Ensam igen då

Tisdag idag då. Nu är det sådär tråkigt igen. Sonny åkte precis till Gbg igen. Ska jobba där i två månader. Vill ju att han ska få ett jobb här uppe men just nu är det viktigast att han tjänar pengar så vi har inte så mycket val. Tråkigt bara att behöva sköta allt här hemma ensam igen. Varit så skönt nu denna veckan när han varit hemma o vi har kunnat delat lite på sysslorna. Men men...

På måndag ska jag lämna bilen till Ronnie så ska han göra en sista service innan det är dax för försäljning. Kommer köra ner bilen till Gbg den 12:e så får han sköta försäljningen. Hoppas vi blir av med den snabbt. Någon måste väl vilja ha en så fin bil.

Haha, hände en rolig grej på jobbet i morse. Han jag jobbar med på vev glömde lägga i vevaxeln innan han skickade vidare motorn in till roboten. Haha! Kl 06 på morgonen och en timma kvar att jobba så var det ett välkommet tillfälle att få skratta lite på.

Känner mig helt nere. Vill inte göra någontng längre. Bara ligga i soffan o deppa. Ensam igen, Vill inte vara ensam. Skulle vilja ta upp Lucas i knät o gosa med men han vill ju inte ligga i knät. Suck.

Regnar ute med. Så går ju inte att ut o gå eller nåt sånt. Orkar inte ta ut bilen heller. Får helt enkelt stanna hemma. O lika bra det med tanke på hur lite pengar vi har denna månad. Så mycket som kommer gå till bilen för att vi ska kunna sälja den. Suck...att hela ens tid ska bestå av att tänka på pengar. Nån gång måste det ju bli bättre. Vi gör ju allt rätt...precis allt! Vi är värda bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0