Ur gängorna


Trötter

Nova hon stället sig mot bordet hela tiden. Något hon inte riktigt behärskade i helgen då det har gått fort. Nu vill man ju inte sitta på täcket och leka när man kan stå. Dock så kan hon nog inte riktigt komma därifrån. Men det kommer väl.

Är helt off idag. Försöker göra något här hemma men blir inte mycket alls. Har iaf kört diskmaskinen och håller på med en maskin tvätt. Men resten vet jag inte hur det blir med. Det är inte mycket alls men det tar verkligen emot. Är helt ur gängorna idag verkligen. Tror mycket beror på att jag äter för lite men är även andra grejer. Bara hoppas att allting löser sig till det bästa.

La Nova lite nu under protest. Får se om hon somnar eller om jag får gå in o hämta henne. Låter som att hon inte alls vill sova. Sitter förmodligen o leker med sina nappar. Jaja, får väl plocka upp henne isf. Inte mer med det.

Jag borde oxå sova en stund. Har ont i huvudet och är trött. Får bli att lägga sig tidigt ikväll..eller flera kvällar så man kommer ikapp. Hoppas det är sömnen det beror på. Skulle nog kunna va mycket annat med iofs.


Kommentarer
Postat av: MICAH<3

Vad gör du då?:D<3 allt bra?

2009-11-11 @ 13:52:20
URL: http://micah.blogg.se/
Postat av: Maria

Vad duktig hon är tjejen:-)

Hoppas att du hittar tillbaka till dig själv snart.



Kram Kram

2009-11-11 @ 16:15:31
URL: http://sagafia.blogg.se/
Postat av: Lena

Det kommer bli bra vännen, men det tar sin lilla tid sådant här.

2009-11-11 @ 17:42:30
Postat av: Pia

Sköt om dig!

Kram

2009-11-12 @ 07:21:39
URL: http://www.filur.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0