Ledsen och irriterad

Känner mig inte alls på humör idag. Dels vet jag att jag har min 20-punkterslista jag måste avverka innan vi åker ikväll och uppe på det så är det jävulskt varmt och vinden står helt stilla. Klarar inte av det. Väger väl ett o annat kilo för mycket för att kunna njuta av det här vädret.

Sket i att plocka nåt igår kväll. Tänkte att karln kanske skulle fråga om jag behövde hjälp eller om vi skulle fixa nåt ihop. Men icke. Ska jag låta allt va så här när hans familj kommer? Att man knappt kan ta sig varken in eller ut i hallen? Att det ligger grejer överallt? Ska jag börja skriva listor åt han med? Hur som helst så blir jag ganska irriterad. Och det känner jag att jag är fortfarande. Vill inte alls åka på semester idag. Vill ingenting...

Trodde pappa skulle komma kl 7, eller iaf vid 8. Nu är kl snart 9 och han har fortfarande inte kommit. Det är nästan så jag blir lite orolig. Ingenting som har hänt han väl? Han är ju trots allt över 60 nu. Jaja, han kommer väl. Men skulle va lättare att beta av min lista om jag slapp oroa mig.

Nä, ta tag i listan igen va det ja. Köket är nästan klart nu. Bara de där småpillet med sakerna man aldrig vet vart man ska ha någonstans. DET är det värsta. Samma sak i källaren...

Sökte på organisera på goolge och fick bla fram denna bild. Tyckte den va så söt att den får vara med...

Satans effektiv dag

Vilken dag det har varit hittils. Gick upp vid 6, duschade och satte mig i bilen mot Skövde för att tvätta. Vår maskin här är ju paj så fick åka till lägenheten. Tvättade o medans det hängde o torkade var jag och fixade brevet till com hem, var på systemet och på ica. Sen hämtade jag tvätten och så hem igen. Vid 12 var jag hemma.

Nu har jag ätit lite lunch och så suttit och knappat in alla räkningar i excel. Mycket är det nu när man skaffat hus, men vi ligger inte utanför budget iaf vilket glädjer mig. Dessutom har jag i denna budget räknat in matkostnader, plus att jag börjat med att vi ska spara 1000kr var. Så jag är nöjd! Ska dessutom lägga undan samma belopp till driftskostnader varje månad så man inte får en chock i vinter. Fan, mig är det ordning på. Iaf när det gäller ekonomi. Där har inget nåt att klaga på.

Nu ska vi ev iväg och köpa batteri till min dosa till internet. Annars blir det plocka och packa hela kvällen. Imorgon kväll åker vi till Rättvik. Vete tusan hur det ska gå med bloggen då. Förmodligen blir den ganska tyst då. *tråk*

Tröttnat ganska rejält

Jaha, då har man hållt på i källaren hela förmiddagen...och visst början av eftermiddagen oxå med tanke på vad klockan är. Nu får det vara nog. Har sorterat allt och slängt det som jag tycker varit onödigt att spara. Nu ska allt det där småpillet bara in någonstan oxå. Men det tar jag nog ikväll...när kalrn kan hjälpa till. För detta är inte kul längre!

Går upp och fixar lite i köket istället....

En god morgon var det här

Då har man vaknat då. För typ två timmar sen. Det är något konstigt med sömnen för jag kan inte riktigt lägga mig till ro. Gick o la mig redan 22 igår för jag var sååå trött. Vaknade 02.30  och trodde att det var dax att gå upp. Hur pigg som helst. Tack och lov lyckades jag somna om.

Nu är frukosten intagen och jag ska börja göra iordning gästrummet nere i källaren. Helst ska hela källaren vara klar innan jag går och  lägger mig ikväll för annars kommer jag få problem med att hinna med allt innan vi åker till Rättvik på fredag. Så...det är väl lika bra att sätta igång. Kanske kommer det lite kort ikväll på källaren. Ni får peppa mig lite...hehe...

Ingen effektiv tisdag alls

Har blivit en del åkande idag känner jag. Kanske inte jättebra för plånboken. Enda bra är att vi kan tanka etanol nu som ligger under 9kr. Men ändå.

