Underbar dag

Hej hopp! Igår var det midsommarafton och vi var helt slut allihop. Blev inte många knop på dagen. Gick till grannarna och grillade på kvällen. Trevligt, lugnt och stilla.

Idag har vi varit iväg med lite skit i garaget så nu finns det lite mer plats där ute. Har även fått upp en torkvinda så nu kan jag äntligen hänga tvätten ute. Sååå härligt! Bästa som finns ju.

Fyllde Novas pool idag men hon var inte så jätteintresserad av den. Men det kommer väl. Var nog kanske lite kallt idag. Blev en liten stund i poolen iaf.

Äntligen planterat lite blommor i mina blomlådor under fönstren och så blev det en extra kruka med blommor i. Så nu börjar träggården ta form och även lite färg. Är sjukt nöjd med vad jag lyckats åstakomma sen vi flyttade in för 2 år sen. Nu blir det att ta tag i baksidan. Får göra på semestern eller nåt. Eller nästa år.

  


Ännu en vecka till ända

Då var ännu en arbetsvecka till ända. Tusan vad snabbt veckorna går ändå. Idag trodde jag dock inte att jag någonsin skulle få gå hem. Det var så segt och tiden gick så sakta att det kändes som jag var på jobbet i 18 timmar eller nåt. Men så var det ju såklart inte riktigt.

När jag o Nova kom hem så ramlade Nova i en vattenpöl. Dyngsur blev ungen. Vi gick in och jag ställde ifrån mig alla väskor och då passade hon på att smita ut. Vart jag hittade henne? Jo, hon hade gått och satt sig i vattenpölen igen. Haha, var ju så gulligt men ändå inte. Var bara att ta av alla kläder innanför dörren.

Har blivit lite tacos nu till kvällen. De va gott men tycker inte det är så gott som jag tyckt innan. Åt lite grann o sen fick det vara bra. Nu blir det bara att ta det lugnt innan sängen. Har mycket som ska fixas imorgon. 

Önskar er en trevlig helg allihop!

Bild på Nova

Bjuder idag på en underbar bild på Nova!


RSS 2.0