Slö dag

Känns inte som jag har gjort ett skit idag. Absolut inte ett skit. Vi åkte iväg till garaget där pappa mötte oss o fixade upphängningen till avgasröret lite smidigt. Var ju bara det allra bakersta fästet så det satt ju fast ändå men med tanke på att det snart är besiktning på g så var det tvunget att fixas.

Sen iväg till Skövde och en sväng till ÖB och maxi för att handla det nödvändigaste...plus lite till. Att det alltid ska vara så! Blev rester från gårdagens mat idag och det var riktigt skönt att slippa stå vid spisen idag.

Nu sitter vi bara o slöar framför tv:n. Karln har suttit framför datorn och gjort en hemsida halva kvällen så har inte blivit så mycket annat gjort.

Vill tipsa om min vän Lenas nya blogg. Det är en dansblogg som hon startat upp och jag ser med glädje fram emot att följa den. Gör det du oxå!

Kommentarer
Postat av: sexbarnsmamman

Men...att "inte göra ett skit" kan ju också vara att: ge sig tid till eftertanke, tvinga sig själv till välbehövd stillhet, erbjuda utrymme att betrakta naveln i rent meditativt syfte...



Ha det gott

2009-01-10 @ 20:32:22
URL: http://sexbarnsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0