad tror ni om det? Har hört någon som säger att det inte är bra att sova direkt efter man tränat. Träningen måste jag i vilket fall komma igång med. På något sätt...

Idag har vi ätit pannkakor. Stått och stekt pannkakor i över en timma. Guuud va tråkigt det är men åh vad gott det är med pannkakor. Någon gång då och då kan jag väl offra mig att stå där.

Har kollat på massa digitalkameror idag på nätet. Har även pratat med en bekant som kan väldigt mycket om ämnet. Han tycker jag ska köpa en viss kamera...kostar 11 000kr. Frågan är om jag verkligen ska köpa den när jag är helt grön. Eller så kanske jag ska göra det. Jag vet inte. Någon som kan detta som kan ge mig lite råd tack?! Blev riktigt sugen på att köpa en kamera och gå en fotokurs nu faktiskt. Kanske har tid med det nu när jag kommer va ensam så mycket.

Ska slötitta lite på globengalan eller vad det nu hette...friidrott iaf. Sen blir det sängen en timma innan jobbet. Kl 07 imorgon är det helg. Hääärligt!


Lugn dag i dansens tecken

Jaha, så var denna dagen i stort sett slut med då. Har fixat lite här hemma o sen blev det linedancen som vanligt. Skönt att komma dit o inte behöva tänka på någonting. Fick en ny dans idag, en ganska lätt en så det var skönt. Benen ville inte riktigt i samma tempo som jag idag. Men det gick ändå. Efteråt blev det en liten pratstund med 3 härliga töser. Bjöd in dom på fika, får se vilka som har möjlighet att komma. Tog även svängen förbi maxi på vägen hem och köpte det nödvändigaste. Så pass att vi klarar oss tills lönen kommer.

Blev en väldigt kort blogg idag men kan väl vara skönt det med. Nu ska jag titta på tv en halvtimma för att varva ner, sen in och lägga mig en timma innan jobbet. Bara koppla av. Tänka igenom dagen och bara ha det gott.

Redan tisdag

Blev inget inlägg här igår. Sov helt enkelt igenom hela dan. Och då menar jag verkligen HELA. Är just nu inne i en period av pyskisk stress och oro som gör att jag inte fungerar normalt. Hoppas bara det släpper snart för detta är inget liv man vill leva.

Jobbet är som vanligt ungefär. Händer inte så mycket nytt. Man går dit och jobbar av sina timmar, sen går man hem. Men helt okej det.

Idag gick jag upp i tid i alla fall. Men är trött. Någonting är det som inte är som det ska, men vad? Har ändrat på mina matvanor. Äter i stort sett samma, men mindre och jag har koll på det. Kroppen kanske suktar efter träningen som jag inte kommit igång med än.

Har idag redan hunnit med att duscha och diska. Det är inte dåligt det. Nu ska jag bara fixa kaninburarna och laga maten innan mr S kommer hem. Sen blir det en lugn kväll framför tv:n utan att anstränga sig för mycket. Borde repetera lite danser tills på onsdag. Men brukar räcka med att man gör det i huvudet.

Ha en skön em och kväll gott folk!

Så fint kort!

Sitter och kollar igenom alla kort på datorn och hittade ett så fint kort på två av människorna jag älskar att jag bara måste lägga in det. Det är taget i slutet av 2005. Dagen då vi firade farmor och farfars 60-åriga bröllopsdag. Det är iaf min kusindotter och min syster.


image8

Vill lära mig!!!

Får väl göra ett nytt försök idag då. Blir det samma sak idag så blir jag tokig. Jag som hade skrivit så fint igår. Nu kommer jag inte ens ihåg vad det var jag skrev. Typiskt.

Iaf, MissyElliot har lärt mig hur man lägger in videos. Tackar så mycket för det. Nu kommer jag lägga in massa linedancevideor. Har hittat några som jag verkligen vill lära mig så dom kommer jag lägga in idag.

Kollade lite på listan över danser till Tibro. Finns en som heter cowboy twist. Kollade in den på youtube men shit vad tråkig den verkade. Allderles för fyrkantig för mig. Hittade en annan som jag hellre skulle vilja lära mig. Men kan väl inte stå där och köra den andra själv i ett hörn. Så får väl gå på majoriteten och lära mig den som står i listan. Vi får se. Skönt faktiskt att ha kommit till andra terminen av linedance. Danserna är inte riktigt lika fyrkantiga. Alltså, det är inte bara 1-2-3-4. Det svänger lite och så. Finns det inga danssteg som är som trioler? Trioler är det bästa som finns att spela. Det blir så mäktigt. För er som inte vet vad det är så ska man spela 3 toner på 4 taktslag.

