Feber, snuva och nyser

Var en hård dag igår. Hade satt klockan på 4 tider tror jag för att inte somna förbi allt jag skulle göra. Gick o duschade det första jag gjorde för jag kände mig för eländig. Lite bättre blev det allt av att känna sig ren och fräsch. Åt lite frukost o iväg till stan för att hämta beskrivningarna till linedancen. Passade även på att handla lite på willys. Det var en hel del som var billigt o denna månaden måste vi verkligen tänka ekonomiskt.

Var inte hemma många minuter innan jag - 10min försent - kommer på att jag ju måste iväg igen. Skuttar in där på linedancen. Kör den från förra veckan och får en ny dans. Sen, 45 min senare känner jag att det får va nog. Jag hade feber och kroppen orkade helt enkelt inte studsa omkring. Hjärnan hängde inte med heller, jag gjorde fel hela tiden och allt var bara snurrigt. Så jag tackade för mig och gick när de andra hade lite paus.

När jag kom hem hade karln gjort mat. Kom jag ju lägligt till till iaf. Annars hade jag fått äta efteråt helt enkelt. Jag åt, kollade lite på tv och kände mig allmänt hängig. Gick o la mig någon timma, tryckte i mig några alvedon och åkte till jobbet. Så har jag jobbat ännu en natt med feber. Det går men är väldigt väldigt jobbigt. Imorgon är det sista natten och sen ska jag krya på mig hela helgen. Ska bli såååå skönt! Nu i natt har jag börjat nysa och näsan rinner i ett. Så ska ta mig några alvedon och gå och lägga mig o hoppas på att jag är frisk när jag vaknar ;)

Ha en bra dag där ute och akta er för hala vägar och blåsigt väder!

Alvedon löser allt

Har gått på alvedon hela natten på jobbet för att över huvud taget orka med. Nu mår jag faktiskt ganska okej men får se hur det är när jag vaknar. Tror jag kommer vakna med täppt näsa men det återstår ju att se.

Ska bara ringa karln, ge kaninerna mat och sen hoppa ner i bingen. Blir mer om dagen ikväll...om jag orkar o hinner. Önskar alla en toppendag fram tills dess!


Förkyld?

Idag när jag vaknade så smakade munnen jätteäckligt, tänderna värkte och bihålorna kändes konstiga. Alltså...jag kan ju räkna med att jag har en förkylning på gång. Hoppas jag kan jobba som vanligt för halva avdelningen är borta just nu så det lär inte bli poppis om man ringer o sjukanmäler sig. Får helt enkelt proppa mig full av alvedon o gå till jobbet ändå. Fast man inte borde.

Sonny är ute i köket och lagar mat. Snällt för min energi och ork just nu ligger inte där den borde ligga. Ögonen börjar dessutom värka nu oxå. Ännu ett tecken. Skit oxå!

Imorgon ska jag till medborgaskolan och hämta massa papper som vi ska ha på linedancen. Ringde o kollade öppettider idag och tack o lov har dom öppet till 17. Kan jag sova ganska länge imorgon.

En annan anledning till att jag är helt slut idag är att istället för att somna runt 8 som jag brukar så somnade jag någonstans runt 10.30. Att vända på tiden sådär är inte bra alls, men jag låg i sängen o försökte. Vände o vred på mig. Man blir ju verkligen frustrerad till slut!

Nu blir det lite mat, sen alvedon. Ha en skön tisdagskväll.

Kroniskt trött

Sitter man i soffan igen och skriver en blogg. Har inte hänt så mycket idag. Det är nåt konstigt med mig. Går o lägger mig vid 8 på morgonen. Ska egentligen vakna runt 15, men det senaste har jag inte kommit upp tills dess. Satte klockan på 14.30 idag. Kom upp vid 16.30. Jag kan bara inte vakna. Tänder lampan i taket men somnar om ändå. Lederna värker dessutom när jag vaknar. Går bara inte gå upp. Skulle dessutom kunna gå o lägga mig o sova nu igen...bara några timmar efter jag gick upp. Verkar som jag bara kan sova antingen för mycket eller för lite.

Har dammsugit här idag. Aco gillar verkligen inte dammsugaren. Har aldrig sett henne kuta runt i buren så innan. Blev helt galen. Karln lagade lite mat under tiden. Dessutom hade han fått semlor när han var o lossade eller lastade någonstans så det åt vi som efterrätt. Mums!

