Bilmässa

Vaknade vid 8 och skickade sms till mamma. Dom var i Tibro på bilmässa så jag och karln hoppade in i duschen, klädde på oss och åt frukost och så iväg. Kom väl dit vid 9.30 och mötte dom andra utanför. Dom hade redan gått igenom de flesta hallar så vi tog den sista ihop, sen tog jag o karln de andra själva. Vi åkte i genemsam trupp och fikade och sen delade vi på oss. Jag, min låtsassyster, hennes karl o min karl åkte tillbaka o kollade o de andra 4 åkte hem o började fixa med maten. Skulle inte handla nåt men blev ändå en ny handväska med betty boop tryck på. Den andra jag har var jättesliten. Köpte den i Finland när jag var där för snart två år sedan. De andra köpte en del på andra rundan med. Hade kunnat handla mer men man ska ju klara av resten av månaden oxå.

Åkte hem till mamma och åt jättegod gryta med ris. Skönt att slippa tänka på att laga mat idag. Visserligen fick vi ta omvägen förbi Töreboda men det var det värt. Fick ju umgås med de andra lite mer oxå.

Nu har vi kommit hem igen. Är frusen idag så har tagit på mig en massa kläder. Vi ska nog spela lite rally på PS2 snart men sitter o kollar på så ska det låta nu. Läste Lena´s blogg o hon sa att det gick nu. Tack Lena! Sen blir det sing a long ikväll med. Annars är inget planerat.

Rejäl shoppingdag

Ja idag är det nog första, eller andra ggn på väldigt länge som jag unnar saker till mig själv. Första ggn köpte jag ju en hel del kläder. Jeans, två tunikor och två tröjor. Idag blev det en del med. Ett par jeans och ett par träningsskor. Skulle blivit en bh med men hittade ingen. Så får leta en annan dag. Den jag har nu är jättebra, men den köpte jag nere i Malmö. Trodde dom hade samma sortiment överallt men icke.

Vi var dessutom inne på game och kollade lite på begagnade spel till vår PS2. Ingen idé att köpa nya, dom är ju så ruskigt dyra. Det blev iaf fyra spel med hem. Det var ett erbjudande om köp 3 betala för två. Sen ett annat spel som vi kollat på innan. Totalt betalade vi iaf 350kr för fyra spel så det var billigt!

Blev Mc Donalds i stan med. Jag som varit så duktig och tränat. Men men, hade väl varit ännu värre om jag inte tränat. Härdanefter ska jag bara köpa nuggets. Det är minst kalorier i dom. Goda är dom med. Skrev upp vikt och mått runt midjan och höften idag så får vi se om det ger något resultat. Ja träningen alltså :)

Pratade med Lena igår.. Blir en del sen vi har varandra på msn. Hon tycker jag ska börja tävla inom linedancen. Läskigt! Men verkar himla skoj. Bara inte det roliga försvinner för all press. Vi får se. Man kan ju testa. Och då skulle jag ju verkligen få något att bita i. Kanske vore bra. Va visst några i Mölltorpsgänget som var lite sugna med.

Idag blir det Let´s Dance-finalen. Jippi! Åh vad roligt! Vi ska äta varma mackor till det. Mums! Blev lite godis med men inte alls så mycket som vi brukar köpa så det är gött. Det är ganska sjukt men så fort jag börjar träna tänker jag på ett helt annat sätt. Då har jag ändå bara tränat en enda gång.

Önskar Er en trevlig kväll!

Första träningspasset

Har varit och tränat idag efter jobbet. Blev inte så jättemycket idag, kände mig vilsen och visste inte vad jag skulle göra. Blev i alla fall 20 min på cykeln och 15 min på löpbandet. Men jag gick... i 5,5km/h för att vara exakt :) Vet inte hur jag ska göra med träningen. Ska jag satsa på att gå 5km varje gång, eller ska jag göra lite av varje? Har även ett program på 12 veckor där man ska lära sig att springa 0-5km. Det kanske vore nåt. Någon som tränar som har några tips?

Blev lite besviken för trodde dom öppnade 07.00 måndag-fredag, Men ack så fel jag hade. Det gör dom tydligen bara två dagar, de andra tre dagarna öppnar dom 08.00. Passar inte riktigt mig om jag ska vara ärlig. Blir för stort glapp mellan jobbet och träningen. Vill inte åka hem emellan ju. Då kanske man aldrig kommer iväg sen. Så det är lite kasst.

Har ätit lite flingor och mjölk nu och ska nog lägga mig en stund och sova för ögonlocken börjar bli rätt så tunga känner jag. Fryser gör jag med och det är väl ett tecken på trötthet

Äntligen!

Fick en enorm energi av solskenet som strilade in genom fönstret idag och fick en del uträttat ändå. Åkte till Friskis & Svettis och registrerade mig. Nu har jag betalat första månaden och allt så nu finns ingen återvändo. Tänkte jag skulle träna efter jobbet då man ändå inte gör så mycket. Lite kalorier blir det väl ändå. Kommer inte köra stenhårt men kommer iaf röra på mig varje dag. Känns bra! Dessutom har dom danspass två dagar i veckan. Det bästa är att det är på tisdagar och torsdagar. Sen linedance måndag och onsdag = dans måndag, tisdag, onsdag, torsdag! Whoohooo!!!

Åkte och kollade på kolonilotten en sväng idag med när solen ändå var framme. Men den står för lågt och vår tomt ligger för långt ner. Så fanns ingen sol på vår tomt. Blev lite besviken men är ju ändå bara mars. Förhoppningsvis kommer det bli bättre i sommar.

Nu är jag fett nöjd med mig själv. Ska gå in och duscha nu och fixa lite med disken och så. Sen laga mat. Karln blev tydligen ledig imorgon istället så ingen panik med maten. Gött det!

Längesen jag kände den här känslan över att vara nöjd med det man gör. Hoppas det håller i sig.

Underbar dag

Sov helt okej idag. 6 timmar i ett sträck och sen vaknade jag. Precis som det ska vara. Det kallar jag en perfekt sömn. Så vakna till att solen skiner utanför fönstret. Man drar upp rullgardinen och får direkt en dos solsken i ansiktet. Jadu, kan det vara mycket bättre?!

Karln kommer hem sent och åker och jobbar bara 5 timmar efter det. Kan ju aldrig vara smart men men. Har iaf lovat att maten ska vara klar när han kommer hem. Sen blir det väl att han stupar i säng direkt för att hinna få lite sömn.

Jag ska åka till gymmet idag. Det har jag lovat mig själv. Det känns bra. Jag har tagit ett beslut och jag gillar det. Äntligen får jag tummen ur. Men det är nåt med det där solskenet. Det ger en energi. Bra energi. Tack solen. Sluta aldrig!

Räkningarna betalda

Är faktiskt trött nu vilket känns väldigt skönt, för jag ska ju gå och lägga mig nu. Var tvungen att betala in alla räkningar nu på en gång. Jag får panik annars om jag inte gör det. Nu vet jag att allt är betalt och jag behöver inte oroa mig för det. Alla pengar som finns på kontot nu är alltså över.

Det är så fint väder. Solen lyser över snön som gnistrar i solens strålar. Älskar detta vädret, jag gör verkligen det. Det är lika bra som sommar. Verkligen. Men jag är nog ganska ensam om att va sååå förtjust i snön.

Nu blir det en macka och så sängen. Godnatt!

Dansen är mitt liv!

Blev en hektisk och lugn dag på en och samma gång. Vi fixade lite här hemma och åkte sen och handlade. Blev en hel del mat ändå fast vi bara skulle ha några enstaka saker. Men känns som vi bara har samma saker i frysen så var tvungen att köpa lite o variera med.

Åt lite rester och sen gick jag iväg till dansen. Vi var inte så många idag men vi kämpade desto mer. Gillade danserna vi lärde oss idag. Det var verkligen jag. Ska försöka få tummen ur och lära mig en dans i helgen eller så. Måste...

Fick makaroner och köttfärsås när jag kom hem. Det var gott. Det är nog min favvomat framför alla annan mat. Vet inte vad det är för fel på mig men jag älskar det verkligen! Mums!

Nu ska jag kolla lite på tv innan det är dax att vila innan jobbet.


Funderingar

Vaknade tidigt idag. Redan efter 12 någon gång. Försökte somna om men kl 13 gick jag upp. Ingen idé att ligga där inne och spilla tid.

Solen lyser som bara den. Börjar nästan bli en vana nu men jag klagar inte. Man blir så mycket piggare när solen skiner.

Har funderat på en sak. När sambon bara sitter där inne o spelar hela dagarna då gör inte jag någonting heller. Varför ska jag fixa för när han bara sitter där? Han är ledig idag och då kan man ju tänka att han kanske kunde fixat köket iaf och plockat i diskmaskinen. Men men... Jag tycker jag plockar tidningar och grejer varenda dag. Tror vi får börja införa tidsbegränsning på vissa saker. Eller så får det bli som med läxor, man gör det innan datorn och tv:n. Är på pysselhumör idag. Men känns så orättvist. Varför ska jag när inte han? Enda gången han fixar självmant är när jag är sur. Men ska man behöva bli det? Det är nog en av de sämsta sakerna med att va sambo. Ibland funderar man på varför man inte bor själv. Då är det bara jag som skitar ner, och bara jag som får städa oxå för den delen.

