Underbart är kort


Sambon för några år sen...söt så


Vilken underbar dag. Sambon kom hem i natt och vi har haft hela dagen tillsammans. Ätit både frukost och lunch tillsammans. Klippt gräsmattan och fixat lite i hemmet tillsammans. Varit ute på en underbar promenad tillsammans. Allting har vi gjort tillsammans och det har varit så skönt. Inget gnäll åt något håll.

Tyvärr sprack ju det lyckliga där. Han skulle inte åkt förän imorgon em men de ringde i panik från jobbet och ville han skulle jobba i natt. Och eftersom det gav mer i pengar än vad han egentligen skulle gjort sen så vi bestämde ändå att han skulle göra det. Nu ses vi inte på 1,5 vecka men sen ska vi hitta på något riktigt mysigt. Bara ta det lugnt tillsammans. Men vi fick iaf 12 timmar ihop. Bättre än inget.

Några undrade vad han jobbar  med och han är lastbilschaufför. Dock för ett åkeri nere i Gbg så han bor där hela veckorna. Därför ses vi inte så himla mycket. Hoppas han hittar ett jobb här uppe snart...men vet att han letar hela tiden.

Nu är det bara jag och skruttan igen. Ganska tråkigt faktiskt. Vi har roligt tillsammans men samtidigt så får jag dra hela lasset hemma själv. Jaja, det löser sig. Ska försöka gå ut och gå varje dag. Den rundan vi går tar ungefär 40min.


Kommentarer
Postat av: Maria

Förstår att det är tråkigt att behöva vara själv så mycket...



Önskar dig en trevlig helg!



Kram Kram

2009-08-28 @ 22:07:20
URL: http://sagafia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0