Längtar tills fredag...då blir det Gbg. Jippi! Hoppas veckan går fort!

Solig söndag

Det var faktiskt himla kul på kryddpartyt. Fick smaka många olika saker och fanns mycket man ville köpa. Tyvärr så har vi ju inga pengar denna månaden men gick att betälla senare så det kommer vi nog att göra. Iaf någonting. Sen stannade vi ju kvar och busade med barnen. Den mellersta har ju energi som ett helt fotbollslag ihop. Hon är överallt och ingenstans samtidigt. Charmigt men oxå jobbigt. Fick inte en lugn stund...haha. Den minste han är så söt nu. Han är så liten men ändå så pass stor att han är rolig att ha o göra med. Inte bara en bebis som inte gör någonting. Har börjat gå runt bord o sånt nu. Bara han har något att hålla sig i så går det bra.

När vi kom hem sent igår fick sonny värsta tandvärken. Han hade så ont att han knappt kunde sitta still. Satt här i soffan och vaggade fram och tillbaka. Sen upp o gå en sväng o så höll han på så. Jag messade en arbetskamrat som jag vet haft mycket trassel med värk o frågade om han hade nåt. Blev till att åka iväg till han och hämta lite voltaren. Sen blandade han det och alvedon och först då så släppte det så pass att vi kunde gå och lägga oss. Idag känner han inte av det alls så det är skönt. Hade blivit en tur till jourtandläkaren i morse annars. Nu blir det att boka tid i veckan istället.

Var så trött idag. Även fast vi vaknade sent så orkade jag mig bara inte upp. Fick iaf frukost på sängen, det va gött.

Så fint väder ute idag. Vi var precis o handlade lite grann. Blir ju mest mjölk, bröd o lite pålägg. Allt vi har råd med just nu. Har handlat för våran 100-lapp nu så det blir till att leva snålt i veckan. Vi har 40kr var att göra vad vi vill för med. Generöst va?! Jaja, det får gå denna mån. Ska försöka dra ner på bensinen med så blir det bra detta. Kan va bra att veta att man faktiskt klarar sig. Bra oxå att fylla upp frysen när man har pengar så man vid dessa tillfällen iaf har mat. För det har vi.

Nu ska vi laga lite mat. Ha en skön söndag i det fina vädret. Passa på att gå ut en sväng. Ciao!

Ja herregud!

hej o hå igen!

Gårdagen var mer än tuff. Gick raka vägen från jobbet o hem o betalade räkningarna. Var verkligen ingen vacker syn. Karln fick jättelite i lön vilket medförde att jag betalade lite av hans med. Med det facit i hand har vi nu 1000kr att leva på två personer i en månad. Någon som har några bra idéer på hur det ska gå så skriv!

Var pga detta med pengarna väldigt deppig igår. Grät jag inte så satt jag bara där o orkade inte röra en fena. Så blev inte mycket gjort här igår. Men men...

Idag har vi redan tvättat klart det som skulle tvättas. Jag har dessutom rensat och städat i klädkammaren, satt in alla papper lösa papper i pärmar och försökt rensa lite i vardagsrummet. Har så mycket grejer att allt måste ligga på rätt plats för att det inte ska se stökigt ut. Vardagsrummet är det alltid kaos i nu sen vi köpte kaninerna. Men det får dom väl vara värda antar jag. Bara när man har besök som det kan kännas lite besvärande men för egen del så gör det inget. Kaninerna ger mig så mycket.

I em ska vi på kryddparty hos min kusin. Får vi se hur det är. Annars blir det en lugn dag. Inget speciellt annars. Ha en himlans skön kväll där ute...

Grattis Erika

Ja idag hade jag namnsdag. Erika betyder "ensam härskare" Haha, det ni! Det kan ni ju komma ihåg nästa gång ni möter mig *flin*

Annars har dagen varit helt okej. Sovit bort halva dan. Vet inte vad som hänt men jag är så trött hela tiden. Så vårt att vakna. Nästan omöjligt.

Åkte o handlade o åt lite sen har det inte blivit mer av den här dagen. Tråkigt som tusan men har inte haft någon energi alls.

Snart är det helg o jag hoppas jag får en massa gjort då. Nu blir det tv o sen vila en stund innan jobbet.

Grr....