Har funderat lite på det där med att gå ner i vikt. Jag vill det så otroligt gärna. Men samtidigt har jag kommit underfund med att det inte kommer gå. Jag straffar mig nämligen när jag mår dåligt. Det är det bästa sättet för att va överviktig gör att man mår dåligt. Och jag måste ju säga att jag verkligen har lyckats straffa mig själv. Det blir ett straff varje dag, varje timma, varje minut nu istället.

Ska kolla vad som behöver handlas så får jag nog åka ut och göra det. Vill inte sitta här inlåst i lägenheten, jag vill komma ut! Solen skiner ju för tusan!

Vad är dålig lön?

Precis ätit. Tyvärr smakar maten lika illa idag som den gjorde igår. Men men, man äter ju inte lika mycket i alla fall. Bara för att kroppen ska klara sig.

Fick lönelappen idag. Ska inte klaga för jag får mer än många andra men hade en sjukvecka så det drog ner det lite. Kommer ha en sjukvecka på nästa lön med. Damn. Nu får jag inte vara sjuk något mer. Nu får det vara slut.

Blir ingen dans idag. Kroppen är upplagd för vila. Funderar på tal om lathet om att dra med Sonny på viktklubben. Jag lär ju få betala men det nog värt. Vi behöver båda två gå den vägen. Känner så för att gå och träna. Men det svåraste är ju att gå utanför ytterdörren. Tänker på det varenda dag. Längtar nästan. Men så...ja jag vet inte. Dåligt är det iaf. Nästan så man skäms!

Nu ska jag prata med mamma på msn lite grann. Sen blir det duschen som jag skulle tagit tidigare och tv en stund.

Soft dag

Så har man jobbat sin första natt efter påskuppehållet. Det var verkligen skönt att vara lite ledig och det var skönt att ha lite folk här hemma. Det är annars bara vi två och det är inget fel med det. Men ibland är det kul med lite besök oxå. Speciellt när dom sover över. Vi har ju en extra säng här - min gamla 120-säng - men den används så sällan. Det är synd!

Gick upp efter bara 2 timmar idag och skjutsade Sonnys bror till tåget. Snäll som man är så vore det ju synd om han fick ta bussen - som annars går precis utanför oss. Men han har dåligt med pengar med så så fick det bli. Tog ju inte lång stund. Sen åkte jag hem och sov igen. Tack och lov som jag ända tills 15.30. Solen skiner fortfarande ute så jag bara njuter.

Karln kommer hem om en timma så jag kanske skulle ha gått och duschat innan det så slipper jag tänka på det ikväll. Har plockat ur diskmaskinen iaf, och borde sätta mig med min dans jag lovade lära in denna veckan. Men jag vet inte, har ingen inspiration, ingen längtan. Kanske är det så att det har hänt för mycket på sistone. Att jag måste ta det lugnt och fundera. Brukar vara så nämligen. Får se om jag sätter mig med det senare. Tror inte det ska vara så svårt, det ska helt enkelt bara läras in.

Har inte fått alla räkningar denna månaden. Hallå! Var är dom? Fäår väl ringa och kolla. Vet ju att man bara får skit för det senare om man inte betalar. Så det ska jag ägna mig åt nu, innan det blir middag. Ring ring!

Allt smakar skit

Har precis ätit middag. Potatiosmos och rödspätta. Något jag i vanliga fall skulle älska. Men nu...ja jag vet inte vad jag ska säga. Fisken smakade lite fisk i alla fall. Potatismoset smakade smör. Samma konsistens. Kunde lika gärna ha ätit direkt ur smörpaketet.

Antar att jag brände mig rejält. Känns som det är rejält svullet i gommen, kan det bli svullet? Ja nånting är det i alla fall. Och ingenting är gott. Klarar inte av starka smaker, det är nästan så det fräter. Trodde potatismoset skulle bli otpimalt då det är lätt att äta. Men så smakade det ju skit med.

Jaja, jag är optimist och hoppas allt återgått till det normala imorgon igen. Hoppas hoppas... Det måste bli så. Jag kan inte ha det såhär längre!

Ont

Det gör ont ont ont och jag är trött på det! Va fan ska man va så klantig för...

Söndag med aj aj!

Vaknade tidigt som tusan idag. Har hela ledigheten somnat tidigt i soffan och och gått in och fortsatt sova i sängen. Då vaknar man tidigt sen, så är det nu. Igår var samma visa. Men men... i natt är det dock jobb igen som vanligt. Hade gärna velat vara ledig lite till. Det hade varit gött. Samtidigt är det väl bra att man kommer in i rutinerna igen.

Det har kommit mer snö nu. Jag tycker det är så mysigt. Äntligen får vi lite snö som faktiskt stannar kvar. Kan inte annat än att vara glad!

Igår åkte skånegänget hem. Alla utom Sonnys bror som stannade kvar för att kolla på fotbollen på canal+. Han åker hem med tåget imorgon istället. Kul att ha kvar han några dagar extra. När dom åkte, kom istället deras pappa med sambo. Hela familjen på samma helg, det är inte dåligt för att vara dom. Fick en jättefin blomma och en bok om kolonillotter. Skoj skoj! Lite tips och idéer kan man nog få :)

När vi skulle fika så hände en onödig sak. Jag drack te och Sonny hade precis fyllt på med nytt vatten. Jag blev törstig men tänkte mig inte för utan drack som att det var saft eller något. Fick in en stor klunk i munnen, kände hur det brände. På nåt sätt så förstod jag att jag inte kunde svälja det - tack och lov för att man hann tänka så långt - utan jag spottade ut det på mattan. Bara för det så fick jag vita små blåsor - ser ut som prickar -  på tungan och både den och gommen värkte hela kvällen. Idag är det ännu värre. Prickarna har blivit större och jag har svårt att bara prata. Det är inte som att bara bränna sig lite på varm choklad på jobbet som man kan göra ibland. Detta är mycket mycket värre.

Usch vad godis och sötsaker man har ätit denna helgen. Helt sjukt. Så nu blir det till att skärpa sig. Igår kväll mådde jag så dåligt och hade så ont i huvudet att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Och jag visste att det var från all fika, godis och allt annat man stoppat i sig. Blääää! Önskar jag inte gillade sånt!

Nu ska jag gå in och kolla på tv med karln. Han är med vaken...

Summering av lördagen

Igår blev det bara mys hela dagen. Vi åt en bamsefrukost innan vi åkte ut en sväng. Vädret har ju varit på topp hela påsken. Solen sken i ansiktet och det var riktigt skönt. Åkte och visade sonnys familj vår kolonilott och jag tror dom tyckte den var fin. Den har helt klart potetial. Och igår såg jag att det faktiskt är en hel del sol på den med så det är skönt!

Åkte och handlade lite grann på vägen hem oxå. Inte så mycket men det mest nödvändiga. Är det inte konstigt när 5 vuxna vill ha sina viljor igenom gällande godis. Vet inte hur mycket vi kom hem med. Jösses!

Kopplade som sagt in vårt PS2 igår. Sjöng singstar för fulla muggar. Är ju det enda spel vi har så det fick bli det. Himla roligt var det. Tyckte till o med Sonnys mamma och Björne. Men jösses vad ont i halsen man hade efter. Var ju bara att konstatera att man helt klart använder fel sångteknik. Kanske beror på fler faktorer än så, vad vet jag. Vi var iaf tvugna att sluta för vi hade så ont i halsen. Måste köpa fler singstar!

Blev tv istället. Skulle kolla på "så som i himmlen" men somnade i början av filmen. Så var inte ens vaken till 22 igår. Jaja, sånt är livet.

Idag kommer sonnys pappa och hans sambo. De andra åker hem. Alla utom hans bror för han ska sitta och kolla på fotbollen på canal + hela dagen. Så han åker hem på tisdag istället. Fotbollen är livet....enligt han...haha!

Ha en skön dag, nu blir det frukost!

Singstar

Haha, jag fick ju singstar av familjen igår. Haha, fasen vad roligt vi har. Vi har sjungt en lång stund nu och lär nog hålla på ett bra tag till. Måste köpa fler. Ska jag stå och sjunga hela dagarna. Haha!


Kalas x2

Så har vi kommit hem från mamma. Jag och Per hade slagit ihop vårt kalas för båda har fyllt år nu i mars. Blev en hel del folk, och en himla massa mat. Vi åt alla så vi höll på att storkna. Massa påskmat! Mums!

  

Efter maten blev det tårta som min kära syster hade gjort. Inte alla som har en syster som snart är utbildad kontitor. Allt hon gör smakar ljuvligt verkligen! Önskar ni kunde fått smaka på tårtan hon hade gjort idag för den va nog en bland de godaste jag ätit.



