Grått o trist

Sov himla gott i natt oxå. Både jag och karln somnade framför tv:n igår och tillslut insåg vi båda att det kanske var bättre att vi gick o la oss istället.

Nu har vi ätit frukost - som bestod av mackor med räkost och citronyoghurt - och vi sitter nu vid var sin dator. Jag kollar alla inlägg på bloggkoll och karln spelar sitt lastbilsspel. Ska snart göra iordning lite fika och sen bär det iväg till Skövde där vi ska träffa pappa. Han kommer även hit efteråt och äter middag tillsammans med oss. Skoj måste jag säga!

Fönstren blev jättebra nu när vi målat om. Ska det bara göras på baksidan oxå. Men får väl invänta bättre väder. Idag är det grått o jättetråkigt ute. Två av fönstren på baksidan måste man stå på stege för att nå oxå så det blir lite knepigare. Men oj vad bra det blir iaf. Hoppas på fina höstdagar då man kan hålla på ute i trädgården med.

Nu ska jag byta lakarn i sängen och sätta på lite kaffe. Ha en bra dag alla ni där ute!

Povel Ramel

Sitter o kollar på Povel Ramel på tv nu. Fasen vilken karl. Vilken otrolig begåvning. Hans sätt att sätta ihop texter påminner mig lite om Anders och Markus. Det är dom jag känner som är närmast.
Önskar jag hade samma begåvning.

Anders har du bestämt dig? Vi måste hitta på nåt spexigt som vi kan göra isf. Kan du väl hjälpa mig med? Hihi...

Målar

Nu har jag målat spröjsen och karln har målat fönstren på framsidan. Det ska väl målas en gång till men det tar vi imorgon. Sen är det bara baksidan kvar. Vore skönt att få allt gjort så man slipper tänka på det sen. Kommer bli nog att tänka på framöver ändå.

Nä, magen kurrar. En macka får det bli. Har precis gett kaninerna lite maskrosblad och det mumsade dom i sig med glädje. Tror de oxå gillar att vi bor i hus med en trädgård där man kan plocka såna delikatesser :)

Effektiv morgon

Blev inte så mycket Nilecity igår. Såg några avsnitt men somnade i soffan runt kl 20 redan. Vid 23 gick jag in och la mig i sängen och vaknade först vid 7 (!) i morse. Hur tusan jag kunde sova 11 timmar förstår jag inte men det var väldigt skönt i alla fall.

Gick upp och gjorde mig lite frukost. Satte mig vid köksbordet med min duckie (en radio som ser ut som en anka) och lyssnade på "ring så spelar vi" samtidigt som jag åt frukost och läste tidningen. Var väldigt skönt. Vi har även varit borta vid sopsorteringen med wellpapp, tidningar, hårdplast och lite sånt, städat garaget lite granna och tvättat fönstren på framsidan. Vi ska måla dom i em tänkte vi. Jag ville ta baksidans fönster när vi ändå höll på men den fajten förlorade jag. Får se om pappa kanske kan hjälpa till lite imorgon.

Jaha, vad ska man hitta på nu då. Mår lite illa så får bli något lugnt. Men egentligen har jag lust och fixa massa idag. Vi får se. Är det fint väder kan det vara skönt att va ute lite grann.

Vad ska ni hitta på idag?


Mat o film

Hej å hå kapten blå! Haha, ja jag är nog lite småknäpp idag. Vart en sväng till Skövde idag iaf. Tyckte jag hade massor att uträtta men så var det nog inte riktigt. Blev hö till de små och så.

Förresten, innan vi åkte var vi ute i trädgården med kaninerna i koppel. Lucas är ganska rolig att ta med ut, men Aco är störttråkig. Hon ligger bara på ett o samma ställe hela tiden. Tror dom bråkade lite förut. Haha, såg skitroligt ut. De stod och hoppade rakt upp båda två. Har tyvärr lite svårt med Aco. Tror inte jag har fått henne tam. Tror jag misslyckats helt med henne :(

Nu har vi ätit lite granna. Blev schnitzel, pommes och bea-sås. Det var riktigt gott måste jag säga. Åt mer än jag gjort på väldigt länge. En normalportion för en gångs skull. Duktiga jag. Sonny plockade även fram chips och dipp här nu, men istället för att sitta här med mig så gick han ner och spelade dataspel. Man åker runt i en lastbil och gör massa saker. Låter ju sådär skoj...haha. Själv sitter jag och kollar på Nilecity. Riktigt rolig film.

