Grattis!

Vill säga GRATTIS till min goa vän Lena som fyller 40år idag.  Grattis gumman!
Hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurra!!!

Lena

40 år den 31/5-08

Gå in HÄR och säg grattis till henne du med =D


Nya skor

Så har jag iaf hittat ett par skor jag ska ha imorgon. Det är bra med köp 3 betala för 2. Hittar sällan skor men idag gjorde jag. Nu är mitt enda problem en tröja jag kan ha över klänningen då den är ärmslös och mina armar inte är dom vackraste. Men har inte hittat nån så jag vet inte. Skulle vilja ha en svart, men men. Har ju bara den bruna tröjan ju. Suck...aja... får gå med vad som. Här är iaf skorna jag köpte. Tänkte om jag tar den röda klänningen och dom röda skorna och så ett par svara strumpbyxor. Ja, så får det nog bli =)

     

Fan oxå! Hade med kaninerna ute när vi kollade på när avdelningen spelade fotboll. Aco är jätterädd och jättenervös för allting så när jag försökte lyfta upp henne så rev hon till mig. Rakt över bröstkorgen. Så imorgon när jag har min klänning kommer jag ha 3 väldigt fina sträck över. Suck... Men vad ska jag göra?? Finns ju inget jag kan göra ju. Så tråkigt. Men men.. bara le o se glad ut. Men kommer se för jävligt ut =(

Hela veckan i ord o bild

Ja vilka dagar det har blivit. Inte direkt så man velat sätta sig vid datorn. O när man väl har en stund i soffan så har man inte riktigt haft orken till att blogga.

I onsdags var vi och månadshandlade. Det var behövligt och ja, tur man har kombi. Blev en stor hö och en stor spånpåse till kaninerna. En stor bal toapapper och en halv bal hushållspapper. Dessutom en kasse från djuraffären med lite mat, ett koppel till Aco och lite sånt. Utöver det blev det 3 papperskassar från Willys. Ja, det blev till att gå upp med det i omgångar. Men nu har vi mat för en tid framöver. Behöver väl egentligen bara köpa lite bröd, mjölk och pålägg emellanåt. Resten ska vi nog klara oss på.

Tur man har kombi :)

Var sista dansen för terminen på linedancen i onsdags. Nu har vi bara uppvisningen och en träning innan dess kvar. Sen är det ganska tomt på linedance i sommar. Ska iväg några ggr, men det är allt. Kommer sakna både dansen - kan ju dansa hemma men blir inte samma känsla - och allt folket. Speciellt dom i Mölltorp kanske. Bara på den lilla tiden jag varit med där har jag fått massor med vänner som tar mig för att jag är jag. Det är en härlig känsla kan jag meddela. Annars känns det som jag behöver bekräfta allt. Lena fick lite choklad och ett vackert kort av mig eftersom det var sista dagen i´onsdags iaf. Spontant, så som det ska va.

Vi gjorde en sopntantripp till Jönköping igår. Sambon väckte mig vid ett och jag försökte vakna till. Var svårt så det blev att dra sig till duschen. Blev en dyr historia det. Men men, så är det ibland. Har inte unnat mig något på väldigt länge så det här var kanske inte så farligt.

Blev iaf två klänningar till mig. Hade väl tänkt ha en av dom imorgon. Dom är likadana, bara två olika färger. Men finns ju inga kläder som sitter bra. I vardagen är det väl lite sådär, men känns inget kul när man ska på fest ju. Aja... enda valen jag har är att stanna hemma o det vill jag inte.

  

Sen fick karln en skjorta, jag en ny bh, strumpbyxor, en vattenflaska, en dvd med frågeprogram, hörlurar och en strumpa till min mp4, lite gott o blandat på ikea.



Sen köpte vi oxå en byrå på ikea. Har velat ha den länge men inte riktigt känt att jag har råd. Vi får ju inte plats med alla kläder så var tvunga att fixa det på nåt sätt. Det blev bra, står vid väggen nere fotändan av sängen. Var inne på Media Markt o där hittade vi en tv oxå. Suck... det stod där o var så fin, så billig o så...ja...den följde med hem iaf. En 32". Så nu kan jag titta på tv i sänge. Lyx!!! Måste bara fixa antennkabel o lite sånt först innan den går att bruka.



Ikväll blir det att kolla på fotboll. Jobbet spelar så ska åka dit med kaninerna. Får dom va ute lite och få lite färskt gräs. Blir gott det. Aco har ju aldrig varit ute innan så det ska bli skoj o se. Hon kommer protestera vilt när jag ska ta på henne selen, det kan jag lova. Kommer ha en hel del rivmärken efter den fajten. Hehe...