Jag fick ett singstar av familjen. Riktigt najs. Får jag öva lite för jag sjunger nog hellre än bra. Men men, skoj är det i alla fall. Jag önskade mig det så jag är himla nöjd! Kanske vi kan använda fårt PS2 som vi köpte :)

Innan på dagen var jag på 1-årskalas. Barnen är ju bara för söta. Två av mina bästa vänner har fått barn med bara ett halvårs mellanrum och nu börjar dom bli i den åldern då dom är så roliga. Födelsedagsbarnet fick klossar och det verkade  han väldigt nöjd med. Ville inte åka därifrån men var ju tvungen för att åka till mamma. Dessutom skulle jag hämta mormor innan oxå. Saknar dom redan dom små liven!

  

Trött

Nu är jag trött! Sovit dåligt hela veckan så lite sömn är inte helt fel. Sonnys familj nere från skåne är här nu. Vi har ätit och pratat en hel massa. Skönt att träffa dom igen. Imorgon ska vi till mamma o fira mig och hennes gubbe. Blir påskmat då med allt man kan tänka sig...mums mums! Men på förmiddagen åker jag på 1-årskalas. De andra stannar här och åker till mamma senare. Resten av helgen får vi se vad vi gör med.

Nu ska vi se vad som händer, om det blir sängen eller hur det blir. Antar att man får hålla sig vaken om alla andra gör det.

Glad Påsk

Då var kaninernas klor klippta. Det sista är handlat och det är städat. Enda som är kvar är att man kanske ska hoppa in i duschen innan dom kommer. Men skönt ändå att vara klar så pass tidigt så man hinner sitta ner och ta det lite lugnt ett tag.

Vill passa på att önska alla en Glad Påsk! Hoppas ni får en riktigt trevlig helg!

image23

Äntligen helg

Eftersom vi kört så bra i veckan fick vi sluta tidigare idag. Vi kör efter veckomål och kör vi mer de andra dagarna så blir det mindre sista dagen i veckan. Hade ändå möte i 45 min så det var gött. Ska tvätta nu kl 7 så det passade bra. Annars blir det städa, åka o klippa klor och handla det allra sista idag. Ikväll kommer det folk från skåne. Så blir en lugn och skön dag ändå.

Saknar redan dansen. Kanske får kolla igenom en dans i helgen ändå. Får se vad tiden tillåter. Funderar på att ta fram klarinetten med. Men vill helst va själv hemma när jag spelar. Kanske nästa vecka då :)

Dansat igen

Så har man varit och dansat igen. Tror onsdagar är min favoritdag. Tack vare lördagen har man kommit några fler lite närmare med. Känns ändå skönt. Och jag har varit på så bra humör idag. Sovit en timma extra idag och det räckte tydligen. Fixat lite här hemma och lyssnat på musik. Då blir man hög! Haha!

Hade tappat inspirationen lite för att lära in de andra danserna jag har här hemma (som jag gör utöver kursen, på egen hand) men nu har jag fått tillbaka den igen. Det har varit lite mycket ett tag men dansen gjorde susen. Kan väl erkänna att jag kan tycka att det blir lite tråkigt ibland eftersom jag hittills haft ganska lätt för mig. Men idag körde jag en alternativ dans till Runin och det blev riktigt snurrigt och svettigt. Men skoj! Enda sättet att utvecklas är genom utmaning!

Sista natten på jobbet i natt för den här veckan. Ska bli skönt att va ledig lite längre denna helgen. Sen nästa vecka ska jag försöka sätta en dans till. Men nu ska jag bara ta det lite lugnt innan jobbet.

Fixa o dona

Mår bra idag. Fick sova en timma till, så fem timmar idag plus att jag låg och drog mig en timma efter det så upp vid två idag. Tänk att en timma extra kan ge så mycket energi. Fick ett roligt melj idag med och har nu massor att se fram emot i sommar inom linedancen. Whiieee!

Har gått igenom dagens danser. Det var allt som krävdes. Himlans lätta var dom. Jag läser rubriken på beskrivningen så vet jag vad dom menar. Haha. Nästan för enkelt. Kanske är det därför hon ger mig lite extra att bita i. Men dom har jag inte kollat på än. Får göra det efter påsk. Det är mycket som händer nu.

Ska plocka iordning här idag. Imorgon blir det städning och på kvällen kommer Sonnys familj upp från Skåne. Fredag blir det 1-årskalas och sen kalas för mig o Per med påskmat. Sen ska vi umgås med Sonnys familj (mamma, mammas man, bror) och på söndag kommer hans pappa med sambo. Full rulle hela helgen med andra ord.

Nu ska jag plocka här så jag får det gjort innan dansen. Ska nog sätta på lite musik med, allt går så mycket lättare då :)

Sjukt nöjd!

Ja jag är verkligen sjukt nöjd med min nya design på bloggen. Jag fullkomligt älskar både färgen och blommorna. Jag har tackat Hanna förrut och jag gör det igen. Det är nämligen hon som fixat den åt mig. Så vill du med ha en snygg design och inte vet hur man gör så kontakta Hanna.

Det är konstigt men nu är jag inte alls speciellt trött. Va jättetrött första halvan på jobbet men sen så kom man igång och nu är jag uppe i varv. Ska ändå försöka komma isäng ganska så snart. Har ju dans och sånt ikväll och då vill jag ju vara pigg. Jag och fröken Svensson hade värsta djupa samtalet igår kväll. Skönt att kunna berätta för någon. Att  ha någon man kan prata med om allt.

Har 6 st danser jag måste lära mig. Vete sjutton hur det ska gå till men får väl ta en i taget. Ikväll ska vi lära oss Ridin´. Ska försöka lära mig den innan här hemma. Den är inte svår alls så det ska väl inte vara några problem.

Sömntabletter?

Precis kommit ur duschen. Sonny gjorde maten medans jag duschade. Skönt att få maten serverad faktiskt. Blev dessutom lite piggare av det varma vattnet och känslan av att vara ren men lider av akut sömnbrist tror jag.

Någon som vet om sömntabletter är att rekommendera? Eller bör man hålla sig borta från dom? Skulle kunna tänka mig att ta dom bara ibland så man får en rutin på sömnen igen.

Sömnbrist igen

Blev inte mycket sömn idag heller. 4,5 timmar för att vara exakt och det är alldeles för lite. Men det känns oxå. Känns som om någon trycker ihop mitt huvud och ögonen värker. Men kroppen vill bara inte sova mer. Inte kunde jag sova något igår kväll innan jobbet heller så ja.. Sömnbrist allan just nu.

Hon som ska fixa designen till min blogg heter Hanna och hon har fått fria händer. Det enda önskemål jag egentligen hade var att den skulle vara lila, eftersom jag älskar lila :)

Solen skiner ju faktiskt ute idag. Får se om man går utanför dörren eller inte idag. Känns inte så lockande om jag ska vara ärlig.

Hittade en låt på youtube som jag verkligen gillar. Den är från lilla melodifestivalen och den gör mig glad. Dans gör mig glad!




Har funnit en otroligt specill vän. Finns inga ord för vad jag känner för henne.  Vi är dessutom väldigt lika. Kan redan nu prata med henne om allt. Jag litar på henne på ett sätt jag inte gör med många. Ser fram emot att lära känna henne mer. Vi ska ju sjunga singstar...haha... Den känslan jag har när jag tänker på henne har jag bara med en enda vän till. En tjej från Gbg som jag tyvärr inte har träffat på väldigt länge. Mycket pga mig själv. Min rädsla för att gå ut och träffa människor.

Nu ska jag bara vara. Ta en huvudvärkstablett och ev gå ut en sväng. Ta vara på er! Jag är rädd om er alla!

Ny design

Åhh så spännande. Har fått kontakt med en tjej som ska fixa designen på min blogg. Då kommer jag få något som ingen annan har, något helt unikt! Ska bli så skoj. Hennes blogg är superfin verkligen så jag längtar efter att få se vad hon hittar på :)

Nu ska vi åka o handla...

Sov Erika!

Men hallå! Vad är det här för väder helt plötsligt? Och vart tog vårsolen vägen? Jag gillar snö men nu har man kommit över det stadiet. Speciellt efter helgens fina vårväder. Det är ju verkligen urtråkigt nu.



Så glad att jag åkte till Töreboda igår. Saknar musiken och genemskapen i musikkåren. Har ju inte varit med på över 5 år nu. I början var jag ändå med på somrarna när dom bara spelade marscherna men nu är jag inte ens det. Dom spelade lite filmmusik o så och det blir alltid så pampigt. Det är så man ryser. Men ändå bättre att sitta med och spela själv.



Mina kära vänner från musikkåren kom fram och sjöng för mig efter konserten. Gulligt värre. Martin hade fått blommor för att han hjälpt till, men dom fick jag nu istället. Tack vad gullig du är! Vi ska ses hela högen på fredag och fira nästa lilla kille som fyller ett år. Ska bli skoj. Sonny får underhålla dom andra medans jag är borta.