Jaha, nä, nu ska jag hämta min filt o kura upp mig i soffan. Ha en härlig kväll!

Äntligen helg!

Äntligen fredag, äntligen helg! Det har jag väntat på hela veckan :) Idag blåser det men är blå himmel så det blir nog att sätta sig ute på framsidan i solen en stund. Kanske ska jag göra mig lite te, några knäckemackor och så sätta mig där.

Senare blir det Skövde och handla lite saker som måste handlas. Hö bland annat. Men nu har vi fått tag på en bonde så ska köpa hö därifrån. Istället för att betala 140kr i månaden som vi gör nu betalar vi 400 för ett helt år. Lite skillnad! Det är ju matfestival i Skövde denna helgen med så får se om det blir att vi åker in något dit. Men känns rätt tamt när man precis varit på Malmöfestivalen. Åh andra sidan ska man väl stödja när det äntligen fixas något.

Läste att allsången på torget igår hade varit jättebra! Synd att jag inte åkte dit, men hade inte en tanke på det ärligt talat. Aja, kommer väl fler ggr.

Nu ska jag ut i den härliga, friska luften. Mm, underbart!

Damn, räkningarna

Åh nej, jag har ju glömt att betala räkningarna idag. Bara att gå ner och göra det nu då. Så är det gjort sen. Kommer strama åt vår ekonomi lite granna, men det kan nog bara vara nyttigt.

Saknar redan karln. Så skönt att ha han hemma. Man känner sig halv när man är här ensam. Men det är bara denna vecka. Nästa vecka är han hemma på kvällarna igen.

Nä, räkningarna var det ju...o vattna blommorna!

Känner mig som 80

Händer inte mycket hos mig. Karln har varit snäll och lagat mat, städat och lite sånt idag. Nu har han åkt och jobbat. En tur till Sthlm. Själv ligger jag i soffan och mår lite sådär. Samlar kraft så jag iaf kan åka till jobbet ikväll.

Två nätter till sen är det helg. Längtar redan. Men nu ska jag återgå till Tv:n. Det enda jag orkar...

Hängig

Det går bättre o bättre med maten nu. Får i mig lite mer än för bara en-två veckor sedan. Har fått dille på knäckebröd just nu. Jag är verkligen en periodare när det gäller mat så får se hur länge det håller i sig.

Vädret är bara för trist. Får försöka göra någonting här inne. Kanske bara ta tillvara tiden man är ensam och bara vara. Får se vad som händer. Känner mig seg och hängig.

En bloggare som jag brukar följa, hon har köpt en systemkamera. Jag är så avis. Vill med ha! Men finns inga pengar för det nu så det får vänta!

Ska nog försöka mig på en liten promenad nu.

Argt brev

Sov till två idag. Ganska lagom fakiskt. När jag vaknade höll karln på och klippte gräset utanför. Så nu är det fint igen. Bara resten av trädgården som måste göras iordning. Men det får bli en dag eller helg med lite hjälp av mormor och mamma. En släktträff i våran trädgård alltså :) Lite god plockmat i pauserna med så blir det både bra och trevligt.

Blev hamburgare till middag idag. Men inte de där frysta, de är inget goda utan riktiga tjocka av nötkött. DET smakar hamburgare det. Åt bara en, men med lite mos till. Mums! Hemmagjorda, det slår alla hamburgare i världen!

Nu har jag lämnat av karln på jobbet. Han har bara max 5 min gångväg hemifrån till jobbet nu. Blev en kort men väldigt skön promenad. Sen gick jag ut till baksidan och bara njöt! Älskar vårt hus och älskar vår trädgård. Fick ett riktigt argt brev idag från ordföranden i kolonin. Jag har ju inte varit där på hela sommaren och den ser ut som fan nu igen. Ungefär som när vi fick den. Han skrev att jag hade lovat att sköta och göra iordning den. Vilket jag iofs gjorde men det har hänt så mycket annat. Men jag borde kanske hört av mig till han lite tidigare. Nu vågar jag knappt ringa till han. Han kommer ju vara superarg i telefon.

Ska njuta lite mer av det fina vädret nu. Och hoppas att någon mer har skrivit lite så jag har nåt att läsa på bloggkoll. Bästa sidan ever!