Får börja ställa klockan på dagarna nu. Vaknade kl 17 idag och var helt panikslagen. Kan inte sova så länge, det går inte. Jag har saker jag måste fixa på dagarna oxå. Så idag hann jag laga maten till karln, själv fick jag äta resterna från igår. Sen hann jag inget mer innan linedancen. Den va helt okej. Fick en ny dans idag med som jag verkligen gillar. Så det är skoj. Har bjudit in falköpingsdamerna på fika. Vi får se vilken vecka det blir.

Nu ska jag kolla lite smått på tv, sen är det jobb som vanligt. Två nätter kvar innan helgen. Kram på er alla

Vart tog dagen vägen?

Blev visst ingen blogg igår. Typiskt! Men blev inte så mycket gjort alls igår. Sov ganska länge o hela dan lixom bara försvann. Hade massor jag skulle göra, vet inte vart tiden tog vägen.

Är lite besviken på min egen blogg. Tycker det är för lite bilder. Men vet inte vad jag ska slänga in för nåt. Antar att jag är för dålig på att ta kort på dagarna. Vad tycker ni?

Nu är det dax för sängen. Ska försöka göra det jag skulle gjort igår i em när jag vaknar istället.
Ha en bra dag vänner!

Galen måndag

Måste bara säga att gårdagen var en mycket skum dag. Den hade inte behövt bli så skum, det fixade jag till helt själv. Hur då undrar du?! Jo, istället för att efter jobbet åka hem och sova som vanligt så åkte jag hem, packade lite granna, gjorde några mackor och åkte med sonny i lastbilen istället. Sen ville jag ju inte gå o lägga mig utan jag ville ju vara vaken och se vad som hände. Det var dessutom ett riktigt soligt väder stundtals. Men efter 11 någon gång fick jag se mig besegrad. Jag somnade i stolen och efter att ha sovit sådär någon timma hade jag så ont i ryggen att jag gick o la mig i sängen bak i hytten. Sen sov jag där tills 16 eller nåt. Skönt var det i alla fall. Det är något speciellt med att sova i lastbil. Man sover så himla gott.

Vi var väl hemma vid 18 eller nåt sånt, kanske lite innan. Vi gjorde lite mat, kokkorv och hemmalagat potatismos. Jag fixade båda kaninburarna oxå. Sen skulle vi kolla på navy cis. Ett program jag tycker väldigt mycket om. Såg början iaf. Sen sov jag. Sonny väckte mig vid 22 och undrade om jag skulle följa med in och lägga mig i sängen. Flyttade mig själv på något sätt från soffan, via toaletten till sängen. Väl där tog det nog inte många minuter innan jag sov igen. Kommer inte ens ihåg om vi pratade eller nåt men jag somnade förmodligen innan vi hann säga nåt. Sen sov jag fram till 00 då det var dax för jobb igen. Kom dock ihåg att jag drömde om våra två kaniner. Haha...

Ja herregud. Det var så mina dagar såg ut innan jul. Sov hela kvällarna och var superosocial. Så jag hoppas jag kan fortsätta sova ordentligt på dagarna och vara pigg på kvällarna som efter nyår för det ger så himla mycket mer. Hoppas hoppas att min galenskap inte förstörde hela min sömnrytm.

Nu ska jag iaf gå och lägga mig och försöka sova, helst till 15 men det får vi se. Ha en bra dag alla ni där ute!

Helgen

Så var helgen i princip till ända och det har minsann varit en bra och händelserik helg. Började ju med att jag gick satt uppe lite längre i fredags kväll för att jag skulle kunna bli lite trött. Sov ju ganska länge på fredagen. Men blev tyvärr aldrig trött. Kl 4 gick jag o la mig, då skulle jag ändå få sova 7 timmar och det va ju lugnt. Men somnade ju inte. Tror jag somnade nånstans efter 6 och så var det upp igen kl 11. Måste säga att jag var ganska trött när jag gick upp faktiskt. Men men, bara hoppa in i duschen så blev man pigg igen. Gjorde iordning håret, på med lite smink och kläder och så iväg. Skulle ju på två grejer den dan.