Nu måste jag försöka sova. Har inte sovit på 24 timmar. Men har så svårt för det när jag vet att jag har så mycket jag borde fixa med. För sova måste jag ju oxå. Annars kommer jag ju bryta ihop.

Saknar...

Blev ändå en tur till Töreboda och lyssna på musikkåren. Oj vad jag kände att jag saknade dom. Nästan så jag fick tårar i ögonen emellanåt. Musiken betyder så oerhört mycket för mig. Får se hur jag gör i höst. Om jag på något vis kan kombinera dansandet med musiken eller hur det blir.  Tog lite kort o filmade lite men det kommer först imorgon. Nu ska jag försöka sova en halvtimma innan jobbet. Det är alldeles för lite, men vad gör man inte.

Hur...

...ska jag göra?! Musikkåren i Töreboda har vårkonsert idag som jag sååå gärna skulle vilja se. Har ju själv varit med där innan jag började jobba på Volvo så jag känner dom ju. Saknar kåren något otroligt. Att få spela. Det är så himla roligt. Tyvärr går det inte ihop med allt annat just nu. Men om jag åker dit så kommer jag inte hinna sova något innan jobbet vilket kommer göra att jag kommer vara supertrött. Är redan nu trött. Och då ska jag jobba hela natten. Så hur prioriterar jag? Som det känns nu så skippar jag sömnen och åker på konserten. Vill så gärna! Det får väl gå som det går i natt helt enkelt!

Vilken härlig dag

Har varit ute en sväng. Handlat lite grejer till djuren, bla en transportbur till Aco. Det är så roligt att köpa massa saker till djuren.

Har varit och kollat en sväng på kolonilotterna idag igen. Det är ju lite sol idag så man har kunnat se lite om man får någon sol på den andra tomten eller hur det är. Men tror det blir den tomten som sluttar lite. Den ligger mer privat och det går att göra lite mer roliga saker med. Så så får det bli nu. Inget mer velande. Ska dit och kolla en sväng sen när Sonny åker och jobbar för då har solen nog kommit fram ännu mer.

Precis ätit mat med. Hade beställt spaghetti och köttfärsås. Kanske inte lyxmaten på sin födelsedag men jag gillar det så himla mycket. Snart blir det en liten bakelse med. Mums! Kanske skulle åka och fixa ett gymkort sen med. Blev lite inspirerad igår när vi dansade.

Är så glad idag. Så himla skönt när solen skiner och det är helt vindstilla. Tänk att vädret kan ha sån stor betydelse. Ska snart ut igen...härligt!

Happy birthday to me

I natt har jag verkligen sovit gott! Slocknade som väntat i soffan efter melodifestivalen. Såg väl en timma ungefär. Hade ändå lite svårt att somna för fötterna värkte bra. Väl i sängen har jag sovit som en stock. Vaknade strax innan 07.30 vilket är helt underbart. Fick frukost på sängen och en jättefin mp4-spelare i present. Happy birthday to me :)


 
Tänkte jag skulle sammanfatta gårdagen lite mer. Det var fantastiskt kul - om någon missat det...hehe. Vi hade otroligt kul ihop och vi som var där kom nog varandra lite närmare. Tycker ingen av oss i Lenas grupper hade svårt för att hoppa på andra danser och försöka lära oss. Dessutom var vi villiga att lära. Vi ville helt enkelt inte bara stå där, vi ville ju dansa! Och det var nog inte många danser som vi bara stod och hängde. Bra jobbat tjejer!
Nu hoppas jag på fler såna dagar. Det man kanske behöver bli bättre på är att lära sig vad för sorts musik det är och kunna veta vilken dans som passar till vilken låt. Men sånt är jag otroligt dålig på. Däremot har jag lätt för att veta vart man kan börja någonstans. Och det hade jag nytta av igår då jag fick sätta igång de andra några ggr.

     
Första bilden är när Lena lär oss valsen, andra när ett gäng dansar och den tredje är på Veronica, Teresia och Lena. Några mölltorpare är bakom med.

Idag blir det lugnt. Har ingen träningsvärk med det känns i både fötter och rygg att man hållt igång. Ska nog iväg och köpa en transportbur till Aco. Sonny ska ta kort till sitt nya körkort med så lite sånt blir det idag. Sen mat och bakelse innan han åker iväg och jobbar så resten av dagen får jag göra det bästa av. Inte så kul att vara ensam när man fyller år men men. Det får väl gå. Ska ju sova lite sen och så iväg och jobba senare ikväll så det är lugnt. Vann ju ett påskägg fyllt med godis igår på dansen så får mumsa lite på det kanske framför tv:n. Får prata med mina vänner på msn.

Nä, dax att göra sig iordning lite här och ut en sväng.

Dansdag

Ojojoj vad skoj jag haft idag. Helt galet! Och att 5h kunde försvinna så fort är helt otroligt. Åkte till Tibro efter 2 och svängde förbi ica på vägen för att köpa dricka. Blev lite tulpaner till Lena oxå. Finns ingen människa som betyder så mycket för mig just nu som hon. Jag är glad att hon finns och att fått ha tillbringat  så många timmar med henne idag kan inte betyda annat än lycka.

Vi har dansat oavbrutet hela tiden. Jag har dansat dom två jag lärde mig här hemma och dom va helt okej. Blev nästan lite impad av mig själv för Sally stämde så oerhört bra där. Fick lära oss en ny då Lena hade workshop. Den var lite lurig.. Men den kommer väl med tiden. Även lite andra lättare danser men tyvärr så flyter alla danser ihop i huvudet efter ett tag.

Kul hade vi iaf. Vi var 6 st från skövdegänget och ja dom var nog säkert lika många från mölltorp...tror jag :) Var längesen man höll igång såhär. Tänkte på det. Tänk om jag inte åkt. Vad jag skulle ha ångrat mig. Haft så otroligt skoj! Svårt att beskriva när man inte är med om det.

Nu är det bara att fortsätta träna in danser här hemma. Ska se till att sätta dom två cha cha som jag gärna ville lära mig. Sen blir det många nya på träningen med. Kan inte annat än le. Detta är livet. Och hur skulle man kunna tycka annat med den inspirationskälla vi har. Inte bara det. Dessutom får vi med oss tekniken och det är jag oerhört tacksam för efter att ha sett videor på nätet och även vissa live. Skulle vilja dansa mer än en dag i veckan som det är nu.

Detta inlägg blir nog ganska osammanhängande men jag är helt slut och mina fötter värker. Men det är det värt. Jag hoppas på fler tillfällen. Verkligen.

Snart blir det nog sängen. Så natti natti. Sov så gott! Imorgon ska jag ta det riktigt lugnt.


Melodifestivalen

Har nu kommit på att i och med dansen så kommer jag missa melodifestivalen. Iaf större delar av den. Visserligen kan det lika gärna bli så att vi är himla trötta efter x antal timmars dans att vi åker hem tidigare. Jag har ju egen bil så jag kan ju faktiskt åka hem precis när jag vill. Men ändå lite tråkigt. Får se till att köpa med lite lösgodis hem. Åh andra sidan vet jag inte om min mage pallar det. Så lika bra jag låter bli...haha

Fick en dans till av min danslärare. Ska försöka mig på den. Men det blir efter den här helgen. Sally sitter riktigt bra nu men valsen går det lite si och så med. Det är snurren det hänger på. Annars kan jag det andra. Inte fy skam ändå att ha lärt sig två danser på egen hand. Dessutom en nivå högre än där vi håller på och dansar nu. Men det är så kul så jag kan inte motstå!

Det här är dansen som jag fått....



Uppe med tuppen

Alltså, nu får ju folk skärpa sig. Hur kunde Danny åka ur let´s dance igår när Karl-Petter var mycket sämre? Jag vet att folk till stor del röstar på personen men det är inte rättvist nu. Han var bra i början men nu är han inte det längre. Och spelar ingen roll hur charmig han är. Danny var bra mycket bättre!! Skärpning! Kommer inte Tina och Tony till finalen nästa vecka ska jag bojkotta det där för evigt tror jag. För dom är i en klass för sig. Dit hör inte grisbonden. Så det så!

Today is the day! Längtar tills klockan blir efter två så jag får åka iväg till Tibro! Ska bli så ruskigt skoj så ojoj! Men innan dess ska jag försöka få i mig lite mat och dessutom köra några maskiner tvätt. Resten får karln ta hand om när han kommer hem. Skulle visst byta däck på en lastbil idag.

Det är så skönt att gå och lägga sig tidigt. Blev nog runt 11 igår. Men då vaknar jag ju innan 7 på morgonen med. Och det är inte riktigt lika trevligt. Men jag behöver bara runt 7 timmar och sen kan jag inte sova mer. Jaja... Snart är man tillbax på jobbet igen så då blir kanske saker o ting som vanligt. Måste bara vara uppmärksam med att tänka på vad jag äter. Annars kommer det gå illa...

