Låg

Jaha, så var det lördag. Är väl en ganska bra dag i veckan. Inget jobb alls. Karln är i Gbg och jobbar idag så han lär komma ganska sent ikväll. Iaf inte innan 18. Får se vad jag gör av den här dagen. Har ju ingen bil så inte så lätt att hitta på något. Tänkte ta bussen in till Skövde men det är ett riktigt skitväder idag så har inte så stor lust för det. Skulle vilja åka till Maria och tjöta lite. Men hur ska jag komma dit?

Vaknade redan vid 6 i morse. Men låg kvar ett tag och lyssnade på radio. Hoppade sen in i duschen och efter det har det blivit frukost. Varm o´boy med ostmackor. Det var nästan så man fick lite minnen från diverse utflykter man hade i skolan. Då hade man ju alltid det med sig. Eller så prickig-korv-mackor.

Hörde på radion att det varit en hel del inbrott i Skaraborg under natten. Bla här i Timmersdala. Fan, kan inte idioterna hålla sig härifrån. Gå och lägg er under en gran och fundera över livet istället!

Om man skulle gå ut och hämta tidningen kanske. Eller...nä! Det öser verkligen ner ute. Så det får vänta. Usch, känner mig låg idag :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0