None  

Nu blir det duschen, sen väcka darligen som jobbat natt han med - men han kom kanske hem 11, jag 7, sen iväg och handla lite...igen! Haha! Ha en skön dag!


Grattis bror

Japp, min bror fyller år idag. Hela 23 år blir han =) Var så snäll så hade gjort bakelser och tagit med till jobbet idag. Sånt man måste göra för sin lille bror. Längesen jag bakade nåt juh. Resultatet har ni nedanför. Hur som helst så blev han glad över dom. Så GRATTIS BROR!!!



Betalat alla räkningar nu. Lika bra att göra det på en gång. Har lite grann över denna månaden men det lär väl behövas för känns som varenda helg är uppbokad så då behövs det lite pengar.  Skulle varit hemma med darlingen i helgen men så fick jag inbjudan av Lena till hennes 40-årskalas så då blir det värmland i helgen istället. Var tvungen att fråga darlingen först så han tyckte det var okej. Känns lite elakt att bara lämna han sådär. Visserligen jobbar han hela lördagen men ändå. Får iaf lite tid på fredagen. Den får vi ta vara på.

Nu blir det sängen minsann. In och klappa lite på stackars Aco som sliter av sin lilla päls. Hoppas du slutar med det gumman, annars blir det att kolla upp om det är klåda eller nåt.

Vacker bukett

Denna bukett fick jag av Sonny i söndags när jag var helt nere. Underbar!
Denna bukett fick jag av Sonny


När jag kom hem från jobbet i morse blev jag helt förskräckt. Aco låg i en bädd av tussar. Okej att man kan fälla men allting över en natt. Tittade på henne och det verkade inte vara några kala fläckar eller så så får avvakta och se. Hon tyckte nog det var mjukt o skönt att ligga i för hon låg där när jag kom hem. Men man blir ju lite orolig.




Hittade denna på youtube och jag gillar den verkligen. Så himla fin... Så jag delar väl med mig :)


Dax att sova...snart...

Vart ändå en bra dag i lördags. Tiden gick ganska snabbt ändå. Slukades med i en bra film så höll på att bli mer sen än karln. Vi kom iaf iväg tillslut, iordninggjorda och allt. Jag var snäll och körde hem och det var väl tur det för karln somnade i bilen så han var nog trött. Kom väl fram 1,5h efter kalasandet hade börjat.

Fick jättegod pastasallad som bror hade fixat. Då var man dessutom ganska hungrig så det var perfekt. Mums va gott det var. Han är duktig min bror! Efter det blev det kaffe och tårta. Moussetårta som syster hade bakat. Likadan som hon hade gjort i påskas men då var man så mätt efter middagen att man inte kände vad den smakade. Maten stod en långt upp i halsen. Nu var man mer lagom mätt och det var riktigt gott.

Var snäll och skjutsade hem syster och Sara. Syrran skulle ju få med sin bil hem men den hade inte startat när pappa skulle ta den så det blev inget med det. Fick bli att jag skjutsade  hem dom istället. Men det gick väl det med. När jag kom hem blev det eurovision song contest. Men tycker inte det är lika bra som när man var mindre.

Igår var jag helt off. Usch vilken dag. Låg mest inne i sängen hela dagen. Karln försökte muntra upp mig med jättevackra blommor och en trisslott. Är dig evigt tacksam. Så himla gulligt! Han fixade dessutom tvätten, burarna, handlade och fixade maten. Vilken bra karln jag har som kan göra sånt på eget initiativ.

Var sjukt trött på jobbet idag. Fattar det inte, borde inte varit så trött. Men men...det gick tillslut. Sista passet gick riktigt snabbt tack och lov. Nu vill jag inget hellre än att gå och lägga mig men ska ringa till djurkliniken 8.15 så får snällt vänta. Tänkte beställa en tid till att kastrera Aco. Det är lite jobbigt att lägga in de små liven för operation. Inte för själva operationens skull, men kaniner är så oerhört känsliga för narkosen. Lucas gick det ju bra för så jag hoppas det gör det för Aco med. Skulle bli oerhört ledsen om hon inte klarade sig.

Måste ta tag i kolonin nu med. Har väl växt igen där nu så lite som jag varit ute de senaste veckorna. Men har prioriterat kvalitetstid med karln, och sen har det varit fullt upp varenda helg ju. Men blir nog bra till slut ändå...


Nere i Götet

Blev ju inte riktigt som det var tänkt igår. Karln slutade jobba så himla sent så fanns ingen chans att vi skulle hinna ner till Gbg till kl12. Så istället fick vi vänta tills syster kom hem och så åkte vi till Skara o hämtade nyckeln istället. Gick ju det med. Stod o pratade lite med henne, sen iväg mot götet.