Pappa kom strax efter jag fått i mig min frukost. Sen har jag fixat badrummet ordentligt. Kanske behöver lite gardiner eller nåt bara. Vill gärna ha lite nya saker dit in men det får vänta till plånboken har hunnit ifatt. Pysslat en del i köket idag med men inte fått allt iordning än. Kanske imorgon. Måste fixa källaren ordentligt oxå. Kanske imorgon...eller på torsdag. Pappa kommer inte förän på fredag igen och karln jobbar så har lite tid att fixa här hemma själv.

Åkt till Skövde två ggr. Ena ggn för att köpa täckplast. Kom hem med täckpapp men det var inget bra tydligen. Pappa ville  ha plast. Köpte iaf en back till till "skafferiet" så nu kanske vi kan få bort den extra lådan mitt på golvet. Andra ggn så var vi inne för att i första hand fixa tvättid vid lägenheten. Vår nya fina maskin gick lite sönder vid inkopplingen...höhö.. Men då hade Sonny råkat få med sig nycklarna som jag trodde va i lgh med sig hem så det gick inte. Lämnade iaf tillbaka pappen och köpte golv på rusta. Så helt i onödan var det inte. Måste bara hitta en tvättid eller försöka låna någons maskin.

Idag har pappa börjat måla i vardagsrummet. Blir en jäkla skillnad. Kommer bli jätteljust och fint. Hela han var alldeles prickig när han var färdig..haha, såg för roligt ut!

Skickar med ett kort som jag tog från vår altan en morgon kl 6 innan jag skulle åka till jobbet...


Försök till resumé

Svårt att försöka minnas två veckor bak i tiden... går inget vidare om jag ska vara ärlig. Men den bestod mest av packa, köra grejer, packa, köra grejer...

Jahopp, det blev en halvt kreativ dag igår. Vi åkte iväg och tömde det sista i lägenheten så det enda som återstår nu är städningen men det är det ingen brådska med. Typ ingen brådska alls. Bara det är gjort tills 1:a oktober.
Bar av allt från släpet och bar in i garaget. Nu är det inget stort och rymligt garage längre utan ett överfullt garage. Stora delen av alla möbler står där inne.

Gjorde ordning en del i källaren igår. Datahörnan är klar iaf. Det viktigaste...haha... Ska fixa lite mer här nere idag. Samt köket och badrummet. Det vore skönt om det kunde bli om inte helt klart så iaf nästan klart idag. Ska försöka ta lite bilder med så ni får se hur det blir. Källaren kommer vi inte göra iordning någonting vad gäller färg och golv o sånt utan det får ske nästa år som tidigast, Är ju inte gjord av pengar tyvärr.

Idag kommer pappa och ska börja måla vardagsrummet. Ska bli gött, kanske jag hinner få in en del innan vi åker i helgen.

Helgen som var då...jo, då var jag i värmland. Det dansades linedance i två dagar. Jag och Maria åkte upp på fredagen för att inte behöva gå upp så fruktansvärt tidigt på lördagen. Bättre att åka upp i lugn och ro en dag tidigare. Vi skulle åka i god tid så vi hade massa tid att göra vad vi ville på. Vi bestämde att jag skulle hämta henne i Mariestad kl 15. Sagt och gjort, jag åkte dit. Svängde in vid stationen och där säger det PANG. Då var det en tant som backade på mig. Var bara att börja skriva papper.



Jag pratade med sonny i tele så han kom och hjälpte till att ringa försäkringsbolag, bärgare och allt vad det nu är man ska ringa. När alla papper var skrivna, bilen var bärgad bort till bilia i mariestad så tryckte vi in oss alla tre i toyotan. Trängdes med alla kläder som ligger där då vi inte orkat ta in det i huset än. Iväg till Skövde (helt fel håll) och hämta ut en hyrbil. Blev ganska bra ändå, då hyrbilen var mer än okej.



Så, när vi skulle åka så började karln spy. Jösses, här händer det saker. Vi åker iaf iväg mot värmland, 3 timmar försenade, och karln åker hem till sängen. Han låg med magsjuka i två dygn innan det behagade släppa.

Vi hade iaf väldigt trevligt i Ransberg. Lägger in lite bilder här istället för att beskriva, då bilder säger mer än 1000 ord...

     

        

     

Nu upp till frukosten och vänta på pappa....