Satt och kollade lite på medborgaskolans hemsida idag. Ångrar verkligen att jag inte hoppade på den latinamerikanska linedancen som började 2 feb. Ångrar, ångrar, ångrar! Då hade jag fått dansa 2 ggr i veckan åtminstonde.  Jaja, nu till lite videos...

Här är twisten jag pratade om:
 


Och här är några danser jag gärna skulle vilja lära mig. Får väl ställa mig här på vardagsrummet. Man borde ha ett rum över. Det hade kunnat bli ett fint dansrum :)








Men då

Allt jag skrev nyss försvann...jaja...får försöka igen senare.
Orkar inte bry mig nu faktiskt... Jag som hade lagt in massa videor och allt...

Linedance hela natten

Har suttit o kollat på linedance videor hela natten nu. Kan inte sluta. Vill kunna så mycket. Hade jag haft ett rum till i lägenheten som stått tom hade jag nog gjort om det till dansstudio så roligt tycker jag att det är. Och nu när man sett en hel del så känner jag att dom danserna jag kan känns så fyrkantiga på något sätt. Det är 1-2-3-4...räkna räkna. O jag tycker det va oerhört tråkigt o spela när jag var med i orkestrarna med. Så jag ser med spänning fram emot fortsättningen för det kommer passa mig mycket bättre.

Senaste problemet jag satt o funderade på var om man skulle lära sig några extra danser tills vi ska till Tibro. Har kollat lite på listan. Fanns en som heter cowboys twist. Men...den gillade jag inte alls. Istället har jag hittat en annan twist som jag bara älskar. Men...nu till problemet. Jag kan ju inte lära mig den andra o stå där helt själv i ett hörn och köra min variant eller. Men den är bra mycket roligare. Och inte alls svår att lära sig...tror jag...haha! Nädå, det ska inte vara något problem tror jag.

Hittat flera andra danser som jag såååå gärna vill lära mig oxå. Får la försöka hitta lite beskrivningar för det blir nog svårt att lära sig allt det med alla svängar och så via datorn. Måste fixa utrymme för dansgolv här i lägenheten med. Ångrar så att jag inte hoppade på den andra linedancekursen med...latinamerikansk linedance...verkade vara lite annorlunda, och kul!! Tänk att dansa 2ggr i veckan....vad lycklig jag hade blivit!

Nä, nu tillbaka till youtube och mer linedance.

Nu får det vara nog!

Trött på att aldrig ha någon ork. Att sova bort hela dagarna för att man inte vaknar. Jag har alltid sovit för lite när jag jobbat natt så att jag sover såhär mycket kan bara bero på att något inte är som det ska. Har skrivit in mig på viktklubb.se och ska se till att komma igång med träningen med. Någon som har något tips på rolig träning?

Summa sumarum

Så är det en ny dag idag. Är fortfarande seg och matt efter att ha varit sjuk. Egentligen skulle jag nog vilja vara sjukskriven några dagar till för att verkligen känna att kroppen orkar med. Men samtidigt så vill jag inte gå på sjukersättningen hur länge som helst. Var på jobbet igår och det kändes väl inte så vidare bra, men jag kom ju igenom natten så jag tänkte att då borde jag ju klara nästa natt med. Får väl trycka i mig lite alvedon eller nåt så blir det säkert bra. Hoppas allt funkar idag bara för orkar inte med massa krångel. Det har jag inte ork till.

Som sagt, var ju i Töreboda i lördags. Var hos Maria o Martin för dom har störst kök. Var ju så att Jocke fick en matlagningskurs i 30-årspresent utav oss och eftersom Martins syster är kock så anlitade vi henne. Han hade med sig sin kokbok och sitt förkläde, precis som vi sagt till honom...hehe...

Nästan direkt sattes Jocke i arbete och vi andra gick in till finrummet och hade lite mattävling. Fick en massa olika, väldigt ovanliga saker vi skulle smaka på och säga vad det var. Sen fick vi ett papper med olika kock uttryck som vi skulle lista ut vad det var. Gick väl sådär måste jag säga. När Jocke hade en lucka i matlagningen hade kocken lite vinprovning med oss. Det var två vita och två röda viner. Jag är verkligen inte mycket för vin, och speciellt inte rött så jag hade väldigt svårt för det där. Men smakade lite i alla fall.

