Grattis bror

Japp, min bror fyller år idag. Hela 23 år blir han =) Var så snäll så hade gjort bakelser och tagit med till jobbet idag. Sånt man måste göra för sin lille bror. Längesen jag bakade nåt juh. Resultatet har ni nedanför. Hur som helst så blev han glad över dom. Så GRATTIS BROR!!!



Betalat alla räkningar nu. Lika bra att göra det på en gång. Har lite grann över denna månaden men det lär väl behövas för känns som varenda helg är uppbokad så då behövs det lite pengar.  Skulle varit hemma med darlingen i helgen men så fick jag inbjudan av Lena till hennes 40-årskalas så då blir det värmland i helgen istället. Var tvungen att fråga darlingen först så han tyckte det var okej. Känns lite elakt att bara lämna han sådär. Visserligen jobbar han hela lördagen men ändå. Får iaf lite tid på fredagen. Den får vi ta vara på.

Nu blir det sängen minsann. In och klappa lite på stackars Aco som sliter av sin lilla päls. Hoppas du slutar med det gumman, annars blir det att kolla upp om det är klåda eller nåt.

Kommentarer
Postat av: Vivvi

Det är bra att du tänkte på att stänga av huvudströmbrytaren under tv-bänken.. ifall d blir åska o så.. dessvärre satt kontakten till frysen där.. Tyckte igår att d luktade så skumt där borta i hörnet. Men men.. skulle ju ändå tömma den.. HAHA..

2008-05-27 @ 15:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0