Ångest till tusen

Jaha, klockan börjar bli mycket och det är snart dax att gå och vila lite inför jobbet. Fan vad jag hatar jobbet. Mest på söndagar då det är den där jävligt långa natten. Det är verkligen surt så jag hoppas vi har möte eller nåt i natt så man slipper jobba iaf en halvtimma. Är det meningen att man ska ha världens jävla ångest över jobbet? Det är egenltigen inte jobbet i sig utan allt gnäll och tjat. Det är några personer som verkligen förstört stämningen. Och det lär de väl fortsätta med.

Sen finns det en annan liten detalj som jag kommer rycka mitt hår för. Fattar inte hur allt ska gå ihop...fattar det verkligen inte...

Shoppingtur

Nu har vi varit i Mariestad en sväng. Dels och handlat lite mat och dels var vi inne på Karlssons en sväng och köpte en tvättställning. Har en men vill ha en till så man kan tvätta två maskiner på en dag om man skulle vilja. Va skönt att komma ut en sväng. Det är ju helt underbart väder idag så det får man ta till vara på. Karln ville äta på McD med så gick in där men jag tog bara en liten milkshake och en isvatten.

Nu har jag startat en maskin tvätt och ska hänga ut den när den är klar. Skönt att balkongen är så stor så man kan ställa det där. Det luktar så gott när det hängt ute.

Nu måste jag ha en macka...

En härlig morgon

Så var det morgon ännu en dag. Idag lyser solen och jag är faktiskt ganska full av energi. Får se om jag får må bra idag eller hur det ser ut, men jag hoppas såklart på det. Vore skönt att få lite saker gjorda här hemma. Det senaste har karln fått ta hand om allting.

Jag blev verkligen glad när jag gick ut på balkongen idag. Var tvungen att ta med kameran så jag får visa er hur härligt vi har det här. Vi har inga grannar på baksidan utan bara en äng. Där kan man se rådjur ibland. Såg två stycken sist. Det är lite häftigt. Inget man ser från en lägenhet. Jag trivs verkligen här ute. Idag känns det sådär vår-likt. Lite kyligare men åh, jag gillar nog det här bättre än en gassande sommar. De här dagarna ger mig verkligen energi. Inte de dagar då det är så varmt så man knappt orkar gå ut. Får se om det blir någon promenad idag. Kan ju iaf hämta Toyotan som står på en grusplan några km bort.

Nu blir det frukost för min del.

     

Ryggläge

Om en timma kommer karln hem o då har han lovat att han ska laga mat till mig. Han är snäll han min karl. Ibland undrar jag vad jag skulle gjort utan han faktiakt. Har inte fått i mig mycket alls så får bli något lätt. För mat måste jag ha i mig.

Har legat framför tv:n hela dagen idag med en filt över mig. Har iaf tvättat en maskin och hängt upp den. Det får vara bra med det idag. Fixar inget annat. Bara jag blir bättre tills imorgon kväll då det är dax för jobbet igen. SUCK! Vill inte, vill inte vill inte! Hatar jobbet just nu!

Mår rätt taskigt

Mår verkligen inget vidare så blir inget speciellt för mig. Ska försöka göra något som att slänga in en maskin tvätt eller något men just nu är det ryggläge som gäller. Tack o lov för att det finns saftsoppa för det är det enda jag får i mig just nu.

Ska försöka gå ut en sväng sen. Lite frisk luft har väl aldrig skadat. Men annars lägger jag mig ute på mattan på balkongen. Det är ganska skönt. Men nu ska jag nog försöka sova lite grann.

Lördag igen då

Så var det lördag. Känns ju inte riktigt som det eftersom jag var ledig sista natten men jag klagar inte. En dag extra gör bara gott. Idag är jag ensam hemma då karln har åkt till Elmia för att kolla på lastbilar. Jag orkade inte följa med så han fick åka själv. Men han ska möta upp sin far där så honom lider det ingen nöd på.

Får se vad jag ska hitta på idag. Förmodligen blir jag bara hemma men man vet ju aldrig. Just nu sitter jag och kollar på Miami Ink och ska snart börja göra mig lite frukost. Börjar må lite illa av hunger så det är väl dax nu.

Önskar er en bra dag och hoppas ni har lika soligt och fint som vi.