Förresten, kom på en sak till... jag backade ju in i garaget med kärra häromdan. Du ska veta att jag vara nöjd. Nöjd som en tupp heeela dagen...eller mer...haha... var tvungen att skicka bilden både till karln och pappa! Haha... ja ibland är man rolig...


I´m back!

Nuuuu har vårat internet kommit igång. Gött! Änligen!

Har 104 inlägg att läsa på bloggkoll. Herre min skapare! Inget jag kan göra nu då karln, pappa o bror vill ha hjälp med det sista.

Får försöka summera allt som hänt här ikväll. Kommer inte ens ihåg allt. Men några inlägg ska det väl bli.
idag ska det flyttas det allra allra sista, måla och sådär.

Kram på er!

Vilken skitdag

Såååå trååååkigt! Nu har vi flyttat lite av möblerna iaf. Kanske hälften eller nåt. Blev två lass med vår lille kärra. Sen har vi plockat ur badrummet, skafferiet, kyl och frys oxå. Fasen vad mycket smågrejer det är kvar. Hur mycket kan det bli? Jag förstår ärligt talat inte. Måste vara bra på att stuva undan grejer för ser inte ut som man har så mycket. Får bli att köra grejer hela veckan. Men nu är jag så trött på det att jag ärligt talat inte bryr mig längre. Så förbannat tråkigt på ren svenska.

Blir McDonalds idag. Orkar inte ställa mig och laga någon mat. Ska bara koka lite potatis till jobbet imorgon. Det är allt. Vi kommer iaf sova därute från o med ikväll. Sängarna står där ute. Eller iaf bottnarna. Själva ramen måste vi plocka isär för att få ut, men det blir nog ett jobb för morgondagen.

Tog lite kort med mobilen som jag tänkte lägga in här. Men svårt utan kabel att föra in dom med. Så, ja det blir till att va utan. Det är till att leva i lådor nu. Kommer så vara tills vi målat så lika bra att vänja sig.

Ja, vi ses väl imorgon då jag kommer skriva ett inlägg till innan det bär ut till T-dala igen. Nu blir det mat, sen ut o bädda sängen.

Möbelflytt

Så har man vaknat igen. Skum jag är. Jag försöker aldrig somna om igen nu efter att jag har vaknat. Jag går bara upp. Men ibland skulle jag hellre vilja sova faktiskt. Ja detta kan jag ju fundera på i dödagar...haha

Idag ska vi köra de stora grejerna. Hoppas vädret håller. Just nu är det sol men tycker mig se ganska svarta och elaka moln. Får väl hyra en täckt kärra då. Bara grejerna blir flyttade på. Räknade just på hur många ggr vi kommer få gå upp och ner idag. Det blir nog ett 30-tal ggr. Men då ska allt vara med oxå. Härligt! Kan man bara fixa där borta sen resten av tiden. Allt som ska va i källaren kan man ju sälla iordning. Så är det klart tills de från skåne kommer upp helgen v.31. Men har denna och ev. nästa vecka på mig oxå.

Nu ska jag gå och ta ner lite gardinstänger och sånt där. Göra lite småplock helt enkelt. Kommer nog inte kunna blogga på ett tag nu. Vi har inte fått internet till huset än. Vet inte när det skulle bli inkopplat. Men telefonen är klar. Världens roligaste telenr om jag får säga det själv :)

                                 

Pack o främmat

Har varit iväg med ett lass lådor idag igen. Packat ner en hel del idag medans karln jobbade så jag är ganska nöjd med dagen. Har regnat och åskat här så blev inte mer än så. Men hade ändå inte hunnit med något mer för mamma, Per, syrran och Sara var och hälsade på idag. Dom ville se hur det såg ut och alla tyckte nog väldigt bra om det. Känns skönt även för min del. Nu har vi ju mycket rum med så nu kan vi grilla o dricka öl. Bara o sova över ju :)

Nu blir det inte mycket alls. Kolla på tv och inget annat typ. Vi tar resten när det hinns med. Ska försöka köra de stora grejerna imorgon. Hoppas det håller upp!! Får gärna regna hela natten bara det blir uppehåll imorgon.

Nä, lägga sig på sängen och kolla på tv nu. Den andra tv:n har jag packat ner fjärrisarna till så den funkar dåligt. Ha en skön lördagskväll folks!