När maten började bli färdig dukade vi uppe vid tv:n och satte oss sen ned samtidigt som vi kollade på melodifestivalen på tv. Det han hade lagat till oss var potatisgratäng och ungsbakad kyckling med smak av citron. Efterrätten bestod av citronpaj med vaniljglass. Väldigt gött alltihop. När melodifestivalen var över stängde vi av tv:n och satt bara och pratade skit. Blev en hel del hångelsnack vilket inte brukar va så vanligt när killarna är med. Vi gjorde väl våra försök att överlista Jocke - som snart behöver skaffa en tjej - men det gick väl sådär. Det var nog vi andra som stod för snacket...haha...

Igår sov jag hela dagen. Vi gick visserligen och lade oss ganska sent, inte förrän vid 4 på natten eller nåt. Men jag var vaken ca 20 min på hela dagen. Vet inte vad det tog åt mig. Sonny väckte mig för att han lagat mat, men direkt efter så somnade jag i soffan och gick sen o la mig direkt i sängen och sov tills klockan ringde o jag var tvungen att gå till jobbet.

Vet inte vad det är men jobbet känns inte så kul längre. Har ingen direkt att prata med. Saknar alla jag hade på 12:an. Våran grupp med allt folket där, det var en hel annan stämning. Trots att vi inte var så många tjejer där heller. Men men....jag vet att jag jobbar bra så det kan ingen säga iaf.

Seg idag oxå. Vet inte om jag måste börja lägga om maten lite granna eller vad det är. Jobbigt är det i alla fall att aldrig ha någon energi till att göra nånting. Börjar gå mig på nerverna snart.

Nu blir det nog tv resten av kvällen. Ha det gott ute i stugorna.

Fortfarande sjuk?

Ledsen men blir ingen blogg idag. Är matt och hängig och känner mig jättekonstig.
Skulle skrivit om gårdagen men får göra det imorgon istället...
Ha det gott. Kram på er alla!

Visa hänsyn!

Grattis! Jag fick 1,5dl mjölk idag. Det var vad som var kvar till mig. Dessutom säger sambon till mig "sluta tjata, du fick ju mjölk idag" Ja men tack ska du ha...du drack upp 13,5dl och du har mage o säga så till mig. Ska köpa varsitt mjölkpaket i fortsättningen. O fan om han tar ur mitt paket. Arghhh!!!!

Ska snart hoppa in i duschen och sen iväg. Dels till blomsteraffären så jag kan göra en liten blomma till Maria. Hon fyllde ju år i onsdags. Sen iväg till Maria o Martin för det är där Jocke ska få sin matlagningskurs. Jajjemän, Jocke ska laga mat åt oss alla idag. Vem hade trott att det skulle bli så...hihi...

Ska försöka få ur min irritation ur kroppen nu... Önskar er alla en underbar lördag!

Haha..klockrent!

Kan inte annat än att skratta åt mig själv. Kollade på utröstningen av let´s dance precis. Där står ju alla paren på rad med tjejerna längst fram. Då satt jag här i soffan och kollade på - hör och häpna Lena - hur många som stod i 3:e position. Det var faktiskt bara två tjejer som gjorde det. O då finns det ändå fler än två tjejer som är proffsdansare. Och att sitta här och komma på sig själv med att kolla på det fick mig att fnissa och tänka på min linedanceinstruktör Lena som tjatar på oss varje vecka. Kanske börjar det ge resultat ändå.

Jag är ju för er som inte vet uppvuxen i diverse orkestrar. Genom åren så har jag sen jag började spela klarinett i åk 4 varit med i juniororkestrar, en symfoniorkester och det senaste i en musikkår. Det va verkligen kul. Började jobba kväll för 5 år sen och kunde så inte fortsätta tyvärr. Nu jobbar jag natt så nu borde jag ju kunna. Men nu har jag linedancen på onsdagar så det krockar. Väldigt tråkigt men nu har jag valt linedancen. Kanske kan man göra båda längre fram. Det kostar ju att åka till Töreboda - där jag är född o uppvuxen - varje vecka. Men det skulle nog vara värt de där hundralapparna. Det är nog så att det är något som fattas mig nu. Jag är inte riktigt hel. Jag saknar musiken. Hur kom jag då in på det här? Jo, jag lyssnade precis på låten "Marcsh Pannkaka" med BAO, Benny Anderssons Orkester. Ålskar sån musik, kanske pga all orkesterverksamhet. Undra om det går o dansa linedance till den tro?!

Läste på någon blogg om någon som var så glad för den hade över 500 unika bloggläsare nu. Haha, jag är glad för jag kom över 20 idag.