Blev en del affärer innan vi landade i lägenheten. Rusta för att köpa tandborstar och tandkräm - glömde ju de, hemköp och handla tandtråd och lite bröd och så slutligen nån godisaffär för att inhandla lite godis kvällen till ära. Åkte även och sköljde av bilen då fåglar älskar att bajsa på den...grr...

Skulle haft med min dator hit med men glömde såklart den hemma i hallen. Men som tur var så hade syster lämnat sin här så jag lånar den lite. Så det blev lite dator och lite tv igår kväll innan karln gick o la sig. Jag satt o pratade på msn mest hela kvällen tills jag kände mig så trött så jag oxå gick o la mig. Eller, va trött jättetidigt. Men vill inte vakna kl 4 på morgonen så försökte hålla mig vaken.

Vaknade till när Sonny gick upp, va ju tvungen att låsa dörren efter han. Men sen gick jag o la mig igen. Vaknade vid 8.30 eller nåt sånt. Lite lagom måste jag ju säga. Nu har jag bäddat sängen, plockat undan lite och sådär. Får väl ta mig i kragen och gå ut en sväng. Kan ju inte sitta här inne när det är så fint väder ute. Får väl gå och titta på Östra sjukhuset. Haha...det är ju typ granne med syster. Nä, får väl gå och kolla lite. Finns lite gräsmatta iaf så kan ju sätta mig där en stund.

Sen när Sonny slutar jobba så blir det att göra iordning oss och så snabbt iväg till Skövde för kalas. Ska fira både min syster som fyller år idag - GRATTIS SYSTER - och min bror som fyller om 3 dagar. Ska bli trevligt minsann. Hoppas bara Sonny slutar i tid.

Nä, nu ska jag göra mig iordning lite grann o gå ut och sätta mig.

Long time no seen

Long time no seen. Ja det är väl så det är antar jag. Det har väl inte varit full rulle direkt men är inte så mycket vid datorn nu för tiden så blir inte heller så mycket blogg.

I onsdags var det iaf dans som vanligt. Näst sista gången nu. Ojoj...det går fort ju. Längtar tills på onsdag faktiskt. Redan. Vi skulle göra köttfärslimpa då med. Blev sent och jag hann inte äta, så tvingade karln att vänta med att äta så vi kunde äta tillsammans sen när jag kom hem efter dansen. O så blev det :) Lite sent men bättre sent än aldrig.

Igår blev det inte många knop. Va himla seg och inte alls på humör. Åkte iaf en sväng till morfar då han fyllde år. Firade lite, visade att jag inte hade glömt han. Var trevligt minsann. Han är en jäkel på att baka så var massa goda saker att äta.

Idag skulle vi åkt och pratat med facket i Gbg men blir inget. Blir tydligen nästa vecka istället. Men vi åker ner ändå. Skönt att bara komma iväg. Karln ska ju ändå jobba imorgon och jag har ju fixat så vi kan låna syrrans lägenhet. Kan vi äta på Jensen´s med, inte så dyrt om man går dit på lunchen så det måste vi ju göra. Har även fixat så bror kommer hit och ger kaninerna hö och så några gånger. Dom äter ju inte lite hö direkt. 
 
Nu måste jag fixa deras burar så allt är klart tills karln kommer hem. Måste va i Gbg vid 12, sen åker syrran.

Ovanligt trött o seg

Skulle skrivit en blogg igår men orkade helt enkelt. Var och handlade lite och kollade lite i olika affärer på fm. Både jag och karln var ju lediga samtidigt för en gångs skull. Åkte hem och gjorde lite mat o kollade på tv. Vet inte var det var med oss men var sådär oerhört sega. Dansade på kvällen som vanligt på måndagar. Tränade på uppvisningen vi ska ha på nationaldagaen bla. Sen blev det inte mer. Jag kom hem och var trött som jag vet inte vad. Åt lite grann och stupade i säng. Helt sjukt, vet inte vad det är med mig.

Har sovit länge idag med. Säger inget om det för det är verkligen jätteskönt. Blir lugnt idag med. Bara fixa lite här hemma. Det är allt.

Nä nu ska jag äta lite grann...

Tack för i helgen tjejer!

Det blev lite kinamat ändå. Vet inte om jag tycker det är så gott egentligen men karln ville ju ha det så jag offrade mig. Mätt blev man ju iaf. Sen vi kom hem har vi mest suttit och kollat på tv. Känner att det börjar krypa i benen och jag börjar bli riktigt trött så får nog bli sängen snart.

