Då var semestern slut

Jaha, då har 4 veckors semester gått o det är dax att börja jobba imorgon igen. Känns både bra och dåligt. Men antar att det är dax att komma igång nu igen. Jag har iaf haft underbara semesterveckor där jag träffat många av mina närmsta vänner som man inte hinner eller kan se så ofta.

Var ute 1,5 vecka först, hemma 1 vecka, ute en vecka. Nu sista veckan blev det rättvik en sväng med o titta på fina bilar.

Har inte provat mina jobbyxor än men i år tror jag inte jag behöver de då jag gått ner i vikt o inte upp. Så kanske bara behöver dra åt livremmen lite extra ;)


Kalas

Var en sväng hos min farmor och farfar igår. Var längesen vi träffade dom o de ville så gärna träffa Nova. Vi fick middag där med, mums så gott!

På kvällen var jag på 30-årskalas hos min vän. Var himla trevligt måste jag säga. Riktigt roligt. Hon hade festen i deras loge. Hur mysigt som helst. Jag var nykter men vi kom hem ganska sent o Nova krånglade så la mig ändå inte förän 4. Så känner mig ändå typ bakfull.

Vädret är inget vidare idag så får väl bli en dag inne o fixa lite. Hoppas det kan bli lite bättre väder den sista veckan på semester men verkar ju inte så. Regn regn regn. Kunde lika gärna jobbat!

RSS 2.0