Gott med middag

Har precis ätit. Ris, kyckling och bea-sås. Himlans gott faktiskt. Skönt att kunna börja äta lite vanlig mat nu igen. Har varit yr och mått illa största delen av dagen. Blev inte ett dugg bättre av att jag försökte träna snurrar...haha. Men vad gör man inte för att försöka fixa en dans till. Kan ju resten, bara det kvar.

Det jag skulle säga var att jag har en typ grill här som vi fick i julklapp på jobbet för nåt år sen. Har inte använt den alls - förräns förra veckan. Idag använde jag den igen. Den är super att göra kyckling i. Den har ett lock med så den steker på båda sidor samtidigt vilket gör att det blir klart snabbt. Idag tog det 11 min för kycklingen. Jag menar, det är ju ingenting. Perfekt när man har bråttom ju. Bara den är tinad ordentligt så. Smakar jättegott med. Inget fett eller någonting. Bara lite kryddor. Perfekt! Den kommer jag använda många gånger.

Snart dax för Let´s Dance igen. Gött. Idag ska jag väl kunna hålla mig vaken iaf. Men känner att tröttheten börjar smyga på. Imorgon blir det dans för hela slanten.

Diskmaskin

Jippi! Nu har vi bänkdiskmaskin. Åhh vad gött! Fick den utav pappa i tidig födelsedagspresent. Ska bli så skönt att slippa stå och handdiska allting. Hääärligt! Här är första disken i nya maskinen diskad :)


Kreativ

Tänkte jag skulle vara lite kreativ idag. Och fast det finns hur mycket som helst att göra här hemma så var det inte det jag hade tänkt mig. Kollade på danslistan för imorgon och bestämde mig för att välja ut en låt som jag skulle försöka lära mig tills imorgon. Hittade en som jag fastnade för på en gång. Såg enkel ut, men ack vad  jag bedrog mig. I början iaf. För den ÄR enkel. Det enda som inte är lätt är den där sablans snurren på 1 1/4 varv. Det ska man hinna på 3 slag och herrejösses vad det går. Och jag kan ju inte säga att jag satt den än. Det vore att ljuga. Skrev ut dansen men förstod ingenting av det så jag fick snällt lära mig av videon istället. Och det går helt okej faktiskt. Det är ju bara en snurr så det kan man hålla ordning på. Nä, åter till mitt lilla dansgolv (som är allderles för litet för att kunna dansa den här fint)



Mycket på en gång

Frukosten gick väl sådär. Blev lite flingor och mjölk. Fick iaf behålla skiten men har fruktansvärt ont i bröstet istället. Tror det är magmunnen (eller vad heter den) som spökar. Ja alltid ska det vara något. Kan man inte bara få bli frisk o få må bra? Är det så mycket begärt. Aja, nog tjatat om det.

Calle har haft Volvon några dagar och har bytt länkarmsbussningar. Blev även en drivknutsdamask. Men som om det inte vore nog. Han hittade ju MASSA saker som behöver fixas. Fan, jag som trodde jag köpt en bra bil. Vill inte lägga ut mer pengar på bilen. Men det som behöver fixas är:
¤ Stötdämpare bak, dom är helt slut
¤ Bromsok, det vet jag dock inte om det var alla eller hur det såg ut
¤ Stryrleder, båda sidor
Jippi!! Åh suck... Måste allt komma på samma gång. Dessutom måste krängningsstagen bytas på Toyotan.

Måste bestämma oss idag om vilken tomt vi vill ha på kolonin. Visste precis i början, sen så har folk övertalat mig att ta den andra. Och nu börjar folk ändra sig så nu har jag ingen aning alls. Det bara snurrar. Jag och val...det går inte. Har megabeslutsångest...när det gäller allt! Dom är bra på olika sätt...

    
Denna är lättast att göra iorning i och med att den är plan. Tycker det är lite svårt att planera för att den är så fyrkantig. Dock mest sol här. Men oxå en himla massa blåst.

   
Denna är väl mer mysig. Svårare att göra iordning, men känns lättare att planera. Ligger mer skyddat, kanske lite mindre sol. Men skulle kunna göra denna trädgård ganska tuff med tanke på sluttningen. Denna är nog något större med, men skiljer inte så jättemycket.

Tänkte ju jag skulle visa dansen vi fick igår med. Jag tyckte den var väldigt lätt, men det beror ju bara på att jag hållt på och tragglat med Sally som egentligen ligger i snäppet över nybörjarklassen.



Frustrerad

Det är så frustrerande att jag håller på att gå i taket. Jag mår ju ganska okej ändå. Men eftersom jag inte kan äta något vettigt utan att det kommer upp igen orkar jag ju inte gå och jobba. Vill inte veta vad alla på jobbet tänker om mig just nu. Har funderat litepå om det skulle kunna vara med att jag jobbar natt. Men har kommit fram till att det inte är så. Jag menar jag går ju hemma o lever på dagtidstider nu och jag mår fan inte bättre för det.

Blev lite dans igår iaf. Det är det som är det bästa med linedancen, du behöver inte ta ut dig till 100%. Men vi skulle ju repetera en hel del inför lördagen så kände att jag var tvungen att gå dit. Kände efter 10 min att jag var helt anfådd. Då hade vi dansat en lugn vals så...ja vad ska man säga.

Ska försöka få in mig lite flingor idag. Bättre än kex som jag levt på hela veckan. Får se om jag får behålla det eller hur det blir. Jag hoppas det. Kan väl inte vara så hårdsmält?

Less

Vi har precis ätit nyponsoppa med vaniljglass och mandelbiskvier. Jag åt jättelite idag. Vågar inte äta mer ifall jag inte skulle få behålla det. Blir så trött på det här. Känner mig ju egentligen frisk om det inte vore för magen. Huvudet o så är ju piggt. Så hur gör man egenligen. Går man till jobbet o chansar på att man kommer att klara det eller stannar man hemma och hoppas på att magen är reko tills nästa vecka? Enda jag vet är att jag blir tokig av det här!

Ska iaf iväg på dansen idag. Den bör ju ge mig lite riktlinjer på hur pass med ork jag har. Vi ska repetera lite danser tills på lördag så bäst man är med. Se om jag kommer ihåg ett dyft av sally med. Vet ju inte ens om jag fattat rätt när jag läst från beskrivningen, men det återstår ju att se :)

Kanske ska kolla på nåt avsnitt från sjukhuset nu... jag vet inte...det är mycket tankar som snurrar nu.

Sally rockar okej nu

Håller på och sätter dansen nu. Har listat ut hur stegen ska va - kanske inte tekniskt korrekt - så nu ska jag bara memorera in i vilken ordning allt kommer i. Har satt halva dansen helt okej. Det är egentligen bara de sista 3 8:orna som jag har lite problem med att komma ihåg. Men så har jag inte hållt på mer än max 10 min heller. Den är ju ganska lång mot vad jag är van vid men väldigt rolig. Vi ska få en annan dans ikväll med men den tror jag att jag lär mig då. Har tillräckligt att tänka på nu.

Nä, träna träna... det är det enda som gäller :)

Åt rätt håll med både mage och Sally

Nu vet jag var det var igår som gjorde att magen ballade ur igen. Lök! Jag fullkomligen älskar lök men var kanske inte så smart att äta det när magen är så känslig. Så idag blir det inget annat än nyponsoppa tror jag. Då vet jag att jag kommer må bra.

Dansen ja. Jag har lärt mig allt utom de 3 sista 8:orna. Får se om jag kan klura ut dom med eller om jag ska känna mig nöjd som det är. Har lyckats klura ut snurrarna nu, taktmässigt iaf. Tekniken ser väl ut som hej kom och hjälp mig men det får Lena ta tag i ikväll. Hon sa att hon kanske kunde köra  igenom den *hoppas*

Nu blir det nyponsoppa och sitta o glo på dansbeskrivningen. Kanske kan man klura ut något mer...

Jävla illamående

Jaha, vad ska man säga. Jävla skit! Det är värdelöst! Skulle varit på jobbet nu men nähä. Har mått bra hela dagen. Iofs inte ätit så mycket men mått bra iaf. Ända tills middagen. Kände mig ju bra så åt som vanligt. BIG MISSTAKE! Har ända sen dess mått skitilla och har ont i magen. Trodde det skulle hjälpa bara jag sov lite men så lätt gav tydligen inte min kropp upp. Hatar det!

Får mer ångest för varje dag jag är hemma. Så rädd att folk ska tro att jag är hemma bara för att. Det är inga positiva tongångar som går på jobbet när folk är borta. Och jag hade ju verkligen tänkt gå till jobbet idag. Skulle inte ätit någon middag. Skulle hållt mig till mina rån med ost på. Då hade allt varit bra. Känns som detta är mitt eget fel nu. Men kan verkligen inte jobba när jag mår såhär illa. Kan ju inte ens sova. Suck. Dom som är hemma var och varannan vecka kan väl få den här skiten när dom ändå är hemma. Inte vi som vill jobba och göra rätt för oss.