Tänkte lägga upp en bild från i helgen och den är på mina kära vänner. En av alla de bilder som blev bra. Annars väldigt besviken på hur mycket kort o filmer som blev skit.

Nu blir det nog alldeles strax sängen nu så säger natti natti...
Tack för i helgen tjejer!

Mina kära vänner i Gävle

Dans i Gävle

Oj vilken helg! Vad trevligt vi har haft det. Åkte härifrån vid halv fyra i fredags em för att hämta upp Maria och Lena. Sen upp till Västerås med en liten avstickare in på ikea i örebro. Resan gick bra. Vi lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt. Jag blev riktigt seg efter att ha kört hela vägen och min rygg protesterade vilt.

Väl framme så åkte vi till Lenas släktingar där vi fick mat. Så gott det var. Skönt att slippa tänka på mat faktiskt. Var himla gulligt av dom. Där kollade vi även på "så ska det låta" innan vi åkte den korta biten till huset där vi skulle sova. En av Lenas andra trevliga släktingar. Han var iväg så vi fick låna huset.

Gick upp redan halv sju på lördagsmorgonen för att duscha och göra oss iordning. När alla lagt på sminket, piffat till håret och allt det där så gjorde vi iordning lite frukost. Rostade mackor och yoghurt med flingor. Det står man sig bra på och mums va gott det var med frukost. Jag var dock lite trött då jag bara lyckats sova 4 timmar.

Lena erbjöd sig och köra och det var väldigt skönt att slippa det faktiskt. Bara sitta i baksätet och bara vara. Tog ett tag upp till Gävle men med Patriks hjälp (Lena kallar sin gps så...hihi) så hittade vi på en gång. Länge leve gps:en =)

Lördagen bjöd på massor av dans. Danslista, workshops och show. Lärde oss flera nya, och roliga danser som man minns mycket svagt nu. Tur vi har Lena som har bra minne =) Vi dansade, kollade på folk, tog kort, filmade, åt, dansade igen. Ja vilken himla bra dag. Vid åtta gav vi oss av hemåt efter 8 timmars dans. Vi var sega i både ben och huvud. Det hade börjat snöa och strax efteråt så snöade det flingor stora som...ja jag vet inte vad. Samtidigt som man blir både chockad och kanske lite arg för att det faktiskt är maj så måste jag säga att det är coolt. Riktigt collt. Det slutade efter ett tag iaf.

På väg hem åkte vi in på ica och köpte godis. Hem och tog på oss det bekvämaste vi hade, hällde upp godiset i skålar och slog oss ner i soffan. Mycket zappande för fanns ju inget att kolla på. Hallå, en lördagskväll. Lagom trötta var vi alla tre så mycket fnitter blev det iaf. Tillslut hittade vi en film vi iaf tittade på. Sent blev det. Vissa av oss halvsov lite i soffan...hehe. Klockan gick och vi gick väl och la oss runt två. Lena sjöng en vaggvisa för mig. Haha, så himla söt hon är!

Jag var den som sov längst idag. De andra hade både duschat och ätit frukost när jag kom upp. Så jag hoppade in i duschen och åt lite frukost jag med. Blev lite prat innan jag och Maria slutligen åkte hem. Lena är kvar i Västerås då hon ska uppåt imorgon.

Resan hem gick bra och jag tror inte vi höll tyst en minut. Vad härligt med tjejsnack. Jisses. Har blivit mycket av den varan i helgen så nu står man sig ett tag till. Hämtade upp Sonny och så åkte vi och handlade. Nu sitter vi här i soffan och gör inte mycket alls. Ska strax iväg och äta. Får faktiskt bli att äta ute idag. Sonny ville ha kinamat så det får det bli.

Tack töser för en helt underbar helg! Snart dax att åka iväg och dansa igen. Ser jag verkligen fram emot.

Gävle nästa

Blev inget jobbande i natt. Eller, jo. Eller...jag hade tydligen utbildning i natt så satt bara o lyssnade i 6h. Blev lite segt men är ju inte på något vis utarbetad nu iaf. Gött det. Kanske var det därför jag hade så svårt att sova i morse när jag kom hem. Sov bara max 3h. Vaknade dessutom en massa gånger på dom 3 timmarna. Jaja, jag klarar mig nog ändå får vi hoppas.

Skulle ju packat när jag kom hem men kände mig trött så gick o la mig istället. Men vaknade ju så tidigt så det gjorde ju ingenting. Har duschat, gjort iordning mig och packat nu. Dessutom hann jag med att leta upp låtar och göra en skiva att ha i bilen med så jag är nöjd. Inget hitskiva direkt så får se vad dom tycker om min musiksmak. Hehe...