Åkte först o hämtade ut mobilen som kommit från service. Sen till siba o köpa presentkort och en blomma till mormor på ica. Så iväg till Tibro och bowlinghallen där. Mormor samlar barn och barnbarn en gång varje år för bowling o mat. Alla hade inte möjlighet att komma, men så är det ju varje gång. Svårt att samla alla. Vi delades in i lag och spelade för fulla muggar. Gick inte alls bra för mig men det spelar ingen roll. Det viktiga är ju att det är kul och det var det. En timma går fort o snart var det dax att åka iväg till stugan mormor hade hyrat.

Väl där blev det fika med massa goda bullar och kakor. Medans vi väntade på att maten skulle bli klar så spelade vi lite spel och höll oss igång. Det är tradition varje år. Sen blev det mat. Gott som vanligt. Potatisgratäng och kalkonskivor. Sallad och broccoli till det. Mycket gott! Man år så man trodde man skulle spricka. O det var ju inte så svårt för vi hade ju fikat inte alls långt innan det. De flesta började troppa av efter maten men några av oss stannade kvar och pratade lite.

Vid 18.30 drog vi oss oxå för vi skulle ju på 30-årsfest. Dock inte så långt ifrån tibro, bara till hönsa. Det hör väl till tibro om jag inte minns fel. Plockade upp Jocke och så väntade vi på att resten skulle komma så vi kunde storma in i samlad trupp. Sen gick vi mot dörren (vi var i en bygdegård) och väl framme började vi sjunga. Martin kompade som vanligt på dragspelet. Efter "ja må han leva" så spelade Jocke och Maria en fanfar på trumpet. Det ni, så går det när musikkåren-gänget är igång!

Det blev lite bål innan maten kom fram. Blev som vanligt att istället för att dela på oss och blanda oss med dom andra så satte sig alla tillsammans. Men vi har helt outstanding kul tillsammans. Så är det bara. Under middagen läste vi upp lite telegram som vi hade skrivit från diverse folk. Haha, så himla kul. Sen kom tårtan fram, och vi åt ännu mer. Vi som redan hade ätit massor hos mormor, vi fick ta det lite lugnt med maten på festen.

Efter fikat kom iaf det bästa. Det vi hade planerat hela fredagskvällen. Dels en låt. Satte ihop en egen text. Blev bra faktiskt. Sen så hade vi en grej till där några tjejer skulle hoppa ur en tårta. Det blev ungefär så. Vi hade målat en tårta på ett lakarn. Sen hoppade 3 grabbar utklädda till tjejer upp ur "tårtan" och pussade på christian. Dom hade hysteriskt mycket läppstift på sig så christians ansikte var oxå helt fullt av läppstift. Haha, fasen va vi skrattade. Helt hysteriskt roligt. Direkt efter det sjöng vi vår sång oxå. Ja herregud, de andra som var där, undra vad dom tänkte...haha

Resten av kvällen blev det lite lekar o bara massa prat. Ena leken, när man ska gå runt stolar o när musiken tystnar så ska man sätta sig på en stol. För varje omgång så åker en person ut. Jag o Daniel var kvar till sist o jag kan säga att det var mer brottning än lek då. Haha... Men kul hade vi.

När det var dax att åka hem så körde vi först hem Christian och Ulrika. Dom bor ju bara någon km från bygdegården. Sen åkte vi via Töreboda hem till Skövde för att skjutsa hem Jocke. Snäll som man är så tar man lite omvägar för att veta att ens vänner kommer hem tryggt. O Volvo som vi har är ju trygga och säkra...haha...

Idag sov jag ända tills kl 1. Det var såååå skönt. Sonny gjorde frukosten idag. Vi har även hunnit med att tvätta Toyotan och så passade vi på att handla lite oxå. Åt lite kyckling och ris idag. Men ja, mer än så har det inte blivit. Vet inte vart tiden har tagit vägen. Snart är det dax att vila lite, sen åka o jobba. Det var i alla fall en givande helg, trots att den kändes kort.

Hoppas eran helg har varit lika bra som min!

Trevlig fredag

Så är fredagen till ända och det var ändå en himla bra fredag. Jag kunde inte somna direkt när jag kom hem från jobbet o det resulterade i att jag sov lite längre än jag brukar göra på fredagar. När jag kom upp hade karln både diskat, tvättat och städat badrummet. Skönt att slippa det för en gångs skull faktiskt. Han va snäll som gjorde det idag när han var ledig.

