Fullt upp igår

Hann inte skriva här på hela dan igår. Dels var vi på släktkalas. Varje år efter jul spelar vi bowling med mormor. Hon bjuder barn och barnbarn med familjer på bowling och mat efteråt. Vi umgås, spelar spel och bara har det gött. Vi åkte hem ganska tidigt för var himla trötta. Hade ju kört ganska långt dagen innan.

Åkte och hyrde en film på vägen hem så satte vi oss i soffan o kollade på den. Efter filmen slocknade jag i soffan och ärligt talat tror jag karln gjorde det med. Blev att vi gick o la oss istället.

Det andra som hände igår var innan vi åkte iväg på kalaset. Skulle gå på toa o sa till karln att lampan i badrummet var sönder. När karln sen skulle tända i köket hände ingenting där heller. Gick ut o kollade proppskåpet men det visade sig att det var jordfelsbrytaren som gått. Vi försökte slå på den igen men den gick på en gång.

Ringde ordföranden i vår bostadsrättsförening och han sa att vi skulle dra ut en sak i taget för det förmodligen var någon krypström någonstans. När vi höll på som bäst kom han promenerandes. Vi kom iaf fram till att det var varmvattenberedaren som gått så nu har vi inget varmvatten.

Vi har ändå lite tur i oturen för de hade beställt en varmvattenpump, eller elpatronen rättare sagt, till de som bor två hus bort. Deras läcker lite granna. Men eftersom vi är helt utan varmvatten så får vi ta den när den kommer så bestället föreningen en ny till dom. Har vi tur får vi den nu mån eller tis, har vi otur får vi den efter nyår. Vi som ska ha nyårsfest här. Aja, det löser sig. Allt går att lösa. Får la koka vatten o ha i en tillbringare bredvid handfatet eller nåt.

Får se vad det blir för nåt idag. Bara ta det lugnt hoppas jag. Är nog det enda jag orkar.

Kommentarer
Postat av: Andreas

hur stor är beredaren? vad är det för märke? hur gammal är den?

2008-12-28 @ 14:38:55
Postat av: MissyElliot

Skönt för dig att vara hemma igen, trots att du har fullt upp.

blinkar

kramiz

2008-12-28 @ 17:07:08
URL: http://missyelliot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0