Nej nu måste jag skynda mig. Iväg till Karlsborg via Mölltorp och så vidare mot Västerås. Sova där och så vidare till Gävle imorgon där det blir en heldag med linedance. Ner till Västerås och sover igen och så på söndag fm så åker vi hem.

Ha det gott, ingen blogg förän tidigast söndag nu. Kram kram

Packat? Jag? Näe..

Som sagt. Jag skulle packat innan. Nu blev det inte så....så nu har jag inte packat alls. Hehe...känner mig själv som sagt. Får packa innan jag går och lägger mig imorgon bitti. Sen upp 12, senast 13 och fixa iordning mig och så iväg och hämta töserna. Tankade fullt igår vilket va tur, för idag hade det höjts 20 öre/liter.

Glömde ju berätta innan. Jag fick min framskjutna semester beviljad igår. Så nu har vi 3 veckor ihop iaf. Gött! Kan vi hitta på massa roliga saker =)

En komis från Sthlm ringde mig idag. Men jag hade inte ljudet på så kunde inte svara. Typiskt! Vi pratar kanske bara 2 ggr varje år så hade varit skoj. Han var på väg ner till Egypten. Fusk! Antar att han ska ner och dyka. Det den killen har åstakommit på sina 29 år..ja jag är så impad. Den som slår han och kan impa mer på mig lär få hänga i bra. Saknar han.. men men...han har för mycket omkring sig. Killen tycker ju inte det är nog med arbete att ha ett företag så brukar ha en 2-3. Dessutom, så fort företaget går bra och han inte behöver göra så mycket så säljer han dom. Han tycker tjusningen ligger i att starta företagen och få dom på fötter. Ja det är en mäktig man det där!

Nu blir det sängen...i tidigaste laget men så slipper jag kanske sova så mycket imorgon. Ha de!

Packa

Sover inte riktigt som jag ska. Men låg iaf i sängen till kl 14 så får väl va nöjd med det. Ungefär då kom karln hem efter att ha tvättat bilen. Så nu är den fin igen. Va typ gul efter all pollen o shit.

Idag ska inte jag göra någonting. Bara va. Ska se till att packa inför helgen bara. Sen ta det lugnt. Ryggen är faktiskt lite bättre idag. Tack o lov. Får se hur den beter sig inatt, sista natten för denna veckan. Skönt, för denna veckan har varit riktigt jobbig. Fråga mig inte varför men så är det.

Nä, ska kolla lite på vad jag ska packa ner. Lika bra o börja nu annars så står jag där sent ikväll och har fortfarande inte kommit igång. Känner mig själv =)

Ajaj

Dansen igår var helt okej. Jag hade inte den energin jag borde haft och både knän och rygg ville inte riktigt vara med. I slutet så stod jag faktiskt bara o tittade. Rädd att ryggen ska gå åt helvete igen. Men var ändå skoj att va där och dansa lite grann. Lika mycket för gemenskapen som för dansen tror jag bestämt.

Ryggen har som sagt börjat krångla igen. Gör ont runt ena skulderbladet. Hade det för ett år sen oxå och då låste sig ryggen och jag kunde inte röra mig ordentligt på ett tag. Efter dansen igår så fick jag dock lite massage av Lena. Det gjorde ont, ont, ont. Hon är bra på det där vill jag lova! Hon sa att jag tydligen va sned i ryggen. Inget jag känt av men på jobbet nu i natt så märktes det verkligen. Jag kom på mig själv med att gå snett bara för att parera smärtan. Första delen av natten hade jag inte jätteont, men en molande värk som till slut strålade ut i högerarmen. Mådde även sjukt illa. Men man kan ju göra det när man fått djupgående massage har jag hört.  Får se hur det går... Om det smäller igen eller om jag klarar mig denna gången.

Nu ska jag gå och lägga mig. Karln ska tvätta bilen tills imorgon, och så tvätta lite kläder. Blir bra det =)

Produktiv dag

Jaha, detta kommer bli en produktiv dag. Heter det så? Har ju inte producerat nåt? Aja, kommer inte på nåt annat ord =) Sov som vanligt efter jobbet. Hade dock lite svårt med det idag. Sov bra till 12 ungefär sen ville inte min hjärna sova mer. Låg dock ändå kvar och vred o vände på mig tills kl 14. Hade satt alarmet ifall jag skulle sova längre men det var ju ingen chans.