Blev inte så mycket tid emellan för vid fem åkte jag iväg till Maria och planerade lite bus till 30-årsfesten imorgon. Vi kom på ganska mycket roliga saker och det kommer bli riktigt lyckat. Så kul att träffa alla igen. Jag tycker extra mycket om Maria. Har alltid gjort och kommer alltid att göra.

Mer om festen kommer väl på söndag för imorgon är jag inte hemma någonting. Först är det bowling o mat med mormor och släkten där, sen direkt till festen.

Nu ska jag lyssna på lite mer musik och försöka bli lite trött. Ha det gott i natten

Sov länge

Jösses...det gjorde jag verkligen. Hörde nåt konstigt ljud, konstaterade att det var hemtelefonen och sprang iväg för att kolla vem det var. Hemligt nr... Hmm...var för trött för att orka ta itu med det så gick o la mig igen. Hann tänka på vägen att jag nog inte sovit så länge eftersom det var så mörkt ute. Såhär senare så vet jag ju att det blir ljust relativt tidigt på morgonen iaf så hur jag fick ihop det vet jag inte. Kollade på mobilen och karln hade både skickat sms och ringt. Kollade klockan...16.15. Herregud! Visserligen var jag trött på jobbet i natt men så trött. Jaja, det var skönt iaf.

Nu väntar jag på att karln ska komma hem sen ska jag ta tag i disken och laga lite mat. Blir baconinlindad köttfärslimpa med potatis och ärtor till. Lite grönpepparsås med. Mmm, så gott!

Dax att ta tag i kaninburarna. Ha en bra kväll!

Äntligen igång igen!

JAAA, så var linedancen igång igen. Så himla skönt. Det är så roligt så man vill aldrig gå därifrån. Vår danslärare Lena, vilken klippa hon är. Hon är superduktig på att lära ut och hennes positiva energi gör att man alltid går därifrån med ett leende vilket humör man än var på när man kom dit. Hon är verkligen guld värd! Ni har kanske sett reklamen om medborgaskolans lärare. Det stämmer verkligen till 100% på Lena.

Har fått en hel del saker gjorda här idag. På två timmar diskade jag, rengjorde båda kaninburarna och stekte en himla massa pannkakor. Sen var det dax att gå iväg till dansen. På tal om dans så någonting jag verkligen skulle vilja lära mig, det är jive. Det verkar så himla roligt. Jobbigt men roligt! Så kul att titta på oxå.

Har skaffat mig en bilddagbok. Kanske mest för karlns familj nere i Malmö så dom kan kolla lite vad som händer. Men är så klart till för alla. Adressen är http://happyfamily.bilddagboken.se/ Gå in och titta och kommentera. Ska försöka fixa sidan så fort så möjligt.

Nu ska jag kolla lite på tv, sen vila en timma och sen är det dax att åka till jobbet igen. Ha en fin kväll och morgondag.

Aco

Här är hon då. Tjejen som tog mig med storm och som jag tittar på varenda gång jag varit inne i djuraffären. Konstigt att hon är kvar så himla gullig som hon är. Kanske var det meningen att jag skulle ta med henne hem. Vilket jag ju gjorde med.

Pratade lite med karln och han gick med på att skaffa en kanin till. Förhoppningsvis kommer Lucas och Aco gå väldigt bra ihop och finnas till hands för varandra. Någon att busa och gosa med. En kompis i alla lägen helt enkelt. Men får inte släppa ihop dom förräns om några månader då Aco´s rygg är lite starkare. Just nu ska vi försöka få henne tam så det kommer väl ta sin lilla tid med.

Nu ser man verkligen hur Lucas har utvecklats och att vi faktiskt har lyckats med han.
Nu blir det ännu krångligare att åka någonstans om man ska vara borta mer än ett dygn...men det är det värt! Folk får la komma till oss då!

Någon som ser likheten >_<

  

Här är dom båda två >_<

   

Vilken skön helg!

Jösses vad pengar vi har gjort av med denna helgen. Dels har det blivit en hel del mat inhandlat men så har det blivit en annan stor utgift. Den karamellen får ni suga på lite längre för det tänker jag inte berätta just nu.

Denna helgen har vi bara tagit det riktigt lugnt och det har varit superskönt. Jag har sovit riktigt riktigt länge och har faktiskt varit vaken ganska länge oxå vilket inte ens gick innan julledigheten.

