Julgodis för hela slanten

Vilken intensiv dag. Började med att jag som släckte vid 01 i natt inte somnade förän kl 05. Det var liiiite jobbigt faktiskt. Låg och funderade på en hel del och vände och vred mig. Kl 08 ringde klockan men fanns inte en chans att jag skulle orka upp så ställde om klockan till att ringa vid 09 istället. Blev lite dammat och dammsuget innan de kom.

När alla kommit kollade vi igenom vad alla ville göra o kollade vad som behövde handlas. Mamma skulle börja baka matbröd så vi satte på ugnen och så. Nåt skumt hände för ugnen slocknade o lamporna i halva huset bara stod o glödde. Va en propp i skåpet utomhus som hade gått. Hur ofta händer det då?

När allt var hemma så satte vi igång och idag har vi hunnit med att göra

* Knäck
* Kola
* Snickers
* Jordnötsgodis
* Snickers
* Fudge, 2 varianter
* Kolakakor
* Matbröd
* Kycklinggryta med ris till middag
* Morotskaka till efterrätt

Kul har vi haft. Köket har varit fullt av folk hela dagen och vi har nog diskat åtskilliga gånger. Men nu vet jag att vårt kök är okej när vi gör såna saker. Vi delade allt på 4 så vi fick lite var av varje. Eller lite o lite... Har hur mycket julgodis som helst nu. O frysen är full av matbröd.

Syrran stannade kvar lite o kollade på dansbandskampen. Skoj, inte så ofta hon har tid att va kvar sådär. Tycker så mycket om henne! Hoppas hon vet det! Nu blir det snart sängen för min del för jag är sååå trött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0