Har inte hunnit kolla nåt mer på dansen. Va ju o handlade o sen åt vi o sen var det ju kört. Har legat ända sen dess. Nu mår jag så illa att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hur långt efter kan man äta som vanligt då eller? Fattar ingenting. Jag brukar aldrig ha såna här problem med att komma tillbaka när jag varit sjuk.

Bilen är nästan klar nu. Han upptäckte att en drivknutsdamask va sönder med som måste bytas omedelbart innan hela drivknuten går åt pipan så han har lovat att göra det med. Snällt av han. Vet inte om det var nåt mer som inte var så brådskande men hoppas inte det. Bytt mer saker på denna än på Toyotan, och då är den ändå 4 år äldre. Iofs gått nästan lika långt.

Någon som har något tips på hur man blir av med illamående? Jag behöver det tipset nu...

Blir irriterad...åhhh!!

Ja det blir jag. För det är inte så svårt.

Vill lära mig en dans till. Lättast för mig är att "se och lär". Därför är youtube fantastiskt. Men ibland så räcker tydligen inte det. Har skrivit ut beskrivningen med men den är ju helt psyko. Eller så är det jag som blir det för att jag inte förstår. Jag får dessutom inte ihop räknandet med musiken. Därför jag aldrig räknar. Det går jättebra dom stegen jag kan då jag slipper räkna. Då jag bara kör. Hur gör jag snurrarna Lena? Rädd att det inte blir rätt stegmässigt... Åhh vad arg jag blir när det inte vill som jag vill. Funka nu då!!! Nä, ska kolla igenom dansen på youtube 100ggr till nu o se vad det medför...

Vill ni se vad det är jag slåss med? Jo...



Uttråkad

Usch vad tråkigt jag har. Vill inte börja plocka i hela lägenheten men blir väl snart så det blir. Känner inte för att bara sitta framför tv:n idag. Hoppas Sonny kommer hem tidigt idag så vi kan åka iväg och handla lite. Har iaf byggt ett fint diskberg nu. Och då inte i diskhon utan i diskstället, diskat och fint. Jag är bäst på att göra diskberg när jag diskar. Är det något att vara stolt över? Men förhoppningsvis kommer snart bänkdiskmaskinen pappa har fixat åt oss. Inte utan att det ska bli väldigt skönt. Får vi se om man ställer in allt direkt eller hur man gör.

Börjar bli lite trött...kanske ska vila sig i en timma eller så?! Vi får se...

Återfått kontakten med en kär vän

Fått kontakt med en gammal kompis som jag inte hört av på länge igen. Det är riktigt roligt faktiskt. Han är en person jag aldrig kommer glömma. Han betyder så oerhört mycket för mig. Vi hade riktigt roligt ihop när vi gick på högskolan. Tänk så många ggr när vi efter kåren gick hem till han och han och Mike skrek ut massa repliker från en film, va fasen heter den nu då. Filmen jag köpte bara för att Erik tyckte så mycket om den. Men det är inte alls min typ av film...haha.

Eller när jag var uppe hos han efter han flyttat o vi var på den där hårdrocksbaren. Shit va full jag var. Haha. Men han släpade med mig hela vägen till lägenheten. Ja det va tider det.

Eller när vi var på roskildefestivalen ihop. Ni tyckte inte jag var någon festivalmänniska alls. Det tycker jag. Men är kanske inte lika vild som ni var...haha. Vi stod längst fram på både metallica och iron maiden. Dom gick framför och knödde, och jag gick bakom...hihi... Då sov Erik, Erik och Erika i samma tält...haha! Komiskt...verkligen!

Det var dessutom han som fick mig att börja lyssna på hårdrock. Var mycket Iron Maiden där ett tag. Fastnade direkt för fear of the dark. Live versionen ska det va, den är bäst! Lyssna själva!





Hur som, det är roligt att ha kontakt igen. Finns hur mycket som helst jag skulle kunna berätta om. Han har en speciell plats i mitt hjärta. Det finns en del människor som skapat mig till det jag är och han är definitivt en av dom människorna.

Frisk som en nötkärna?

Mår mycket bättre idag. Det som är avgörande för om jag går till jobbet i natt är väl om jag får i mig tillräckligt att äta. Blev inte så mycket igår.

Somnade i gästsängen när sonny satt vid datorn där inne och sov tydligen duktigt. Va nere och lämnade nyckeln till bilen till en arb.kamrat som ska fixa den åt mig. Sen gick jag o la mig i vanliga sängen. Sen vaknade jag strax efter 7. Så blir nog nästan 12 timmar. Skönt!

Min arb.kamrats dotter har vaknat nu. Fick ett mess av han igår. Var skönt och jag sa oxå till han det att det var snällt att han berättade det för mig för jag är en person som går och oroar mig och mår dåligt när andra mår dåligt. Jag kan inte släppa det.

Nu ska jag gå och försöka få i mig lite frukost. Läsa tidningen och ha det gott. Sen blir det duschen och försöka göra lite sysslor här hemma.

Ha en bra dag allesammans!

Kämpar på här hemma

Usch vad seg man är. Sover mestadels av tiden. Försöker få i mig lite nyponsoppa och nåt knäckebröd emellanåt. Men dricker nog ändå för lite. Men orkar inte. Är för matt. Snälla kroppen, gör mig frisk igen.

Jag som hade tänkt att börja träna denna vecka. Joho du, så gick det med det. Tur att det kom när det kom iaf så jag är frisk tills i helgen. Hade blivit många tårar om jag varit sjuk då och inte hade kunnat åka till Tibro med damerna.

Vill ägna en tanke till en arbetskamrat vars dotter ligger medvetslös på sjukhuset. Har ingen aning om vad som hänt men kan inte ens föreställa mig hur det är att ha någon nära (och kanske speciellt ens barn) liggandes medvetslös. Han har haft nog med skit så jag är så ledsen för hans skull. Tänker på dig. Tänker på hela din familj. Jag hoppas hon vaknar upp snart igen.

Ska försöka få i mig lite vatten nu. Tror ni det går lättare med färgglada sugrör? Det gjorde det ju alltid när man var liten :)

Sjuk

Ska försöka skriva lite om helgen. Mår inte så bra men lite grann ska jag väl få ihop.

Efter vi gjort rent hos kaninerna bar det iväg till Stenungsund för 45-årskalas. Det var samma gäng där som det var i julas. Va kul att träffa både Tobbe, hans dotter med sambo och Patrik o Ann-Sofie med barnen. Barnen var lite blyga i början men sen så är det full rulle på dom. Blev bjudna på tacos och kladdkaka till kaffet. Kaffet och kakan missade jag då jag somnade i soffan med barnen. Men var sjukt trött.

Sov över hos Tobbe och fick en god frukost, precis som förra gången. Hjälpte han med lite grejer innan vi for iväg för att hälsa på Patrik o Ann-Sofie en sväng. Leka lite med barnen. Tobbe hade slängt med lite av fikat som blev över så vi fikade och pratade i flera timmar. Åkte sen hem för att jag skulle hinna sova innan jobbet.

Dock blev det inte som jag hade tänkt. På vägen hem började jag må jätteilla och även få ont i magen. Trodde det berodde på att jag inte ätit på länge så vi åkte o handlade för att kunna göra lite mat. Väl hemma mådde jag inget bra alls så jag gick och la mig o Sonny fixade maten. Fick ner två gafflar med potatismos sen va det kört. Spydde o gick på toaletten hela kvällen. Tillslut var jag så uttorkad att jag inte orkade gå fram och tillbaka till sängen utan la mig i hallen. Antar att jag åkt på nån släng av maginfluensa eller nåt liknande. Dåligt mådde jag iaf. Sov inne i gästrummet för att Sonny skulle få sova lite innan han åkte o jobba. Han skulle ju börja 4 imorse.

Mår konstigt idag med. Har inte spytt eller nåt sånt men är matt som tusan, ont i huvudet och allmänt seg. Bara jag blir frisk tills på onsdag så är det okej. Men nu är det väl bara att försöka rätta till vätskebalansen i kroppen igen. Så mycket nyponsoppa och vatten blir det. Man är hungrig men vågar inte äta nåt annat just nu. Bättre ta det säkra före det osäkra.

Ska ligga o bara vila idag nu. Se till att dricka ordentligt. Sonny skulle köpa med sig smörgåsrån hem så det ska jag äta i em.

Lite mer positiv

Nu har vi varit och kollat på dom två tomterna. Pappa och Sonny tycker oxå vi ska ta den plana tomten. Jag har inte tyckt det innan men håller på och vänjer mig vid tanken så det blir väl så i slutändan sen. Tycker den sluttande var mer mysig, men kommer nog både kosta mindre och vara mindre jobb med att göra iordning den plana. Plus att vi kommer ha mer sol där. Så bara jag har vant mig vid tanken blir det nog så.