Dans är livet och dålig självkänsla

Let´s dance nu. Jag älskar, fullkomligt älskar det programmet. Önskar jag kunde dansa som dom. Den dans jag mest gillar är jive. Helt underbar energisk dans. Lite annorlunda än linedancen jag dansar. Men jag är himla glad att jag har dansen. Den har gett - och ger - mig himla mycket.

Önskar jag hade börjat med dans mycket tidigare. Men var nog för blyg när jag var mindre. Jag var ju - precis som nu - överviktig och jag var väldigt duktig på väldigt många saker. Spelade fotboll och var duktig på det. Men slutade för att jag var rädd för att inte kunna ha kläderna på matcherna. Detta var när jag var runt 10år kanske. Spelade innebandy på högstadiet och gillade verkligen det oxå. Men det var samma visa där. Jag var rädd för vad folk skulle säga. Och så har det nog varit hela mitt liv. Jag önskar att jag trott på mig själv och vågat stå på mig. Samma gäller idag. Jag är alldeles för rädd för vad alla andra ska säga, ja i de flesta fall. Jag hämmar mig själv hela tiden.

Vart har detta kommit ifrån? Shit, måste gå ner i vikt verkligen. Kanske kan lite av mitt självförtroende tillbaka då. Någon som har några bra förslag på hur jag ska gå tillväga? All hjälp jag kan få är tacksam! Även på hur man skiter i andra o bara är sig själv och gör vad man själv vill istället för att hela tiden va rädd för andras kommentarer.

Ledsen och orolig

Sovit en stund nu. Har oxå försökt reda ut en del saker. Får se hur det går. Vågar inte lita på någonting längre känns det som. Allt för det man har i bagaget sen innan.

Måste försöka göra något med mitt liv. Måste försöka få lite liv i mitt liv. Håller på o kvävas känns det som. Jag är inte samma gamla glada jag som jag var för några år sedan. För mycket oro i mitt liv just nu.

Ska ner o busa med Lucas o Aco lite. Dom ger mig hopp. Haha, det där var ju nästan lustigt sagt med tanke på att kaniner är väldigt glada i att hoppa. Sen blir det väl mat om en stund. Blir även efterrätt idag. Najs som tusan.

Ha en himlans skön fredagskväll!

Ska det vara så svårt?!

Skulle precis göra mig lite frukost. Rostade mackor och o´boy. Trodde jag. Mjölken som vi köpte igår - 1,5 liter - var slut. Jag blir tokig. Så är det varenda gång. Jag påpekar det oxå varenda gång. Som om det skulle ge resultat. Varför tänka på någon annan? Ärligt talat så blir jag mer ledsen än arg. Men jag dricker ett glas mjölk om dagen. Men inte ens det får jag. För mjölken är oftast slut på morgonen.

Skulle ha fixat massa saker nu medans jag är ensam hemma. Men just nu har jag ingen lust alls. Kan lika bra skita i det. Han ska säkert ändå bara sitta framför datorn idag så då spelar det ingen roll.

Vaknade på väldigt bra humör...nu är jag inte riktigt på lika bra humör. Är ganska irriterad och ledsen faktiskt. Jaja, får leka lite med kaninerna så kanske det blir bättre. Eller gå o lägga mig en stund. Vi får se.

Hoppas ni andra får en bra dag iaf...


Börjar bli jobbigt det här

Känns som det inte finns så mycket att skriva om nu medans jag är sjuk. Alla bloggar blir bara samma. Det vägrar iaf att ge med sig. Mår nästan sämre nu än i början av veckan. Helt sjukt. Såhär kan jag ju inte hålla på! Måste ju jobba snart med. Annars får man inte in några pengar. Inte så mycket iaf.

Har precis diskat vårt jätteberg av disk. Även denna lilla ansträngning gör att jag blir helt matt. Så trist. Men men....snart, snart blir jag frisk *hoppas*

Missade linedancen igår igen. Jag blir så ledsen. Det är det bästa jag vet, jag har så kul med alla damer. Eller VI har så kul, VI damer :) Känns som jag ligger jättelångt efter nu. Helt sanslöst.

Ska försöka ta mig ut lite och få lite frisk luft. Känns som man inte borde gå utanför dörren när man är sjukskriven. Tänk om någon ser en. Men det måste man väl få göra eller? Vad tycker ni?

Ta hand om varandra såhär i förkynings- och infuensatider.