Åkte iväg till Bilia och 5 direkt. Gubben där han är ju bara för bra. Skönt när man litar så på folk som ska ha hand om ens bil. Är så skeptisk till bilverkstäder efter alla test Aschberg gjorde en gång i tiden. Blev iaf ett bra resultat. Vilken skillnad! Vi kommer åka som gudar i helgen tjejer! Billigt var det oxå. Om man nu får säga så. Till mig sa dom i telefon att det skulle gå på 936kr vilket jag tyckte var ganska okej ändå. Men så jobbar man ju på Volvo, har volvorabatt och det  hela landade på 748kr så jag är nöjd. Nästan 200kr ju =) Men så tog det kanske 30-40 min så jäkla bra timpeng måste jag säga!

Ska laga lite mat nu och medans det står och puttrar så ska jag fixa kaninburarna. Sonny kommer hem sent och jag tror inte han orkar det så jag får ta tag i det. Och det bör jag väl hinna om jag sätter lite fart nu. Sitter dock o lyssnar lite på pretty in pink. Gillar den låten...och älskar den dansen! Helt i min stil. Mycket känsla! *svävar bort i tankarna*

Nä, sätta fart var det! Hihi...

Snart nya dämpare

Varit och hämtat mina stötdämpare till Volvon idag. Så nu ska det bli fixat innan Gävle minsann. Om jag hinner åker jag dit imorgon när jag vaknat, annars fixar Sonny det på torsdag när jag sover, för han är ledig på torsdag. Så det kommer bli fina fisken. Ska även se till att tvätta bilen innan. Blir bra de...

Har bara tagit det lugnt idag annars. Kände att jag behövde det idag. Tänkte ju jag skulle lära mig danserna till namn idag men tappade bort det någonstans på vägen tydligen. ¨

Har funderat på vad man ska ha med sig i helgen med. Det enda jag kommit på är kameran...haha. Så den är tydligen viktig. Kan vara så att jag tar med mig båda två för att gardera mig =) Får prata lite om det imorgon på dansen. Inte många dagar kvar nu. Vi ska ha så kul jag och tösera.

Ont i huvudet-måndag

Gårdagen börjades med att man tvättade kl 07. Hörde inte sambons klocka och han väckte mig inte heller utan jag fick sova vidare nån halvtimma-timma medans han gick ner med den första omgången. Himla skönt och himla gulligt.

Åkte ut en sväng till kolonin men glömde nyckeln till hänglåset så gjorde inte nåt annat än att bara sitta i solen och ta det lugnt. Tog en sväng i skogen. Så lugnt, så fridfullt. Där kommer jag nog gå mer. Funderade på om någon av de där stigarna går rakt genom skogen till aspö. Funderar oxå på om man skulle ta sig en tur där bland alla djuren. Kanske låna någons barn så känns det inte lika dumt...haha

Var helt omöjligt att sova innan jobbet igår vilket resulterade i att jag (med många andra på jobbet) såg ut som vandrande lik i natt. Sista timmarna vet jag inte hur jag höll mig vaken men tydligen gjorde jag det iaf. Tur att man kan jobbet innan o utan för hade inte gått annars.

Ringt och kollat med Bilia nu och det blir till att byta stötdämparna bak på Volvon i veckan. Det är väldigt skumpigt och skönt att slippa det i helgen då jag åker till Gävle. Blir lite skönare för den som sitter i bak framför allt. Sen är det bara styrlederna kvar då. Eller om man ska försöka vänta med de så länge det går. Dom sa inget på besiktningen om dom iaf. Ja vi får se. Dämparna var de viktigaste.

Åkte o tankade nu. Tänkte tanka fullt inför helgen men...ehh...näää! 13,04 är det uppe i nu. Helt jävla sjukt. Snart en 1000-lapp bara för att tanka Volvon fullt. Sen har vi två bilar med. Kanske bättre o skaffa busskort o ta bussen för att handla. Men vet inte om de blir billigare men... Aja, får fundera. Sonny kan ju omöjligt köra mindre då han bara åker till o från jobb i den andra. Blir väl jag som får kolla över mina bilresor. Men så är det mycket resor till Gbg, Skåne och gud vet allt. Sånt är livet. Bara lite surt...

Snart kommer karln hem så jag ska kanske börja med maten snart. Vill ut och fota lite men får se om jag orkar. Nu när det är lite kyligare är det kanske inte lika stor chans att de blommar över så fort. Har haft ont i huvudet hela dagen. Vet inte vad det är. Men går la snart över...


Bra lördag

Blev väl en ganska bra dag igår tycker jag. Karln gick upp redan 03.00 för att åka till götet och jobba som han alltid kommer göra på lördagar. Han hjälper hans gamla arbetsgivare där nere. Gött, få in lite extra pengar med. Han har ju 3 veckors obetald semester så det behövs lite pengar dit.