Sluta blogga?

Jag har funderat på att sluta blogga. Känns inte som att det är någon som läser ändå. Vet ett par stycken men hade varit roligt mer fler. Kanske skriver jag för långt, detaljerat, tråkigt? Ja jag vet inte. Vet bara att det hade varit roligt med några fler läsare.

Snart packat klart vardagsrummet oxå. Skönt det. Bara lite småplock kvar och det kanske är lättare att ta när alla stora saker är borta. Då man faktiskt ser vad som är kvar. Ska iaf fortsätta lite med köket nu. Behöver helt köra två vändor med bilen full innan karln kommer hem men vi får se. Det är alltid mer att packa än man tror.




Early morning

Uppe med tuppen idag eftersom jag fixat tvättid kl 07. Lite med flit faktiskt så att jag ska komma upp. Men idag var jag trött! Tillät mig själv att ta en timmas sovmorgon. Men nu är första maskinerna inne och det är väl snart dax att börja packa ner det sista, och packa in i bilen. Ska försöka få med alla kläder dit ut idag. Helst skulle jag vilja köra ut allt utom de stora sakerna men det vete tusan om jag hinner. Men ska försöka att inte stressa upp mig.

Men vet ni va...nu blir det frukost sen ner och hänga upp tvätten!
C ya!




Frissa o bål

Dagen har bara flugit iväg. Tycker det har varit en riktigt bra dag dessutom. Sov några timmar och sen upp för att hämta en kökssoffa som vi köpt. Direkt därifrån till Skara för att klippa mig. Blev samma frisyr men lite kortare. Skönt nu när det är sommar. Är så sjukt nöjd. Så glad att jag har Karin! Min bästa frisör ever!

Åkte därifrån till syrran, som bor bara någon km bort från frisören. Hon har ju flyttat in i en ny lgh och jag hälsade på lite. Riktigt snygg lgh måste jag säga. Hon är bra på inredning hon. Fick pannkakor med sylt och glass. Mums, va gott det var. Och så jordgubbssaft till det. Riktigt somrigt. Och gott! Pratade lite med henne men va sen tvungen att åka till Timmersdala och hjälpa karln att packa ur bilen. Fick dock en hel flaska med bål som hade blivit över. Dom skulle ha ikväll men det hade blivit lite för mycket så jag fick det. Åhh vad gott. Ska nog ta mig lite bål nu. Kommer jag somna gott sen. Haha!

Imorgon blir det upp och tvätta kl 07 och sen packa ALLT som inte är packat. Får bo där borta sen. Ska bli skönt att äntligen få komma dit bort även om vi kommer bo i ett kaos. Men ändå så mycket bättre.

Nä, bål var det =D


Så jävla stolt!

Igår blev det en fulldag med bärande av möbler. Bar först ner alla kartonger från vinden som stod innanför dörren här. Lika bra att fylla bilen när man ändå ska ut och hämta kärran. Lastade av det, vilket känns som man gör på bara några få minuter, eftersom man inte behöver springa i några trappor där borta.

Kopplade på kärran och åkte iväg till Skövde igen. Städade kaninernas burar och bar ner dom. Tog även med mig 4 stolar och en fotölj. Sen var släpet fullt. Nej, det är inte så stort, men det räcker. Ganska lagom att fylla det. Man orkar inte springa hur mycket som helst i trapporna. Skönt att få lite andrum när man kör iväg till huset. Packade in alla djuren, dvs två kaniner och en hamster, i bilen och körde iväg. Det är första ggn jag kör med kärra, men kan ju inte påstå att det är svårt. Denna kärra är smalare än bilen med så. Men är ju bara rakt fram hela vägen.



När jag kom ut till Timmerdala funderade jag på hur jag skulle göra. Ställa mig på gatan tänkte jag, så skulle karln få ställa in det när han kom från jobbet. Men sen gav jag mig fan på att jag skulle göra det själv. Så med mycket trixande så backade jag inte bara upp kärran på garageuppfarten utan oxå IN i garaget. Jag är så jäkla stolt över mig själv så ni anar inte! Fy fasen vad jag är bra. Det var inte lätt, och det tog åtskilliga minuter, men det gick! Det har ju en förmåga att vilja se ut som en fällkniv. Men jag rätade upp det bra till slut! *klapp på axeln*





Precis hemkommen från jobbet nu. Nu går alla andra på semester. Själv ska jag jobba en vecka till. Dagtid...med att städa hela avdelningen. Inte kul alls men man får väl göra det bästa av situationen. Ledig måndag iaf då vi förhoppningsvis ska köra massor med grejer. Typ det sista... Är ju i stort sett bara de stora sakerna kvar så det kommer ta bra på´t.