Hämta bil

Var hemma från jobbet i natt. Egentligen hade jag inte behövt det men hade tagit ledigt sedan innan och då var det svårt att motivera sig till att gå dit. Så jag sket helt enkelt i det. Men det är väl det enda ledigt jag kommer ha på hela hösten. Får ångest bara jag tänker på det. Trivs inte riktigt så bra som jag har gjort. Men vet att det där går i vågor så får väl helt enkelt försöka stå ut.

Idag ska vi hämta vår bil på Bilia i Mariestad. Ska bli skönt att få hem den igen. En hel bil :) Har varit utan den sen 18 juli. Skulle visat en bild på den som den såg ut sist jag såg den men hittar inte den bilden. Aja, nu skulle vi visst åka.  

Mår kasst!

Blev inget inlägg här igår. Mår inte så himla bra så jag ligger mest i soffan. Sonny fixar allt just nu, han är ju semester denna veckan med. Kan iaf jobba som tur är. Men nu får det räcka!

Blir inget gjort idag heller. Orkar inte. Imorgon ska vi iaf hämta bilen. Bilia hade ringt idag på fm när jag sov och sagt att den är klar. Ska bli skönt att få tillbaka den, trots att man vant sig vid V50:n nu. Ser mycket mycket bättre i V50:n men lastutrymmet i V70:n är sååå mycket bättre!

Ledsen men blir inte mer än såhär idag.



NC2S

Slänger in ett klipp från youtube. Det är en en linedance som jag älskar att titta på. Det är en NC2S (NightClub 2Step) och det är verkligen helt underbart. Den frihetskänslan man får när man dansar det alltså. Åhh, I love it! Som tur är har Lena lovat att vi ska få lära oss en till denna termin...yeeeaaaaaaayyyy!



Lite bilder...äntligen!

Så har man jobbat första natten efter semestern då. Var väl skönt att komma igång igen kanske, jag vet inte. Tråkigt var det iaf. Men men, om man bara kunde tänka lite mer positivt så kanske det löser sig det med. Tankade efter jobbet och när jag kom hem vid 8 så var jag rejält trött. Tur att det inte var längre, då hade jag somnat på vägen. Har sen sovit till halv tre. Så himla skönt att komma rätt med sömnen på en gång.

Hade ju lovat lite bilder inne i huset. Har precis glömt av det ju. Idag får ni bara bilder ifrån källaren, de andra blev skitdåliga så dom måste jag ta om. Helst med en annan kamera.

  
Det ena rummet i källaren som jag tänkt ha som allrum typ. Ska köpa en gammal bäddsoffa och ett bord på auktion eller så. Kanske sätta upp en vajer så man kan dra för lite tyg om man ska sova där.

     
Hallen där vi har datorn. Försöker ha ganska många mattor då golvet är iskallt.


Här är det andra rummet nere i källaren. Där ska även in en säng till så det blir gästrummet.

Där har ni det. Ska försöka ta kort på resten av huset inom kort. Har inte gjort något nere i källaren men om några år ska vi göra om där nere med. De har bara gjort halva källaren till boyta, den andra delen är förråd. Så har nära på 50kvm förråd =)

Helgen

Ja då var det måndag igen då och semestern är slut. Skulle börjat igår kväll egentligen men tog ledigt första natten. Man är inte alls inne i det efter semestern och jobba den långa natten det första man gör är ingen höjdare. Öhh...fick en tanke nu. Undra om jag verkligen tog ledigt hela natten, eller om jag bara tog ledigt de två första timmarna. Kommer tusan inte ihåg! Aja, lär jag ju få reda på idag.

Malmöfestivalen ja. Vi åkte neråt landet i torsdags kväll. Va tvungen att fixa lite annat innan. Va nere vid 22 ungefär. Hem till karlns mamma och sova på soffan där. Innan hade vi ett eget rum men sen hans bror flyttat hem får vi sova på soffan. Men det går bra det med. Bara att jag som gärna vill gå ifrån och vara för mig själv ibland inte har någon möjlighet till det.

Vi var nere på festivalen 3 dagar. I fredags åkte vi ner med hans bror och hans flickvän. Vi åt, gick runt och tittade och så bara. Åkte sen och kollade på turning torso innan det blev maxi för en shoppingtur. Hem och laga till klyftpotatis och grilla kött. Sen chokladmousse till efterrätt. Va himla gott!

