Händelserik lördag

Att det ändå finns läsare kvar fast jag inte orkar uppdatera, helt otroligt. Vill skriva ett inlägg varje dag men orken finns inte efter en hel dag på jobbet och allt som ska fixas när man kommer hem. Är helt slut och vill bara sova.

Idag är det än så länge fint väder och vi ska inta lite frukost för att sedan åka till Skövde och handla lite. I em ska Nova på 1-årskalas så det ska det oxå handlas en liten present till. Ska försöka hinna med lite här i hemmet oxå men sen blir det nog en lugn kväll ikväll. Tror vi behöver det allihop. Men man får försöka vara effektiv den lilla tid man har på helgen.

Nu till den första punkten på listan. Frukost!

Härlig vecka och härligt väder

Snart var ännu en vecka till ända. Idag har det ju varit ett underbart väder. Åhh vad skönt! En bra dag på jobbet oxå. Hämtade en telefon som jag fått låna av en kompis så folk nu kan nå mig igen. Hem och hämta Nova på dagis. De var ute såklart och det ser så härligt ut. Nova börjar släppa lite på alla spänningar o de två sista dagarna så har det gått jättebra att både lämna och hämta henne. Det är så roligt när jag kommer på eftermiddagen och hon ser mig. Då springer hon i full fart emot mig och bara ler. Det värmer i mammahjärtat det!

Nu är det alldeles strax dax för sängen. Näst sista dagen på jobbet imorgon för denna vecka. Får se om vi hittar på nåt skoj imorgon. Skulle behöva in till skövde o handla lite iaf. Dumt att man måste hem o sen in igen bara för att jag måste hämta Nova i tid. Jaja, sånt är det iaf.

Nu ska jag stänga av burken o hoppas på lika fint väder imorgon. Natti!

Egentid!


Nova för ett år sedan...vad tiden går!

Är uppe tidigt idag. Blir så när man är trött på kvällarna o lägger sig tidigt. Åh andra sidan är detta som sovmorgon för mig jämfört när jag vardagarna går upp kl 04.45. De andra sover så det är bara jag uppe vilket har sina fördelar. Man hinner blogga...haha! Nä men lite egentid är aldrig fel.

Nu har jag jobbat två veckor. Blev 9 timmar övertid i torsdags med. Men blir ju ändå långhelg. Igår var vi inne i Skövde och handlade det nödvändigaste. Var på telia och grejade lite så räkningarna förhoppningsvis blir lite billigare. Blev iaf några timmar med familjen och det är alltid skönt.

Idag kommer nog mamma hit, om inte vi åker till dom. Skulle behöva hålla upp så pass att vi kan klippa gräset för det är allt annat än snyggt nu. Hur långt som helst ju. Men vad jag fattade på vädret skulle det regna hela dagen. Kanske imorgon då???

By the way...har lyckats gå ner 13kg nu. Yeey! Bara att fortsätta. Funkar finfint!


Jobb

Började jobba i måndags och det kan kanske förklara varför jag inte skrivit nåt i veckan. Har varit så sjukt trött efter jobbet att jag bara gjort maten och sen slängt mig i soffan. Det har dock gått bra för övrigt. Lite segt att gå upp så himla tidigt och jag har haft sjukt ont i fötterna men det avtar väl det med. Första veckan gjord iaf.

Idag har jag varit hos mamma en sväng. Fick god mat - lax - och lite växter. En höstastra om jag minns rätt och så lite rabarber. De har jag nu satt ner här hos mig o så får vi se om de tar sig eller hur det går. Tack för de mamma!

Nu blir det lite tv och sen sängen för imorgon kl 04.45 ringer klockan igen.

RSS 2.0