Om några veckor kan jag bo ensam mestadels av tiden. Då kommer sonny jobba mycket utomlands och bara vara hemma några få dagar i veckan. Det kommer nog bli tufft men det är något vi måste göra för att gå vidare i livet.

Nu ska jag kolla lite på tv, sen är det väl snart dax att göra lite mat.

Ut med granen

Har sovit oroligt idag efter jobbet. Vet inte riktigt varför men jag hoppas det bara var en engångsgrej. Skönt att faktiskt kunna sova som vanligt igen. Det var några riktigt tuffa månader där innan jul.

Idag har jag plockat ur allt ur granen så nu står den här helt naken...hehe. Hälften av alla barr ligger på golvet o jag vet inte riktigt hur vi ska få ut den men det löser sig säkert. Funderar på en sekatör och klippa den i småbitar och bära ut den i sopsäckar. Borde va enklast.

Vi har varit himpa duktiga med maten denna veckan. Dels så har vi lagat bra mat och dels så har vi ätit lagom stora portioner. Hurra till oss. Bara träningen kvar att ta tag i då.

Nä nu blir det tv resten av kvällen. Ha det gott.

Orkeslös

Känner mig konstig idag, vet inte varför. Har iaf sovit helt okej och har dessutom plockat bort alla julsaker från lägenheten. Det enda som är kvar är granen men den får vi ta ihop. Dax att ta ut den nu, den barrar hysteriskt.

Skalat potatisen så det bara är att sätta på den. Är det det som kallas planering? Haha... Blir nog egna köttbullar till med. Ska försöka sluta med alla äckliga färdigrätter o sånt. Dom köpta köttbullarna är oxå läskiga. Egna är  ju 1000ggr godare. Men man har väl varit för lat antar jag.

Sover skönt nu för tiden

Har faktiskt börja sova riktigt bra efter julledigheten. Så himla skönt. Där känner jag att jag fått tillbaka lite av min energi iaf. Nu är det bara att ta tag i det man äter och hur mycket man rör sig för att ta tag i sista biten. Har ju en gammal cd från viktväktarna som är ganska bra men tror inte den funkar på vista. Kanske får köpa det från viktklubb.se. Men så dyrt tycker jag. Vi får se. Vore skönt med något hjälpmedel.

Har varit o handlat lite innan idag. Köttfärs och lite annat som är bra att ha i frysen. Brukar alltid dela upp det så det blir 500g i varje påse men idag tog jag bara 300g. Ett försök till att få oss att äta mindre.

Såg denna artikel på aftonbladet om RS-viruset som slår till mot småbarn. Undra  ja om det inte är det som både min farmor och farfar fått. De har fått någon barnsjukdom och båda har varit inne på sjukhuset. Farfar han kom hem så sent som igår tror jag. Var först tal om att han hade fått lunginflammation oxå men vet inte hur det gick med det sen. Skönt för farmor iaf. Dom  har varit gifta i över 60år och när den andra är borta så blir dom så ensamma och oroliga. Tror det blir så att när den ena dör så kommer det inte ta många månader innan den andra gör det med. Men jag hoppas jag får några år till med dom båda.
http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article1589105.ab

Ska nog laga lite risgrynsgröt till middag idag. Sonny kommer hem väldigt sent och kan va skönt att äta något lättare då. Antar att han iofs är ganska hungrig men får ju mackor och sånt till så han ska nog klara sig hoppas jag. Vet inte vad han tycker om att äta sånt vid såna tillfällen, men jag är uppvuxen med att vi gjorde det emellanåt när man inte visste vad man skulle ha eller om man ville  ha något som bara kunde värmas så det gick snabbt precis när man skulle äta. Vi får se vad han säger.

Tänker på Stefan. Så synd om han. Jag hoppas allt reder ut sig för sig. Du vet att du är välkommen hit till oss när som helst.

Helg i Malmö

Ja det var precis det vi hade. Slutade jobbet kl 7 i fredags morse som vanligt. Då ringde karln och sa att han skulle lossa i skövde. Funderade på om jag skulle följa med en runda eller om jag skulle sanna hemma o sova istället. Vi skulle ju ändå åka iväg till Malmö på em och jag hade lovat att köra iaf första halvan.

Hade lite svårt att bestämma men till slut så bestämde jag mig för att åka med i alla fall. Han skulle lossa på coop en halvtimma senare så jag gjorde mig några mackor och packade ner en kudde och ett täcke och så tog jag bilen till coop och mötte upp min egna lilla lastbilschaufför.