        

I lördags var jag och Sonny nere själva. Va ganska skönt faktiskt. Det kan bli så himla många viljor ibland. Blev lite att äta då med. Va mysigt att bara va vi två iaf.

Igår åkte vi ner och åt lunch innan vi åkte hem. Såg en sån där, där man ska träffa en liten platta och så åker en person ner i vattnet. Fattar ni vad jag menar? Haha, vad roligt. Vilken skadeglädje varje gång någon träffade.



Nu är vi hemma igen. Tack bror som tog hand om kaninerna åt oss. Får se vad det blir idag. Förmodligen inte så mycket eftersom min mage fortsätter att krångla. Ha en bra dag ni iaf =)

Malmö

Så var man hemma efter en helg i Malmö och festivalen som håller på som bäst där just nu. Är för tilfället alldeles för trött för att skiva nåt mer utförligt men det kommer imorgon. Just nu vill jag bara visa att jag lever.

Nu blir det nog snart sängen om jag inte somnar i karlns knä innan.


En ny dag

Fasen vad jag drömmer konstigt. Precis när jag somnat så är det som värst. Halvvaken är man med, men jag kan inte avgöra vad som är verklighet och dröm. Fråga karln. Han vet...

Sover jättelänge om nätterna nu. Så mycket sover jag aldrig när jag jobbar. Men då försvinner ju hela dan så är ju inte så konstigt kanske. På tal om det så är det bara några dagar kvar sen är det tillbaka till jobbet. Känns ju sådär faktiskt. Usch, vill verkligen inte tillbaka. Vill inte, viiiiill inteeeeeee!

I em bär det med all sannorlikhet iväg till Malmö. Usch för att sitta i en bil i minst 4 timmar. Men lär bli många stopp idag. Mer än vi brukar tror jag... 

Nu ska jag iaf göra mig iordning och plocka lite här...

Tvätt o bilar

Så nu var vi hemma igen. Blev två maskiner hos mamma. Så nu har vi iaf rena underkläder och en maskin blandat med lite t-shits och sådär. Det viktigaste helt enkelt. Va snällt att vi fick låna maskinen. Blev att vi delade på en pizza oxå. Va inte alls gott faktiskt. Kan inte sätta fingret på vad det var men gott var det inte. Sonny tyckte dock inte det var något fel på den alls.

Åkte med dom ut till Hajstorp för dom skulle ut och kolla på bilar. Väl där så träffade vi Maria och lilla Isak så det blev att vi pratade med dom. Va himla mysigt faktiskt. Va så himla längesen jag såg henne. Alldeles för länge. Har verkligen saknat henne. Hon är en av mina allra bästa vänner utan tvekan. Vi har haft oerhört mycker roligt. Vi har stöttat varandra vad det än varit. Synd att det blir så himla sällan nu mer. Var lättare när båda var singlar och utan barn.  Kan ju bara tillägga att det fanns en hel del fina bilar. Mamma o Per åkte i sin Desoto.

Det blir nog Malmö imorgon. Bror min tar hand om djuren. Han är en pärla han. Så åker imorgon em/kväll någon gång. Slipper vi stressa.

Nu blir det tv. Kanske en macka och lite te, det börjar kurra lite i magen.




Inga rena kläder

Idag är det ganska fint väder så man kanske skulle hitta på någonting. Karln var ute och klippte gräset innan och jag skulle ut med vår ena kanin på en liten promenad i trädgården men hann inte mer än ut innan det började regna. Nu är det fint igen så kanske skulle ta med båda två ut.

Ringde precis till mamma och kollade om jag kunde låna deras tvättmaskin. Dom verkar ju fortfarande inte fått några reservdelar till våran. Får bli det nödvändigaste, en maskin eller möjligtvis två. Deras maskin tar ju sån himla lång tid på sig. Men vi har inga rena kläder längre så det är ett måste!

Tänkte att man kanske kunde ta med djuren dit så dom får springa runt lite i deras trädgård medans vi tvättar men sen kom jag på att vi får ju inte ha husdjur i hyrbilen så det går ju inte. En annan sak... Vi tänkte ju åka till malmö imorgon. Men hur går det med djuren? Det går ju inte alls. Malmöfestivalen börjar på fredag och karln vill åka dit. Ja det är inte lätt alltid.. Vi får väl se hur vi gör med allting.