Dax att sova. Idag ska jag till frissan med. Härligt! Är lite väl långt i bak nu. Sen blir det väl något lass när jag kommer hem därifrån. Natti natti!

Mår inte riktigt som man ska

Sover kass som bara den. Trodde det skulle lösa sig nu men är tydligen lite för stressad över allt packande och flyttande. Men har aldrig en lugn stund utan pressen över att man borde packat lite mer eller kört ett lass till hänger hela tiden över mig. Så jag hoppas vi kommer vara effektiva i helgen och att det mesta blir gjort då för detta orkar jag inte med så länge till. Jag pallar det helt enkelt inte. Mår inget bra alls just nu.

Har bara kört ett lass idag. Det som Sonny packade i bilen när jag sov. Packade upp lådorna när jag kom fram - det var bara köksgrejer -  och har ställt in allt på sin plats. Kommer ta bort en hel del då vi dels inte använder alla plastburkar o skit och dels så gillar jag inte när allt bara är intryckt. Detta kommer bli bra. Bara väldigt lite av köket kvar. Typ det som finns i lådorna.

Hoppas på att kunna köra lite av de stora grejerna i helgen så det börjar se tomt ut här. Sen blir det väl att börja bo där ute. Det är mycket mer fridfullt där. Satt ute på balkongen en lång stund förut och bara var. Tittade ut över ängen som är precis bakom husen. Det kommer bli hårt med lån och allt det närmsta året men det är klart värt det. Kommer trivas mycket bättre där ute, känner det direkt när man åker ut.

    
Dessa rum - sovrummet och vardagsrummet ska jag o pappa göra iordning v.30. Resten av huset får komma efter hand.

Gårdagen

Hann inte skriva nåt igår heller. Hinner inte vara vid datorn alls nu för tiden. Började dagen med att vakna 2 tim för tidigt. Det är så störande när man väl får sova, ja då kan man inte. Sen kollade jag på en kökssoffa som vi ska köpa. Den kommer bli jättebra i vårat kök. Har alltid velat ha en sån men aldrig fått plats. Men nu så.

Efter det blev det Ö&B och färgaffären. Nu hittade vi färg till sovrummet med. Blev en lila fondvägg där med, men mycket ljusare än den i vardagsrummet. Nu återstår det bara att köpa golvet till sovrummet så är allt klart. Sen var det bara hem och packa igen. Orkade inte laga någon mat så det fick bli korv med bröd. Bättre än mackor som vi tänkte från början iaf...

Pappa var snäll och åkte och hämtade tvättmaskinen i Mariestad åt oss och körde den till Timmersdala. Han har ju redan fått nycklar dit så det är bara att lämna den. Han ska även hjälpa oss att koppla in den lite senare. Nu glömde vi ju fråga om det där med att vi har så mycket kalk i vattnet men jag hoppas den inte går sönder.

Lucas har fått spelet. Han springer runt i sin bur som en galning. Vet inte vad det är med han. Men han har inte fått vara ute på några dagar. Men i helgen ska vi flytta alla djuren till Timmersdala o då kommer dom ju få ett eget rum så då kan dom springa hur mycket dom vill. Kommer ha en sån där bra hall så även hamstern kan få komma ut och springa. Kommer bli jättebra det.

Nä, det får väl bli sängen nu. Ska packa och köra en hel del ikväll tänkte jag så då måste jag vara pigg.

Samma visa som vanligt

Så har man varit en sväng till huset med lite lådor. Alla möbler från igår hade klarat sig. Tur vi, eller jag, var så kvicktänkt. Och tur att vi har källsorteringen så nära. Bara ett 10-tal meter.