På vägen till coop så tankade jag med. 12.24...det är fan inte klokt. Men kommer med all säkerhet bli ännu dyrare. Suck...

Jaja, väl på coop så lastade jag in alla grejer i hytten, ställde bilen åt sidan och hoppade in på passagerarsidan. Jag passade på att bädda medans karln va ute och lossade så jag bara skulle kunna gå o lägga mig när jag var trött. Kan ju säga att det inte blev mycket vaken tid och sonny fick inte mycket till sällskap.

Vi kom hem lite senare än vad vi trodde så disken fick vackert stå kvar. Vi packade våra saker, packade ihop Lucas saker och åkte iväg. Jag var duktig och körde faktiskt hela vägen till Malmö. Sonny sov mest hela vägen. Va ganska skönt att köra. Man kör om en och annan lastbil emellanåt men annars va det inte mycket trafik alls. Lite moddigt på vägen till Jönköping men det var nog det enda.

Vi kom fram och Björne hjälpte oss att bära in allting. Vi gjorde iordning till han och satt o pratade lite över en kopp te. Sofforna var redan bäddade så det behövde vi inte göra iaf. Sov gott hela natten o vaknade utvilade. Åt lite frukost och åkte iväg för att fixa lite saker. Jag var tvungen att köpa en bh eftersom den jag hade på mig satt jävligt illa och så skulle Sonny köpa en skjorta, Fredrik skulle byta den han fick av oss och så skulle vi köpa en present till han.

På em hade vi lite kalas för Fredrik. Det va mysigt. Maria var där med. Så himla roligt att se henne igen. Tycker så mycket om henne. Tog hennes nummer och mejladress så jag hoppas vi kan hålla kontakten. Vi åt så himla god tårta. En med päron och en med choklad. Mums!

Kvällen gick så fort och det var snart dax att gå och lägga sig igen. Mia o Björn hade dessutom varit iväg med hans mamma på akuten, hon mådde så dåligt. O inte undra på, hon hade lunginflammation. Usch....

Tur vi inte skulle åka hem då för vilket kaos på vägarna. Det va underkylt regn och vägarna var lika hal som en bandyrink. Vi hade aldrig kommit hem, hade nog inte ens kommit utanför malmö så jäkla halt var det.

Igår fick jag äntligen Björnes goda vitlöksköttbullar. Till det Fredriks potatismos. Så himla gott. Trodde jag skulle äta ihjäl mig verkligen. Efter maten var det bara att packa in i bilen och åka hem igen. Innan maten hade vi varit hos deras mormor en sväng med lite tårta. Vi stannade bara ca 10 min men fick iaf träffa henne lite. Jag fick ett jättefint pärlhalsband av henne. Så fint.

Väl hemma packade vi in allting, fixade lite och så gick vi o la oss. Skulle jobbat inatt men ringde Böna o sa att jag mådde illa. Sån jäkla tur att jag inte åkte det. Satt i sängen och vaggade överkroppen fram och tillbaka halva natten för jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Fy fan. Brukar alltid må dåligt första dygnet när jag har mens men det här var fan det värsta jag varit med om. Jag kan jobba till den värsta mensvärken men när man mår så illa, det går verkligen inte. Ikväll ska det väl iaf va bättre. Lovade att bara vara borta en natt bara. De var ruskigt lite folk i natt så kändes väldigt elakt. Att vara borta för en sån sak. Men vad skulle jag göra. Hade aldrig klarat av att jobba med det illamåendet jag hade.

Har diskat och ska försöka plocka lite mer innan Sonny kommer hem. Önskar er en fortsatt bra dag.

Vart tog dagen vägen?

Vilken dag. Har inte riktigt hunnit med känner jag. Vaknade vid två när karln skulle väcka mig på ett gulligt sätt men istället skrämde han livet ur mig och jag började slåss. Ja fy fasiken vad rädd jag blev. Kanske inte det bästa sättet att vakna på men hans tanke var ju god iaf.

Såg att min nya mobil hade kommit. Vet inte om det känns bra eller inte. Om det är ett onödigt köp eller inte. Men nu kan ju karln ta min gamla...när den kommer tillbaka vill säga.

