Bilmässa

Vaknade vid 8 och skickade sms till mamma. Dom var i Tibro på bilmässa så jag och karln hoppade in i duschen, klädde på oss och åt frukost och så iväg. Kom väl dit vid 9.30 och mötte dom andra utanför. Dom hade redan gått igenom de flesta hallar så vi tog den sista ihop, sen tog jag o karln de andra själva. Vi åkte i genemsam trupp och fikade och sen delade vi på oss. Jag, min låtsassyster, hennes karl o min karl åkte tillbaka o kollade o de andra 4 åkte hem o började fixa med maten. Skulle inte handla nåt men blev ändå en ny handväska med betty boop tryck på. Den andra jag har var jättesliten. Köpte den i Finland när jag var där för snart två år sedan. De andra köpte en del på andra rundan med. Hade kunnat handla mer men man ska ju klara av resten av månaden oxå.

Åkte hem till mamma och åt jättegod gryta med ris. Skönt att slippa tänka på att laga mat idag. Visserligen fick vi ta omvägen förbi Töreboda men det var det värt. Fick ju umgås med de andra lite mer oxå.

Nu har vi kommit hem igen. Är frusen idag så har tagit på mig en massa kläder. Vi ska nog spela lite rally på PS2 snart men sitter o kollar på så ska det låta nu. Läste Lena´s blogg o hon sa att det gick nu. Tack Lena! Sen blir det sing a long ikväll med. Annars är inget planerat.

Kommentarer
Postat av: Karln

Varit en mysig Lördag.
Blir lite roligare när man får komma ut o hitta på lite. lite Ps2 snart :)

2008-03-29 @ 17:34:13
URL: http://sonnytankar.blogg.se
Postat av: jonna a.k.a luddes mamma

nää, volvo är inget för mig :)

2008-03-29 @ 17:41:20
URL: http://jonnalantz.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Hej, tack för kommentaren!
Jaa, det var jättegott! :)
Hoppas du har haft en bra lördagkväll!

2008-03-29 @ 22:31:50
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0