Idag blev det i alla fall en 7-8 lådor. Har redan packat upp dom oxå så dom är med tillbaka. I brist på kartonger får man göra så. Regnet har fallit på oss idag med men man får göra det bästa av det. Väl i huset är det lugnt. Bara backa in i garaget och ta köksvägen. Går nämligen en dörr från garaget in till köket, via tvättstugan. Mycket smidigt! Får nästan plats med både bil och kärra. Men bara nästan :)

Åkte till rusta och köpte lite färg. Vitt till väggarna i vardagsrummet, vit takfärg och så lila till fondväggen i vardagsrummet. Hittade inget till sovrummet, varken färg eller golv. Får leta vidare helt enkelt. Imorgon ska vi köpa tvättmaskin iaf.

Nu blir det nog till att packa lite till. Lika bra när man ändå håller på. Så det tar på det menar jag. Vi kommer nog allt klara att flytta allt på två veckor. Men så har vi ju det överfulla förrådet där uppe oxå. Ja vi får se, men jag hoppas det iaf. Om bara vädret blir lite bättre!

                                      

bloggkoll.com

Nu har jag fixat en knapp så man kan lägga till mig på bloggkoll. Återstår o se om det funkar, men jag tror det. Så nu kan ni ju lägga till mig där om ni så önskar :)  Lyckades tyvärr inte med att lägga in en i inlägget så det får va som det är då.

Nu ska jag fortsätta packa lådor...jippi vad skoj..

Regn, regn och åter regn

Vilken dag det var igår. Packade alla lådor jag hade igår utom en. Det blir totalt 22 lådor. Tror jag skulle behöva dubbelt så många. Får la ringa maxi o se om dom har några. Lagom när tvätten var klar igår så kom pappa med kärran och vi bar ner 15 lådor och några säckar med extratäcken och sånt. Sen orkade jag inte bära mer. Pappa klarar inte av så mycket för hans knän. Fick säga till honom att sluta bära, om jag inte ville skicka han till akuten sen. Dessutom har han bihåleinflammation. Men han klagar aldrig.

Vi åkte iväg med det där till huset, packade ur kärran, inspekterade lite och åkte sedan för att äta. Har hört att det finns en pizzeria någonstans i lilla timmersdala men eftersom varken jag eller pappa hade någon aning om vart och inte var intresserade av att åka runt och leta åkte vi till ica och köpte några färdigrätter och plastbestick istället. Första gången jag kör dom i ugnen. Tog ju typ 40 min istället för 7 i micron. Men under tiden packade vi upp lådorna så jag kunde få med dom tomma hem igen. Så nu ligger allt i ett hörn i huset. Men det är i alla fall där. Fixa iordning allt får vi ta senare.

Jag o pappa bestämde att vi skulle måla o lägga golv i sovrummet och dessutom måla vardagsrummet v. 30. Det är nog det som kommer göras detta året. Möjligtvis måla hallen och köket lite senare i höst med. Luckorna i köket skulle jag oxå vilja måla om. Men det är övervåningen som vi kommer ägna oss åt i första hand. Där nere funkar väl så länge. Tvättmaskin måste vi köpa denna vecka med.

Efter vi ätit väntade vi bara på att Sonny skulle komma. Han skulle ta med mig o kärran hem medans pappa åkte hem till sig. Det är ju helt åt andra hållet. Vi hade bestämt att köra ett lass till på kvällen. Men, det gick inte riktigt som vi ville. Vi bar ner skrivbordsskivan, sängen och några cd-hyllor sen började det ösregna. Vi som inte hade med presenningen till kärran. Den låg kvar i Timmersdala. Blev till att tänka snabbt så vi backade in kärran där vi har sopsorteringen. Ena delen där står tom just nu. Sen var det bara att åka iväg o köpa en ny pressenning. Den jag köpte blev dock lite stor...typ väldigt för stor. La cykeln på för att det inte skulle blåsa allt för mycket men det gick sådär. Så vi åkte o köpte små spännband på statoil på vägen. Sen iväg och lämna kärran i garaget borta i huset. Vi orkade inte ens packa upp den. Vilket kanske var dumt, för nu kanske vattnet har letat sig ner och då har vi kanske förstört det som vi försökte rädda. Vi får se när vi kommer ut idag.