Jag sov iaf lite längre...hehe..av någon anledning. Gick upp ganska tidigt ändå, slog på radion och satt och lyssnade lite på ring så spelar vi. Efter det melodikrysset. Har man blivit gammal då om man lyssnar på de? Bra program iaf =)

Åkte och hämtade bror och hans tjej och så åkte vi ut till kolonin. Bror hjälpte mig att gräva lite o den frästa delen av tomten. Ta bort sten, rötter och gammal gräsmatta. Det är jobbigt och det är tråkigt. Mest tråkigt! Fy bubblan vad man ångrar sig. Men kan omöjligt ha en gräsmatta som är så ojämn så hade väl inget val direkt. Tyvärr...

Var runt och kollade lite på området och även på den tomten vi valde mellan. Nu har bror bestämt sig för att ta den...haha. Fan va skoj alltså! Ha bror där så nära. Me like! Pratade med pappa sen o enda kommentaren han hade var "jaha, mer jobb alltså" Hehe.. Men bror kan nog fixa mycket själv.

När karln kom hem från jobbet åkte jag hem o duschade sen åkte vi ut igen och grillade lite grann. Mums mums! Dock är dom bricketterna vi har helt skumma. Men men.. Inget att göra åt. Får karln som han vill blir det kol nästa gång =D Så härligt att åka dit ut och bara lyssna på fåglarna, sitta i trädgårdsmöblerna och bara va! Det är livet det!

Gräset har växt rejält på tomten nu. Klippte den övre delen, det enda som är iordning. Resten vet jag inte hur jag ska göra. Om jag måste gå med sax eller vad? Det är alldeles för ojämt och alldeles för mycket sten och andra saker i marken för att man ska kunna klippa med gräsklipparen. Vi får väl se. Ser iaf liiite grönt ut nu för en gångs skull... Ja just det! Satte upp partytältet igår med. Skönt att sitta där under och äta. Man slipper den skarpaste solen i ögonen. Ja, detta ska nog bli bra ska du se. Får se till att jobba lite mer med tomten bara. Men ibland varken vill eller orkar man.

Dax att gå ner till tvätten igen. Ha det gott!

Fotorunda vid Silverfallen

Blir ingen redogörelse för de sista dagarna helt enkelt. Orkar inte skriva om allting. Istället ger jag er lite bilder från min fotorunda igår. Har ni möjlighet så åk till Silverfallen mellan Timmersala och Lerdala. Det är rena himmelriket för själen!

     
Sån oerhört vacker natur. Skulle kunna tillbringa hur mycket tid som helst där. Men hela Billingen är otroligt vacker. Billingeleden går förbi där. Skulle vilja gå hela den. Det är på 3 mil. Någon som vill följa med?

     
Blev inte så många bra bilder på blommor idag. Hade nog lite svårt att koncentrera mig. Njöt helt enkelt av naturen och atmosfären.

        
Det är svårt att fota rinnande vatten så det blir sådär magiskt och vackert. Men hittade inställningen på kameran igår så det är första gången. Men lite amatörbilder får ni iaf :)

J*la blogg.se

Hade skrivit en riktigt lång blogg idag, men eftersom den här j*la sida har en förmåga att ta bort allting så...ja jag orkar inte skriva om den just nu. Får se senare...

Halvjobbig natt

Så var natten över då. Gick väl ganska hyffsat fast jag inte kunde sova igår innan jobbet. Men lite jobbigt var det. Antar att man är van vid det här laget.

Pratade med mamma om man kunde ändra Sonnys deklaration igår och det kunde man. Så vi gick in och ändrade det och vips så ska han få tillbaka 10 000kr mer. Eftersom jag har en mamma som jobbar på skatten så gör jag inga avdrag som jag vet är olagliga eller som jag inte har belägg för. Men detta var helt okej...göttans!

Dansen igår ja...den va mycket trevlig. Dock så kände jag att jag tappat massor. Vad fort det går. Helt sjukt. Skulle behöva fräscha upp minnet tills Gävle...men men...får ta det som det kommer.

Har pratat med dom på jobbet om att flytta fram min semester. Får reda på det nästa vecka om det gick igenom eller inte. Så...ja, det är väl bara att vänta då.

Ska gå och lägga mig strax. Har ätit lite o så nu. Är ju jättefint väder ute så blir nog kolonin i em när jag vaknar =)

Sista lediga dagen

Tappat lite läsare såg jag. Inte undra på, har ju inte varit här på jättelänge. Har helt enkelt inte haft någon ork. Sen har jag haft lite annat o göra med. Inte riktigt tänkt på datorskrället. Vilket ju iofs är ganska skönt.