Var och handlade lite kläder då fast jag inte ville. Bara att bita i det sura äpplet. Det är såhär jag ser ut för tillfället och vill jag gå någonstans utanför lägenheten så måste jag ha kläder. Änen fast jag fick kolla bland de lite större storlekarna så sitter kläderna iaf snyggt nu. Det gör inte dom som är flera nr för små. Så jag är ganska nöjd nu ändå. Känner mig finare på något sätt. Så kanske kan detta vara det banbrytande för att kunna gå ner så småningom. Så nu har jag kläder till Tibro med. Känns skönt!

Så blir det att jag följer med till Gbg ändå. Nu när jag hittade lite kläder känns det ändå okej. Gillar ju dom så ska bli kul att träffa dom igen. Speciellt barnen. Sicka härliga töser!

Nä nu blir det inget mer bloggande förrän imorgon när jag kommer hem eller på måndag. Ni får ha en trevlig lördagskväll.

Kram på er!
Från en lite mer positiv Erika

Gbg?

Snart kommer pappa. Vi ska kolla på kolonilotterna. Ska bli spännande o se vad han säger.

Sen blir det väl gbg ikväll iaf. Har gjort en deal med sonny. Han följer med o kollar på tomterna, och sen till stan så jag får kolla på lite kläder. Ja, jag får väl köpa nåt nytt då. suck... DÅ följer jag med, annars inte... Han sitter o spelar på datorn...vem hade väl kunnat gissa det?!

Försöker se positivt på den här dagen i alla fall...

Nytt

Va tvungen att göra något nytt. Så blev ny design. Är en person som behöver ombyte. Hoppas det inte stör er som läser.

Kom o tänka på Lena. Tänker ofta på henne. Underbara människa. Längtar tills på onsdag. 1,5 timma av ren lycka. Då tänker man varken på vikt, hemmet, jobbet eller andra saker som kan vara jobbiga. Bara på dansen. Älskade onsdagar. Längtar tills nästa helg. Ren lycka. 6 timmar av dans. Himmelriket. Jag längtar...längtar...

Fritt från tankarna tidigt en lördagsmorgon

Eftersom jag inte sov igår efter jobbet slocknade jag redan vid 18 igår. Hade ställt alarmet lagom tills let´s dance skulle börja men som mig igenom det med. Hörde Sonny säga att han skulle gå och lägga sig och då tänkte jag med göra det. Men på nåt sätt så var jag nog inte i ett vaket tillstånd för när jag vaknade så hade han gått in och lagt sig och sussade redan. Jaja...

Hur som...nu har jag ju sovit mellan 10 och 11 timmar och det är omöjligt att sova mer. Så vad gör man kl 05 en lördagsmorgon? Har en fundering på att lägga mig i badet med tända ljus och ta med mig datorn in som spelar lite soft musik för mig. Vi får se.

Så vad händer idag då. Ev kommer pappa hit idag. Vi ska åka och kolla på kolonilotterna. Han kommer nog hjälpa mig en hel del så han kan ju få säga vad han tycker. Är väldigt inne på den som sluttar men nu när både Linda och Lena sagt att dom tycker jag ska ta den andra blir jag osäker. Kanske är det svårt när det sluttar sådär? Att göra det man vill. Har ju egentligen 4 mål med min kolonilott.

1. Jag vill ha någonstans där jag bara kan gå rakt ut så är man i trädgården. Därför ville jag egentligen ha ett hus. Men detta fyller ju samma Bor man i lägenhet är det svårt att bara gå ut och sätta sig en solig dag. Du måste lixom planera in och åka någonstans. Och jag är ruskigt trött på det. Saknar huset jag växte upp i. Bara gå rakt ut i trädgården. Behöver inte göra något speciellt. Men det är iaf något jag saknar.

2. Jag vill ha någonstans jag kan odla lite saker. Har köpt lite fröpåsar som jag tänkt odla på balkongen. Men det blir så himla krångligt. Där på kolonilotten kan jag odla lite grönsaker och sånt jag känner för. Är dessutom väldigt förtjust i blommor - även om jag är dålig på att sköta dom - så nu har jag någonstans jag kan plantera lite blommor.

3. Grilla. Det är oxå någonting jag saknar. Vi måste nu åka någonstans för att grilla. Simsjön har väl varit det som det har blivit allra mest. Och bara ut och grilla sig några korvar en vacker sommarkväll. Ja det blir så himla krångligt nu. Och tänk att kunna sitta ute alla dom underbara sommarkvällar. Det har inte blivit riktigt så nu. Vi har ju balkong så där kan man ju sitta men blir inte samma sak.

4. Någonstans jag kan ha en hage till mina kaniner. Har ju två sötisar här som bara får äta gräs när vi åker någonstans. Är iofs bara Lukas som fanns förra sommaren men då gick vi med honom i koppel. Nu ska jag fixa någon form av hage eller så på kolonin så dom kan va ute på dagarna. Det mår dom nog bra av.

Ja det är dom 4 sakerna som gör att jag velat ha ett hus. Det har vi inte råd med som det är nu. Men jag känner att jag skulle få ut samma saker på kolonin. Säg att jag skulle lägga 100 000 kr på det. Med ett rejält litet fritidshus och fixa allt så som jag vill ha det. Ja då behöver jag kanske inte något hus. Då kan jag bo i en lägenhet. Dessutom känns det som att det är bra att träna på detta innan man skaffar hus med allt det innebär. Trodde inte pappa skulle gilla min idé men han håller med mig på alla punkter. Vad skulle jag göra utan min pappa? Tänk att han redan är över 60år. Usch... jag får ont i magen när jag tänker på det. Visst är det många år kvar innan jag förlorar honom men tiden går så fort. Och är det någon jag verkligen kommer ha svårt för att mista så är det han. (gråter redan nu när jag tänker på det)

Får jag klart detta i tid och farmor och farfar inte är alltför dåliga då ska jag bjuda in dom. Dom har ju inte kunnat hälsa på mig i någon av lägenheterna jag har eftersom dom inte klarar av att gå i trappor längre. Det påminner mig om att jag måste åka dit och hälsa på. Kanske kan ta det nästa söndag. Då fyller jag år och det skulle vara en fin födelsedagspresent att åka och hälsa på dom. Ta med en tulpanbukett så blir dom eld och lågor. DET skulle verkligen göra min dag.

Ställde mig på vågen nu när jag vaknade och jag höll på att få chocken! Detta ekorrhjul. Jag mår dåligt av min vikt och hur jag ser ut när jag ser mig i spegeln. När jag mår dåligt äter jag...och det får mig inte smalare. Så går det runt så. Har registrerat mig för ett år på viktklubb.se. Måste bara komma igång med det oxå. Ska dessutom registrera mig på friskis och svettis. Dom har ju både gym, gympa och spinning. Men då måste man gå utanför dörren (!) och det gör jag inte gärna när jag ser ut så här. Dessutom sitter sambon vid datorn i stort sett hela hans vakna tid och det får mig inte mer motiverad fast det borde. Det gör mig bara irriterad - och då äter jag. Suck... Måste ta mig i kragen. Kan någon sparka lite på mig så jag fattar att jag förstör mig själv. Att det inte kommer finnas någonting av mig kvar om jag håller på så här. Tror inte jag får på mig någon av mina byxor innan jag går ner minst 3kg. Och jag VÄGRAR köpa nya. Därav att jag inte vill åka på 45-årskalas idag. Fan ta mig själv!

Hoppas ni får en bra dag. Får se om det blir något Gbg och kalas för mig. Men som det ser ut nu så kommer jag sitta hemma och gömma mig.

Kolonilott

Jag är så glad! Ringde till K-E idag angående kolonilotterna. Finns en del stugor till salu men jag vill hellre göra nåt själv. Iaf hade kollat på en tomt som stod helt öde. När jag ringde fick jag reda på att det finns en till som står helt öde. Var och kollade på den idag. Va helt okej fakiskt. Väldigt mysig. Så en av dom kommer jag få. FÅ! Dom skänker tomterna för att dom så gärna vill att man ska fixa till det.

Ringde pappa precis o han verkade eld ch lågor med. Han hjälper gärna till. Tur jag har pappa. Ska bli så himla kul. Tycker det är ett bra kompliment till att ha hus. Vi har inte råd med hus men detta ger ju samma känsla. Bara i mindre skala. Jag är nöjd, fett nöjd! När allt är klart är ni välkomna o grilla =))

Tänkte jag skulle lägga ut bilder på tomterna, vilken av dom tycker ni jag ska ta?

      

Ack sköna helg

Så var det helg! Skönt, verkligen skönt. Samtidigt gick veckan väldigt fort och jag hade nog kunnat jobba några dagar till utan problem. Så hade det inte varit att vi skulle åka till Gbg i helgen så hade jag nog jobbat övertid imorgon. Men nu går ju inte det. Har för övrigt bara 18 timmar kvar tills min tidbank står på 100 timmar. Så för närvarande har jag 82 timmar som jag kan ta ut när jag vill. Ledighet är alltid bra. Man tjänar på att lägga alla övertidstimmar i tidbanken istället för att ta ut dom i pengar. Blir ju ändå bara massa skatt. Dessutom har jag 15 sparade semesterdagar. Vad ska jag göra med all tid tro?! Spara lite tror jag. Kommer säkert någon gång då man verkligen behöver dom.