Åkte till Bilia för att kolla några glappande lampor men dom hade inte tid. Handlade lite, hämtade telefonen och åkte och klippe oss. Jag klippte bara luggen men karln blev riktigt fin. Han ser så mycket smalare ut i ansiktet när han har kort hår. Sen åkte vi hem och lagade till maten. Hade bestämt oss för chili con carne så det fick det bli. Gott var det i alla fall.

Imorgon åker vi till Malmö och hälsar på karlns familj. Det har ju varit jul och i år var vi med min familj sen så fyller hans bror 25 på måndag. Men känns ju lite sådär nu när bensinpriset uppe på 12.34 på jet och på vissa ställen över 13kr litern. Suck, det är ju så man får ångest. Allt kostar verkligen pengar. Känns som man inte kan gå utanför dörren snart utan att pengarna blåser iväg.

Karln har redan gått o lagt sig o jag ska snart lägga mig jag med. En timma blir det väl innan det är dax att åka till jobbet. Imorgon är det mycket att göra innan vi kan åka så jag hoppas jag kan vara ganska effektiv imorgon.

Ha en fortsatt bra dag!


Nyår

Nyår ja. Det va himlans trevligt. Men det visste vi ju redan innan att det skulle bli. Det blir det alltid när vi träffas. Vi var ute i Ekeskog 11st + 2 små barn. Vi hade gjort förrätten, en räkbakelse som alla gillade. Vi visste ju inte riktigt vad den skulle smaka när allt var ihoplagt men det var helt okej faktiskt. Till huvudrätt blev det fläskfilé och potatisgratäng med en sallad. Åh vad god den potatisgratängen var. Det hade Johan gjort bra det. Till efterrätt blev det en chokladmousse med krossad marianne i. Himlans gott det med, men då var man så himla mätt att man åt för att den skulle ner.

När vi hade smält maten lite, plockat iordning med porslinet och allt var utdukat kom lekarna. Vi har alltid lekar när vi träffas. I börjar var det jättejobbigt men nu har nog alla vant sig. Vi känner ju varann så himla bra nu så det är ingen som bryr sig längre. Det gick ut på att sjunga kareoke, svara på frågor o så vår gamla hetslek när man säger en bokstav o så ska man komma på en sång som börjar på den bokstaven. Inte lätt när alla vill vinna heller. Men det blev jag, Anna o Kim som vann. Jihoo...grattis till oss!

När lekarna var klara så var klockan upp emot 23, så chipsen kom fram o vi satt bara o tog några öl, pratade och hade det najs. Framåt tolvslaget kom champangen fram. Vi brukar alltid kolla när på svt där dom skålar in det nya året på skansen. Nyårstalet och allt det där med Jan Malmsjö. Även så i år. Så blev klockan 24 och goooott Nytt Åååååårrrrrr!

När skålandet var över och champangen urdrucken så väntade raketerna. Karln hade köpt en stor tårta med 64 skott i. Himla fin faktiskt. Dom andra tror jag Johan hade köpt. Kallt var det men ut skulle vi. Alla tog på sig reflexvästar och så ut. Skönt att få en liten promenad samtidigt faktiskt efter allt.

När raketerna var avklarade så var klockan framemot ett och folket började droppa av en efter en. Det var väl dom med småbarn som gick o la sig först för att vara någonlunda pigga tills deras barn vaknade. Vi var några tappra som satt kvar och pratade film tills klockan var uppemot fyra. Vi pumpade vår madrass och gick sedan och lade oss. Tyvärr så var vi ju tvugna att åka redan vid 11 så karln skulle åka och jobba. Men sånt är det ibland. A man got to do what a man got to do =P

I natt var första natten på jobbet igen. Va ju inte så man direkt kände för det men iväg kom man iaf. Hade ju storhelgstillägg hela natten så det kunde man ju inte missa =D Linda är nu tillbaka efter sin mammaledighet. Så himla skönt faktiskt. Ha någon att prata med. Någon som faktiskt ser ut att vara intresserad av vad man pratar om. Någon som tänker ganska lika som man själv. Ja du Linda, det är verkligen skönt att ha dig tillbaka!

Ska försöka plocka lite här. Karln kommer hem ikväll och det är alltid lättare att gå och strosa, plocka lite, när man är ensam. Tycker jag iaf.

Vill passa på att önska alla en god fortsättning på år 2008!

RSS 2.0