Var ju meningen att vi skulle köra grejer hela dagen idag men med tanke på att regnet öser ner även idag så blir det inte så. Typiskt när man är ledig och har möjlighet att få bort en hel del. Får väl ägna oss åt att packa istället och köra lite lådor eller nåt istället. Man blir lite handfallen när ens planer spricker sådär. Vi hade kunnat få bort en hel del av de stora möblerna idag. Men men...bara packa istället.

Nu ska jag gå o se om det finns något att äta. Tror dock inte det. Allt ligger i frysen. Lägger in en söt bild om regn. Man ska väl se allt positivt, right?


Packa och åter packa

Så sitter man här och försöker flyttpacka så gott det går. Kan ju inte påstå att det är vidare roligt och det ser mer stökigt ut nu än innan jag började. Ska försöka att rensa ut en hel del. Massa småplock o sånt som man fått när man var mindre som man inte haft hjärta att slänga. Men jag vet inte ja, nu får det nog tusan åka. Kommer aldrig någonsin plocka fram det igen så varför ha kvar det? Det klart att vissa saker som man fortfarande har ett minne till får väl stanna, men resten åker. Jag har bestämt mig nu. Ska även packa ner mycket som vi aldrig använder. Det kan stå i förrådet istället för att stå framme o stjäla massa plats. Men det blir ett jobb när man kommer dit bort, tänker inte sortera grejerna här. Det har vi inte tid med.

Nu ska jag ta en liten paus i packandet för att gå ner i tvättstugan och hämta upp lite tvätt. Snart har vi egen tvättstuga. Riktigt skönt!

Utvilad!! När hände det senast?

Gud va härligt! I natt har jag sovit 10 timmar. Det är mer än dubbelt vad jag sovit de senaste två veckorna. Gick o la mig med gubben vid 8 igår. Kollade på tv en timma och somnade vid 9. Sen hade jag satt klockan på 7 nu för jag skulle  upp och tvätta. Vaknade vid 5 och trodde inte jag skulle kunna somna om efter det men det var ju inga problem. Härligt! Jag känner mig utvilad och har massor med energi för att ta tag i en ny dag. Är det såhär det ska kännas? Haha...

Nu blir det tvätt och packa resten av förmiddagen, sen får vi se om jag o pappa kör ett lass innan karln kommer hem eller om vi väntar tills han kommer vid 4. Packas ska det i alla fall. Fick 12 lådor av pappa igår så nu har jag lite att packa igen. Bra de! Funderar däremot hur jag ska stå ut i värmen för redan nu är det kokhett i lgh. Tycker synd om kaninerna, dom måste verkligen plågas i detta väder. Får försöka bygga en bur så fort så möjligt så jag kan ta med dom ut.

Tråk!

Har så fruktansvärt tråkigt. Det enda som gäller är att packa men hur kul är det egentligen? Inte ens när man vet vad som väntar med nytt hem o allt är det kul. Men man gör det ju ändå...dock inte så snabbt som man borde. Skulle kört ett lass idag men blir inte så. Sonny kommer hem sent från jobbet, väldigt sent. Så är det alltid när vi har planerat något. Då jobbar han sent. Vet inte varför livet vill pröva oss och våra gränser hela tiden men så är det iaf. Så ingen idé att åka ut dit imorgon. Kanske med ett lass på kvällen. Får se vad pappa säger när han ringer sen med.

Ska försöka att få ner hyllan nu...men åhh...det tar emot! Får se om jag gjort det tills Sonny kommer hem eller hur det blir. Köket är annars något som borde tas omhand. Energinivån är låg just nu.

Träffade en gammal arbetskompis på stan idag. Jösses va fin hon var. Hon har gått ner 20kg och det syntes verkligen, jag kände inte igen henne. Nu blir jag avis. Vill ja med...

Äntligen!

Ja då ÄNTLIGEN var allt klart med banken, mäklaren har fått pengarna och det är bara vårat nu. Känns väldigt bra! Varit på telia och fixat nytt abonnemang till telefonen då vi byter riktnummer så var det lättast att göra ett helt nytt. Lätt nr fick vi med, Den som inte kommer ihåg vårat nya nr kommer nog inte ihåg ett enda telefonnummer, så enkelt är det!