Idag är sista dagen på min ledighet. Har varit ledig totalt 13 dagar och det har varit sååå skönt. Verkligen. Men nu är det över. Åhh så tråkigt. Vill inte alls tillbaka. Riktigt taskig stämning var det på jobbet när jag gick oxå så det gör det inte lättare. Negativ energi är aldrig bra. Samtidigt trivs jag annars. Bara dessa 2-4 pers som förstör för alla oss andra.

Läste igenom mitt senaste inlägg och förstår om det skapar förvirring, för det jag ville ha fram hade jag inte ens skrivit. Det är så att från början skulle vi bara få en vecka tillsammans, fast båda två har fyra veckor var. Det var det jag var så ledsen över. Nu verkar vi iaf få två veckor, men tycker ändå det är för lite. Vi har aldrig haft semester ihop på det sättet. Blivit någon dag här och där. Det är tråkigt på nåt sätt. Ska se om jag kan flytta min semester en vecka, men tror faktiskt inte det går. Dessutom är det dödens tråkigt att jobba på semestern för det enda man får göra är att städa och måla. Och målningen är väl okej, men att städa...ja vad ska man säga...

Va ute på kolonin en sväng igår med. Pappa o karln var med där. Vi klippte faktiskt gräset i övre delen av tomten så där ser det helt okej ut nu. Vi kommer inte göra nåt mer än att gödsla lite o så. Det får va så. Däremot tog vi ner lite granar vid hallonbuskarna. Granarna tog helt överhanden så det gick inte. Eller...några tog vi ner, och några klippte vi bara ur. Så nu kommer man in på dass oxå...hehe... Vi började även fräsa en del av marken. Därför ser det nu mer kaotiskt ut än innan, men förhoppningsvis blir slutresultatet bra iaf.

Idag är det sista dagen för inlämning av deklarationen. Min mamma jobbar på skatten så jag har varit där med lite smörgåsar. Skatten bjöd tydligen alltid på det innan men inte i år. Så jag gjorde några och var nere med. Dom jobbar ju extra länge idag, dagen till ära.

Ska börja med maten nu. Karln kommer hem från jobbet om en timma ungefär. Då vore det ju mys o ha maten färdig. Det blir ugnsfalukorv och potatismos idag. Beställt av herrn =) Sen åker jag ju och dansar ikväll. Så vi får ses till maten iaf. Alltid något. Imorgon är han ledig så då blir det en del arbete vid kolonin.

Besviken

Trodde vi skulle få va tillsammans nu på semestern när han för en gångs skull faktiskt har semester. Men får se hur det blir. Får väl hitta på saker var för sig. Blir ju bra för då kommer inte jag göra av med några pengar. Sitta hemma hela semestern. Sonny har 4 veckor obetalt med så då lär man ju få spara om man ska ha en chans att betala räkningarna. Lite kommer han dock jobba ihop nu innan.

Aja, kan inte få för det men är besviken. Hade jag vetat hade jag kunnat försöka påverka men är väl försent nu...


Grym låt, lyssna!

Vi hörde en bra låt i bilen när vi var ute och handlade idag. Tänkte lägga ut den...har ni inte hört den så lyssna!
Det är If I ain´t got you med Kevin Michael



Blev en valborg utan eld

Blev en himla bra dag igår. Åkte med darlingen i lastbilen igår. Gick upp redan kl 03 för att duscha och göra mig iordning. Kanske var duschen till lite för att vakna med...hehe. Åkte vid 03.30 för att han skulle kunna vara startklar i lastbilen vid 04.

Bar iväg till Gbg och jag måste väl erkänna att jag somnade en sväng där. Sov dock inte lika länge som jag brukar..hehe.. Dessutom var det den enda tuppluren jag tog på hela dagen *stolt* Brukar kunna slumra till ganska många gånger när jag åker med han annars.

Blev en hel del olika lossningar och lastningar runtom Gbg, sen Lilla Edet och sist Båberg. Sen äntligen, efter mycket väntande i båberg kom vi äntligen hem. Var hemma runt 18 så blev en väldigt lång dag. Blev lite mat, lite tv, lite bus med djuren och sen gick vi och la oss. Tror vi båda sov en stund i soffan innan dess. Så blev ingen majbrasa igår. Vi funderade på om vi skulle åkt till Skultorp men varken jag eller karln orkade.

Idag vaknade vi glada och utvilade. Åt en härlig frukost tillsammans och nu får vi se vad dagen har att erbjuda. Sonny ska iväg och jobba kl 22 ikväll igen och är väl hemma vid 8-9 imorgon. Frå se om jag åker med eller om jag stannar hemma.

RSS 2.0