Baka

Bakade precis en banankaka.
Den blev kass.
Skitkonstg.
Suck...
Jaja, inget att göra.
Får väl äta den ändå.
Det är ju bara jag.


Host host

Nedrans hosta. Den har hållit mig vaken hela natten och nu kan jag inte sova.

Började med att varje gång jag hostade så vaknade sambon. O eftersom han skulle upp vid 3 och jobba så ville jag att han skulle få sova. Satte mig vid datorn en sväng, satte på Happy Feet - som jag för övrigt älskar - och så var jag fast. När den va slut och karln hade åkt i väg kollade jag lite på nätet.

Gick o la mig en sväng men va ju omöjligt att somna. Känns lite sådär...somna inte, somna inte! Fråga mig inte varför. Kan ju - och borde - sova hur mycket jag vill. Jag är sjuk och sjukskriven och ska krya på mig för att kunna gå till jobbet snart igen.

Har hostat så jag har ont i bak på ryggen. Igårkväll högg det tag flera gånger. Nu är det dock lite bättre. Är så rädd att missa ännu en gång av dansen. Det får bara inte hända. Jag vill inte! Måste dit. Om jag så ska köras i ambulans till kss direkt efter.

En kompis fyller år på onsdag. Funderar på vad jag ska ge henne. Har ju inte så mycket pengar men funderar på att hitta några bra låtar om vänskap som jag kan bränna o ge. Det vore väl nåt? På tal om det... Ingen som har en bra och fin version av "vem kan segla"?

Ska nog gå o lägga mig nu. Får väl ligga där. Nån gång måste jag väl somna, om det så ska ta timmar!

Tack gubben för att du servicen nu när jag är sjuk och att du tar hand om hemmet så länge.

Karln har ont

Fortfarande vaken. Skittrött. Men kan inte sova. Karln sitter uppe pga en ruskig tandvärk och jag kan inte sova när jag vet att han har ont. Det går bara inte. Va ju samma sväng förra helgen men då funkade tabletterna jag fick av Magnus. Dom är slut nu. Tyvärr har vi nog inga vanliga värktabletter hemma heller. Jag har ju gått på alvedon för att orka jobba o han för tandvärken. Synd bara att den här oerhörda smärtan kommer på helgen när det inte finns något att göra. Får se om det släpper, annars blir det väl jourtandläkaren imorgon bitti. Men är ju ganska många timmar dit, tror dom öppnar 9.

Ska lyssna lite på musik nu. Huvudvärken gör sig påmind, men det är bara för att jag är så trött. Jag hoppas ni andra sover iaf.


Snö

Jaa, äntligen kommer det lite snö! Tyvärr orkar jag inte vara ute i det men det är fint att se på iaf. Hoppas det ligger kvar nu så det inte blir slask av alltihop. Det vore så tråkigt! Mer snö och mer minusgrader!

Orkeslös lördag

Den där förkylningen vägrar att ge sig. Har fortfarande feber och förkyld till tusen. Trots att jag sov så mycket i torsdags - var ju bara vaken 3 timmar totalt på dan - så sov jag fram tills 17 igår igen. Då hade karln gjort maten färdig o allt sånt. Var lite piggare igår kväll så passade på att ta mig ett bad med massa levande ljus i badrummet. Dels för att det är mysigt, men oxå för att vår badrumslampa surrar så förskräckligt och det är inget man vill lyssna på när man tar ett avslappnande bad.

Har hostat och snytit mig hela natten tycker jag. Lyssnade på "vaken med p3 och p4" på mobilen då jag ändå inte kunde sova. Gick upp lagom till melodikrysset idag och det gick väl hyffsat iaf. Fick inte ut allt men men...

Idag är vi båda sega. Karln håller ändå på och tvättar lite och har dammsugit lite grann. Jag själv fixade burarna och har byggt ihop aco´s bur in i hagen. Dom får inte leka tillsammans riktigt än pga aco´s rygg inte är stark nog än men dom kan iaf lukta på varandra. Aco var dessutom ute och sprang för första ggn idag. Hon har även gjort framsteg när man har henne i knät. Hon puffar lite lätt med nosen mot ens hand. Dock slappnade jag nog av lite väl mycket idag och trodde att det gick sååå bra. Istället så kissade hon på mig...morr...men men...bara att ta nya tag.

Idag blir det inte många knop resten av dagen. Det orkar jag helt enkelt inte. Är helt slut efter dom få ansträngningar jag gjort. Ha en toppenlördag alla ni där ute. Lena, dansa lite för mig med idag!

RSS 2.0