Ska försöka sova lite granna nu. Kan ju iaf vila en stund. Sen fixa lite här hemma, packa och så iväg. Ska åka til syrran med hennes bil med så hon får den. Den har varit inne på verkstad nu ett tag. Men på måndag börjar hennes praktik så då måste hon ha bilen. Hon utbildar sig till konditor och gör underbara tårtor och kakor. Och hon är en hejare på lyxiga chokladpraliner.

Får se hur mycket jag har möjligjhet att uppdatera i helgen. Annars kommer jag tilbaka efter helgen med hela rapporten :)

Underbar dag

Oj vad skönt. Sov mellan 8 och 16. Det är mer än vad jag sovit på väldigt längt. Skönt att vakna utvilad för en gångs skull. Har visserligen huvudvärk nu igen och jag vet inte om det beror på sömnen. Jag har många timmar att ta igen från den här veckan. När jag vaknade så sken solen utanför fönstret. Så härligt. Jag får lite extra energi nu när våren och vårsolen börjar komma. Nu måste jag ta tag i träningen.

Har iaf fixat en del saker idag. Ett telefonnummer som jag får ta och ringa imorgon. Hämtat mina paket som kommit. Dels kom lakarnen jag beställt från ellos. Måste bara tvättas först. Sen ett batteri till en dammsugare. Och så kom - vilket jag glömt att jag ens beställt - besticken. Ett set på 72 delar för bara 600kr. Najs värre!

Håller på och tvättar lite men kommer bara hinna köra 2 maskiner. Dels så var jag lite sen hem från stan och så är det bara en maskin i den tvättstugan. Men det är lugnt. Bara de nya lakarnen som jag inte hinner tvätta. Hade varit gött att fått i dom men men, inte hela världen.

Vill bara nämna Lena i denna bloggen med. Hoppas hon vet vad hon betyder för mig. Varje gång jag ser henne får jag ännu lite energi. Hon är som en solstråle och den utstrålning och positiva energi hon för med sig. Önskar jag hade halva av det hon har. Du ger  mig kraft att fortsätta. Trots att vi inte känner varandra så bra så ger du mig kraft och jag vill tacka dig för det.


Nu blir det att plocka lite här hemma och bara ta det allmänt lugnt. Ta vara på dig!


Sjukt trött

Ska gå och lägga mig i tid idag. Har varit sjukt trött på jobbet i natt. Precis så jag klarat mig igenom. Men förhoppningsvis somnar jag snabbt, sover som en stock i 6-7h och sen är jag utvilad. Då ska jag ta tag i några saker på stan och så. Skönt med nystädat. Och massa kycklingsallad kvar så behöver inte tänka på middag idag heller. Underbart! Natti natti! Önskar er alla en härlig dag.

Hungrig?

Jaha, någon som vill ha lite kycklingsallad? Kom inga damer. Så nu känns det jättekonstigt att gå till dansen. Men Lena får väl spelet om jag är hemma en vecka till. O egenltigen varför ska jag va hemma? Vet att det bara är jag som blir lite nere när jag verkligen sett fram emot något. Dom kommer väl nästa vecka då men då vete fasen om jag orkar engagera mig lika mycket.

Måste jobba med sånt här. Är för dålig på att skaka av mig saker som kanske egentligen inte har någon betydelse...

Blev ensam

Dom verkar inte komma. Jag som har städat halva dagen och bara sovit max 3timmar för detta. Gjort en god kycklingsallad och allt. Jaja... vad är väl en bal på slottet. Rent är det här hemma och mat har vi för flera dar.

Men funderar på varför?! Kan det vara för att jag inte kom på dansen förra veckan? Eller? Men om dom är osäkra, varför ringer dom inte då? Eller hör av sig på nåt sätt. Dom har ju min mejl via utskicken Lena gör. Jaja, jag är bara lite besviken. Men det går väl över. Får väl sova en timma till istället.

Städar

Vet inte vart dagen tog vägen igår men hade inte en tanke på att skiva någon blogg. Hela dagen var lite konstig med tanke på att jag sov mitt på dan istället för när jag kom hem.

Så kommer det vara idag med. Ska ha lite besök innan dansen idag så jag håller på och städar lite granna. Ibland känns det nästan skönt att det kommer lite folk så man får ordentligt städat. Är inte så mycket folk som är här annars.

Har iaf fixat badrummet och köket nu. Härnäst står kaninburarna och sen damma, dammsuga och så sist men inte minst svabba golven. Jag hoppas jag är klart till kl 12, annars får jag inte mycket sömn idag. Jobbigt att bara tänka på det. Får väl sova imorgon istället. Hela dan om det skulle behövas. Hehe...

Nä, nu blir det till att fortsätta så man blir klar någon gång. Tar ju inte så himlans lång tid om man är effektiv.
Ha det gott!

Köpgalen?

Ja det har jag funderat på om jag har blivit. Finns så mycket jag skulle vilja ha. Men finns en topp två nu iaf. Dels är det den där kameran. Har inte bestämt mig vilket märke än men har två jag funderar på. Sen är det bara ut och fota allt man ser. Försöka lära sig det som gör ett foto intressant. Lära sig funktionerna och allt på kameran med.

Det andra jag starkt funderar på är en liten koloni. Har en arbetskamrat som gjorde slag i saken - ja var det förra året eller året innan det tro. I alla fall. Då skulle jag kanske få lite av den där frihetskänslan jag saknar. Kan jag åka dit och plantera och pula lite. Man kan åka dit o grilla och så. bara va på lediga dagar. Det är så svårt att komma ut när man bor i lägenhet tycker jag. Ska nog prata lite med Linda o se om hon vet något.

Sen finns det en massa andra saker jag gärna skulle vilja köpa. Men behöver man allt man vill ha? Det är frågan. Ska försöka lägga mig o se om jag kan somna. Får väl ligga o spela patiens på mobilen som vanligt annars.

Nere och ont

Jag är så nere nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är så mycket som har hänt och jag vet inte om det någonsin kommer att kunna bli bra igen. Om jag har styrka nog. Känner mig som ett sjukande skepp. Längre och längre ner mot havets botten. Hur ska jag får tillbaka tron, tilliten?

Mensvärk idag med. Och ja, det gör ONT. Förbannat ONT.

Komiskt

Haha, ja det var det minsann. Det visade sig att där mina vänner jag körde till en förfest skulle var i samma hus som jag bodde. Bara en annan trappuppgång. Så jag kunde parkera bilen på dess plats på en gång :)
Gillar verkligen de där två (en av dom är min arbetskamrat). Hans tjej var riktigt het idag. Så himla snygg. Önskar jag såg ut så. Att jag hade karaktär nog att ta mig ner till den nivån.

Övertid

Så var det helg igen. Jösses vad snabbt veckorna går. Igår blev det inte mycket gjort. Låg och kollade lite i mina fototidningar på förmiddagen. Slockande någon gång vid middagen och sov några timmar tills Sonny kom in och väckte mig o frågade om jag skulle med och handla. Det var ju tokfint väder ute så kände att det skulle vara skönt med lite frisk luft. Blev en sväng till bilia för att köpa olja och filter till volvon och så åkte vi förbi plantagen en liten sväng. Dom öppnade ju här i Skövde i torsdags. Skulle inte köpa så mycket tänkte jag men blev ändå en hel del. Åhh vad jag skulle vilja ha en trädgård!! Sen till slut blev det maxi.

Eftersom jag inte sovit så mycket igår var jag ganska trött igår kväll. Vi gick och lade oss redan vid tio och jag tror båda somnade ganska så omgående. Gick upp vid 05.15 idag för att åka och jobba lite övertid. Vi var tre stycken från natten som var där och jobbade. Tusan var det gick. Bara 3 st gjorde att dom nästan var färdiga med hela dagsmålet när vi gick hem efter halva deras dag. Så får hoppas dom kämpade på duktigt resten av dagen så dom kan ta lite på släpet.

När jag kom hem så höll Sonny på att städa. Gött att det va gjort när man kom hem faktiskt. Pappa kom och hälsade på en stund med. Han ska försöka fixa så vi kan koppla in en bänkdiskmaskin. Vore ju underbart! Slippa diska allt för hand!

Ikväll blir det inte många knop faktiskt. Ska köra en arbetskamrat o hans tjej till en förfest och sen blir det melodifestivalen ikväll. Annars inget. Börjar dessutom redan känna av tröttheten så blir nog till att lägga sig tidigt idag med. Sonny sov visst till 11 idag så han lär ju inte bli trött i första taget.

Önskar er alla en underbar kväll!

RSS 2.0