Nu blir det iaf Töreboda med en del tvätt.

Lugn dag

Nu har vi precis ätit varma mackor. Väldigt enkelt och väldigt gott. Att man inte gör det oftare. Fick iaf ner två stycken, bra gjort måste jag säga. Ganska lagom oxå för den delen.

Såg precis en bra film på tv1000 med John Travolta. Kommer inte ihåg vad den heter tyvärr. Nu kollar vi på Bilar. Tyvärr med svenskt tal men det får gå det med. Fått bli en lugn dag idag. Yrseln ger inte med sig så mycket ryggläge blir det med täcket över i soffan.


Nu ska jag fortsätta med att skriva flyttkort så vi får iväg dom någon gång.



Svajigt

Idag mår jag inget vidare. Är så himla yr att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Klarar inte att stå så långa stunder innan jag måste lägga mig igen. Kul sista vecka på semestern..grr...

Har precis ätit lite lunch iaf. Karln gjorde iordning pulvermos och köttbullar. Är hungrig men ändå inte. Har inte fått ner så mycket mat denna veckan. Äter säkert hälften nu mot vad jag brukar. Men det löser sig.

Funderar på om jag ska kolla på en film eller något nu. Ligger i soffan med täcket och kudden och hela skiten.

Lite halvnere

Mådde helt okej igår faktiskt. Ändå fick jag inte mer gjort. Vi åkte till Skövde med de paketen av klickgolvet som blev över. 3 paket...alltså fick jag tillbaka 710kr. Inte helt fel. De ska jag lägga i en "reparationsfond" och använda när vi gör om hallen och köket. Skulle vilja göra om badrummet oxå men vi får se. Allt behöver ju inte hända på en gång.

Tror mycket av det att jag inte mår bra beror på att jag faktiskt börjar jobba snart. Fy tusan det säger jag. Jag vill inte alls börja jobba. Jag vill bara hemma och göra ingenting. Längtar inte tillbaka till mina arbetskamrater (jo några få) och de flesta får mig bara o må mer dåligt än bra. Tråkigt när det ska finnas såna.

Idag blir det lugnt iaf. Ska försöka sätta upp stuprören igen efter vi målade om huset. Finns säkert mer vi kan fixa med men får se vad vi känner för. Sommaren verkar ju vara slut nu iaf.....suck...


Regniga måndag

Idag är det en ny dag. Denna dagen idag är bättre än dagen igår. Jag mår bättre och kanske kan man åka iväg och göra något inne i stora staden Skövde idag. Regnet fullkomligt vräker ner stundtals så ingen idé att försöka hitta på någonting  utomhus.

Tog bilder på vårt hem igår. Bara det att dom bilderna blev asdåliga. Vet inte om min kamera börjar ge sig. Har ju haft den i 8 år snart. Ska försöka ta i dagsljus istället. O blir inte det bra får jag väl åka och hämta min andra kamera hos kusinerna. Glömde den där för typ två månader sen men är så himla mycket åt fel håll så därför  har jag aldrig åkt dit.

Måste se till att karln fixar nätet på min dator med nu. Han får ta sig i kragen. Semester innebär inte ryggläge i soffan hela dagarna...

Sjuker

Har tagit några kort iaf...nere i källaren. Skulle fixat dom åt er men nu mår jag så illa och har ont i magen att jag inte orkar. Måste nog kolla över vad det är jag äter egentligen. Men de senaste dagarna har det blivit lite bättre mat så jag hoppas det ger med sig. Inget skoj att behöva må såhär på semestern.

Därför finns det heller inte så mycket att rapportera. Har mest legat framför tv:n eller sovit. Hoppas på en mer spännande dag imorgon istället. Blir iaf ingen djurpark som det skulle blivit imorgon. Synd, jag såg verkligen fram emot det...

Syrran hoppar fallskärm

Det blev ett fallskärmshopp igår ändå för syrran. Hon fick ju det i 25-årspresent, precis som jag. Men hela förra sommaren var ju vädret katastrof så fick bli i år istället. När vi åkte ner regnade det bitvis men det lyckades hålla sig ovanför Vårgårda. Hon tyckte det var lika härftigt som jag tyckte. Och det är häftigt...skulle gärna göra om det igen. Och igen...och igen... =D

 
Haha.. Detta är min syster det =P Det var innan hoppet


Hon fick en riktigt snygging till instruktör.


