Semester

Ja så var man alltså tillbaka från en härlig semestervecka i Rättvik. Det har varit strålande väder hela veckan bortsett från lite skurar på kvällarna som varit väldigt tacksamt då de rensat luften lite granna.

Under denna veckan har vi hunnit med att kolla på massa bilar, gått på trav, drive-in-bio, crusing, badat, varit i parken och mycket mer. Trevligt sällskap och en väldigt snäll mamma som låtit oss bo i förtältet. Men det har funkat fintint. Så lugnt och skönt det har varit i alla fall. Har inte tänkt på någonting annat. Vi har hittat på saker varje dag och vi har gjort det tillsammans med andra. Veckan kunde inte vara mer perfekt alltså.

Ändå, trots att det är skönt att vara borta så är det härligt att komma hem. Dessutom så har pappa slitit hos oss hela veckan (usch, har dåligt samvete). Han har målat, målat och målat. Lagt golv och slitit. Det var dessutom hans sista semestervecka. Det blev asbra verkligen! Är så himla nöjd. Ska försöka fundera ut vad vi kan hitta på med han så han får lite betalt, fast med någon aktivitet eller bra mat eller något sånt. Vi får se vad vi hittar på.

Idag kom Sonnys familj oxå. Så har fixat från sekunden vi ställde bilen. Inte en lugn stund. Men nu är det ganska bra iordning iaf. Måste komma ihåg att ta bilder. Men får bli imorgon då det är dagsljus.

Blir inte mer än såhär idag. Är rätt så seg faktiskt. Men har ju 170 blogginlägg att läsa igenom så det är väl bara att börja =)

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Jupp, det är tydligen inte helt ovanligt att det kan bli infekterat av just ett tbc-vaccin. antonio har ettt litet märke efter sin spruta, men inte lika illa som syrran.

2008-08-04 @ 18:47:37
URL: http://tumadre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0