Skulle kört en vända med grejer idag men får se hur det blir. Karln slutar sent idag med. Men lite grann kanske vi kan flytta ändå. Blir inte hela datarummet som vi hade hoppats på men men... kan ju inte alltid gå som man vill. Vi får ta nya krafttag på söndag och måndag. Då är karln ledig och jag kan gå upp lite tidigare på måndag så blir det jättebra. Får gärna vara lite mulet då dock. Detta väder dör man ju att springa upp och ner i trappor i. Men bättre än att det regnar dock.
Var på maxi och skulle fixa lite bananlådor men de hade andra som hade tingat innan. Vi tingade nog inte, vi ringde bara o frågade. Jaja, vi skulle ringa imorgon så skulle det lösa sig. Pappa kommer nog ha med några stycken idag när han kommer med så det kanske funkar ändå.

Nä, det är väl bara att försöka ta tag i röran. Ju fortare desto bättre.


Packar för fullt

Finns så mycket att göra att man inte vet vart man ska börja. Köket ser ut som hej kom o hjälp mig. Datarummet ska packas ner, helst innan imorgon. Vore gött om vi kunde köra allt som är i datarummet imorgon. Beror ju dock på hur det går på banken o så med. Med tanke på hur allt krånglat så är det ingen idé att ta ut något i förskott. Nä, bara o fortsätta o packa.

Krångel hela tiden

Krångel, krångel, krångel. Känns som det är mitt andranamn just nu. Hade tid på banken idag, skulle skriva papper och allt sånt. Gick ju bra...nästan! Hon som hade bokat tiden åt mig hade bokat en halvtimma och det tar tydligen en timma när man gör sånt här så vi hann helt enkelt inte idag. Fick gå in till mäklaren och berätta läget. Så nu ska jag till banken på fredag igen och fixa det sista. Ja, det vore ju tråkigt om nåt kunde funka smidigt. Känns som hela det här med hela köpet har varit en enda stor och lång krånglig process där allt som kan strula har strulat. Jaja, försöker se det positivt men svårt när man är så trött så ögonen håller på och falla ur huvudet på en.

Ska iaf sova lite till nu. Blir väl fram tills sonny kommer hem eller nåt sånt. Vill bara att allt krångel ska vara över så man kan börja leva sin vardag som vanligt igen.


Sömlös i Skövde

Som vanligt så hoppar jag en dag när jag skriver. Men fanns ingen chans att jag skulle hinna det. Kom hem från jobbet som vanligt runt 07.15 igår. Åkte hem och det var meningen att jag skulle gå och lägga mig men istället så började jag ringa runt och fixa saker inför flytten. Kom isäng så småningom men då hade ju klockan hunnit bli 09.30. Hoppade i säng, ställde klockan, klockan ringde o det var dax att gå upp. Då var klockan 11.30. Härligt! Åh vad jag var pigg när jag gick upp...not! Men var tvungen att åka till stan och säga upp lägenheten innan de stängde och sen skulle jag till mäklaren och skriva papper.

Visade sig när vi klev innanför dörren att han som skulle sälja det, var en som jag hälsar på på jobbet varje dag. Haha, vad världen är liten. Det var hans ex som sålde, men han var med. Jag var inte bara lite trött när vi satt där o han läste upp en massa viktiga saker. Tur att jag hade karln med mig så han uppfattade nog det som inte jag uppfattade.

Åkte hem o var som ett vrak. Sonny gjorde maten och vi åt lite. Sen vid 19 så gick jag o la mig. Orkade inte va vaken längre. Sov ända tills jag skulle till jobbet vid 24. Det var skönt.

Idag åkte vi direkt till huset efter jobbet o hade besiktning. Han jobbar ju som sagt oxå natt så det passade bra. Så gick o la mig sent idag med. Men idag blev det i alla fall 5 timmar. Haha...är flytten klar snart så man kan få vanliga sömnrutiner igen eller?! Blev pizza här idag. Orkade ta mig tusan inte ställa mig o laga mat. Fanns inte en chans. Men någon gång i mellanåt är det okej.

Imorgon ska jag till banken o skriva papper där. Gick ju absolut iiiinte att få en tid tidigare. Aja, det blir nog bra. Imorgon kan jag släppa alla spänningar. Ska bli oerhört skönt.

Kollar på allsång på skansen nu. Herregud, hur ser Peter Jöback ut egentligen. Jösses...det var inte vackert!

Nu är detta vårt...våååårat!


RSS 2.0