Uppe i luften.


Nere på marken igen

Efter detta blev det kaffe hemma hos henne i Skara. Väl hemma försökte jag kolla på filmen på 4:an men somnade nog ganska snabbt tror jag.

Dagen består väl av massa plockande antar jag. Får se hur mycket jag orkar göra. Är inte alls på humör. Vi skulle åka iväg imorgon egentligen men vet inte om jag känner för det. Känns bara jobbigt och omständigt.

Lördag idag då

Nu har jag äntligen fått tillbaka min header! Åhh, det ser iaf lite bättre ut nu. Tack Marina för hjälpen! Jag är så glad! Känns så mycket bättre nu. Man ska ju gilla sin blogg.

Har precis kollat på askungen på tv. Haha, vilka barndomsminnen. Man blir aldrig för gammal för tecknade filmer =D Blev frukost framför tv:n idag. Ibland får man slarva och det är trots allt lördag...hehe.

I em ska vi till vårgårda och se syster hoppa fallskärm. Åhh det är så roligt, jag gjorde det efter jag fyllde 25. Skulle gärna göra det igen faktiskt. Nån gång blir det säkert. Hade en tanke på att ta eget cert men blev aldrig så. Inte så fasligt dyrt faktiskt, men tiden fanns inte där.

Ja jag vet...bilderna... jag ska försöka... men är helt försoffan nu känns det som.. Ni får piska lite på mig..

Borde ta mig i kragen

Fy tusan vilken tråkig dag. Är det bara jag som vill göra saker o inte bara sitta framför tv och dator? Får nog ta och lära mig att göra saker på egen hand. Ska trädgården vara fin får jag nog ta tag i det själv och inte räkna med någon hjälp från det manliga könet i det här huset. Kanske inte är tillräckligt självständig helt enkelt...

Ikväll blir det nog bio iaf. Och en sväng till Mariestad och handla några småsaker. Om vi hinner dit, annars får det bli ica här i Timmersdala.

Nu har jag precis ätit. Stripes och korv. Jag älskar det! Har gått igenom 5 maträtter innan det tillslut blev detta. Tyvärr äter jag alltid lite för mycket, man tar det där sista för det är ju såååå gott. Något jag fått av min mor och mormor och något jag borde göra mig av med. Men det är svårt.

Nu blir det handla...over and out!

Hjälp!

Jag har ingen header längre =) Inte sen Hanna fixade min blogg med sin design...så även om jag skriver in ERIKA, så syns ingenting. Någon som kan fixa det åt mig? Hanna drog ju bara o där stod jag med en halv design =(

Rastlös

Jag är så fruktansvärt rastlös. Vet inte vad jag ska hitta på. Egentligen finns det 1000 saker att ta tag i här hemma, men jag vill göra något kul! Får väl ändå bli att plocka lite här hemma, sen blir det nog att åka iväg någonstans. Frågan är vart?? Funderar på Tibro och kolla på soffa men får se vad karln säger.

By the way! Jag vill ha en ny design...hatar denna...saknar min gamla =(

Älskar!

Har precis kollat på musikalen RENT på tv. Den är helt jävla underbar och jag grämer mig fortfarande för att jag inte åkte upp till Sthlm och såg den när den gick nån gång i början av 2000-talet.
Någon som kan fixa fram cd:n? För jag antar att det finns från både den engelska och svenska versionen och jag VILL HA dom!

Låten 525 600 minuters...åhhh jag lipar lika mycket varenda gång! Hittade en version på youtube som är från filmen. Lyssna och njut!




Nu ska jag upp och kolla på tv med karln, men blir väl som vanligt att jag somnar i hans knä =)

Oro

Varför ska det alltid hända saker som gör att man oroar sig för ekonomin. Denna sak gör dock att jag oroar mig för en annan grej med...inte bara ekonomin. Suck...det är så tungt. Vet inte om jag ska känna att det är positivt eller negativt. Det känns bara konstigt just nu. Men för tillfället oroar jag mig mer än jag glädjer mig...

En rörig resumé

Igår fanns det ingen tid till att skriva något här. Det var fullt ös från morgon till kväll. Sonny fyllde nämligen år så det var fullt upp. Först frukost och den kom syrran och Sara på besök. Syrran hade gjort tårta dessutom. Sååå himla god tårta så det finns ju inte. Vi tog oss en liten fika när dom var här och provsmakade på den.

Efter det började vi med att göra kycklingsalladen. Hacka grönsaker, fixa kycklingen, koka pasta och så. Det blev iaf väldigt bra tills slut. Dock var det lite stressigt där ett tag.

Vid 4 kom resten av folket. Sonny fick massor av fina blommor. Ett hylsset och en tavla. Fint så...

Såg rådjur här utanför för första ggn. Tre stycken var det. Försökte ta kort men det vaar för mörkt så det gick inte.

Ledsen för ett väldigt osammanhängade inlägg men känner mig inte på topp. Idag åker hans familj hem så det ska bli skönt att få va lite ensamma nu ett tag. Det har varit mycket nu ett tag.

Ha det gott! Nu åker vi snart till syrran och bjuder dom på rester från igår =)

Andas häftigt

Har haft värsta diskussionen uppe i köket precis. Det tar verkligen musten ur en. Ingen som lyssnar på varandra o alla bara missuppfattar varandra. Ibland säger alla samma sak men på olika vis men det är det heller ingen som förstår. Ja,  jag höll på att bli tokig. Aja, jag är utomstående så har egentligen inget med det att göra men men... Försvarar såklart karln iaf.

Vi var på dafgård idag i deras butik och köpte massa billiga saker. Dit måste jag verkligen åka igen. Och det kommer det nog bli. Bensinpengarna dit är väl värda måste jag säga.

Gjorde en lasange idag. Den blev väl helt okej men skulle nog velat ha mer ostsås i. Aja, får bli så till en annan gång. Det dög idag iaf. Blev en god sallad till i alla fall.

Skulle tagit bilder på huset, eller insidan av det men gör nog det när karlns familj åkt  hem. Blir bättre så...

Känner att jag fortfarande är uppe i varv sen diskussionen. Varför kan man bara inte acceptera att den andra parten vill tycka eller känna på ett visst sätt? Oavsett hur fel man själv tycker att det är? Ska kanske inte lägga mig i men det retar mig verkligen.

Ska ta och läsa lite bloggar nu. Se om det kan göra mig lugn. Nu vill jag vara för mig själv, och hela huset är fullt med folk... precis vad jag behöver...not! Det har dessutom regnat oavbrutet hela dagen och det gör inte det hela bättre. Man är på varandra hela tiden. Trots att detta är större och man har lite mer chans att gå undan.


Semester

Ja så var man alltså tillbaka från en härlig semestervecka i Rättvik. Det har varit strålande väder hela veckan bortsett från lite skurar på kvällarna som varit väldigt tacksamt då de rensat luften lite granna.

Under denna veckan har vi hunnit med att kolla på massa bilar, gått på trav, drive-in-bio, crusing, badat, varit i parken och mycket mer. Trevligt sällskap och en väldigt snäll mamma som låtit oss bo i förtältet. Men det har funkat fintint. Så lugnt och skönt det har varit i alla fall. Har inte tänkt på någonting annat. Vi har hittat på saker varje dag och vi har gjort det tillsammans med andra. Veckan kunde inte vara mer perfekt alltså.

Ändå, trots att det är skönt att vara borta så är det härligt att komma hem. Dessutom så har pappa slitit hos oss hela veckan (usch, har dåligt samvete). Han har målat, målat och målat. Lagt golv och slitit. Det var dessutom hans sista semestervecka. Det blev asbra verkligen! Är så himla nöjd. Ska försöka fundera ut vad vi kan hitta på med han så han får lite betalt, fast med någon aktivitet eller bra mat eller något sånt. Vi får se vad vi hittar på.

Idag kom Sonnys familj oxå. Så har fixat från sekunden vi ställde bilen. Inte en lugn stund. Men nu är det ganska bra iordning iaf. Måste komma ihåg att ta bilder. Men får bli imorgon då det är dagsljus.

Blir inte mer än såhär idag. Är rätt så seg faktiskt. Men har ju 170 blogginlägg att läsa igenom så det är väl bara att börja =)

TÄVLING

Hey!

Nu är jag tillbaka från semestern och vill på en gång visa er en tävling där Du kan vinna en bloggdesign. Gå in hos MARINA och skriv din kommentar!

RSS 2.0